Guest wolfheart Posted September 18, 2013 Posted September 18, 2013 [quote name='dOgLoV']jak miło was widzieć :loveu:[/QUOTE] dzięki:loveu: już jem moją pizzę,dobra jest:p Quote
*Magda* Posted September 18, 2013 Posted September 18, 2013 [quote name='marta.k9080'] już jem moją pizzę,dobra jest:p[/QUOTE] Jak młody pójdzie spać, to zjem sobie smażoną kiełbaskę z surówką z marchewki :loveu: Quote
łamAga Posted September 18, 2013 Posted September 18, 2013 [quote name='marta.k9080']dzięki:loveu: już jem moją pizzę,dobra jest:p[/QUOTE] smacznego :lol: [quote name='magdabroy']Jak młody pójdzie spać, to zjem sobie smażoną kiełbaskę z surówką z marchewki :loveu:[/QUOTE] smażona kiełbaska dobra ale marcherwki nie mogę :placz: Quote
Guest wolfheart Posted September 18, 2013 Posted September 18, 2013 ja cały ten miesiąc wpier*alam fast foody ,pizzę,frytki,chipsy:diabloti: Aga ,dzięki:p Quote
łamAga Posted September 18, 2013 Posted September 18, 2013 [quote name='marta.k9080']ja cały ten miesiąc wpier*alam fast foody ,pizzę,frytki,chipsy:diabloti: Aga ,dzięki:p[/QUOTE] i jakos po Tobie tego nie widać :shake: Quote
Guest wolfheart Posted September 18, 2013 Posted September 18, 2013 [quote name='dOgLoV']i jakos po Tobie tego nie widać :shake:[/QUOTE] ja już tak mam,nawpie*dalam się do porzygu i może z pół kilo więcej zobaczę:evil_lol: Quote
Guest wolfheart Posted September 18, 2013 Posted September 18, 2013 [quote name='dOgLoV']też bym tak chciała :eviltong:[/QUOTE] zacznij biegać Quote
łamAga Posted September 18, 2013 Posted September 18, 2013 [quote name='marta.k9080']zacznij biegać[/QUOTE] nienawidzę biegać :shake: Quote
Guest wolfheart Posted September 18, 2013 Posted September 18, 2013 [quote name='dOgLoV']nienawidzę biegać :shake:[/QUOTE] a ja uwielbiam:loveu: ale od jutra koniec z fast foodami dla mnie,bo to nic zdrowego:shake: Quote
Guest wolfheart Posted September 18, 2013 Posted September 18, 2013 [quote name='dOgLoV']nic nie jest zdrowe ;)[/QUOTE] niestety,takie czasy ale żołądek mi wysiądzie jak będę dalej tak żarła:evil_lol: Quote
łamAga Posted September 18, 2013 Posted September 18, 2013 [quote name='marta.k9080']niestety,takie czasy ale żołądek mi wysiądzie jak będę dalej tak żarła:evil_lol:[/QUOTE] eeee nie sądze :eviltong: długo musiala bys to jesć żeby coś było nie tak z Twoim żołądkiem :eviltong: Quote
Guest wolfheart Posted September 18, 2013 Posted September 18, 2013 [quote name='dOgLoV']eeee nie sądze :eviltong: długo musiala bys to jesć żeby coś było nie tak z Twoim żołądkiem :eviltong:[/QUOTE] być może,ale mój głupi żołądek buntuje się na takie żarło i wtedy czuję się jakbym zjadła kamienie:shake: w ogóle to ja lekko jem,ale bywa że mam ochotę na "byle co" i wtedy zjadam chipsy i inne śmiecie... Quote
łamAga Posted September 18, 2013 Posted September 18, 2013 [quote name='marta.k9080']być może,ale mój głupi żołądek buntuje się na takie żarło i wtedy czuję się jakbym zjadła kamienie:shake: w ogóle to ja lekko jem,ale bywa że mam ochotę na "byle co" i wtedy zjadam chipsy i inne śmiecie...[/QUOTE] organizm dopomina Ci sie śmieciowego jedzenia :diabloti: widze wlasnie ze do jutra w biedronce jest kazda pizza -40 % :evil_lol: Quote
Guest wolfheart Posted September 18, 2013 Posted September 18, 2013 jutro idę do Intermarche akurat więc Biedronkę ominę sobie,co by nie kusiło:evil_lol: Quote
Sonka95 Posted September 19, 2013 Posted September 19, 2013 [quote name='dOgLoV']organizm dopomina Ci sie śmieciowego jedzenia :diabloti: widze wlasnie ze do jutra w biedronce jest kazda pizza -40 % :evil_lol:[/QUOTE] w Warszawskich biedronkach to pustki są ani pizzy ani pierogów , bo wszystko - 40 % i pierwszego dnia już nic nie było :evil_lol: Quote
*Magda* Posted September 19, 2013 Posted September 19, 2013 [quote name='Sonka95']w Warszawskich biedronkach to pustki są ani pizzy ani pierogów , bo wszystko - 40 % i pierwszego dnia już nic nie było :evil_lol:[/QUOTE] Jak za komuny - trzeba zrobić zapasy :evil_lol: Quote
Guest wolfheart Posted September 19, 2013 Posted September 19, 2013 siema:cool1: trochę nas pokropiło na spacerku i zamarzłam w cienkiej bluzie ,a niby 16'C było:evil_lol: Moje włosy na zdjęciach są niebieskie:-o ale nie cieszcie się ,nie pokażę Wam:eviltong: Quote
łamAga Posted September 19, 2013 Posted September 19, 2013 hejka ;) jak juz napisałaś to pokazuj :mad: Quote
Guest wolfheart Posted September 19, 2013 Posted September 19, 2013 [quote name='dOgLoV']hejka ;) jak juz napisałaś to pokazuj :mad:[/QUOTE] nie:eviltong: Quote
*Magda* Posted September 19, 2013 Posted September 19, 2013 U nas niby było dziś 17, ale ja jakoś tego nie czułam :shake: Jak szliśmy popołudniu na spacer, to w kurtkach i nie było mi wcale za ciepło :roll: Quote
Guest wolfheart Posted September 19, 2013 Posted September 19, 2013 Ja mam ciągle ten sam problem,początek spaceru zimno,w trakcie spaceru za ciepło,a nie chce mi się ubierać na cebulkę:shake: Quote
łamAga Posted September 19, 2013 Posted September 19, 2013 dawaj nie marudz :eviltong: ja nosze bluze i kurtke przeciw wiatrową jak jade samochodem ciekawe co ja w przyszłym tygodniu na rower założę Quote
Recommended Posts