Majkowska Posted September 21, 2013 Posted September 21, 2013 [quote name='marta.k9080']my akurat ze szkłem mamy przykre doświadczenie,Luna na początku tego roku miała szytą łapkę bo jakaś świnia rozbiła szkło w parku...:angryy: Lunka rozcięła ścięgno,krwi było tyle ,że ja miałam całe dłonie umazane:-( Jak kiedyś spotkam jakiegoś żula który rozbija szkło to mu je*nę w pysk odłamkiem.[/QUOTE] Waldek też miał taką przygodę. Ale z tego wyszedł mimo wizji wykrwawienia się, niedowładu łapki i wizyty u weta który niezbyt mnie przekonał.... Quote
łamAga Posted September 22, 2013 Posted September 22, 2013 [quote name='vege*']Wspaniale jest nie mieć takich problemów, jak się nie farbuje włosów od zawsze :loveu::diabloti: ble ble ble <rzygi>:evil_lol:[/QUOTE] ja musze już mam siwki :eviltong: jak można kawy nie lubić :eviltong: [quote name='magdabroy']Nie znasz się, kawa jest pyyyyyyyyyyyyyycha :loveu:[/QUOTE] dokładnie , i niezbędna do normalnego funkcjonowania organizmu :evil_lol: własnie ją piję :lol: hejka Marta (S) :evil_lol: Quote
*Magda* Posted September 22, 2013 Posted September 22, 2013 Ja właśnie wypiłam ostatni łyk, zanim siadłam do kompa ;) A Ty nie pij przy lapku, bo znowu klawiaturę zalejesz :evil_lol: Cześć Marta :) Quote
łamAga Posted September 22, 2013 Posted September 22, 2013 [quote name='magdabroy']Ja właśnie wypiłam ostatni łyk, zanim siadłam do kompa ;) A Ty nie pij przy lapku, bo znowu klawiaturę zalejesz :evil_lol: Cześć Marta :)[/QUOTE] to samo mi Sebek dzisiaj powiedział , i dodał że lepiej te pieniądze za naprawde przeznaczyc na jasny obiektyw :diabloti: marzyciel .... Quote
vege* Posted September 22, 2013 Posted September 22, 2013 [quote name='dOgLoV']ja musze już mam siwki :eviltong: jak można kawy nie lubić :eviltong: dokładnie , i niezbędna do normalnego funkcjonowania organizmu :evil_lol: [/QUOTE] No ja siwków jeszcze nie mam, więc nie maluję, jak mi się pojawią to rude zrobię :loveu::evil_lol: Normalnie:eviltong: Ja tam 20 lat funkcjonuję bez kawy i żyję :evil_lol: Quote
łamAga Posted September 22, 2013 Posted September 22, 2013 [quote name='vege*']No ja siwków jeszcze nie mam, więc nie maluję, jak mi się pojawią to rude zrobię :loveu::evil_lol: Normalnie:eviltong: Ja tam 20 lat funkcjonuję bez kawy i żyję :evil_lol:[/QUOTE] a ja wlasnie piję drugą a juz mysle o trzeciej :eviltong: Quote
Sonka95 Posted September 22, 2013 Posted September 22, 2013 Ja kawy nie lubię i nawet jak bym była mega śpiąca to i tak się jej nie napije :evil_lol: Quote
łamAga Posted September 22, 2013 Posted September 22, 2013 [quote name='Sonka95']Ja kawy nie lubię i nawet jak bym była mega śpiąca to i tak się jej nie napije :evil_lol:[/QUOTE] a ja jestem już tak uzależniona od picia kawy że nie działa na mnie pobudzająco , mogę ją wypić i iść spać , nie widzę problemu :lol: Quote
vege* Posted September 22, 2013 Posted September 22, 2013 [quote name='dOgLoV']a ja jestem już tak uzależniona od picia kawy że nie działa na mnie pobudzająco , mogę ją wypić i iść spać , nie widzę problemu :lol:[/QUOTE] Moja sorka tak ma, mówiła zawsze, że jak była śpiąca to robiła sobie mega mocną czarną herbatę, która bardziej ją pobudzała, bo do kawy była bardziej przyzwyczajona :lol: Mnie usypiają energetyki :roflt: Quote
łamAga Posted September 22, 2013 Posted September 22, 2013 mnie nic nie pobudzi ja zawsze jestem śpiąca :diabloti: a po energetykach mi słabo :shake: Quote
vege* Posted September 22, 2013 Posted September 22, 2013 Ja ich nie piję bo niezbyt mi smak pasuje, ale kiedyś wypiłam ze 3 razy to spałam :evil_lol: Quote
łamAga Posted September 22, 2013 Posted September 22, 2013 [quote name='vege*']Ja ich nie piję bo niezbyt mi smak pasuje, ale kiedyś wypiłam ze 3 razy to spałam :evil_lol:[/QUOTE] no właśnie bo Cie tak osłabił że zasnęłaś :eviltong: Quote
Guest wolfheart Posted September 22, 2013 Posted September 22, 2013 [quote name='dOgLoV']Sebastian dzisiaj podczas przenoszenia ciuchów znalazł smyczkę po jego byłym psie Sarce :diabloti: jakie to małe i cinkie , chyba nawet kota bym na tym nie umiała prowadzić :diabloti:[/QUOTE] :evil_lol: ja lubię dosyć ciężkie smycze [quote name='magdabroy']Marta, nie kupuj Juliusów :mad:[/QUOTE] ale ja chcę:-P co do dyskusji na temat kawy,to kawusia jest napojem bogów:loveu: Luna znów se dzisiaj poszła swoją drogą,mimo towarzystwa Rocky'ego,ale po kliku moich bluzgach wróciła:diabloti: A po drugim spacerku(a raczej wyjściu na siku) została wykąpana :diabloti: [IMG]http://i1315.photobucket.com/albums/t597/sylwiaLU90/DSC00192_zps81e30bb6.jpg[/IMG] a tak w ogóle to dobry wieczór Wszystkim:p Quote
łamAga Posted September 22, 2013 Posted September 22, 2013 jak słodko wygląda w tej wannie :loveu: ja walsnie pije trzecią i dzisiaj już ostatnią kawkę :razz: Quote
Guest wolfheart Posted September 22, 2013 Posted September 22, 2013 najsłodsza:loveu::oops: ja piłam dwie,a tarez sączę wodę Żywiec gazowany pomarańcza+imbir Quote
łamAga Posted September 22, 2013 Posted September 22, 2013 [quote name='marta.k9080']najsłodsza:loveu::oops: ja piłam dwie,a tarez sączę wodę Żywiec gazowany pomarańcza+imbir[/QUOTE] Ja lubie żywca gazowanego z czarną porzeczką :loveu: pomarańczy z imbirem nie miałam okazji pić Quote
Guest wolfheart Posted September 22, 2013 Posted September 22, 2013 ten smak też piłam,dobry.A w tym z imbirem,nie czuć imbiru:p Quote
łamAga Posted September 22, 2013 Posted September 22, 2013 [quote name='marta.k9080']ten smak też piłam,dobry.A w tym z imbirem,nie czuć imbiru:p[/QUOTE] własnie ten imbir by mnie chyba zniechęcił :evil_lol: ostatnio chciałam kupić mirinde jabłkową ale jednak zrezygnowałam :lol: Quote
Guest wolfheart Posted September 22, 2013 Posted September 22, 2013 piłam,nic specjalnego...:roll: Quote
vege* Posted September 22, 2013 Posted September 22, 2013 [quote name='marta.k9080']piłam,nic specjalnego...:roll:[/QUOTE] Nie przepadam za gazowanymi napojami i wodami. Wodę smakową uwielbiam tylko z żywca ale niegazowaną ;) Quote
łamAga Posted September 22, 2013 Posted September 22, 2013 a ja z napojów najbardziej lubię KAWE :diabloti: Quote
Guest wolfheart Posted September 22, 2013 Posted September 22, 2013 mam jeszcze jedno Kopiko i mnie kusi:razz: Quote
łamAga Posted September 22, 2013 Posted September 22, 2013 [quote name='marta.k9080']mam jeszcze jedno Kopiko i mnie kusi:razz:[/QUOTE] ja własnie skonczyłam pić i zabrałam sie za chipsy :evil_lol: Quote
Recommended Posts