Guest wolfheart Posted September 2, 2013 Posted September 2, 2013 nie były suche,były takie w sam raz:razz: mnie obrzydza tłuszcz-olej dlatego robię w piekarniku:lol: Quote
łamAga Posted September 2, 2013 Posted September 2, 2013 marta.k9080 napisał(a):nie były suche,były takie w sam raz:razz: mnie obrzydza tłuszcz-olej dlatego robię w piekarniku:lol: a dla mnie w piekarniku są takie jakiech za suche :shake: dobranoc ;) Quote
Guest wolfheart Posted September 2, 2013 Posted September 2, 2013 dobranoc,za chwilę idę do wyrka :p Quote
*Magda* Posted September 2, 2013 Posted September 2, 2013 marta.k9080 napisał(a):dobranoc,za chwilę idę do wyrka :p Ja też :grins: Quote
Guest wolfheart Posted September 2, 2013 Posted September 2, 2013 jeszcze tylko muszę pójść z Lunką na siku,a na dworze piździ i kropi deszcz:evil_lol: Quote
*Magda* Posted September 2, 2013 Posted September 2, 2013 Ja wypuszczę tylko Torę do ogródka i do łóżeczka :) Quote
natija Posted September 2, 2013 Posted September 2, 2013 ja tez wiczorkiem do ogrodka wypuszczam;)lenie z nas;) Quote
Sonka95 Posted September 3, 2013 Posted September 3, 2013 Szkoda , że ja nie mam ogródka , bo wieczorem też bym wypuszczała ;) :diabloti: Quote
łamAga Posted September 3, 2013 Posted September 3, 2013 Sonka95 napisał(a):Szkoda , że ja nie mam ogródka , bo wieczorem też bym wypuszczała ;) :diabloti: nawet nie wiesz jaka to wygoda nie musiec iśc przed spaniem z psem na dwór ani zaraz po przebudzeniu :eviltong: Quote
Sonka95 Posted September 3, 2013 Posted September 3, 2013 dOgLoV napisał(a):nawet nie wiesz jaka to wygoda nie musiec iśc przed spaniem z psem na dwór ani zaraz po przebudzeniu :eviltong: To jest duży plus ... na wsi jak byliśmy to ją właśnie puszczałam rano jak siedziała przed drzwiami i wieczorem :cool3: Quote
łamAga Posted September 3, 2013 Posted September 3, 2013 Sonka95 napisał(a):To jest duży plus ... na wsi jak byliśmy to ją właśnie puszczałam rano jak siedziała przed drzwiami i wieczorem :cool3: dokładnie , jak ja sobie przypomne jak musiałam zapitalać o 21 z psem albo wracałam z nocki a tu trzeba było isc n spacer to mnie ściska :eviltong: ale poza tym to w bloku wygodniej :eviltong: Quote
Guest wolfheart Posted September 3, 2013 Posted September 3, 2013 Hej :) u nas 20'C i byłyśmy w rezerwacie :-P Wyszłyśmy o 11.00 a wróciłyśmy o 14.30:-P wczoraj Quote
*Magda* Posted September 3, 2013 Posted September 3, 2013 Wyglądasz na zdjęciach na 15 lat :eviltong: Quote
łamAga Posted September 3, 2013 Posted September 3, 2013 jakie super zdjęcia :loveu: Magda ma racje , młodziutko wyglądasz :lol: jak ja bym chciała twoja figurę :placz: Quote
Guest wolfheart Posted September 3, 2013 Posted September 3, 2013 dziękuję:p tak,to bywa problemem,jak chcę piwko kupić:evil_lol: nie masz gorszej niż moja:lol: Quote
łamAga Posted September 3, 2013 Posted September 3, 2013 marta.k9080 napisał(a):dziękuję:p tak,to bywa problemem,jak chcę piwko kupić:evil_lol: nie masz gorszej niż moja:lol: Ja też czasami mam z tym problem ;) oj mam mam , boczki i te sprawy :eviltong: Quote
Guest wolfheart Posted September 3, 2013 Posted September 3, 2013 ja mam za to ,za bardzo wystające kości biodrowe i jak se przy*ebałam o ramę drzwi to myślałam że zdechnę z bólu:diabloti::shake: Quote
łamAga Posted September 3, 2013 Posted September 3, 2013 marta.k9080 napisał(a):ja mam za to ,za bardzo wystające kości biodrowe i jak se przy*ebałam o ramę drzwi to myślałam że zdechnę z bólu:diabloti::shake: hehehehe jak widac sa plusy i minusy bycia chudym :diabloti: Quote
Guest wolfheart Posted September 3, 2013 Posted September 3, 2013 Lunka chyba przytyła,jakaś szersza mi się wydaje :evil_lol: Quote
łamAga Posted September 3, 2013 Posted September 3, 2013 marta.k9080 napisał(a):Lunka chyba przytyła,jakaś szersza mi się wydaje :evil_lol: Na pewno nie tak jak Qwendi :diabloti: a mowilam vetce ze wydaje mi sie ze Neron jest chudy a ona mi powiedziała ze wcale nie i ze dobrze ze jest troszke chudszy wtedy mu stawy dobrze pracują ;) Quote
Recommended Posts