*Magda* Posted October 5, 2013 Posted October 5, 2013 [quote name='dOgLoV']ojjjjj myślałam że jeszcze nie chcesz drugiego dzieciaczka :roll:[/QUOTE] No niby nie, bo chciałam wrócić do pracy, żeby mieć to płatne wychowawcze ;) Ale to jest jedyny powód :roll: I troszkę mnie zasmuciło, że jednak "nie" :( Quote
łamAga Posted October 5, 2013 Posted October 5, 2013 [quote name='magdabroy']No niby nie, bo chciałam wrócić do pracy, żeby mieć to płatne wychowawcze ;) Ale to jest jedyny powód :roll: I troszkę mnie zasmuciło, że jednak "nie" :([/QUOTE] jeszcze bedziesz sie cieszyła że jesteś ;) Quote
*Magda* Posted October 5, 2013 Posted October 5, 2013 [quote name='dOgLoV']jeszcze bedziesz sie cieszyła że jesteś ;)[/QUOTE] Mam nadzieję ;) I że Ty będziesz pierwsza :razz: Teraz to się cieszę, że mnie brzuch napierdala :mad: Zapomniałam jak to jest mieć okres, bo nie miałam go przez 2 lata :evil_lol: Quote
łamAga Posted October 5, 2013 Posted October 5, 2013 [quote name='magdabroy']Mam nadzieję ;) I że Ty będziesz pierwsza :razz: Teraz to się cieszę, że mnie brzuch napierdala :mad: Zapomniałam jak to jest mieć okres, bo nie miałam go przez 2 lata :evil_lol:[/QUOTE] chciała bym ale juz straciłam nadzieje ;) o jeju ale miałas fajnie :lol: Quote
Guest wolfheart Posted October 5, 2013 Posted October 5, 2013 Wy tu sobie piszcie(spamujcie:diabloti:) ,a ja pójdę do wyrka:sleep2::bye: Quote
łamAga Posted October 5, 2013 Posted October 5, 2013 [quote name='marta.k9080']Wy tu sobie piszcie(spamujcie:diabloti:) ,a ja pójdę do wyrka:sleep2::bye:[/QUOTE] dobranoc ;) Quote
*Magda* Posted October 5, 2013 Posted October 5, 2013 [quote name='dOgLoV']chciała bym ale juz straciłam nadzieje ;) o jeju ale miałas fajnie :lol:[/QUOTE] Nadzieje umiera ostatnia, pamiętaj o tym ;) Gdybyś nie starała się o dziecko, to zaproponowałabym Ci zastrzyki anty i wtedy nie ma się okresu :razz: [quote name='marta.k9080']Wy tu sobie piszcie(spamujcie:diabloti:) ,a ja pójdę do wyrka:sleep2::bye:[/QUOTE] To my sobie pospamujemy, a Ty spij dobrze ;) Quote
łamAga Posted October 5, 2013 Posted October 5, 2013 [quote name='magdabroy']Nadzieje umiera ostatnia, pamiętaj o tym ;) Gdybyś nie starała się o dziecko, to zaproponowałabym Ci zastrzyki anty i wtedy nie ma się okresu :razz: [/QUOTE] słyszałam własnie ale na razie nie kombinuję ;) musiała bym isc do gina ;) Quote
*Magda* Posted October 5, 2013 Posted October 5, 2013 [quote name='dOgLoV']słyszałam własnie ale na razie nie kombinuję ;) musiała bym isc do gina ;)[/QUOTE] Ty się tak wybierasz do lekarza jak sójka za morze :mad: Quote
łamAga Posted October 5, 2013 Posted October 5, 2013 [quote name='magdabroy']Ty się tak wybierasz do lekarza jak sójka za morze :mad:[/QUOTE] bo sie boje :eviltong: Quote
*Magda* Posted October 5, 2013 Posted October 5, 2013 [quote name='dOgLoV']bo sie boje :eviltong:[/QUOTE] Ale już byś dawno wiedziała, co dalej robić ;) Quote
łamAga Posted October 5, 2013 Posted October 5, 2013 [quote name='magdabroy']Ale już byś dawno wiedziała, co dalej robić ;)[/QUOTE] wiem .... ale strach jest silniejszy ;) Quote
*Magda* Posted October 5, 2013 Posted October 5, 2013 [quote name='dOgLoV']wiem .... ale strach jest silniejszy ;)[/QUOTE] Aż się dziwię, że Cię Sebek w dupsko jeszcze nie kopnął :evil_lol: Quote
łamAga Posted October 5, 2013 Posted October 5, 2013 [quote name='magdabroy']Aż się dziwię, że Cię Sebek w dupsko jeszcze nie kopnął :evil_lol:[/QUOTE] bo to raz :diabloti: zawsze jak idziemy do moich rodziców to mnie na schodach kopie zebym szybciej szła :eviltong: Quote
*Magda* Posted October 6, 2013 Posted October 6, 2013 Marta, zapomniałam Cię wczoraj zapytać: Lunka nie zgubiła czasem tenisowej piłki, bo Tora znalazła :diabloti: Quote
łamAga Posted October 6, 2013 Posted October 6, 2013 [quote name='magdabroy']Marta, zapomniałam Cię wczoraj zapytać: Lunka nie zgubiła czasem tenisowej piłki, bo Tora znalazła :diabloti:[/QUOTE] huehuehue :diabloti: Quote
Guest wolfheart Posted October 6, 2013 Posted October 6, 2013 [quote name='magdabroy']Marta, zapomniałam Cię wczoraj zapytać: Lunka nie zgubiła czasem tenisowej piłki, bo Tora znalazła :diabloti:[/QUOTE] fakt ,ze ja daleko pizgam te piłki,ale żeby aż do Was doleciała...:hmmmm: ale nie to żółta,gumowa piłka no hej :) mamy 16'C,ale zero słońca i zapowiadają deszczowy tydzień w środę przyjedzie pańcia Rocky'ego także chyba szykują się wspólne spacerki aż do końca roku:multi: Quote
łamAga Posted October 6, 2013 Posted October 6, 2013 super , bedziecie mieli super spacerki :multi: Quote
Guest wolfheart Posted October 6, 2013 Posted October 6, 2013 prawie codziennie:multi: tak jak latem,niemal co dzień rano chodziliśmy razem Quote
łamAga Posted October 6, 2013 Posted October 6, 2013 [quote name='marta.k9080']prawie codziennie:multi: tak jak latem,niemal co dzień rano chodziliśmy razem[/QUOTE] rozumiem Twoją radość bo lipa tak samemu spacerowac .... Quote
Guest wolfheart Posted October 6, 2013 Posted October 6, 2013 [quote name='dOgLoV']rozumiem Twoją radość bo lipa tak samemu spacerowac ....[/QUOTE] ja tam lubię być sama z Lunką,ale towarzystwo tej pani(jest naprawdę fajną osobą) i Rocky'ego bardzo nam pasuje:p Quote
łamAga Posted October 6, 2013 Posted October 6, 2013 [quote name='marta.k9080']ja tam lubię być sama z Lunką,ale towarzystwo tej pani(jest naprawdę fajną osobą) i Rocky'ego bardzo nam pasuje:p[/QUOTE] wtedy i Lunka jest pewnie szczęśliwsza :multi: Quote
Guest wolfheart Posted October 6, 2013 Posted October 6, 2013 no pewnie i Rocky też,psiaki bardzo się polubiły:p Quote
Guest wolfheart Posted October 6, 2013 Posted October 6, 2013 mi nie zależy na cieple,w sumie nie będę płakała jak niedługo będzie zima:p Quote
Recommended Posts