Sonka95 Posted September 5, 2013 Posted September 5, 2013 O jaki super kolor tych niebieskich :loveu: http://www.marketpupila.pl/media//th/produkt_super_duzy.532c2a89cfa51ba9.v1/ateleo/domains/marketpupila.pl/static/media/upl/szelki-premium-z-polarem-trixie-1.jp.thumb.jpg Quote
Guest wolfheart Posted September 5, 2013 Posted September 5, 2013 Hej :) nie poszłyśmy do Grubna,ale byłyśmy w lesie :lol: Stwierdziłam,że nie opłaca się pójść daleko do parku gdzie i tak będzie pełno ludzi,bo ten park jest obok szkoły:roll: Zrobiłam dzisiaj pizzę,fajnie wyszła,dobra była:p Quote
łamAga Posted September 5, 2013 Posted September 5, 2013 marta.k9080 napisał(a):Hej :) nie poszłyśmy do Grubna,ale byłyśmy w lesie :lol: Stwierdziłam,że nie opłaca się pójść daleko do parku gdzie i tak będzie pełno ludzi,bo ten park jest obok szkoły:roll: Zrobiłam dzisiaj pizzę,fajnie wyszła,dobra była:p zjadła bym se nawet pizze chociaz nie przepadam za nią :diabloti: Quote
Guest wolfheart Posted September 5, 2013 Posted September 5, 2013 ach czy ja wiem,nie jestem za dobra w kuchni,ale coś tam umiem zrobić:oops: ja zrobiłam oczywiście wegetariańską i wszyscy zjedli :p Quote
M&S Posted September 5, 2013 Posted September 5, 2013 marta.k9080 napisał(a):ach czy ja wiem,nie jestem za dobra w kuchni,ale coś tam umiem zrobić:oops: ja zrobiłam oczywiście wegetariańską i wszyscy zjedli :p Śmierć głodowa ci nie grozi;) Quote
Guest wolfheart Posted September 5, 2013 Posted September 5, 2013 na pizzie bym nie przeżyła,tego typu żarcie ciąży mi na żołądku,ale czasami se zjem,a co...:diabloti: Quote
Sonka95 Posted September 6, 2013 Posted September 6, 2013 Pizza jest dobra , ale jak się ją robi raz na jakiś czas :D Quote
Guest wolfheart Posted September 6, 2013 Posted September 6, 2013 Hello:p U nas dzisiaj 22'C ,ale słońce ostre i przez to bardzo ciepło było. Zjadłam nowe chipsy Layś ser+żurawina,dobre są,a później lody o smaku panna cotta + maliny:cool3: Luna po dłuższym czasie zjadła suchą karmę o smaku jagnięciny i nowe przekąski z mięsa jelenia:cool3: Spacerek buzi:loveu: :p Quote
łamAga Posted September 6, 2013 Posted September 6, 2013 o jezuuuu jakie smaki teraz wymyslaja chipsów :diabloti: a jak Sebek słyszy panna cotta to robi mine jak by na kiblu siedział :diabloti: zdjecia super :loveu: Quote
*Magda* Posted September 6, 2013 Posted September 6, 2013 A u mnie dziś było 34 stopnie :multi::eviltong: Quote
Guest wolfheart Posted September 6, 2013 Posted September 6, 2013 dOgLoV napisał(a):o jezuuuu jakie smaki teraz wymyslaja chipsów :diabloti: a jak Sebek słyszy panna cotta to robi mine jak by na kiblu siedział :diabloti: zdjecia super :loveu: dziękuję:p panna cotta jest pyyyyyyyyszna:eating: Magda,ja już nie mam ochoty na upały:shake: Quote
*Magda* Posted September 6, 2013 Posted September 6, 2013 marta.k9080 napisał(a): Magda,ja już nie mam ochoty na upały:shake: Ja tam się cieszę :p Quote
łamAga Posted September 6, 2013 Posted September 6, 2013 marta.k9080 napisał(a):dziękuję:p panna cotta jest pyyyyyyyyszna:eating: Magda,ja już nie mam ochoty na upały:shake: ja za jogurtami z panna cottą nie przepadam :shake: Quote
*Magda* Posted September 6, 2013 Posted September 6, 2013 dOgLoV napisał(a):ja za jogurtami z panna cottą nie przepadam :shake: A Theoś tylko takie najbardziej lubi :) Quote
łamAga Posted September 6, 2013 Posted September 6, 2013 magdabroy napisał(a):A Theoś tylko takie najbardziej lubi :) po mamusi ma dziwne kubki smakowe :eviltong: Quote
*Magda* Posted September 6, 2013 Posted September 6, 2013 dOgLoV napisał(a):po mamusi ma dziwne kubki smakowe :eviltong: A skąd wiesz, że to akurat nie po tatusiu :eviltong: Quote
łamAga Posted September 6, 2013 Posted September 6, 2013 magdabroy napisał(a):A skąd wiesz, że to akurat nie po tatusiu :eviltong: bo mamusia lubi cukinie :eviltong: Quote
Recommended Posts