Guest wolfheart Posted September 28, 2013 Posted September 28, 2013 [quote name='dOgLoV']tez bym sie jarała :diabloti:[/QUOTE] kup je:razz:musisz je mieć:diabloti: Quote
łamAga Posted September 28, 2013 Posted September 28, 2013 [quote name='marta.k9080']kup je:razz:musisz je mieć:diabloti:[/QUOTE] Sebek mi nie karze bo mówi ze Neron nie potrzebuje szelek :roll: Quote
Guest wolfheart Posted September 28, 2013 Posted September 28, 2013 [quote name='dOgLoV']Sebek mi nie karze bo mówi ze Neron nie potrzebuje szelek :roll:[/QUOTE] olej go:eviltong: Luna też nie potrzebuje tyle sprzętu ile ma...:diabloti: ale mi się Julki podobają więc... Quote
*Magda* Posted September 28, 2013 Posted September 28, 2013 Dobry wieczór :) No, ja mam nadzieję, że w środę kupię ten kombinezon dla Theosia bez problemów :roll: Quote
łamAga Posted September 28, 2013 Posted September 28, 2013 [quote name='marta.k9080']olej go:eviltong: Luna też nie potrzebuje tyle sprzętu ile ma...:diabloti: ale mi się Julki podobają więc...[/QUOTE] nie no ja i tak juz mam duzo rzeczy które leżą i się kurzą :diabloti: Quote
Guest wolfheart Posted September 28, 2013 Posted September 28, 2013 [quote name='dOgLoV']nie no ja i tak juz mam duzo rzeczy które leżą i się kurzą :diabloti:[/QUOTE] to co Ci szkodzi jedna rzecz więcej:diabloti: Quote
Guest wolfheart Posted September 28, 2013 Posted September 28, 2013 [quote name='dOgLoV']wole nie :eviltong: trzymam kciuki żebyś się złamała i jednak kupiła:diabloti: Luna we fiolecie...hmmm:hmmmm: Quote
Guest wolfheart Posted September 28, 2013 Posted September 28, 2013 [quote name='dOgLoV']ten kolorek piękny :loveu:[/QUOTE] :razz::razz::razz: Quote
*Magda* Posted September 28, 2013 Posted September 28, 2013 Ładny ten fiolet :) Weźcie mnie walnijcie w łeb :roll: Quote
łamAga Posted September 28, 2013 Posted September 28, 2013 [quote name='magdabroy']Ładny ten fiolet :) Weźcie mnie walnijcie w łeb :roll:[/QUOTE] a za co ? Quote
*Magda* Posted September 28, 2013 Posted September 28, 2013 [quote name='dOgLoV']a za co ?[/QUOTE] Wstałam o 6 rano. O 11 poszłam spać z Theosiem i o 14 obudziła mnie koleżanka telefonem :oops: A mi się nadal chce spać :roll: Quote
łamAga Posted September 28, 2013 Posted September 28, 2013 [quote name='magdabroy']Wstałam o 6 rano. O 11 poszłam spać z Theosiem i o 14 obudziła mnie koleżanka telefonem :oops: A mi się nadal chce spać :roll:[/QUOTE] pewnie dlatego że troszke Ci sie pospało ;) ja jestem wiecznie śpiąca ;) Quote
Guest wolfheart Posted September 28, 2013 Posted September 28, 2013 [quote name='magdabroy']Weźcie mnie walnijcie w łeb :roll:[/QUOTE] no chętnie :diabloti: Quote
*Magda* Posted September 28, 2013 Posted September 28, 2013 [quote name='dOgLoV']Magda chyba sie dzymla :diabloti:[/QUOTE] Sama się dżymłaś :evil_lol: Quote
łamAga Posted September 28, 2013 Posted September 28, 2013 [quote name='magdabroy']Sama się dżymłaś :evil_lol:[/QUOTE] nie ale zaraz sie dzymne bo nic sie na tym dogo dzisiaj nie dzieje :eviltong: Quote
Guest wolfheart Posted September 29, 2013 Posted September 29, 2013 dobry wieczór :) u nas dzisiaj ostre słońce i całe 13'C:evil_lol: Luna wybiegała się z kolegami na porannym spacerku.Później byłyśmy same sie przejść.Teraz zjadła kolację i wreszcie śpi:evil_lol: Quote
łamAga Posted September 29, 2013 Posted September 29, 2013 [quote name='marta.k9080']dobry wieczór :) u nas dzisiaj ostre słońce i całe 13'C:evil_lol: Luna wybiegała się z kolegami na porannym spacerku.Później byłyśmy same sie przejść.Teraz zjadła kolację i wreszcie śpi:evil_lol:[/QUOTE] a u nas rano było tylko 4 stopnie :crazyeye: zimno jak nie wiem , pozniej sloneczko wyszlo i zrobiło sie ciut cieplej , teraz jest 8 .... Quote
Guest wolfheart Posted September 29, 2013 Posted September 29, 2013 u nas z rana 5'C:evil_lol: mama kupiła mi chipsy z Biedry Top Chips mega paka 300g smak chili:diabloti: Smakują jak paprykowe nie są ostre. Quote
łamAga Posted September 29, 2013 Posted September 29, 2013 a ja jednak nie wzięłam piri piri ani stronga tylko smak hiszpańskiej salsy ale jeszcze nie jadłam bo wczoraj konczyłam wieprzowinke słodko kwaśna , jak sie wykapie to otworze tamte i napisze czy warto je brać ;) o smaku chilli jadła , też smakowały mi jak zwykłe paprykowe ;) Quote
Recommended Posts