*Magda* Posted October 1, 2013 Posted October 1, 2013 [quote name='marta.k9080']ciekawe czy jutro dostanę moje zamówione buty:lol:[/QUOTE] Dowiesz się jutro :eviltong: Quote
Guest wolfheart Posted October 1, 2013 Posted October 1, 2013 raczej jutro nie będzie,patrzyłam na stronie kuriera(tym razem Siódemka) i jeszcze nie mają zarejestrowanej paczki,czyli pewnie pojutrze dostanę butki :lol: Quote
łamAga Posted October 2, 2013 Posted October 2, 2013 hejka ;) i jak piłeczka znaleziona ?? :cool3: Quote
Guest wolfheart Posted October 2, 2013 Posted October 2, 2013 hej :) piłeczka gdzieś tam sobie leży:roll: jutro znowu będziemy szukały Butki doszły jednak dzisiaj i jeszcze dostałam od mamy kurtkę z Lidla,taką wiatro i wodo szczelną:p tą: http://fanlidla.pl/files/g/2_45200_95_Damska_kurtka_trekkingowa_1.jpg Quote
Sonka95 Posted October 2, 2013 Posted October 2, 2013 Cześć :) Piłeczka się znajdzie zobaczycie ;) a kurtka fajna podoba mi się :D Quote
Guest wolfheart Posted October 2, 2013 Posted October 2, 2013 to kurtka trekkingowa,czyli na spacery jest super,jutro ją ubiorę:p piłka pewnie leży w najwyższej trawie,ale będziemy szukały,bo to najlepsza zabawka na spacery Quote
*Magda* Posted October 2, 2013 Posted October 2, 2013 Piłki nie znajdziecie i bedziesz musiała kupić nową :evil_lol: Quote
Guest wolfheart Posted October 2, 2013 Posted October 2, 2013 znajdziemy,choćbym miała codziennie tam łazic i szukać.To pierwsza piłeczka Luny jaką dostała,ma ją od pierwszego dnia od kiedy jest ze mną.Mam sentyment:placz::evil_lol: Quote
*Magda* Posted October 2, 2013 Posted October 2, 2013 [quote name='marta.k9080']znajdziemy,choćbym miała codziennie tam łazic i szukać.To pierwsza piłeczka Luny jaką dostała,ma ją od pierwszego dnia od kiedy jest ze mną.Mam sentyment:placz::evil_lol: Widać Lunka go nie ma :diabloti: Quote
łamAga Posted October 3, 2013 Posted October 3, 2013 fajowska ta kurtawka :loveu: ale mam juz dwie przeciw wiatrowe i trzeciej nie kupie bo to już byla by przesada :diabloti: Quote
Aleksa. Posted October 3, 2013 Posted October 3, 2013 Cześć czwartkowo :) A mi przydałaby się taka kurtka :) Quote
Guest wolfheart Posted October 3, 2013 Posted October 3, 2013 [quote name='dOgLoV']fajowska ta kurtawka :loveu: ale mam juz dwie przeciw wiatrowe i trzeciej nie kupie bo to już byla by przesada :diabloti: i ciepło mi w niej:-P rano było 0'C:diabloti: [quote name='Aleksandra95']Cześć czwartkowo :smile: A mi przydałaby się taka kurtka :smile: ludzie wykupili w dwa dni [quote name='Sonka95']Witamy się prawie weekendowo :smile: no siema :) Z rana trawa była z lekka biała od szronu,możne będzie jednak zima stulecia:diabloti: Dostałam buziaczki od Killera,spotkałyśmy go w parku. A piłka nadal zaginiona w akcji...:mad: Na Wisłą,koparka,spycharka i roboty jakieś.Chyba wał mocują ,żeby woda nie wylała.Także znowu ze spaceru w te strony nic nie wyszło:placz: ;) Quote
*Magda* Posted October 3, 2013 Posted October 3, 2013 http://i1315.photobucket.com/albums/t597/sylwiaLU90/Plik014_zps2014290d.jpg Pokazać język czy nie pokazać :evil_lol: Quote
Guest wolfheart Posted October 3, 2013 Posted October 3, 2013 pewnie chciała pokazać język,tym co nam zablokowali przejście na wale:evil_lol: Quote
Guest wolfheart Posted October 4, 2013 Posted October 4, 2013 no hej :) piłka przepadła:placz: jutro będą z nami Rocky i Edi to może pomogą nam szukać i któryś z psiaków znajdzie. U nas z rana 0'C ,a wiatr pizga że łeb trzeba trzymać. Quote
Sonka95 Posted October 4, 2013 Posted October 4, 2013 Gdzieś tam leży i czeka aż ją znajdziecie ;) 3 psy powinny znaleźć tą piłeczkę :D Quote
Guest wolfheart Posted October 4, 2013 Posted October 4, 2013 byłoby super :lol: może chłopki dadzą rade Quote
Guest wolfheart Posted October 4, 2013 Posted October 4, 2013 [quote name='magdabroy']Nudzę się :roll:[/QUOTE] mądrzy ludzie się nie nudzą :diabloti: [quote name='Angi']julki kupili a nie noszą :P[/QUOTE] na mnie nie pasują:diabloti: a Luna tapla się w brudnej wodzie(brrr jak zimno) i biega w chaszczach jakiś ,coś jak rzep,pełno kulek zbiera,szkoda mi Julków:roll: Quote
*Magda* Posted October 4, 2013 Posted October 4, 2013 [quote name='marta.k9080']mądrzy ludzie się nie nudzą :diabloti: [/QUOTE] Czyli jestem głupia :placz: Quote
Recommended Posts