Jump to content
Dogomania

Luna-prawie odważna sunia

Recommended Posts

Guest wolfheart
Posted

nie doceniasz się:cool3:

Na dzisiaj koniec z dogo,idę z Lunką na dwór i do wyrka:lol: Smyczy i obroży oczywiście nie wybrałam(jestem jeb*ięta).
Dobranoc:p

Guest wolfheart
Posted

Majkowska napisał(a):
ale ona jest słodka :)
Uwielbiam galerie gdzie pies dorasta :)

dziękuję:p
Witaj w naszej galerii:p

dzień dobry Wszystkim
od 4 rano do 13 padał deszcz...przemokłam do suchej nitki,dosłownie,kurtka mi przemokła :evil_lol:
Na drugim spacerku już obeszło się bez deszczu i mamy całe 16'C:evil_lol:

Posted

W Warszawie to padać zaczęło ok 13 i tak sobie ciągle pada :shake: też przemokłam jak wrcałam do domu ze szkoły nie ma to jak wracać bez kurki ani parasola w ulewę :roll:

Guest wolfheart
Posted

Nie chcę żeby jutro padało,bo miałyśmy pójść do rezerwatu tam gdzie ostatnio :lol:

Guest wolfheart
Posted

sprawdziłam prognozę,to podają opady aż do PN:roll:

oparzyłam sobie mały palec prostownicą,którą moja siostra zostawiła na pralce ,mam taki tyci bąbelek ,ale piecze...:placz::evil_lol:

Guest wolfheart
Posted

Aż tak się nie oparzyłam,nie mam tej maści,ale kupię na wszelki wypadek:lol: Luna polizała mi bąbel i przestało szczypać:loveu:

Moja mama kupiła przepyszne bułeczki ,są wielkości małego pączka i posypane cynamonem, a smakują jak puchate ciasto,zjadłam cztery(w ciągu dnia) i gdyby nie to ,że chyba rzygnę z przeżarcia to zjadłabym jeszcze :diabloti::eating:

Guest wolfheart
Posted

:roflt::roflt::roflt:a to jednak nie kupię

ała,to musiało być okropne..

Posted

marta.k9080 napisał(a):
:roflt::roflt::roflt:a to jednak nie kupię

ała,to musiało być okropne..

Dlaczego? Zawsze będziesz sobie mogła posmarować pupkę :diabloti:

Bolała jak diabli :mad: Ale już prawie nie ma po tym śladu ;)

Guest wolfheart
Posted

może Lunce...ostatnio musiałam ją podetrzeć liśćmi,bo się dziewczyna ufajdała trochę... :evil_lol: najpierw zwymiotowała na spacerze ,a pod jego koniec zrobiła qpę podobnej konsystencji.Nie wiem dlaczego,chyba za dużo trawy zjadła:evil_lol:

Posted

marta.k9080 napisał(a):
może Lunce...ostatnio musiałam ją podetrzeć liśćmi,bo się dziewczyna ufajdała trochę... :evil_lol: najpierw zwymiotowała na spacerze ,a pod jego koniec zrobiła qpę podobnej konsystencji.Nie wiem dlaczego,chyba za dużo trawy zjadła:evil_lol:

: Diabloti:: Diabloti:: Diabloti:: Diabloti:

Posted

Jezu , ja jak chodziłam w ciązy to byłam cholernie wydelikacona jak o brzuch chodzi. Nie daj boże się uderzyc, niew wyobrażam sobie oblania się wrzątkiem. masakra!

A gdzie do rezerwatu można wprowadzać psy? Jak fajnie! wydawalo mi się że wszystkie takie tereny są zamknięte dla psów.

Guest wolfheart
Posted

[quote name='Majkowska']
A gdzie do rezerwatu można wprowadzać psy? Jak fajnie! wydawalo mi się że wszystkie takie tereny są zamknięte dla psów.

nie ma zakazu,to znaczy ,że można:diabloti: jest tablica zakazów i nie ma na niej psów..także...:cool3:

Hej :)

znowu zlał nas deszcz, tym razem popołudniu:evil_lol:
rano była taka mgła ,ze dalej niż na 100m nie było nic widać:evil_lol:

w czasie deszczu...pańcia się nudzi:diabloti:

:loveu:

i w czasie mokrego spacerku

Guest wolfheart
Posted

Aleksandra95 napisał(a):
Śmiesznie wygląda w tej bluzie :D

ale radochę miała z tej przebieranki,pasują jej moje ciuchy:loveu: