*Magda* Posted September 6, 2013 Posted September 6, 2013 dOgLoV napisał(a):bo mamusia lubi cukinie :eviltong: Tatuś też lubi cukinię :eviltong::evil_lol: Quote
Guest wolfheart Posted September 6, 2013 Posted September 6, 2013 Aleksandra95 napisał(a):Nie jadłam tych chipsów :diabloti: zjedz,dobre są :razz: Quote
łamAga Posted September 6, 2013 Posted September 6, 2013 magdabroy napisał(a):To ja idę po krążki cebulowe :loveu: krążki cebulowe dobre :diabloti: w biedronce sa nowe chipsy ale zapomnialam smak , jutro je kupie to wam napisze :diabloti: Quote
*Magda* Posted September 6, 2013 Posted September 6, 2013 marta.k9080 napisał(a):też dobre:cool3: dOgLoV napisał(a):krążki cebulowe dobre :diabloti: Wiem i już jem :loveu: Quote
Guest wolfheart Posted September 6, 2013 Posted September 6, 2013 ja zjadłam przed chwilą bułkę z masłem orzechowym:p Quote
*Magda* Posted September 6, 2013 Posted September 6, 2013 marta.k9080 napisał(a):ja zjadłam przed chwilą bułkę z masłem orzechowym:p Ja, jakiś miesiąc temu kupiłam nutellę, bo miałam na nią ochotę :loveu: Do dnia dzisiejszego jej nie otworzyłam, bo ochota mi przeszła :evil_lol: Quote
Guest wolfheart Posted September 6, 2013 Posted September 6, 2013 nutella,kiedyś jadłam bez opamiętania:diabloti: masło orzechowe lubię z Sante o takie: ale już np.krem orzechowy mi nie smakuje,za słodki Quote
łamAga Posted September 6, 2013 Posted September 6, 2013 a ja nutelle uwielbiam ale samą , chleb na slodko mi nie smakuje :shake: Quote
Guest wolfheart Posted September 6, 2013 Posted September 6, 2013 dOgLoV napisał(a):a ja nutelle uwielbiam ale samą , chleb na slodko mi nie smakuje :shake: no to łyżka i smacznego..:diabloti: Quote
*Magda* Posted September 6, 2013 Posted September 6, 2013 marta.k9080 napisał(a):no to łyżka i smacznego..:diabloti: Słoik nutelli i łyżka, to moja kuracja odchudzająca :diabloti: Quote
łamAga Posted September 6, 2013 Posted September 6, 2013 marta.k9080 napisał(a):no to łyżka i smacznego..:diabloti: magdabroy napisał(a):Słoik nutelli i łyżka, to moja kuracja odchudzająca :diabloti: no własnie , nie namawiajcie mnie do złego , ja sie odchudzam :diabloti: Quote
Guest wolfheart Posted September 6, 2013 Posted September 6, 2013 magdabroy napisał(a):Słoik nutelli i łyżka, to moja kuracja odchudzająca :diabloti: :evilbat::evilbat::evilbat::evilbat: Quote
*Magda* Posted September 6, 2013 Posted September 6, 2013 dOgLoV napisał(a):no własnie , nie namawiajcie mnie do złego , ja sie odchudzam :diabloti: Od kiedy coś co sprawia przyjemność, jest złe :hmmmm::diabloti: Quote
łamAga Posted September 6, 2013 Posted September 6, 2013 magdabroy napisał(a):Od kiedy coś co sprawia przyjemność, jest złe :hmmmm::diabloti: od zawsze :eviltong: Quote
Oscar Patric Posted September 7, 2013 Posted September 7, 2013 oj tak,łyżeczka i nutella,to jest to:lol::evil_lol: Ja ostatnio prawie co krok sprawiam sobie przyjemność(życie za często jest do dupy) Quote
Guest wolfheart Posted September 7, 2013 Posted September 7, 2013 Hej :) u nas 23'C,ciepło... Luna wybiegana z Rocky'm ,kolega się w krowim g*wnie wytarzał,aż Luna go odepchnęła łapką od siebie:evil_lol: Pizza mojego dzieła:oops: i zabawa ulotką z Netto :p Quote
Sonka95 Posted September 7, 2013 Posted September 7, 2013 hahaha to jej najlepsza mina :evil_lol: http://i1315.photobucket.com/albums/t597/sylwiaLU90/Plik006_zpse03664ab.jpg Niszczarka :diabloti: http://i1315.photobucket.com/albums/t597/sylwiaLU90/Plik005_zpsc3f06c3f.jpg Quote
Guest wolfheart Posted September 7, 2013 Posted September 7, 2013 ona wygląda przeuroczo jak sobie tak języczek przygryza :p Quote
łamAga Posted September 7, 2013 Posted September 7, 2013 pizza wyglada smacznie :loveu: ja jutro ide na pizze do Igorka na urodzinki :diabloti: a ulotki to u nas zawsze tak wyglądają :diabloti: Quote
Guest wolfheart Posted September 7, 2013 Posted September 7, 2013 dzięki,była smaczna:p:oops: zawsze daję Lunie ze skrzynki,ona niesie ulotkę do domu i zabawa się zaczyna,a jak ja biegam z tym i szeleszczę to już w ogóle dziki szał:evil_lol: Quote
łamAga Posted September 7, 2013 Posted September 7, 2013 marta.k9080 napisał(a):dzięki,była smaczna:p:oops: zawsze daję Lunie ze skrzynki,ona niesie ulotkę do domu i zabawa się zaczyna,a jak ja biegam z tym i szeleszczę to już w ogóle dziki szał:evil_lol: a nie lepiej najpierw obejrzec ?? :diabloti: Quote
Recommended Posts