Jump to content
Dogomania

Luna-prawie odważna sunia

Recommended Posts

Posted

[quote name='marta.k9080']Luna całkiem niedawno zaczęła przyzwoicie wyglądać bo jeszcze do połowy roku,to anoreksja zaawansowana:evil_lol:[/QUOTE]
Alpina trochę przytyła odkąd ją wzięłam, ale nie wiem czy przekroczyła 30 :P
[quote name='dOgLoV']a ja tam wole przymierzyć i zobaczyc jak sie w nich czuję :eviltong:[/QUOTE]
ja też ;d

Guest wolfheart
Posted

śniegowce są brzydkie,nie wiem jak ja wybiorę te buty:eviltong:

Posted

[quote name='dOgLoV']a ja tam wole przymierzyć i zobaczyc jak sie w nich czuję :eviltong:[/QUOTE]

[quote name='Angi']

ja też ;d[/QUOTE]
Ja tradycyjnie chodzę w trampkach, balerinkach, adidasach, albo kozakach więc każde są praktycznie takie same xD Tylko szpilki zawsze przymierzam

Guest wolfheart
Posted

za to ja od kiedy mam Lunę ,wiem że nie założę z własnej woli szpilek:evil_lol: ostatnio przymierzyłam moje stare szpilki i oddała siostrze bo czułam się jak na szczudłach :evil_lol:

Posted

Ja mam jedne klasyczne czarne 10 cm, drugie beżowe 15 cm słupki i 13 cm beżowe szpilki, ale zakładam raz na ruski rok, ostatni raz miałam na zakończeniu roku szkolnego, czyli pod koniec kwietnia xD

Guest wolfheart
Posted

[B]macie tu kawałek moich nowych ciemnych włosów[/B]:evil_lol:

[IMG]http://i1315.photobucket.com/albums/t597/sylwiaLU90/Plik01226_zpscf822b7a.jpg[/IMG]

Posted

[quote name='marta.k9080']jednak wolę trampki :cool1:[/QUOTE]
Ja też ;)

Jaki wielki ten karabińczyk od flexi, a myślałam, że przy mojej 50kg jest duży:lol:

Guest wolfheart
Posted

ale jestem mega zadowolona z tej smyczy,branie XL było dobrą decyzją:p Luna już kilka razy wybiegła na pełnym gazie na całe 8m ,a smycz śmiga idealnie:razz:

Jak widać na zdjęciu Luna ma zacisk i zwykłą obrożę,na flexi kiedy jest zablokowana i Luna idzie przy nodze(chodnik ,droga po mieście) zaczepiam do łańcucha.A jak odblokowuję flexi ,wtedy dopinam karabińczyk do zwykłej obroży...nie żeby ktoś pomyślał,że Luna biega 8m na całkowitym zacisku;)

Guest wolfheart
Posted

[quote name='dOgLoV']za mało widać :eviltong:[/QUOTE]

o to chodziło:diabloti:

Guest wolfheart
Posted

[quote name='dOgLoV']ueeee tam to sie nie liczy :eviltong:[/QUOTE]

:eviltong: musi

dobranoc dziewczęta:p

Posted

[quote name='dOgLoV']Dobranoc wam nie dobre kobiety , ciekawe że macie sumienie iść spać jak ja będe calą noc jeb....ć moduły :roll: :diabloti:[/QUOTE]
Ja muszę wstać o 6.05 umyć włosy, ogarnąć je, ubrać się, ogarnąć twarz i po 8 wyjechać do Warszawy do szkoły i przebić się przez korki :mdleje:

Posted

[quote name='vege*']Ja muszę wstać o 6.05 umyć włosy, ogarnąć je, ubrać się, ogarnąć twarz i po 8 wyjechać do Warszawy do szkoły i przebić się przez korki :mdleje:

ja włosy zawsze myję wieczore jak ide na rano :lol:

przypomniało mi sie jakie chce buty :lol:

takie http://img04.allegroimg.pl/photos/oryginal/35/68/24/41/3568244148 niekoniecznie ten kolor , najlepiej jak by były zielone :loveu:

ale nie wiem czy jak bede kupowała buty czy jeszcze takie będą ;)

Posted

[quote name='dOgLoV']ja włosy zawsze myję wieczore jak ide na rano :lol:

przypomniało mi sie jakie chce buty :lol:

takie http://img04.allegroimg.pl/photos/oryginal/35/68/24/41/3568244148 niekoniecznie ten kolor , najlepiej jak by były zielone :loveu:

ale nie wiem czy jak bede kupowała buty czy jeszcze takie będą ;)
Ja jak idę w rozpuszczonych włosach to myję rano bo muszę je układać przez to jak je ścięłam :evil_lol:

Posted

[quote name='vege*']Ja jak idę w rozpuszczonych włosach to myję rano bo muszę je układać przez to jak je ścięłam :evil_lol:[/QUOTE]

dlatego ja nie ścinam :diabloti:

a jak ścięłaś ?? :eviltong:

Posted

[quote name='vege*']Toć pokazywałam ponad miesiąc temu jak obcięłam :eviltong: ale już mi 2 cm odrosły[/QUOTE]

a no fakt :diabloti:

ja bym obcięła ale wiem ze bede żałowała :roll:

[quote name='Sonka95']Ja zawsze też wieczorem myje włosy ... rano to bym się na pewno spóźniła do szkoły ;)[/QUOTE]

ja też , ja i tak o 5tej wstaje jak idena 7dma :evil_lol: