Jump to content
Dogomania

Luna-prawie odważna sunia

Recommended Posts

Guest wolfheart
Posted

a co spasła się Qwenducha?:evil_lol:

dla Nerona z pewnością jest tak dobrze,zresztą w ogóle lepiej mieć lekką niedowagę niż nadwagę,moim zdaniem:lol:

Posted

marta.k9080 napisał(a):
a co spasła się Qwenducha?:evil_lol:

dla Nerona z pewnością jest tak dobrze,zresztą w ogóle lepiej mieć lekką niedowagę niż nadwagę,moim zdaniem:lol:

i to jak :oops: przy kolejnej wizycie u veta weźniemy ja ze sobą i zważymy , nawet mamy zakład z Sebkiem o piwo :diabloti: on mówi ze Qwendi waży 50-55 kg mx a ja że 60-65 :diabloti:

Posted

marta.k9080 napisał(a):
myślisz,że aż tyle waży?:-o :diabloti:

sama nie wiem ale kojarzy mi sie ze ona juz ważyła jakiś czas temu 55 a teraz jest z 2 razy taka :diabloti: jak jeszcze teraz obrośnie futrem na jesien to normalnie bedzie patrz a nie podchodz :diabloti:

Guest wolfheart
Posted

a ja bym przytuliła:p im bardziej puchata tym słodsza:evil_lol:

Guest wolfheart
Posted

dOgLoV napisał(a):
Qwendi od kiedy mieszkamy tutaj już nie jest taka słodka :diabloti:

mi się psy tego typu kojarzą z miśkami i przytulankami:p

Hej Wszystkim :)

Byłyśmy dzisiaj nad Wisłą,ale wojsko znów urządziło sobie tam ćwiczenia,pełno łodzi,namiotów i samochodów terenowych eh...jutro pójdziemy do parku obok Grubna:p

Guest wolfheart
Posted

taaa...:roll: no trudno ,pewnie ze 3tyg znowu tam będą

Guest wolfheart
Posted

ja też lubię,ale czy muszą być akurat tam gdzie my chcemy spacerować:mad::evil_lol:

Guest wolfheart
Posted

taka odważna to Lunka nigdy nie będzie:evil_lol: zresztą tam było łodzi na 100osób chyba...:roll: cała jednostka ma pewnie ćwiczenia

Posted

marta.k9080 napisał(a):
taka odważna to Lunka nigdy nie będzie:evil_lol: zresztą tam było łodzi na 100osób chyba...:roll: cała jednostka ma pewnie ćwiczenia

ale fajnie :diabloti: tylko ze Wy teraz nie macie gdzie spacerować :roll:

Guest wolfheart
Posted

mamy,tak źle nie jest:lol: mamy park i las ,ale nad Wisłę lubimy chodzić ,a przez wojaków z miesiąc poczekamy

Posted

marta.k9080 napisał(a):
mamy,tak źle nie jest:lol: mamy park i las ,ale nad Wisłę lubimy chodzić ,a przez wojaków z miesiąc poczekamy

to sobie do lasu przez ten czas połazicie ;)

Guest wolfheart
Posted

nic innego nam nie zostaje...:roll: Luna dzisiaj w lesie pogoniła sarenki:diabloti:

Posted

marta.k9080 napisał(a):
nic innego nam nie zostaje...:roll: Luna dzisiaj w lesie pogoniła sarenki:diabloti:

ooooooooooo i wróciła ?? Neron tak długo biegnie aż nie padnie i musimy go szukać po lesie ....

Guest wolfheart
Posted

[quote name='magdabroy']Dobry wieczorek Marta

Może tym razem wojsko nie będzie tam tak długo

zawsze są ok 3tyg

[quote name='dOgLoV']ooooooooooo i wróciła ?? Neron tak długo biegnie aż nie padnie i musimy go szukać po lesie ....

zawsze wraca po takiej gonitwie,a pyszczek jak jej się śmieje :p dzisiaj zauważyłyśmy w krzakach sarnę i kozła,Luna wypruła jak rakieta za sarną ,a kozioł pobiegł w drugą stronę.Ja czekałam na Lunkę może 3min,kilka razy gwizdnęłam co by mnie znalazła;)

Guest wolfheart
Posted

dOgLoV napisał(a):
a to jeszcze nie masz tak źle :lol:

najdłużej czekałam ok 5min jak Lunka pogoniła sarnę:lol:

za to jak sobie poszła ,ot tak,to szukałam jej 20min:mad:

Posted

marta.k9080 napisał(a):
najdłużej czekałam ok 5min jak Lunka pogoniła sarnę:lol:

za to jak sobie poszła ,ot tak,to szukałam jej 20min:mad:

hehehehe , dlatego ja puszczam Nerona tylko na otwartych przestrzeniach :lol:

Guest wolfheart
Posted

[quote name='dOgLoV']hehehehe , dlatego ja puszczam Nerona tylko na otwartych przestrzeniach :lol:

no to nie jest fajne,jak pies zwieje:shake: Luna pokornieje dopiero jak jej puszczę wiąchę typu "k***a wracaj!":diabloti:
ja się o nią po prostu boję,jak znika mi z oczu na dłużej

myślę o tych szelkach:lol: