Guest wolfheart Posted September 10, 2013 Posted September 10, 2013 nie doceniasz się:cool3: Na dzisiaj koniec z dogo,idę z Lunką na dwór i do wyrka:lol: Smyczy i obroży oczywiście nie wybrałam(jestem jeb*ięta). Dobranoc:p Quote
łamAga Posted September 11, 2013 Posted September 11, 2013 A te jak zwykle tylko o chlaniu myślą :diabloti: Quote
Majkowska Posted September 11, 2013 Posted September 11, 2013 ale ona jest słodka :) Uwielbiam galerie gdzie pies dorasta :) Quote
*Magda* Posted September 11, 2013 Posted September 11, 2013 dOgLoV napisał(a):A te jak zwykle tylko o chlaniu myślą :diabloti: Odezwała się ta, co nie chleje :eviltong: Quote
Guest wolfheart Posted September 11, 2013 Posted September 11, 2013 Majkowska napisał(a):ale ona jest słodka :) Uwielbiam galerie gdzie pies dorasta :) dziękuję:p Witaj w naszej galerii:p dzień dobry Wszystkim od 4 rano do 13 padał deszcz...przemokłam do suchej nitki,dosłownie,kurtka mi przemokła :evil_lol: Na drugim spacerku już obeszło się bez deszczu i mamy całe 16'C:evil_lol: Quote
Sonka95 Posted September 11, 2013 Posted September 11, 2013 W Warszawie to padać zaczęło ok 13 i tak sobie ciągle pada :shake: też przemokłam jak wrcałam do domu ze szkoły nie ma to jak wracać bez kurki ani parasola w ulewę :roll: Quote
Guest wolfheart Posted September 11, 2013 Posted September 11, 2013 Nie chcę żeby jutro padało,bo miałyśmy pójść do rezerwatu tam gdzie ostatnio :lol: Quote
Sonka95 Posted September 11, 2013 Posted September 11, 2013 Teraz jak naszły opady to będzie lało pewnie z kilka dni :roll:oby do weekendu się wypogodziło ... Quote
Guest wolfheart Posted September 11, 2013 Posted September 11, 2013 sprawdziłam prognozę,to podają opady aż do PN:roll: oparzyłam sobie mały palec prostownicą,którą moja siostra zostawiła na pralce ,mam taki tyci bąbelek ,ale piecze...:placz::evil_lol: Quote
*Magda* Posted September 11, 2013 Posted September 11, 2013 Ja miałam rano tylko 13 stopni :roll: Ale koło 14-15 było w słońcu aż 20 :multi: Masz w domu maść Bepanthen? dobra na poparzenia ;) Quote
Guest wolfheart Posted September 11, 2013 Posted September 11, 2013 Aż tak się nie oparzyłam,nie mam tej maści,ale kupię na wszelki wypadek:lol: Luna polizała mi bąbel i przestało szczypać:loveu: Moja mama kupiła przepyszne bułeczki ,są wielkości małego pączka i posypane cynamonem, a smakują jak puchate ciasto,zjadłam cztery(w ciągu dnia) i gdyby nie to ,że chyba rzygnę z przeżarcia to zjadłabym jeszcze :diabloti::eating: Quote
*Magda* Posted September 11, 2013 Posted September 11, 2013 Ja tę maścią smarowałam brzuch, jak sobie w ciąży go poparzyłam wodą z gotujących się ziemniaków :roll: To jest maść do pielęgnacji niemowlęcej pupy :evil_lol: Quote
Guest wolfheart Posted September 11, 2013 Posted September 11, 2013 :roflt::roflt::roflt:a to jednak nie kupię ała,to musiało być okropne.. Quote
*Magda* Posted September 11, 2013 Posted September 11, 2013 marta.k9080 napisał(a)::roflt::roflt::roflt:a to jednak nie kupię ała,to musiało być okropne.. Dlaczego? Zawsze będziesz sobie mogła posmarować pupkę :diabloti: Bolała jak diabli :mad: Ale już prawie nie ma po tym śladu ;) Quote
Guest wolfheart Posted September 11, 2013 Posted September 11, 2013 może Lunce...ostatnio musiałam ją podetrzeć liśćmi,bo się dziewczyna ufajdała trochę... :evil_lol: najpierw zwymiotowała na spacerze ,a pod jego koniec zrobiła qpę podobnej konsystencji.Nie wiem dlaczego,chyba za dużo trawy zjadła:evil_lol: Quote
*Magda* Posted September 11, 2013 Posted September 11, 2013 Jakoś nigdy nie musiałam Tory podcierać :evil_lol: Quote
angineuuka Posted September 11, 2013 Posted September 11, 2013 marta.k9080 napisał(a):może Lunce...ostatnio musiałam ją podetrzeć liśćmi,bo się dziewczyna ufajdała trochę... :evil_lol: najpierw zwymiotowała na spacerze ,a pod jego koniec zrobiła qpę podobnej konsystencji.Nie wiem dlaczego,chyba za dużo trawy zjadła:evil_lol: : Diabloti:: Diabloti:: Diabloti:: Diabloti: Quote
Majkowska Posted September 11, 2013 Posted September 11, 2013 Jezu , ja jak chodziłam w ciązy to byłam cholernie wydelikacona jak o brzuch chodzi. Nie daj boże się uderzyc, niew wyobrażam sobie oblania się wrzątkiem. masakra! A gdzie do rezerwatu można wprowadzać psy? Jak fajnie! wydawalo mi się że wszystkie takie tereny są zamknięte dla psów. Quote
Guest wolfheart Posted September 12, 2013 Posted September 12, 2013 [quote name='Majkowska'] A gdzie do rezerwatu można wprowadzać psy? Jak fajnie! wydawalo mi się że wszystkie takie tereny są zamknięte dla psów. nie ma zakazu,to znaczy ,że można:diabloti: jest tablica zakazów i nie ma na niej psów..także...:cool3: Hej :) znowu zlał nas deszcz, tym razem popołudniu:evil_lol: rano była taka mgła ,ze dalej niż na 100m nie było nic widać:evil_lol: w czasie deszczu...pańcia się nudzi:diabloti: :loveu: i w czasie mokrego spacerku Quote
Guest wolfheart Posted September 12, 2013 Posted September 12, 2013 Aleksandra95 napisał(a):Śmiesznie wygląda w tej bluzie :D ale radochę miała z tej przebieranki,pasują jej moje ciuchy:loveu: Quote
Recommended Posts