Jump to content
Dogomania

Luna-prawie odważna sunia

Recommended Posts

Guest wolfheart
Posted

dzięki,przy twarzy za ciemny wyszedł:roll: ale już się spiera

Guest wolfheart
Posted

a jaki masz teraz kolor,coś jak mahoń?bo ogólnie to odcienie czerwieni trudno zakryć

Posted

[quote name='marta.k9080']a jaki masz teraz kolor,coś jak mahoń?bo ogólnie to odcienie czerwieni trudno zakryć[/QUOTE]

ja mam teraz bardzo dziwny kolor , niby rude niby brązowe , taki nijaki ten kolor , plus odrosty

Guest wolfheart
Posted

[quote name='dOgLoV']ja mam teraz bardzo dziwny kolor , niby rude niby brązowe , taki nijaki ten kolor , plus odrosty[/QUOTE]

ja miałam tak jak Ty,więc uważaj żeby Ci też teraz nierówne nie wyszły po farbowaniu:evil_lol:

Posted

[quote name='marta.k9080']ja miałam tak jak Ty,więc uważaj żeby Ci też teraz nierówne nie wyszły po farbowaniu:evil_lol:[/QUOTE]

własnie ostatnio mi wyszedł już jakiś dziwny balejaż :evil_lol:

Guest wolfheart
Posted

eh :evil_lol: farbowanie moich włosów u fryzjera zeżarłoby mi 200zł,więc wolę paskudzić w domu sama:diabloti:

Posted

[quote name='marta.k9080']eh :evil_lol: farbowanie moich włosów u fryzjera zeżarłoby mi 200zł,więc wolę paskudzić w domu sama:diabloti:[/QUOTE]

ja nie lubię chodzić do fryzjera , wole jak mama mi włosy farbuje :)

Guest wolfheart
Posted

a ja nie lubię jak ktokolwiek grzebie w moich włosach :mad:

Guest wolfheart
Posted

Luna dostała nową różową piłeczkę ,od mojej mamy:p Musze się teraz z nią ,tą nową piłeczką pobawić:evil_lol:

Posted

[quote name='marta.k9080']Luna dostała nową różową piłeczkę ,od mojej mamy:p Musze się teraz z nią ,tą nową piłeczką pobawić:evil_lol:[/QUOTE]

weź ze sobą Nerona bo przychodzi co chwilę do mnie i mnie zaczepia :diabloti:

Posted

[quote name='marta.k9080']Luna dostała nową różową piłeczkę ,od mojej mamy:p Musze się teraz z nią ,tą nową piłeczką pobawić:evil_lol:[/QUOTE]

Miłej zabawy piłeczką :diabloti:

Guest wolfheart
Posted

[quote name='dOgLoV']weź ze sobą Nerona bo przychodzi co chwilę do mnie i mnie zaczepia :diabloti:[/QUOTE]

dawaj go :) Luna chciała się ze mną tłuc dzisiaj ,skoczyła na mnie od tyłu i użarła w łokieć,więc ją podcięłam...:diabloti:Była w takim szoku,że jak sama ją zawołałam żeby skoczyła to nie chciała....:diabloti:

Posted

[quote name='marta.k9080']dawaj go :) Luna chciała się ze mną tłuc dzisiaj ,skoczyła na mnie od tyłu i użarła w łokieć,więc ją podcięłam...:diabloti:Była w takim szoku,że jak sama ją zawołałam żeby skoczyła to nie chciała....:diabloti:[/QUOTE]

hahahahahaha głupole :eviltong:

Guest wolfheart
Posted

[quote name='dOgLoV']hahahahahaha głupole :eviltong:[/QUOTE]

:diabloti:wiesz jak boli użarcie w łokieć...

Guest wolfheart
Posted

[quote name='dOgLoV']użarcie nie , wiek tylko jak boli uderzenie kła o łokieć :diabloti:[/QUOTE]

to też:evil_lol:

Znudziły mi się Luny szelki,sprzedam je żeby kupić nowe:diabloti:

Posted

[quote name='marta.k9080']to też:evil_lol:

Znudziły mi się Luny szelki,sprzedam je żeby kupić nowe:diabloti:[/QUOTE]

hehehehe dobra jesteś :diabloti:

kup jej juliusy :diabloti: