Jump to content
Dogomania

Luna-prawie odważna sunia

Recommended Posts

Posted

[quote name='magdabroy']Bo nadal mam nadmiar kg po ciąży :angryy: Od dziś rzucam (większość) tego co mi smakuje, a przez co mi dupsko rośnie :mad:[/QUOTE]

ja bym chyba nie umiała zrezygnowac z przyjemnosci jedzenia tego co lubię :shake:

Guest wolfheart
Posted

[quote name='magdabroy']A ja nie kiedyś tylko już od wczoraj :eviltong: Bogdan jadł chipsy, a mi ślinka ciekła :placz:[/QUOTE]

postanowiłam do końca tego miesiąca żreć co popadnie,a od 1. będę znowu jeść zdrowe żarło

Posted

[quote name='dOgLoV']ja bym chyba nie umiała zrezygnowac z przyjemnosci jedzenia tego co lubię :shake:[/QUOTE]

Ale ja mam na myśli rzeczy typu właśnie chipsy, pierniki (dziś Bogdan kupił :placz::mad:), słodkie napoje itp. ;)

Posted

[quote name='magdabroy']Bo nadal mam nadmiar kg po ciąży :angryy: Od dziś rzucam (większość) tego co mi smakuje, a przez co mi dupsko rośnie :mad:[/QUOTE]

pierniki :ices_bla:

Guest wolfheart
Posted

[quote name='dOgLoV']pierniki :ices_bla:[/QUOTE]

lubię,ale te z nadzieniem bym wyrzygała

Guest wolfheart
Posted

byłam z Lunką przed chwilą na po siostrę,Luna z wrażenia zrobiła qpę na trawniku PKS:evil_lol: dobrze ,że miałam woreczek

Posted

[quote name='marta.k9080']byłam z Lunką przed chwilą na po siostrę,Luna z wrażenia zrobiła qpę na trawniku PKS:evil_lol: dobrze ,że miałam woreczek[/QUOTE]

hahahahahhahaa :diabloti:

Guest wolfheart
Posted

się zdziwiła ,że idziemy gdzieś o tej porze:evil_lol:

Guest wolfheart
Posted

[quote name='dOgLoV']wazne ze nie zwiala ;)[/QUOTE]:evil_lol:

tylko raz ją szarpnęłam bo chciała do domu
a na PKs wystraszyła jakąś dziewczynę.Luna chciała skoczyć na moją siostrę,a dziewczyna stała obok i myślała że Luna w nią celuje:diabloti:

Posted

[quote name='marta.k9080']:evil_lol:

tylko raz ją szarpnęłam bo chciała do domu
a na PKs wystraszyła jakąś dziewczynę.Luna chciała skoczyć na moją siostrę,a dziewczyna stała obok i myślała że Luna w nią celuje:diabloti:[/QUOTE]

cieszyła się :loveu:

Guest wolfheart
Posted

[quote name='dOgLoV']cieszyła się :loveu:[/QUOTE]

no :) a w drodze do domu szła jakby chciała komuś wpie*dolic:diabloti:szłyśmy dosyć szybko,bo zimno ,Luna miała założoną obrożę z cwiekami-kolcami i ciągnęła trochę,wyglądała na nabuzowaną:evil_lol:

Posted

[quote name='marta.k9080']no :) a w drodze do domu szła jakby chciała komuś wpie*dolic:diabloti:szłyśmy dosyć szybko,bo zimno ,Luna miała założoną obrożę z cwiekami-kolcami i ciągnęła trochę,wyglądała na nabuzowaną:evil_lol:[/QUOTE]

hhahaha biedna , zestresowała sie :lol:

ide sie szykowac do pracy ;)

dobranoc ;)

Guest wolfheart
Posted

hej :)

Luna mnie dzisiaj wk*rwiła,przez nią pół godziny przeczesywałam zarośla,bo ubzdurała sobie wycieczkę przez chaszcze:mad:
Prawą dłoń mam spuchniętą,bo hamowałam łapiąc co popadnie jak zjechałam jakieś 10m z takiego jakby urwiska:placz: Normalnie myślałam ,że jej łeb urwę jak w końcu się zatrzymała.A co się nawrzeszczałam i naklęłam.Nie wiedziałam ,że znam takie soczyste słowa:diabloti:
Nie powinnam była za nią iść ,ale dalej są domy i psy, a Luna jest durna....

Pora znów popracował nad jej karnością:mad:

Guest wolfheart
Posted

[quote name='dOgLoV']hehehehehehe chciała bym to widzieć :diabloti:[/QUOTE]

obraz nędzy i rozpaczy,poraniłam sobie dłoń i umazałam się krwią na buzi.Dobrze,że miałam czapkę z daszkiem bo by mnie ludzie zaczepili:evil_lol:

Posted

[quote name='marta.k9080']obraz nędzy i rozpaczy,poraniłam sobie dłoń i umazałam się krwią na buzi.Dobrze,że miałam czapkę z daszkiem bo by mnie ludzie zaczepili:evil_lol:[/QUOTE]

hehehehe wygladalas pewnie jak bys wracala z pola walki :eviltong:

Guest wolfheart
Posted

[quote name='dOgLoV']hehehehe wygladalas pewnie jak bys wracala z pola walki :eviltong:[/QUOTE]

można tak to skojarzyć:evil_lol:

Luna wie ,że ma przesrane do końca dnia:diabloti:Nawet nie próbuje się pobawić ze mną

Posted

[quote name='marta.k9080']można tak to skojarzyć:evil_lol:

Luna wie ,że ma przesrane do końca dnia:diabloti:Nawet nie próbuje się pobawić ze mną[/QUOTE]

niedobra pancia jestes :roll:

Guest wolfheart
Posted

[quote name='dOgLoV']niedobra pancia jestes :roll:[/QUOTE]

:diabloti: jak Kuba Bogu,tak Bóg Kubie