Guest wolfheart Posted December 13, 2012 Posted December 13, 2012 Od kiedy mam Lunkę cała moja kasa przepada:evil_lol: Nie umiem przejść obok sklepu bez kupienia czegoś dla Luniastej.Nowa piłeczka-czemu nie,obróżka-o jaka fajna,smycz-przyda się nowa,sznur-będzie zabawa w przeciąganie itd...:evil_lol: No i zmieniło mi się trochę...kiedyś lubiłam biżuterię,dodatki itp teraz liczy się wygoda...i tak wolę kupić Lunce niż sobie. Quote
łamAga Posted December 13, 2012 Posted December 13, 2012 Ja tez mam tę słabość , ale mój Tż mnie mnie tego skutecznie oducza , co chwile słyszę " i tak nic kasy nie odłożysz bo zaraz kupisz 15sta obroże albo piłkę która żaden z psów sie bawiła nie bedzie " po takim teksciemi sie odechciewa kupowania czegokolwiek :shake: Quote
Guest wolfheart Posted December 13, 2012 Posted December 13, 2012 (edited) czekam na tekst ,od którego mi się odechce bo już mnie kusi na amortyzator do smyczy. A takie cuś ,przyniosła mi dzisiaj moja mama.Kupiła w Tesco.Lunkowa qupka nie będzie na widoku:evil_lol:(śmietników u nas jak na lekarstwo i porozstawiane kilometry od siebie),dotychczas zbierałam w śniadaniowe woreczki i szukałam śmietnika:roll:.Nie wiem ile jest tych woreczków,wygląda że sporo + druga rolka. Edited December 13, 2012 by marta.k9080 Quote
Sonka95 Posted December 13, 2012 Posted December 13, 2012 Hej :loveu: Ja na Sonie to też prawie całe kieszonkowe wydaję ... nie potrafię odmówić psiakowi :loveu: Jak jej kupowałam prezent na mikołajki to najchętniej bym wszystko wzięła , gdyby nie siostra , która mnie przystopowała :evil_lol: A u nas są śmietniczki dla psiaków , ale jest ich za mało jak na tyle psów ile tu chodzą ... większość jest zrobiona tak , że na dole są woreczki , których ciągle brakuje :shake: Quote
Guest wolfheart Posted December 13, 2012 Posted December 13, 2012 (edited) M&S hej:bye: Sonka95 u nas miejskie przygłupy zniszczyły psie-śmietniczki kilka lat temu:angryy: a miasto hahaha płac podatek(45zł rok),sprzataj qupki...ale nic z tego nie ma.Na co idzie mój podatek,skoro ani psiego wybiegu,ani nawet śmietników nie ma.K****! A nie no,faktycznie od czasu do czasu możesz sobie kupić w UM specjalne torebeczki 10szt za 10zł!HAHA...no na pewno ktoś wyceni qupę swojego pupilka na 1zł.Chyba im się w doopach poprzewracało. Edited December 13, 2012 by marta.k9080 Quote
Guest wolfheart Posted December 13, 2012 Posted December 13, 2012 (edited) unikatowydiament mizianka przekazane,morda aż się cieszy:p magdabroy Dobry wieczór:lol: dsghdjklopi9uytrdcvgbhjg hjkiol;./' haha a to jest wiadomość od Luny ,panna skoczyła na mnie i walnęła łapami w klawiaturę:evil_lol: a miałam Was zapytać...czy Wasze psy też "dyskutują" mamrocząc coś niezrozumiale?Bo Lunka np. teraz leży i burczy coś ,co brzmi mniej więcej tak: yhyhyhy yhyhy yhyhy może nagram to sobie posłuchacie:evil_lol: Edited December 13, 2012 by marta.k9080 Quote
Besti Posted December 13, 2012 Posted December 13, 2012 Skąd ja to znam że kasa z konta rozchodzi się ot tak:evil_lol: Ja tak mam ze smaczkami. Pojemniczek na kupale fajny, pewnie jest tam 20-30sztuk, mam podobne z trixi, później dokupuje się zapas, najtaniej wychodzi z allegro http://allegro.pl/woreczki-na-psie-odchody-kupy-worki-trixie-i2846906261.html Teraz woreczki śniadaniowe to złooo Nagraj filmik i pokarz co Luniasta mówi, jakoś to wspólnie zinterpretujemy:evil_lol: Quote
łamAga Posted December 14, 2012 Posted December 14, 2012 Hejka ;) http://img23.imageshack.us/img23/9739/dsc04946hz.jpg bardzo fajna sprawa ;) [quote name='marta.k9080'] u nas miejskie przygłupy zniszczyły psie-śmietniczki kilka lat temu:angryy: a miasto hahaha płac podatek(45zł rok),sprzataj qupki...ale nic z tego nie ma.Na co idzie mój podatek,skoro ani psiego wybiegu,ani nawet śmietników nie ma.K****! A nie no,faktycznie od czasu do czasu możesz sobie kupić w UM specjalne torebeczki 10szt za 10zł!HAHA...no na pewno ktoś wyceni qupę swojego pupilka na 1zł.Chyba im się w doopach poprzewracało. U nas podatek w tym roku wynosi 52 zl , do tego pani oswiadczyła mi ze w przyszlym roku juz bedzie o 2 zł droższy czyli 54 zł , i co ?? nic z tego nie mamy , sprztac po psie trzeba bo jak nie posprzatasz 500 zł mandatu , psa gdzie wyprowadzić nie ma , w ogóle my psiarze to 2 gatunek człowieka i tylko wlepiaja w ciebie gały jak idziesz z psem czy czasem siusiu zaraz nie zrobi w nieodpowiednim miejscu :angryy: Quote
Ana :) Posted December 14, 2012 Posted December 14, 2012 U nas to w ogólnie nie ma takiego czegoś jak psie-śmietniki... więc kupa w kieszeń i zasuwasz człowieku...a spróbuj nie posprzątać to zaraz jakaś babcia zadzwoni na straż miejską. Pies jeszcze dobrze się nie wysra, a już dzwonią:angryy: miejsc żeby pójść z psem też nie ma żadnych jak czasami czytam o wybiegach zamykanych dla psów w miastach to aż zazdroszczę... Quote
Guest wolfheart Posted December 14, 2012 Posted December 14, 2012 Besti dzisiaj panna nie jest taka rozmowna,pewnie na wieczór się rozgada...:evil_lol: mało to estetyczne jak qupsko luźnej konsystencji pokoloruje cały woreczek.Czarne lepiej maskują.:cool1: M&S heh,hej..przyjemnego również Wam:p dOgLoV takie czasy,tacy ludzie eh...:mad: Ana : ) nie ma to jak blokowy monitoring...dobrze ,że nie mieszkam na osiedlu:evil_lol: A my po spacerku do lasu.Bardzo był udany.U nas -9'C i trochę pizga.Mogłoby poprószyc jeszcze. Quote
Guest wolfheart Posted December 14, 2012 Posted December 14, 2012 Z przed kilku dni... moja drobinka,kochana.. portrecik:loveu: znów tymi długimi schodami w górę poleżę sobie na śniegu,a co mi tam... wspólna fotka(ja się rozmazałam,bo tel się zamroził:evil_lol:) Quote
M&S Posted December 14, 2012 Posted December 14, 2012 Śliczna:loveu: http://img443.imageshack.us/img443/3042/dsc04899b.jpg Quote
Sonka95 Posted December 14, 2012 Posted December 14, 2012 http://img189.imageshack.us/img189/1669/dsc04918tl.jpg - kochane uszyska :loveu: http://img838.imageshack.us/img838/5158/dsc04932iz.jpg - Można schudnąć wchodząc i schodząc za każdym razem :evil_lol: Quote
Guest wolfheart Posted December 14, 2012 Posted December 14, 2012 (edited) magdabroy ciekawe co one tak gadają...;) M&S dziękuję:p Sonka95 a już najlepiej to się wchodzi,jak Lunka biega z prawa na lewo i zaczepia:evil_lol: Edited December 14, 2012 by marta.k9080 Quote
*Magda* Posted December 14, 2012 Posted December 14, 2012 [quote name='marta.k9080']magdabroy ciekawe co one tak gadają...;) Może lepiej nie wiedzieć :evil_lol: Quote
Guest wolfheart Posted December 14, 2012 Posted December 14, 2012 magdabroy dzisiaj jak chce nagrać Lunkową paplaninę,to panna cicha jak mysz pod miotłą:evil_lol: Czai się na moją mamę,pewnie będzie Ją nagabywała jakąś zabawką:evil_lol: Quote
Guest wolfheart Posted December 14, 2012 Posted December 14, 2012 unikatowydiament a dziękujemy :) Jutro w naszym mieście będzie Jarmark Świąteczny.Zamierzam pójść,bo bardzo jestem go ciekawa.Będzie to pierwszy taki jarmark u nas.Jak uda mi się nabyć coś ładnego to Wam pokażę:p Dobranoc Wszystkim:p Quote
M&S Posted December 15, 2012 Posted December 15, 2012 Dzień dobry:) Udanych zakupów na Jarmarku Świątecznym!!! Quote
Guest wolfheart Posted December 15, 2012 Posted December 15, 2012 M&S dzień doberek,dziękuję! Się pochwalę.Wygrałam wczoraj 20zł w MultiMulti(Lotto):razz: A to oznacza,że...Lunka coś dostanie:evil_lol: Quote
Recommended Posts