Jump to content
Dogomania

Luna-prawie odważna sunia

Recommended Posts

Posted

[quote name='dOgLoV']ojjjjj myślałam że jeszcze nie chcesz drugiego dzieciaczka :roll:[/QUOTE]

No niby nie, bo chciałam wrócić do pracy, żeby mieć to płatne wychowawcze ;) Ale to jest jedyny powód :roll:
I troszkę mnie zasmuciło, że jednak "nie" :(

Posted

[quote name='magdabroy']No niby nie, bo chciałam wrócić do pracy, żeby mieć to płatne wychowawcze ;) Ale to jest jedyny powód :roll:
I troszkę mnie zasmuciło, że jednak "nie" :([/QUOTE]

jeszcze bedziesz sie cieszyła że jesteś ;)

Posted

[quote name='dOgLoV']jeszcze bedziesz sie cieszyła że jesteś ;)[/QUOTE]

Mam nadzieję ;) I że Ty będziesz pierwsza :razz:
Teraz to się cieszę, że mnie brzuch napierdala :mad: Zapomniałam jak to jest mieć okres, bo nie miałam go przez 2 lata :evil_lol:

Posted

[quote name='magdabroy']Mam nadzieję ;) I że Ty będziesz pierwsza :razz:
Teraz to się cieszę, że mnie brzuch napierdala :mad: Zapomniałam jak to jest mieć okres, bo nie miałam go przez 2 lata :evil_lol:[/QUOTE]

chciała bym ale juz straciłam nadzieje ;)

o jeju ale miałas fajnie :lol:

Guest wolfheart
Posted

Wy tu sobie piszcie(spamujcie:diabloti:) ,a ja pójdę do wyrka:sleep2::bye:

Posted

[quote name='dOgLoV']chciała bym ale juz straciłam nadzieje ;)

o jeju ale miałas fajnie :lol:[/QUOTE]

Nadzieje umiera ostatnia, pamiętaj o tym ;)

Gdybyś nie starała się o dziecko, to zaproponowałabym Ci zastrzyki anty i wtedy nie ma się okresu :razz:

[quote name='marta.k9080']Wy tu sobie piszcie(spamujcie:diabloti:) ,a ja pójdę do wyrka:sleep2::bye:[/QUOTE]

To my sobie pospamujemy, a Ty spij dobrze ;)

Posted

[quote name='magdabroy']Nadzieje umiera ostatnia, pamiętaj o tym ;)

Gdybyś nie starała się o dziecko, to zaproponowałabym Ci zastrzyki anty i wtedy nie ma się okresu :razz:

[/QUOTE]

słyszałam własnie ale na razie nie kombinuję ;)

musiała bym isc do gina ;)

Posted

[quote name='magdabroy']Aż się dziwię, że Cię Sebek w dupsko jeszcze nie kopnął :evil_lol:[/QUOTE]

bo to raz :diabloti: zawsze jak idziemy do moich rodziców to mnie na schodach kopie zebym szybciej szła :eviltong:

Guest wolfheart
Posted

[quote name='magdabroy']Marta, zapomniałam Cię wczoraj zapytać: Lunka nie zgubiła czasem tenisowej piłki, bo Tora znalazła :diabloti:[/QUOTE]

fakt ,ze ja daleko pizgam te piłki,ale żeby aż do Was doleciała...:hmmmm: ale nie to żółta,gumowa piłka

no hej :)

mamy 16'C,ale zero słońca i zapowiadają deszczowy tydzień
w środę przyjedzie pańcia Rocky'ego także chyba szykują się wspólne spacerki aż do końca roku:multi:

Guest wolfheart
Posted

prawie codziennie:multi: tak jak latem,niemal co dzień rano chodziliśmy razem

Posted

[quote name='marta.k9080']prawie codziennie:multi: tak jak latem,niemal co dzień rano chodziliśmy razem[/QUOTE]

rozumiem Twoją radość bo lipa tak samemu spacerowac ....

Guest wolfheart
Posted

[quote name='dOgLoV']rozumiem Twoją radość bo lipa tak samemu spacerowac ....[/QUOTE]

ja tam lubię być sama z Lunką,ale towarzystwo tej pani(jest naprawdę fajną osobą) i Rocky'ego bardzo nam pasuje:p

Posted

[quote name='marta.k9080']ja tam lubię być sama z Lunką,ale towarzystwo tej pani(jest naprawdę fajną osobą) i Rocky'ego bardzo nam pasuje:p[/QUOTE]

wtedy i Lunka jest pewnie szczęśliwsza :multi:

Guest wolfheart
Posted

no pewnie i Rocky też,psiaki bardzo się polubiły:p

Guest wolfheart
Posted

mi nie zależy na cieple,w sumie nie będę płakała jak niedługo będzie zima:p