Guest wolfheart Posted September 3, 2013 Posted September 3, 2013 a co spasła się Qwenducha?:evil_lol: dla Nerona z pewnością jest tak dobrze,zresztą w ogóle lepiej mieć lekką niedowagę niż nadwagę,moim zdaniem:lol: Quote
łamAga Posted September 3, 2013 Posted September 3, 2013 marta.k9080 napisał(a):a co spasła się Qwenducha?:evil_lol: dla Nerona z pewnością jest tak dobrze,zresztą w ogóle lepiej mieć lekką niedowagę niż nadwagę,moim zdaniem:lol: i to jak :oops: przy kolejnej wizycie u veta weźniemy ja ze sobą i zważymy , nawet mamy zakład z Sebkiem o piwo :diabloti: on mówi ze Qwendi waży 50-55 kg mx a ja że 60-65 :diabloti: Quote
Guest wolfheart Posted September 3, 2013 Posted September 3, 2013 myślisz,że aż tyle waży?:-o :diabloti: Quote
łamAga Posted September 3, 2013 Posted September 3, 2013 marta.k9080 napisał(a):myślisz,że aż tyle waży?:-o :diabloti: sama nie wiem ale kojarzy mi sie ze ona juz ważyła jakiś czas temu 55 a teraz jest z 2 razy taka :diabloti: jak jeszcze teraz obrośnie futrem na jesien to normalnie bedzie patrz a nie podchodz :diabloti: Quote
Guest wolfheart Posted September 3, 2013 Posted September 3, 2013 a ja bym przytuliła:p im bardziej puchata tym słodsza:evil_lol: Quote
łamAga Posted September 3, 2013 Posted September 3, 2013 marta.k9080 napisał(a):a ja bym przytuliła:p im bardziej puchata tym słodsza:evil_lol: Qwendi od kiedy mieszkamy tutaj już nie jest taka słodka :diabloti: Quote
Guest wolfheart Posted September 4, 2013 Posted September 4, 2013 dOgLoV napisał(a):Qwendi od kiedy mieszkamy tutaj już nie jest taka słodka :diabloti: mi się psy tego typu kojarzą z miśkami i przytulankami:p Hej Wszystkim :) Byłyśmy dzisiaj nad Wisłą,ale wojsko znów urządziło sobie tam ćwiczenia,pełno łodzi,namiotów i samochodów terenowych eh...jutro pójdziemy do parku obok Grubna:p Quote
Sonka95 Posted September 4, 2013 Posted September 4, 2013 Wojsko chyba bardzo polubiło te wasze tereny do ćwiczeń :diabloti: Quote
Guest wolfheart Posted September 4, 2013 Posted September 4, 2013 taaa...:roll: no trudno ,pewnie ze 3tyg znowu tam będą Quote
Guest wolfheart Posted September 4, 2013 Posted September 4, 2013 ja też lubię,ale czy muszą być akurat tam gdzie my chcemy spacerować:mad::evil_lol: Quote
łamAga Posted September 4, 2013 Posted September 4, 2013 marta.k9080 napisał(a):ja też lubię,ale czy muszą być akurat tam gdzie my chcemy spacerować:mad::evil_lol: poszczuj ich Lunką :diabloti: Quote
Guest wolfheart Posted September 4, 2013 Posted September 4, 2013 taka odważna to Lunka nigdy nie będzie:evil_lol: zresztą tam było łodzi na 100osób chyba...:roll: cała jednostka ma pewnie ćwiczenia Quote
łamAga Posted September 4, 2013 Posted September 4, 2013 marta.k9080 napisał(a):taka odważna to Lunka nigdy nie będzie:evil_lol: zresztą tam było łodzi na 100osób chyba...:roll: cała jednostka ma pewnie ćwiczenia ale fajnie :diabloti: tylko ze Wy teraz nie macie gdzie spacerować :roll: Quote
Guest wolfheart Posted September 4, 2013 Posted September 4, 2013 mamy,tak źle nie jest:lol: mamy park i las ,ale nad Wisłę lubimy chodzić ,a przez wojaków z miesiąc poczekamy Quote
łamAga Posted September 4, 2013 Posted September 4, 2013 marta.k9080 napisał(a):mamy,tak źle nie jest:lol: mamy park i las ,ale nad Wisłę lubimy chodzić ,a przez wojaków z miesiąc poczekamy to sobie do lasu przez ten czas połazicie ;) Quote
Guest wolfheart Posted September 4, 2013 Posted September 4, 2013 nic innego nam nie zostaje...:roll: Luna dzisiaj w lesie pogoniła sarenki:diabloti: Quote
łamAga Posted September 4, 2013 Posted September 4, 2013 marta.k9080 napisał(a):nic innego nam nie zostaje...:roll: Luna dzisiaj w lesie pogoniła sarenki:diabloti: ooooooooooo i wróciła ?? Neron tak długo biegnie aż nie padnie i musimy go szukać po lesie .... Quote
*Magda* Posted September 4, 2013 Posted September 4, 2013 Dobry wieczorek Marta :) Może tym razem wojsko nie będzie tam tak długo ;) Quote
Guest wolfheart Posted September 4, 2013 Posted September 4, 2013 [quote name='magdabroy']Dobry wieczorek Marta Może tym razem wojsko nie będzie tam tak długo zawsze są ok 3tyg [quote name='dOgLoV']ooooooooooo i wróciła ?? Neron tak długo biegnie aż nie padnie i musimy go szukać po lesie .... zawsze wraca po takiej gonitwie,a pyszczek jak jej się śmieje :p dzisiaj zauważyłyśmy w krzakach sarnę i kozła,Luna wypruła jak rakieta za sarną ,a kozioł pobiegł w drugą stronę.Ja czekałam na Lunkę może 3min,kilka razy gwizdnęłam co by mnie znalazła;) Quote
Guest wolfheart Posted September 4, 2013 Posted September 4, 2013 dOgLoV napisał(a):a to jeszcze nie masz tak źle :lol: najdłużej czekałam ok 5min jak Lunka pogoniła sarnę:lol: za to jak sobie poszła ,ot tak,to szukałam jej 20min:mad: Quote
łamAga Posted September 4, 2013 Posted September 4, 2013 marta.k9080 napisał(a):najdłużej czekałam ok 5min jak Lunka pogoniła sarnę:lol: za to jak sobie poszła ,ot tak,to szukałam jej 20min:mad: hehehehe , dlatego ja puszczam Nerona tylko na otwartych przestrzeniach :lol: Quote
Guest wolfheart Posted September 4, 2013 Posted September 4, 2013 [quote name='dOgLoV']hehehehe , dlatego ja puszczam Nerona tylko na otwartych przestrzeniach :lol: no to nie jest fajne,jak pies zwieje:shake: Luna pokornieje dopiero jak jej puszczę wiąchę typu "k***a wracaj!":diabloti: ja się o nią po prostu boję,jak znika mi z oczu na dłużej myślę o tych szelkach:lol: Quote
Recommended Posts