Guest wolfheart Posted September 8, 2013 Posted September 8, 2013 racja:diabloti: mam na oku kilka rzeczy:razz: Quote
łamAga Posted September 8, 2013 Posted September 8, 2013 ja bym tez chciała nowe smycze ale sie spłukałam na maxa :angryy: Quote
Guest wolfheart Posted September 8, 2013 Posted September 8, 2013 tak konkretnie to chciałabym: smycz 300cm,szelki(te co niedawno pokazywałam),szelki Julius,kaganiec ze skóry i obrożę półzaciskową +kilka zabawek bo Luna tyle pogubiła tego lata,że ma połowę mniej :shake: Quote
łamAga Posted September 8, 2013 Posted September 8, 2013 marta.k9080 napisał(a):tak konkretnie to chciałabym: smycz 300cm,szelki(te co niedawno pokazywałam),szelki Julius,kaganiec ze skóry i obrożę półzaciskową +kilka zabawek bo Luna tyle pogubiła tego lata,że ma połowę mniej :shake: no to troszke kasy musisz mieć ;) Quote
Guest wolfheart Posted September 8, 2013 Posted September 8, 2013 cześć tych rzeczy uzbieram do końca roku:evil_lol: obecnie Luna ma 4obroże,4 smycze ,szelki i kaganiec plastikowy,ale jedna smycz już mi nie odpowiada tak jak kiedyś dlatego ją wymienię na taką 300cm,kolejna obroża zawsze się przyda :diabloti:,kaganiec skórzany jest dużo lepszy niż plastikowy ,a szelki ma tylko jedne (czyli za mało:diabloti:).Jak widać wszystko pięknie można wytłumaczyć:diabloti: Quote
łamAga Posted September 8, 2013 Posted September 8, 2013 nie no sumienie trzeba uspokoic :diabloti: Quote
łamAga Posted September 8, 2013 Posted September 8, 2013 a jadłaś chipsy z biedronki wieprzowina słodko kwaśna ?? :diabloti: Quote
Guest wolfheart Posted September 8, 2013 Posted September 8, 2013 Nie,z racji wegetarianizmu nie jadam też rzeczy o smaku mięsa(fuj:shake:) Quote
łamAga Posted September 8, 2013 Posted September 8, 2013 marta.k9080 napisał(a):Nie,z racji wegetarianizmu nie jadam też rzeczy o smaku mięsa(fuj:shake:) ahaaaa :oops: szkoda bo pyszne ;) Quote
Guest wolfheart Posted September 8, 2013 Posted September 8, 2013 może i pyszne,ale mi nie odpowiada posmak mięcha ;) z chipsów to chce posmakować jeszcze Layś Pomidorki Cherry,te co jadłam ostatnio Ser+żurawina były bardzo serowe ale żurawiny jakoś nie wyczulam :roll: Quote
łamAga Posted September 8, 2013 Posted September 8, 2013 mnie kusza te serowo żurawinowe chyba w przyszły weekend sobie skosztuję :lol: Quote
Guest wolfheart Posted September 8, 2013 Posted September 8, 2013 szału nie ma ,ale dobre są:lol: zastanawiam się czy nie pójść jutro do rezerwatu znowu:diabloti: Quote
łamAga Posted September 8, 2013 Posted September 8, 2013 marta.k9080 napisał(a):szału nie ma ,ale dobre są:lol: zastanawiam się czy nie pójść jutro do rezerwatu znowu:diabloti: ale tam chyba sa żołnierze nie ??;) Quote
Guest wolfheart Posted September 8, 2013 Posted September 8, 2013 dOgLoV napisał(a):ale tam chyba sa żołnierze nie ??;) nie:p żołnierze są nad Wisłą,a rezerwat jest za miastem(inny kierunek zupełnie):razz: Quote
Guest wolfheart Posted September 8, 2013 Posted September 8, 2013 dOgLoV napisał(a):aha :splat: co Ty kawy dzisiaj nie piłaś...?:diabloti: Quote
*Magda* Posted September 8, 2013 Posted September 8, 2013 A ja czekam na pizze, bo Bodek pojechał kupić :p Quote
Guest wolfheart Posted September 8, 2013 Posted September 8, 2013 nie ma to jak pizza na wieczór:evil_lol: dlaczego żarcie musi być lepsze wieczorem..:placz: Quote
łamAga Posted September 8, 2013 Posted September 8, 2013 marta.k9080 napisał(a):co Ty kawy dzisiaj nie piłaś...?:diabloti: ej piłam ale jakie to wkurzające , musze pić kawę daleko od lapka i tak co chwile latam od szafy do lapka :diabloti: Quote
Guest wolfheart Posted September 8, 2013 Posted September 8, 2013 dOgLoV napisał(a):ej piłam ale jakie to wkurzające , musze pić kawę daleko od lapka i tak co chwile latam od szafy do lapka :diabloti: :turn-l::turn-l::turn-l::turn-l::turn-l::turn-l: Quote
łamAga Posted September 8, 2013 Posted September 8, 2013 marta.k9080 napisał(a)::turn-l::turn-l::turn-l::turn-l::turn-l::turn-l: się śmiej :eviltong: Quote
Guest wolfheart Posted September 8, 2013 Posted September 8, 2013 dOgLoV napisał(a):się śmiej :eviltong: gdzieżbym śmiała :diabloti: Quote
łamAga Posted September 8, 2013 Posted September 8, 2013 jedna kawa za 140 zł wystarczy :eviltong: Quote
angineuuka Posted September 8, 2013 Posted September 8, 2013 [quote name='marta.k9080']może i pyszne,ale mi nie odpowiada posmak mięcha ;) z chipsów to chce posmakować jeszcze Layś Pomidorki Cherry,te co jadłam ostatnio Ser+żurawina były bardzo serowe ale żurawiny jakoś nie wyczulam :roll: dobre są ;) A u mnie w sklepie jest ser+żurawina ale jakoś nie mam chęci żeby kupić. obawiam się żurawiny :lol: Quote
Recommended Posts