Jump to content
Dogomania

Luna-prawie odważna sunia

Recommended Posts

Posted

[quote name='marta.k9080']Nie boimy,to jest tylko jeszcze jakieś 10min ciemno jak idziemy,a zanim dochodzimy do parku to już się rozjaśnia.Spacer zaczynamy kilka min po 7.00 i łazimy jakoś do 8.40 lub 9.00 zależny jaką drogą.
Mam gaz,a jakby ktoś chciał Lunke skrzywdzić to zamorduję gołymi rękoma:mad:

Właśnie...ostatnio Luna i jej koleżanka Don'ka się pokłóciły:shake: Od kiedy Luna wróciła z Płocka,jakoś nie mogą się dogadać.
W sobotę wracałam z Lunką ze spaceru i spotkałyśmy Sabę.Nic nie wróżyło konfliktu więc,pozwoliliśmy im się pobawić,a panny wzięły się za łby...ja i Pan Saby musieliśmy je rozdzielić:crazyeye:

Bałam się o nią,bo Saba ma 3lata,jest jakieś 15kg cięższa od Lunki i silniejsza...
Wlazłam między nie,chcąc chronić Lunę...oberwałam przypadkiem w nogę od Donki(ale nie za mocno).
A tu okazało się,że Luna daję radę.Nie podejrzewałam jej o taką zaciętość.

Dobrze ,że ja i Państwo Saby jesteśmy w bardzo dobrej komitywie.I nie było mowy o obarczaniu winą jednej ze stron.Wszystko przyjaźnie i na spokojnie.
Obie panny dostały nagany.W sumie nie wiadomo która zaczyna kłótnię...

Sonia teraz jak podrosłą to też nie dogaduje się z niektórymi suczkami , a najbardziej nie lubi suni z którą kiedyś się super bawiła :shake:

http://img811.imageshack.us/img811/7775/dsc04870q.jpg - Ja jakoś nie lubię chodzić po nocy w parku ... wtedy to tata wychodzi , albo ja z siostra ale nigdy sama :p

Guest wolfheart
Posted (edited)

Sonka95

po nocy, to ja też na razie nie łażę,to fotka jakoś po 7.00 rano.Własnie eh..Saba była najlepsza koleżanką Lunki,a teraz rwą sobie kudły i szczekają już z daleka:oops:

Edited by marta.k9080
Guest wolfheart
Posted (edited)

śniegowe foteczki

zabawa piłeczką

chwilowa przerwa

wejście do parku

obserwacja(może to sarenki)

a teraz tam coś słychać...

Edited by marta.k9080
Guest wolfheart
Posted

takam sobie chudzinka

ja ci mówię,te sarny tam łażą...

idziesz?

już nie wymyślaj z tym foceniem...

OOOOOOO rzucisz mi śnieżkę:evil_lol:

to tyle na teraz

Guest wolfheart
Posted

magdabroy
nie? a ja ją bez wysiłku mogę podnieść...

Guest wolfheart
Posted

a ile Torcia waży i mierzy? Luna ma 63cm i teraz jakieś 26kg...

Guest wolfheart
Posted

byłam pewna ,że Torcia jest wyższa od Luny...wygląda na taką dobrze zbudowaną:evil_lol:

Posted

[quote name='marta.k9080']byłam pewna ,że Torcia jest wyższa od Luny...wygląda na taką dobrze zbudowaną:evil_lol:[/QUOTE]

Nie Ty jedna tak myślisz ;)
W kwietniu spotkałam się z pewną dogomaniaczką, to się zdziwiła, że Tora na żywo jest taka mała :eviltong: Na zdjęciach wydawała jej się dużo większa :evil_lol:

Guest wolfheart
Posted

magdabroy

dziwne nie? bo właśnie na fotkach jest taka duża i "pełna" .Jakby je bokiem ustawić i porównać to Luna jest jak decha...

unikatowydiament

witajcie Oscarki:p

Guest wolfheart
Posted

a żebyś wiedziała...:multi: zaskakuje mnie co dnia,chociaż sprzeczki z koleżanką DON'ką mogły by sobie darować:watpliwy:

Guest wolfheart
Posted (edited)

ania90
a taki tam...:oops:

Nasz dzisiejszy spacerek do lasu bardzo udany...i mamy kilka foteczek:multi:
Uwielbiam zimę ,no uwielbiam:p

Jeszcze pochwalę znowu Lunkę...w drodze powrotnej musiałyśmy przejść pomiędzy kilkoma dzieciakami z sankami itp..Lunka dzielnie to zniosła i przeszła zwyczajnie tylko leciutko ciągnąc.:multi:Jutro znowu idziemy do lasu.

Macie jakieś sposoby na marznące palce u rąk i stóp?Smaruje specjalnym kremem ,zakładam grube skarpetki,buty mam całkiem dobre.Rękawiczki noszę podwójne.A po 1h spaceru palce ,aż bolą mnie z zimna:placz:

Edited by marta.k9080
Guest wolfheart
Posted

leónowa

ja w lesie jestem takim samym dzikusem jak Luna,mimo to zanim dojdziemy do domku mam odmrożone paluchy:shake:

Posted

Jeżeli chodzi o ręce to można kupić sobie ciepło łap ( taka poduszeczka z żelem i medalikiem , który jak wygniesz wydaje ciepło ) ... ja zawszę to sobie przykładam po spacerze ...;)

Guest wolfheart
Posted

krótko...ale lepszy wróbel w garści...eh:roll:

coś czuję,że moje kończyny skazane są na odmrożenie...
to jest jeden z aspektów zimy ,którego nie lubię...