Ana :) Posted September 14, 2013 Posted September 14, 2013 [quote name='marta.k9080']Pyszna była :) Zacisk to nasze wybawienie,serio :diabloti:[/QUOTE] Zgadzam się ! i love zacisk <3 bez niego mogła bym szarpać i szarpać a nawet głowę Ottowi wyrwać a reakcja i tak zero :diabloti: Quote
łamAga Posted September 15, 2013 Posted September 15, 2013 dzisiaj coś długo was nie ma :eviltong: Quote
Guest wolfheart Posted September 15, 2013 Posted September 15, 2013 (edited) [quote name='dOgLoV']dzisiaj coś długo was nie ma :eviltong:[/QUOTE] bo muszę dzieli kompa z moją siostrą:mad: Hej :) Właśnie pada. Dzisiaj Lunka miała towarzystwo swoich kolegów :p Ale poranek zaczął się nerwowo...idziemy sobie wszyscy lasem,aż tu nagle BUM! Wojsko coś tam wystrzeliwało(jednostka wojskowa jest blisko parku i lasu). Luna dała w długą:scared:,ale po chwili wróciła do mnie. Zdążyłam zapiąć jej smycz,a tu dalej BUM,BUM!!Luna ciągnęła jak koń dosłownie:painting:,przepięłam ją na łańcuch i wtedy struchlała,ale musiałam ją nieźle poszarpać żeby rozsądek jej wrócił.Trudniej było o tyle ,że miałam Flexi,ale na wciągniętej do zera i zablokowanej ,da się porządnie szarpnąć:evilbat::evilbat::evilbat: Po jakiś 5min,Luna szła mi przy nodze bez robienia cyrku.Nawet na komendę usiadła,co kilkanaście metrów kazałam jej siadać i chwilę odczekać. Ogólnie to korygowanie wyglądało jakbym chciała urwać jej głowę,ale efekt był tego wart:diabloti: Edited September 15, 2013 by marta.k9080 Quote
łamAga Posted September 15, 2013 Posted September 15, 2013 ojojoj to nie fajnie mieliscie :shake: ale ważne że dała sie skorygować ;) Quote
Guest wolfheart Posted September 15, 2013 Posted September 15, 2013 [quote name='Aleksandra95']Gdzie jesteście ?:lol:[/QUOTE] tu:-P [quote name='dOgLoV']ojojoj to nie fajnie mieliscie :shake: ale ważne że dała sie skorygować ;)[/QUOTE] nie miała wyjścia ,ja bym jej nie odpuściła:diabloti: Quote
Aleksa. Posted September 15, 2013 Posted September 15, 2013 no już widze :) piałyśmy równocześnie ;) niefajna sytuacja Quote
Majkowska Posted September 15, 2013 Posted September 15, 2013 O rety, to niefajna przygoda. Mój poprzedni pies też był nieobliczalny przy wystrzałach, a co gorsze one zawsze się zdarzały kiedy wszystko wyglądało na bezpieczną porę do puszczenia go. Waldek na szczęście się nie boi niczego, a wręcz jak słyszy strzał to wpada w euforię, zaczyna merdać ogonem i jest gotowy do pracy - szukania bażantów. Czytam co piszesz i uświadamiam sobie jaka jestem miękka - ja to się boję psa poszarpać ( bo przeważnie nawet wydaje mi się to bez sensu), a o zakładaniu kolczatek i zacisków nawet nie myślę. Choć czasem nie powiem - mam ochotę go cięzko sponiewierać :diabloti: Quote
łamAga Posted September 15, 2013 Posted September 15, 2013 [quote name='marta.k9080']tu:-P nie miała wyjścia ,ja bym jej nie odpuściła:diabloti:[/QUOTE] i prawidłowo ;) Quote
Guest wolfheart Posted September 15, 2013 Posted September 15, 2013 [quote name='Aleksandra95']no już widze :smile: piałyśmy równocześnie ;-) niefajna sytuacja ja nie kogut żebym piała:megagrin::megagrin::megagrin::megagrin::megagrin::diabloti: nie znoszę takich akcji [quote name='Majkowska'] Czytam co piszesz i uświadamiam sobie jaka jestem miękka - ja to się boję psa poszarpać ( bo przeważnie nawet wydaje mi się to bez sensu), a o zakładaniu kolczatek i zacisków nawet nie myślę. Choć czasem nie powiem - mam ochotę go cięzko sponiewierać :diabloti: tak mocno jak Luna oberwała,tak mocno później została wycałowana i wyściskana w nagrodę za opamiętanie się:-P [quote name='dOgLoV']i prawidłowo ;) a jakże:diabloti: Quote
Sonka95 Posted September 15, 2013 Posted September 15, 2013 Luna to też strachliwa sunia tak samo jak moja :roll: Quote
Aleksa. Posted September 15, 2013 Posted September 15, 2013 [quote name='marta.k9080']ja nie kogut żebym piała:megagrin::megagrin::megagrin::megagrin::megagrin::diabloti: nie znoszę takich akcji[/QUOTE] miało byś pisałyśmy :evil_lol: haha :D Quote
Guest wolfheart Posted September 15, 2013 Posted September 15, 2013 [quote name='Sonka95']Luna to też strachliwa sunia tak samo jak moja :roll:[/QUOTE] z hukami nie będzie tak łatwo walczyć,ale postaram się wybić jej z głowy durne zachowanie :diabloti: Quote
Majkowska Posted September 15, 2013 Posted September 15, 2013 Najgorzej jest zepsuć psa, bo potem ciężko to naprawić. Myśmy tak zawalili z pierwszym Amorem - gdy się bał to pocieszaliśmy go, głaskaliśmy, byliśmy z nim i cierpieliśmy z nim, wszyscy wykazywali mu mnóstwo zrozumienia i okazywali miłość... Potem efekt był taki że jak była burza to rozpruwał pół godziny wcześniej siatkę i raniąc się okropnie wydostawał pod płotem, sylwester czy burza to był horror, a na każdy strzał reagował paniką. Nie było możliwości zeby do niego wtedy dotrzeć. Tego psa nauczyłam że nie ma się co bać. Gdy był mały to podczas burzy spacerowaliśmy bawiliśmy się i pokazywałam mu swoją reakcją że wszystko jest ok. Jak narazie tak zostało :) Quote
Guest wolfheart Posted September 15, 2013 Posted September 15, 2013 Użalanie się nas psem jest bezsensowne:shake: Luna przytyła ze 2kg nazbierałam dzisiaj kasztanów i zrobiłam siebie i Lunkę:evil_lol: Quote
Guest wolfheart Posted September 15, 2013 Posted September 15, 2013 [quote name='dOgLoV']hahahahahahahahaha dobre :diabloti:[/QUOTE] :cool1: jestę artystę Niedługo se farbnę włosy na ciemno(wreszcie):p Quote
łamAga Posted September 15, 2013 Posted September 15, 2013 [quote name='marta.k9080']:cool1: jestę artystę Niedługo se farbnę włosy na ciemno(wreszcie):p[/QUOTE] a nie masz ciemnych włosów ? ;) Quote
Guest wolfheart Posted September 15, 2013 Posted September 15, 2013 [quote name='dOgLoV']a nie masz ciemnych włosów ? ;) hmm..dla mnie to jasny(za jasny) Teraz mam w domu dwie farby z Palette Ciemny Brąz:p to se je*nę kolorek niedługo Quote
łamAga Posted September 15, 2013 Posted September 15, 2013 ale słodko :loveu: ciemne masz włosy ;) ja wole u siebie jaśniejsze , też musiała bym se farbnąć bo juz mam siwki znowu :roll: Quote
Guest wolfheart Posted September 15, 2013 Posted September 15, 2013 wolę jednak dużo ciemniejsze u siebie:lol: Quote
łamAga Posted September 15, 2013 Posted September 15, 2013 [quote name='marta.k9080']wolę jednak dużo ciemniejsze u siebie:lol:[/QUOTE] czarne se walnij :diabloti: Quote
Recommended Posts