vege* Posted September 24, 2013 Posted September 24, 2013 Mi szybko rosną, normalnie tak 2-2,5 cm na miesiąc a to sporo jak na włosy :) Quote
łamAga Posted September 24, 2013 Posted September 24, 2013 [quote name='vege*']Mi szybko rosną, normalnie tak 2-2,5 cm na miesiąc a to sporo jak na włosy :)[/QUOTE] ja mam wrażenie że mi stoją w miejscu i w ogóle nie rosną .... Quote
vege* Posted September 24, 2013 Posted September 24, 2013 Bo może masz słabe albo zniszczone końcówki, które ci się kruszą dlatego ciągle są takie same. Kiedy podcinałaś je? Quote
łamAga Posted September 24, 2013 Posted September 24, 2013 [quote name='vege*']Bo może masz słabe albo zniszczone końcówki, które ci się kruszą dlatego ciągle są takie same. Kiedy podcinałaś je?[/QUOTE] hmmm jakies 2-3 miesiące temu :oops: Quote
vege* Posted September 24, 2013 Posted September 24, 2013 To nie dawno w sumie. Ja obcięłam teraz w połowie sierpnia a wcześniej w litym i rozdwojonych nie miałam. Stosuję na końcówki olej kokosowy, które super zabezpiecza :) Quote
łamAga Posted September 24, 2013 Posted September 24, 2013 ja staram sie nic na włosy nie nakładac bo mi strasznie wypadaja i dopiero co sie łupieżu pozbyłam :roll: Quote
vege* Posted September 24, 2013 Posted September 24, 2013 Ale ja nakładam tylko na końcówki, od tego ci nie wypadną a pomogą ;) Quote
łamAga Posted September 24, 2013 Posted September 24, 2013 [quote name='vege*']Ale ja nakładam tylko na końcówki, od tego ci nie wypadną a pomogą ;)[/QUOTE] ale jak to wygląda ?? Quote
vege* Posted September 24, 2013 Posted September 24, 2013 Normalnie jak olej xD http://www.medyk1.pl/olej-kokosowy-tloczony-na-zimno-200-ml.html Quote
łamAga Posted September 24, 2013 Posted September 24, 2013 aaaaaaaa takie cos :eviltong: moze kiedys wypróbuję ;) Quote
vege* Posted September 24, 2013 Posted September 24, 2013 Mi od początku sierpnia tak się poprawiła kondycja włosów i ich gęstość, że jestem zachwycona :) Quote
łamAga Posted September 24, 2013 Posted September 24, 2013 [quote name='vege*']Mi od początku sierpnia tak się poprawiła kondycja włosów i ich gęstość, że jestem zachwycona :)[/QUOTE] a stosujesz cos na wlosy poza tym olejem ?? Quote
vege* Posted September 24, 2013 Posted September 24, 2013 Myję włosy w inny sposób niż zawsze. Moczę włosy bardzo ciepłą wodą, nakładam maskę na całe włosy i skórę głowy, czekam trochę, spłukuję, myję włosy szamponem dwa razy (pokrzywowym), spłukuję bardzo ciepłą wodą, nakładam odżywkę z olejkami od ucha w dół, czekam trochę (w tym czasie np golę nogi :evil_lol: ) i na koniec spłukuję chłodną wodą. Bardzo ważne jest to by najpierw myć bardzo ciepłą a potem chłodną an sam koniec ;) Quote
łamAga Posted September 24, 2013 Posted September 24, 2013 [quote name='vege*']Myję włosy w inny sposób niż zawsze. Moczę włosy bardzo ciepłą wodą, nakładam maskę na całe włosy i skórę głowy, czekam trochę, spłukuję, myję włosy szamponem dwa razy (pokrzywowym), spłukuję bardzo ciepłą wodą, nakładam odżywkę z olejkami od ucha w dół, czekam trochę (w tym czasie np golę nogi :evil_lol: ) i na koniec spłukuję chłodną wodą. Bardzo ważne jest to by najpierw myć bardzo ciepłą a potem chłodną an sam koniec ;)[/QUOTE] trochę czasochłonne :lol: ja sie boję stosować tych masek żeby mi łupież nie wrócił :roll: Quote
vege* Posted September 24, 2013 Posted September 24, 2013 A no i laminuję włosy żelatyną co 4-5 dni ;) No czasochłonne, ale warto ;) Ja mam wrażliwą skórę więc patrzę jakie maski kupuję. Teraz mam z joanny z miodem i cytryną, kosztowała 6 zł :) Quote
łamAga Posted September 24, 2013 Posted September 24, 2013 a jak sie laminuje włosy ?? ( jaka ja niedoinformowana :oops:) maseczka wygląda kusząco :cool3: Quote
vege* Posted September 24, 2013 Posted September 24, 2013 Już o tym pisałam u siebie, widać jak czytasz :evil_lol: i nawet ty mnie o to pytałaś :diabloti: Napisz sobie w google "laminowanie włosów żelatyną" i ci wyskoczy dużo stron Quote
łamAga Posted September 24, 2013 Posted September 24, 2013 [quote name='vege*']Już o tym pisałam u siebie, widać jak czytasz :evil_lol: i nawet ty mnie o to pytałaś :diabloti: Napisz sobie w google "laminowanie włosów żelatyną" i ci wyskoczy dużo stron[/QUOTE] a bo ja mam sklerozę i to bardzo silną :diabloti: Quote
łamAga Posted September 24, 2013 Posted September 24, 2013 laminowanie sobie odpuszczę ale tę maskę muszę sobie kupić ;) Quote
vege* Posted September 24, 2013 Posted September 24, 2013 [quote name='dOgLoV']laminowanie sobie odpuszczę ale tę maskę muszę sobie kupić ;)[/QUOTE] Mi się wydaje, że właśnie najlepiej te laminowanie mi wpłynęło na włosy Quote
Guest wolfheart Posted September 24, 2013 Posted September 24, 2013 Hej spamiary :diabloti: Poszłyśmy nad Wisłę,wojsko nadal tam jest:mad: eh ,zrezygnowałam więc i poszłyśmy do lasu.Przed nami szedł facet z ONkopodobnym psem,pies był bez smyczy ,Luna też,ale mnie posłuchała i nie wszczęła awantury:multi:(od czasu doga-cielaka,Luna straszy duże psy i chce im wtrzepac). Wypróbowałam nową smycz,super jest,już innej niż skórzana nie wezmę nigdy:p Czekamy na Julki:cool3: Quote
łamAga Posted September 24, 2013 Posted September 24, 2013 [quote name='marta.k9080']Hej spamiary :diabloti: Poszłyśmy nad Wisłę,wojsko nadal tam jest:mad: eh ,zrezygnowałam więc i poszłyśmy do lasu.Przed nami szedł facet z ONkopodobnym psem,pies był bez smyczy ,Luna też,ale mnie posłuchała i nie wszczęła awantury:multi:(od czasu doga-cielaka,Luna straszy duże psy i chce im wtrzepac). Wypróbowałam nową smycz,super jest,już innej niż skórzana nie wezmę nigdy:p Czekamy na Julki:cool3:[/QUOTE] Oj tam od razu spamiary , my rozmawiamy na ważne tematy :diabloti: ja zawsze bylam za skórzanymi , przeszlam juz ich wiele i parciane i metalowe , skóra najlepsza :lol: ciekawe kiedy przyjda :cool3: Quote
Guest wolfheart Posted September 24, 2013 Posted September 24, 2013 Już są u kuriera:cool3: mogę śledzić przesyłkę(GSL) Quote
*Magda* Posted September 24, 2013 Posted September 24, 2013 A ja podcięłam włosy wczoraj :eviltong: [quote name='marta.k9080']Już są u kuriera:cool3: mogę śledzić przesyłkę(GSL)[/QUOTE] Chyba GLS a nie GSL :eviltong: Quote
Guest wolfheart Posted September 24, 2013 Posted September 24, 2013 każde podcięcie włosów traktuję jak opitolenie się na łyso:evil_lol: no raczej GLS,przestawiło mi się :evil_lol: Quote
Recommended Posts