Guest wolfheart Posted September 15, 2013 Posted September 15, 2013 [quote name='dOgLoV']czarne se walnij :diabloti:[/QUOTE] miałam od 15-19 roku życia ,pasowały mi ,mimo jasnej karnacji:oops: Tylko,że z czarnego trudno zejść jak się znudzi Quote
łamAga Posted September 15, 2013 Posted September 15, 2013 [quote name='marta.k9080']miałam od 15-19 roku życia ,pasowały mi ,mimo jasnej karnacji:oops: Tylko,że z czarnego trudno zejść jak się znudzi[/QUOTE] wiem coś o tym :splat: Quote
*Magda* Posted September 15, 2013 Posted September 15, 2013 Dobry wieczór :) http://i1315.photobucket.com/albums/t597/sylwiaLU90/Plik014_zpsdf1cae7b.jpg Ty jesteś do siebie podobna, ale Lunkę zrobiłaś brzydszą niż jest w rzeczywistości :mad::eviltong: Quote
Guest wolfheart Posted September 15, 2013 Posted September 15, 2013 [quote name='dOgLoV']wiem coś o tym :splat: no weź,miałaś czarne włosy...?:razz: [quote name='magdabroy']Dobry wieczór :smile: http://i1315.photobucket.com/albums/t597/sylwiaLU90/Plik014_zpsdf1cae7b.jpg Ty jesteś do siebie podobna, ale Lunkę zrobiłaś brzydszą niż jest w rzeczywistości :mad::eviltong: hej :) też Cię koffam:-P Quote
łamAga Posted September 15, 2013 Posted September 15, 2013 [quote name='magdabroy']Dobry wieczór :) http://i1315.photobucket.com/albums/t597/sylwiaLU90/Plik014_zpsdf1cae7b.jpg Ty jesteś do siebie podobna, ale Lunkę zrobiłaś brzydszą niż jest w rzeczywistości :mad::eviltong: buahahahahhahaha :diabloti: [quote name='marta.k9080']no weź,miałaś czarne włosy...?:razz: noooo , jeblam sobie czerń granatu , jak ja sie zobaczylm w lusterku to myslalam ze padne , szybko po rozjasniacz lecialam nalozylam i nic nie zeszło , jeju co ja sie nameczyłam zeby to zdjąć z włosów :roll: do dzisiaj mam popalone od tamtego ciaglego rozjaśniania i farbowania :roll: Quote
Guest wolfheart Posted September 15, 2013 Posted September 15, 2013 [quote name='dOgLoV'] noooo , jeblam sobie czerń granatu , jak ja sie zobaczylm w lusterku to myslalam ze padne , szybko po rozjasniacz lecialam nalozylam i nic nie zeszło , jeju co ja sie nameczyłam zeby to zdjąć z włosów :roll: do dzisiaj mam popalone od tamtego ciaglego rozjaśniania i farbowania :roll:[/QUOTE] jakie my podobne...:diabloti: bo tak się składa,ze moje pierwsze farbowanie na czarno,skończyło się katastrofą...kupiłam granatową czerń,a że włosy mam z natury dość jasne,to mi wyszły niebieskie...z czapką na głowie pobiegłam po zwykłą czerń i szybko to zafarbowałam:evil_lol: Quote
łamAga Posted September 15, 2013 Posted September 15, 2013 [quote name='marta.k9080']jakie my podobne...:diabloti: bo tak się składa,ze moje pierwsze farbowanie na czarno,skończyło się katastrofą...kupiłam granatową czerń,a że włosy mam z natury dość jasne,to mi wyszły niebieskie...z czapką na głowie pobiegłam po zwykłą czerń i szybko to zafarbowałam:evil_lol:[/QUOTE] :diabloti::diabloti::diabloti::diabloti: a mi wyszły kruczo czarne , a ze mam jasna karnacje to wygladałam strasznie :shake: teraz mam takie akurat ale za to włosy mam nieźle zniszczone i cały czas mi wypadają :placz:teraz kupiłam sobie w aptece "mydełko naturalne" to niby jest mydło do mysia dla alergików ale świetnie niszczy łupież jak sie nim włosy myje , to jest akurat prawda bo łupiezu już prawie nie mam :multi: zobaczymy jak bedzie na wyadanie działało :lol: dobranoc ;) Quote
Guest wolfheart Posted September 15, 2013 Posted September 15, 2013 ja też za chwilę idę do wyrka ,dobranoc :) Quote
Guest wolfheart Posted September 16, 2013 Posted September 16, 2013 Dobry wieczór :) Na popołudniowym spacerku,spotkałyśmy dawno nie widzianego psiaka,jest mieszańcem labradora z wyżłem i ma 11 lat,a na imię mu Ori.:p Jest bardzo przyjacielski,a jego pańcia bardzo miła.Poszliśmy więc razem na spacer:multi: Było rzucanie patyczków i psie gonitwy ,choć niezbyt długie bo Ori choruje na dysplazję i nóżki mu dokuczają,wtedy traci ochotę na intensywną zabawę:-( Lunka widząc ,że spacer się kończy postanowiła dać nogę w krzaki,ale jak tylko przykucnęłam do Oriego,a ten zaczął mnie serdecznie całować,moja zazdrośnica natychmiast była przy mnie:evil_lol: Jak jeszcze się spotkamy,to zapytam czy mogę porobić foteczki;) Quote
Majkowska Posted September 16, 2013 Posted September 16, 2013 Fajnie że macie kumpli na spacery :) Nam ostatnio ich brak :( Heheh dobry sposób przywoływania psa :D Foteczki koniecznie :) Quote
Guest wolfheart Posted September 16, 2013 Posted September 16, 2013 Ori miał szczęście ,że Luna nie skarciła go za oblizywanie JEJ pańci:evil_lol: Quote
*Magda* Posted September 16, 2013 Posted September 16, 2013 Dobry wieczór :) O, fajnie jakby były foteczki :p Quote
Guest wolfheart Posted September 16, 2013 Posted September 16, 2013 No,mam nadzieję że niebawem spotkamy się znowu:p Znowu po okolicy szwendają się nieupilnowane psy ,chyba zaczęły się cieczki.... Quote
Majkowska Posted September 16, 2013 Posted September 16, 2013 [quote name='marta.k9080']Ori miał szczęście ,że Luna nie skarciła go za oblizywanie JEJ pańci:evil_lol:[/QUOTE] Taka z niej zła dziewczynka? A to zazdrośnica :D Ale to w sumie mile jak pies jest o swoją pańcię zazdrosny. Mój poprzedni Amor miał w nosie jak głaskałam i przytulałam inne psy, które mi nawet bardziej czułość okazywały niż on... Waldek jest trochę czulszym pieskiem i czasem się też nadstawi do głaskania jak głaskam kumpla. Ale zawsze mi się podobało jak jedna cockerka nie pozwalała swojej pani nawet dotknac innego psa, bo od razu na nią szczekała i skakała jej do rąk żeby tylko ją dotykać :D Ile babka nieraz ukradkiem się napróbowała choć musnąć innego psa, a ta zawsze to wyczaiła. Świetne to było :D Quote
Guest wolfheart Posted September 16, 2013 Posted September 16, 2013 [quote name='Majkowska']Taka z niej zła dziewczynka? A to zazdrośnica :D[/QUOTE] Luna nie lubi dużych suczek.A chłopaków sobie podporządkowuje :diabloti: Quote
Majkowska Posted September 16, 2013 Posted September 16, 2013 i dobrze, że podporządkowuje sobie facetów. Ktoś musi panować nad tą rasą ;) Quote
Guest wolfheart Posted September 16, 2013 Posted September 16, 2013 Swoich dwóch kolegów,ustawiła jak chciała:diabloti: Oriego potraktowała przyjacielsko,ale jakby na nią szczęknął to by oberwał zapewne. Quote
Majkowska Posted September 16, 2013 Posted September 16, 2013 Ostra z niej laska :D Ciekawe co by z Waldkiem zrobiła. Zauważyłam że owczarki są na niego szczególnie cięte... Nie wiem z czego to wynika, może zbyt się kręci i szaleje. Quote
Guest wolfheart Posted September 16, 2013 Posted September 16, 2013 [quote name='Majkowska']Ostra z niej laska :D Ciekawe co by z Waldkiem zrobiła. Zauważyłam że owczarki są na niego szczególnie cięte... Nie wiem z czego to wynika, może zbyt się kręci i szaleje.[/QUOTE] Luna jest cięta na psy w typie Doga Niemieckiego(mamy takiego znienawidzonego) ,ogólnie na duże ,opasłe psy. Z jedną suczką ładnie się bawi,ale ona jest mała ma 15kg tylko. Do pierwszych urodzin,Luna bawiła się z DONką,krótko potem się pożarły,rozdzielaliśmy je ,a Luna wyrwała Sabie kłaki z karku:diabloti: Szczęśliwe obyło się bez krwawych ran. Quote
Majkowska Posted September 16, 2013 Posted September 16, 2013 [quote name='marta.k9080']Luna jest cięta na psy w typie Doga Niemieckiego(mamy takiego znienawidzonego) ,ogólnie na duże ,opasłe psy. [/QUOTE] Tak sobie pomyślałam że to idealnie typ Waldka :evil_lol:Szczególnie te "opasłe" :D Quote
Guest wolfheart Posted September 16, 2013 Posted September 16, 2013 [quote name='Majkowska']Tak sobie pomyślałam że to idealnie typ Waldka :evil_lol:Szczególnie te "opasłe" :D[/QUOTE] :grin::grin::grin: czasami widujemy mix labka z czymś większym, chyba ma z 10kg nadwagi,jak idzie to mu się pod skórą galareta trzęsie.Biedne zwierze,jak można tak spaść psa...:shake: Quote
Majkowska Posted September 16, 2013 Posted September 16, 2013 U nas też taki jest. labki lubią być podpasione. Nie wiem skąd się to bierze,ale szkoda psów. Quote
Recommended Posts