Jump to content
Dogomania

Luna-prawie odważna sunia

Recommended Posts

Guest wolfheart
Posted

Od kiedy mam Lunkę cała moja kasa przepada:evil_lol: Nie umiem przejść obok sklepu bez kupienia czegoś dla Luniastej.Nowa piłeczka-czemu nie,obróżka-o jaka fajna,smycz-przyda się nowa,sznur-będzie zabawa w przeciąganie itd...:evil_lol:

No i zmieniło mi się trochę...kiedyś lubiłam biżuterię,dodatki itp teraz liczy się wygoda...i tak wolę kupić Lunce niż sobie.

Posted

Ja tez mam tę słabość , ale mój Tż mnie mnie tego skutecznie oducza , co chwile słyszę " i tak nic kasy nie odłożysz bo zaraz kupisz 15sta obroże albo piłkę która żaden z psów sie bawiła nie bedzie " po takim teksciemi sie odechciewa kupowania czegokolwiek :shake:

Guest wolfheart
Posted (edited)

czekam na tekst ,od którego mi się odechce bo już mnie kusi na amortyzator do smyczy.

A takie cuś ,przyniosła mi dzisiaj moja mama.Kupiła w Tesco.Lunkowa qupka nie będzie na widoku:evil_lol:(śmietników u nas jak na lekarstwo i porozstawiane kilometry od siebie),dotychczas zbierałam w śniadaniowe woreczki i szukałam śmietnika:roll:.Nie wiem ile jest tych woreczków,wygląda że sporo + druga rolka.

Edited by marta.k9080
Posted

Hej :loveu:

Ja na Sonie to też prawie całe kieszonkowe wydaję ... nie potrafię odmówić psiakowi :loveu:
Jak jej kupowałam prezent na mikołajki to najchętniej bym wszystko wzięła , gdyby nie siostra , która mnie przystopowała :evil_lol:
A u nas są śmietniczki dla psiaków , ale jest ich za mało jak na tyle psów ile tu chodzą ...
większość jest zrobiona tak , że na dole są woreczki , których ciągle brakuje :shake:

Guest wolfheart
Posted (edited)

M&S
hej:bye:

Sonka95
u nas miejskie przygłupy zniszczyły psie-śmietniczki kilka lat temu:angryy: a miasto hahaha płac podatek(45zł rok),sprzataj qupki...ale nic z tego nie ma.Na co idzie mój podatek,skoro ani psiego wybiegu,ani nawet śmietników nie ma.K****! A nie no,faktycznie od czasu do czasu możesz sobie kupić w UM specjalne torebeczki 10szt za 10zł!HAHA...no na pewno ktoś wyceni qupę swojego pupilka na 1zł.Chyba im się w doopach poprzewracało.

Edited by marta.k9080
Guest wolfheart
Posted (edited)

unikatowydiament
mizianka przekazane,morda aż się cieszy:p

magdabroy

Dobry wieczór:lol:

dsghdjklopi9uytrdcvgbhjg hjkiol;./'
haha a to jest wiadomość od Luny ,panna skoczyła na mnie i walnęła łapami w klawiaturę:evil_lol:

a miałam Was zapytać...czy Wasze psy też "dyskutują" mamrocząc coś niezrozumiale?Bo Lunka np. teraz leży i burczy coś ,co brzmi mniej więcej tak: yhyhyhy yhyhy yhyhy może nagram to sobie posłuchacie:evil_lol:

Edited by marta.k9080
Posted

Skąd ja to znam że kasa z konta rozchodzi się ot tak:evil_lol: Ja tak mam ze smaczkami.

Pojemniczek na kupale fajny, pewnie jest tam 20-30sztuk, mam podobne z trixi, później dokupuje się zapas, najtaniej wychodzi z allegro http://allegro.pl/woreczki-na-psie-odchody-kupy-worki-trixie-i2846906261.html Teraz woreczki śniadaniowe to złooo

Nagraj filmik i pokarz co Luniasta mówi, jakoś to wspólnie zinterpretujemy:evil_lol:

Posted

Hejka ;)

http://img23.imageshack.us/img23/9739/dsc04946hz.jpg bardzo fajna sprawa ;)

[quote name='marta.k9080']
u nas miejskie przygłupy zniszczyły psie-śmietniczki kilka lat temu:angryy: a miasto hahaha płac podatek(45zł rok),sprzataj qupki...ale nic z tego nie ma.Na co idzie mój podatek,skoro ani psiego wybiegu,ani nawet śmietników nie ma.K****! A nie no,faktycznie od czasu do czasu możesz sobie kupić w UM specjalne torebeczki 10szt za 10zł!HAHA...no na pewno ktoś wyceni qupę swojego pupilka na 1zł.Chyba im się w doopach poprzewracało.

U nas podatek w tym roku wynosi 52 zl , do tego pani oswiadczyła mi ze w przyszlym roku juz bedzie o 2 zł droższy czyli 54 zł , i co ?? nic z tego nie mamy , sprztac po psie trzeba bo jak nie posprzatasz 500 zł mandatu , psa gdzie wyprowadzić nie ma , w ogóle my psiarze to 2 gatunek człowieka i tylko wlepiaja w ciebie gały jak idziesz z psem czy czasem siusiu zaraz nie zrobi w nieodpowiednim miejscu :angryy:

Posted

U nas to w ogólnie nie ma takiego czegoś jak psie-śmietniki... więc kupa w kieszeń i zasuwasz człowieku...a spróbuj nie posprzątać to zaraz jakaś babcia zadzwoni na straż miejską. Pies jeszcze dobrze się nie wysra, a już dzwonią:angryy: miejsc żeby pójść z psem też nie ma żadnych jak czasami czytam o wybiegach zamykanych dla psów w miastach to aż zazdroszczę...

Guest wolfheart
Posted

Besti
dzisiaj panna nie jest taka rozmowna,pewnie na wieczór się rozgada...:evil_lol:
mało to estetyczne jak qupsko luźnej konsystencji pokoloruje cały woreczek.Czarne lepiej maskują.:cool1:

M&S
heh,hej..przyjemnego również Wam:p

dOgLoV
takie czasy,tacy ludzie eh...:mad:

Ana : )
nie ma to jak blokowy monitoring...dobrze ,że nie mieszkam na osiedlu:evil_lol:

A my po spacerku do lasu.Bardzo był udany.U nas -9'C i trochę pizga.Mogłoby poprószyc jeszcze.

Guest wolfheart
Posted

Z przed kilku dni...

moja drobinka,kochana..

portrecik:loveu:

znów tymi długimi schodami w górę

poleżę sobie na śniegu,a co mi tam...

wspólna fotka(ja się rozmazałam,bo tel się zamroził
:evil_lol:)

Guest wolfheart
Posted (edited)

magdabroy
ciekawe co one tak gadają...;)

M&S
dziękuję:p

Sonka95

a już najlepiej to się wchodzi,jak Lunka biega z prawa na lewo i zaczepia:evil_lol:

Edited by marta.k9080
Guest wolfheart
Posted

magdabroy
dzisiaj jak chce nagrać Lunkową paplaninę,to panna cicha jak mysz pod miotłą:evil_lol:
Czai się na moją mamę,pewnie będzie Ją nagabywała jakąś zabawką:evil_lol:

Guest wolfheart
Posted

unikatowydiament

a dziękujemy :)

Jutro w naszym mieście będzie Jarmark Świąteczny.Zamierzam pójść,bo bardzo jestem go ciekawa.Będzie to pierwszy taki jarmark u nas.Jak uda mi się nabyć coś ładnego to Wam pokażę:p

Dobranoc Wszystkim:p

Guest wolfheart
Posted

M&S
dzień doberek,dziękuję!

Się pochwalę.Wygrałam wczoraj 20zł w MultiMulti(Lotto):razz:
A to oznacza,że...Lunka coś dostanie:evil_lol: