Jump to content
Dogomania

Luna-prawie odważna sunia

Recommended Posts

Posted

[quote name='vege*']Bo może masz słabe albo zniszczone końcówki, które ci się kruszą dlatego ciągle są takie same. Kiedy podcinałaś je?[/QUOTE]

hmmm jakies 2-3 miesiące temu :oops:

Posted

To nie dawno w sumie. Ja obcięłam teraz w połowie sierpnia a wcześniej w litym i rozdwojonych nie miałam. Stosuję na końcówki olej kokosowy, które super zabezpiecza :)

Posted

Myję włosy w inny sposób niż zawsze.
Moczę włosy bardzo ciepłą wodą, nakładam maskę na całe włosy i skórę głowy, czekam trochę, spłukuję, myję włosy szamponem dwa razy (pokrzywowym), spłukuję bardzo ciepłą wodą, nakładam odżywkę z olejkami od ucha w dół, czekam trochę (w tym czasie np golę nogi :evil_lol: ) i na koniec spłukuję chłodną wodą. Bardzo ważne jest to by najpierw myć bardzo ciepłą a potem chłodną an sam koniec ;)

Posted

[quote name='vege*']Myję włosy w inny sposób niż zawsze.
Moczę włosy bardzo ciepłą wodą, nakładam maskę na całe włosy i skórę głowy, czekam trochę, spłukuję, myję włosy szamponem dwa razy (pokrzywowym), spłukuję bardzo ciepłą wodą, nakładam odżywkę z olejkami od ucha w dół, czekam trochę (w tym czasie np golę nogi :evil_lol: ) i na koniec spłukuję chłodną wodą. Bardzo ważne jest to by najpierw myć bardzo ciepłą a potem chłodną an sam koniec ;)[/QUOTE]

trochę czasochłonne :lol: ja sie boję stosować tych masek żeby mi łupież nie wrócił :roll:

Posted

A no i laminuję włosy żelatyną co 4-5 dni ;)

No czasochłonne, ale warto ;) Ja mam wrażliwą skórę więc patrzę jakie maski kupuję. Teraz mam z joanny z miodem i cytryną, kosztowała 6 zł :)

Posted

Już o tym pisałam u siebie, widać jak czytasz :evil_lol: i nawet ty mnie o to pytałaś :diabloti: Napisz sobie w google "laminowanie włosów żelatyną" i ci wyskoczy dużo stron

Posted

[quote name='vege*']Już o tym pisałam u siebie, widać jak czytasz :evil_lol: i nawet ty mnie o to pytałaś :diabloti: Napisz sobie w google "laminowanie włosów żelatyną" i ci wyskoczy dużo stron[/QUOTE]

a bo ja mam sklerozę i to bardzo silną :diabloti:

Posted

[quote name='dOgLoV']laminowanie sobie odpuszczę ale tę maskę muszę sobie kupić ;)[/QUOTE]
Mi się wydaje, że właśnie najlepiej te laminowanie mi wpłynęło na włosy

Guest wolfheart
Posted

Hej spamiary :diabloti:

Poszłyśmy nad Wisłę,wojsko nadal tam jest:mad: eh ,zrezygnowałam więc i poszłyśmy do lasu.Przed nami szedł facet z ONkopodobnym psem,pies był bez smyczy ,Luna też,ale mnie posłuchała i nie wszczęła awantury:multi:(od czasu doga-cielaka,Luna straszy duże psy i chce im wtrzepac).

Wypróbowałam nową smycz,super jest,już innej niż skórzana nie wezmę nigdy:p
Czekamy na Julki:cool3:

Posted

[quote name='marta.k9080']Hej spamiary :diabloti:

Poszłyśmy nad Wisłę,wojsko nadal tam jest:mad: eh ,zrezygnowałam więc i poszłyśmy do lasu.Przed nami szedł facet z ONkopodobnym psem,pies był bez smyczy ,Luna też,ale mnie posłuchała i nie wszczęła awantury:multi:(od czasu doga-cielaka,Luna straszy duże psy i chce im wtrzepac).

Wypróbowałam nową smycz,super jest,już innej niż skórzana nie wezmę nigdy:p
Czekamy na Julki:cool3:[/QUOTE]

Oj tam od razu spamiary , my rozmawiamy na ważne tematy :diabloti:

ja zawsze bylam za skórzanymi , przeszlam juz ich wiele i parciane i metalowe , skóra najlepsza :lol:

ciekawe kiedy przyjda :cool3:

Guest wolfheart
Posted

Już są u kuriera:cool3: mogę śledzić przesyłkę(GSL)

Guest wolfheart
Posted

każde podcięcie włosów traktuję jak opitolenie się na łyso:evil_lol:
no raczej GLS,przestawiło mi się :evil_lol: