Jump to content
Dogomania

Luna-prawie odważna sunia

Recommended Posts

Guest wolfheart
Posted

tak konkretnie to chciałabym: smycz 300cm,szelki(te co niedawno pokazywałam),szelki Julius,kaganiec ze skóry i obrożę półzaciskową +kilka zabawek bo Luna tyle pogubiła tego lata,że ma połowę mniej :shake:

Posted

marta.k9080 napisał(a):
tak konkretnie to chciałabym: smycz 300cm,szelki(te co niedawno pokazywałam),szelki Julius,kaganiec ze skóry i obrożę półzaciskową +kilka zabawek bo Luna tyle pogubiła tego lata,że ma połowę mniej :shake:

no to troszke kasy musisz mieć ;)

Guest wolfheart
Posted

cześć tych rzeczy uzbieram do końca roku:evil_lol:

obecnie Luna ma 4obroże,4 smycze ,szelki i kaganiec plastikowy,ale jedna smycz już mi nie odpowiada tak jak kiedyś dlatego ją wymienię na taką 300cm,kolejna obroża zawsze się przyda :diabloti:,kaganiec skórzany jest dużo lepszy niż plastikowy ,a szelki ma tylko jedne (czyli za mało:diabloti:).Jak widać wszystko pięknie można wytłumaczyć:diabloti:

Guest wolfheart
Posted

Nie,z racji wegetarianizmu nie jadam też rzeczy o smaku mięsa(fuj:shake:)

Guest wolfheart
Posted

może i pyszne,ale mi nie odpowiada posmak mięcha ;)

z chipsów to chce posmakować jeszcze Layś Pomidorki Cherry,te co jadłam ostatnio Ser+żurawina były bardzo serowe ale żurawiny jakoś nie wyczulam :roll:

Guest wolfheart
Posted

szału nie ma ,ale dobre są:lol:

zastanawiam się czy nie pójść jutro do rezerwatu znowu:diabloti:

Guest wolfheart
Posted

dOgLoV napisał(a):
ale tam chyba sa żołnierze nie ??;)

nie:p żołnierze są nad Wisłą,a rezerwat jest za miastem(inny kierunek zupełnie):razz:

Guest wolfheart
Posted

dOgLoV napisał(a):
aha :splat:

co Ty kawy dzisiaj nie piłaś...?:diabloti:

Guest wolfheart
Posted

nie ma to jak pizza na wieczór:evil_lol: dlaczego żarcie musi być lepsze wieczorem..:placz:

Posted

marta.k9080 napisał(a):
co Ty kawy dzisiaj nie piłaś...?:diabloti:

ej piłam ale jakie to wkurzające , musze pić kawę daleko od lapka i tak co chwile latam od szafy do lapka :diabloti:

Guest wolfheart
Posted

dOgLoV napisał(a):
ej piłam ale jakie to wkurzające , musze pić kawę daleko od lapka i tak co chwile latam od szafy do lapka :diabloti:

:turn-l::turn-l::turn-l::turn-l::turn-l::turn-l:

Guest wolfheart
Posted

dOgLoV napisał(a):
się śmiej :eviltong:

gdzieżbym śmiała :diabloti:

Posted

[quote name='marta.k9080']może i pyszne,ale mi nie odpowiada posmak mięcha ;)

z chipsów to chce posmakować jeszcze Layś Pomidorki Cherry,te co jadłam ostatnio Ser+żurawina były bardzo serowe ale żurawiny jakoś nie wyczulam :roll:
dobre są ;) A u mnie w sklepie jest ser+żurawina ale jakoś nie mam chęci żeby kupić. obawiam się żurawiny :lol: