Jump to content
Dogomania

Luna-prawie odważna sunia

Recommended Posts

Guest wolfheart
Posted

[quote name='dOgLoV']jak miło was widzieć :loveu:[/QUOTE]

dzięki:loveu:

już jem moją pizzę,dobra jest:p

Posted

[quote name='marta.k9080']dzięki:loveu:

już jem moją pizzę,dobra jest:p[/QUOTE]

smacznego :lol:

[quote name='magdabroy']Jak młody pójdzie spać, to zjem sobie smażoną kiełbaskę z surówką z marchewki :loveu:[/QUOTE]

smażona kiełbaska dobra ale marcherwki nie mogę :placz:

Guest wolfheart
Posted

ja cały ten miesiąc wpier*alam fast foody ,pizzę,frytki,chipsy:diabloti:

Aga ,dzięki:p

Guest wolfheart
Posted

[quote name='dOgLoV']i jakos po Tobie tego nie widać :shake:[/QUOTE]

ja już tak mam,nawpie*dalam się do porzygu i może z pół kilo więcej zobaczę:evil_lol:

Guest wolfheart
Posted

[quote name='dOgLoV']też bym tak chciała :eviltong:[/QUOTE]

zacznij biegać

Guest wolfheart
Posted

[quote name='dOgLoV']nienawidzę biegać :shake:[/QUOTE]

a ja uwielbiam:loveu:

ale od jutra koniec z fast foodami dla mnie,bo to nic zdrowego:shake:

Guest wolfheart
Posted

[quote name='dOgLoV']nic nie jest zdrowe ;)[/QUOTE]

niestety,takie czasy
ale żołądek mi wysiądzie jak będę dalej tak żarła:evil_lol:

Posted

[quote name='marta.k9080']niestety,takie czasy
ale żołądek mi wysiądzie jak będę dalej tak żarła:evil_lol:[/QUOTE]

eeee nie sądze :eviltong: długo musiala bys to jesć żeby coś było nie tak z Twoim żołądkiem :eviltong:

Guest wolfheart
Posted

[quote name='dOgLoV']eeee nie sądze :eviltong: długo musiala bys to jesć żeby coś było nie tak z Twoim żołądkiem :eviltong:[/QUOTE]

być może,ale mój głupi żołądek buntuje się na takie żarło i wtedy czuję się jakbym zjadła kamienie:shake:

w ogóle to ja lekko jem,ale bywa że mam ochotę na "byle co" i wtedy zjadam chipsy i inne śmiecie...

Posted

[quote name='marta.k9080']być może,ale mój głupi żołądek buntuje się na takie żarło i wtedy czuję się jakbym zjadła kamienie:shake:

w ogóle to ja lekko jem,ale bywa że mam ochotę na "byle co" i wtedy zjadam chipsy i inne śmiecie...[/QUOTE]

organizm dopomina Ci sie śmieciowego jedzenia :diabloti: widze wlasnie ze do jutra w biedronce jest kazda pizza -40 % :evil_lol:

Guest wolfheart
Posted

jutro idę do Intermarche akurat więc Biedronkę ominę sobie,co by nie kusiło:evil_lol:

Posted

[quote name='dOgLoV']organizm dopomina Ci sie śmieciowego jedzenia :diabloti: widze wlasnie ze do jutra w biedronce jest kazda pizza -40 % :evil_lol:[/QUOTE]

w Warszawskich biedronkach to pustki są ani pizzy ani pierogów , bo wszystko - 40 % i pierwszego dnia już nic nie było :evil_lol:

Posted

[quote name='Sonka95']w Warszawskich biedronkach to pustki są ani pizzy ani pierogów , bo wszystko - 40 % i pierwszego dnia już nic nie było :evil_lol:[/QUOTE]

Jak za komuny - trzeba zrobić zapasy :evil_lol:

Guest wolfheart
Posted

siema:cool1:

trochę nas pokropiło na spacerku i zamarzłam w cienkiej bluzie ,a niby 16'C było:evil_lol: Moje włosy na zdjęciach są niebieskie:-o ale nie cieszcie się ,nie pokażę Wam:eviltong:

Guest wolfheart
Posted

[quote name='dOgLoV']hejka ;)

jak juz napisałaś to pokazuj :mad:[/QUOTE]

nie:eviltong:

Guest wolfheart
Posted

Ja mam ciągle ten sam problem,początek spaceru zimno,w trakcie spaceru za ciepło,a nie chce mi się ubierać na cebulkę:shake: