Guest wolfheart Posted October 4, 2013 Posted October 4, 2013 [quote name='magdabroy']Czyli jestem głupia :placz:[/QUOTE] no:p żartuję,pooglądaj się pierdoły w necie :evil_lol: Quote
*Magda* Posted October 4, 2013 Posted October 4, 2013 [quote name='marta.k9080']no:p żartuję,pooglądaj się pierdoły w necie :evil_lol:[/QUOTE] Dzięki :diabloti: Ile można oglądać głupoty :roll: Quote
Guest wolfheart Posted October 4, 2013 Posted October 4, 2013 [quote name='magdabroy']Dzięki :diabloti: Ile można oglądać głupoty :roll: wczoraj oglądałam to::diabloti: http://www.filmweb.pl/film/To+tylko+seks-2011-587358# Quote
*Magda* Posted October 4, 2013 Posted October 4, 2013 Mi się pokazuje tylko możliwość obejrzenia zwiastuna :roll: Quote
Guest wolfheart Posted October 4, 2013 Posted October 4, 2013 [quote name='magdabroy']Mi się pokazuje tylko możliwość obejrzenia zwiastuna :roll:[/QUOTE] ja mam na kompie:diabloti: Quote
*Magda* Posted October 4, 2013 Posted October 4, 2013 [quote name='marta.k9080']no co:diabloti:[/QUOTE] Narobisz ochoty, a potem nie mam jak obejrzeć :eviltong: Quote
Guest wolfheart Posted October 4, 2013 Posted October 4, 2013 [quote name='magdabroy']Narobisz ochoty, a potem nie mam jak obejrzeć :eviltong: http://www.cda.pl/video/959348c/To-tylko-sex-Online-2011-Lektor-PL-caly-film Quote
*Magda* Posted October 4, 2013 Posted October 4, 2013 Obejrzę jutro, bo teraz nie chce mi się tak długo siedzieć :eviltong: Dzięki :) Quote
Guest wolfheart Posted October 4, 2013 Posted October 4, 2013 spoko:lol: taki lekki film w sam raz na nudny wieczór ;) Quote
*Magda* Posted October 4, 2013 Posted October 4, 2013 Chyba pójdę zaraz spać :roll: Brzuch mnie napierdziela, okres nie przychodzi i tylko się męczę :mad: Quote
Guest wolfheart Posted October 4, 2013 Posted October 4, 2013 ja też już pójdę,tylko najpierw z Luną na dwór,zimno mi i łeb mnie boli,ale to nie przeziębienie tylko tak se napierdziela:roll: dobranoc;) Quote
łamAga Posted October 5, 2013 Posted October 5, 2013 [quote name='magdabroy']Chyba pójdę zaraz spać :roll: Brzuch mnie napierdziela, okres nie przychodzi i tylko się męczę :mad:[/QUOTE] ja juz jestem po :multi: [quote name='marta.k9080']mądrzy ludzie się nie nudzą :diabloti: [/QUOTE] jak ja mówie Sebkowi ze sie nudze to mi mówi " inteligentni nigdy sie nie nudzą " :diabloti: Quote
Guest wolfheart Posted October 5, 2013 Posted October 5, 2013 hej :) Lunka znalazła piłeczkę:multi:a Rocky znalazł martwego warchlaka..:tard: leżał w polu kukurydzy. Dzisiaj mamy aż 14'C. Quote
łamAga Posted October 5, 2013 Posted October 5, 2013 [quote name='marta.k9080']hej :) Lunka znalazła piłeczkę:multi:a Rocky znalazł martwego warchlaka..:tard: leżał w polu kukurydzy. Dzisiaj mamy aż 14'C.[/QUOTE] no widzisz , nigdy nie mozna tracic nadziei :multi: uoooo matko co też mozna znaleźć na polach :roll: u nas jeszcze 15 stopni :cool3: Quote
Guest wolfheart Posted October 5, 2013 Posted October 5, 2013 Tam nigdy nie było dzików,a od kilku tygodni zauważamy ślady,chyba przychodzą na te pola z lasu obok pobliskiego miasta.Nasz las jest za mały dla dzików. Quote
łamAga Posted October 5, 2013 Posted October 5, 2013 biedulki pewnie nie maja sie gdzie podziać :roll: Quote
Guest wolfheart Posted October 5, 2013 Posted October 5, 2013 Biedne czy nie,niech się lepiej wynoszą z naszych terenów spacerowych,już widzę spotkanie Luny z dzikiem:shake: Na żer przychodzą,po kukurydzę pewnie,tamten las skąd przylazły jest większy od naszego.A te świnie do nas przylazły:mad: Quote
Sonka95 Posted October 5, 2013 Posted October 5, 2013 Mówiłam , że się znajdzie piłka :multi: :multi: Quote
*Magda* Posted October 5, 2013 Posted October 5, 2013 [quote name='dOgLoV']ja juz jestem po :multi: [/QUOTE] Dopadło mnie w nocy :roll: Quote
łamAga Posted October 5, 2013 Posted October 5, 2013 [quote name='magdabroy']Dopadło mnie w nocy :roll:[/QUOTE] to super :multi: Quote
*Magda* Posted October 5, 2013 Posted October 5, 2013 [quote name='dOgLoV']to super :multi:[/QUOTE] No nie wiem czy tak super :roll: Po pierwsze nie spodziewałam się i piżama do prania :eviltong: Po drugie, pomimo zrobionego testu z wynikiem negatywnym, miałam nadzieję na ciążę :razz::( Quote
łamAga Posted October 5, 2013 Posted October 5, 2013 [quote name='magdabroy']No nie wiem czy tak super :roll: Po pierwsze nie spodziewałam się i piżama do prania :eviltong: Po drugie, pomimo zrobionego testu z wynikiem negatywnym, miałam nadzieję na ciążę :razz::([/QUOTE] ojjjjj myślałam że jeszcze nie chcesz drugiego dzieciaczka :roll: Quote
Recommended Posts