Jump to content
Dogomania

Luna-prawie odważna sunia

Recommended Posts

Posted

marta.k9080 napisał(a):
kiedyś kupiłam taki dobry chyba w Intermarche,a może w PoloMarkecie nie pamiętam

byłam w Netto w Toruniu kiedyś i nic szczególnego tam nie było,ale to był mały sklepik,a u nas wybudowali taki wielki:cool1:

ja kupiłam w tesco i zalowałam pozniej :shake:

u nas jest taki sredni ale nic w nim nie ma :shake:

Guest wolfheart
Posted

jak u nas było kilka lat temu otwarcie Lidl'a to ludzie się o mało nie pozabijali :evil_lol:

Posted

marta.k9080 napisał(a):
jak u nas było kilka lat temu otwarcie Lidl'a to ludzie się o mało nie pozabijali :evil_lol:

to bys wiedziała co u nas w lidlu robia na promocjach , moja kolezanka pracuje w lidlu i mi opowiadala że jak sa promocje ze w koszach sa rzaczy mega poprzeceniane to wiara sie o nie bije , raz dziadek z babcia sie bili o damską kurtkę :diabloti:

Posted

U mnie dziś rano tylko 12 stopni było :(

Ja mam jutro na obiad roladę z piersi indyka z papryką i cebulką :loveu: Do tego zrobię kluski, sos i pyyyyyyyyyyyyyyyychotka :loveu:

A wieczorem jedziemy do chińczyka :diabloti:

Marta, kup sobie winko Bulgarius w netto (właśnie piję :))

Guest wolfheart
Posted

dOgLoV napisał(a):
to bys wiedziała co u nas w lidlu robia na promocjach , moja kolezanka pracuje w lidlu i mi opowiadala że jak sa promocje ze w koszach sa rzaczy mega poprzeceniane to wiara sie o nie bije , raz dziadek z babcia sie bili o damską kurtkę :diabloti:

dzikie bydło ma więcej kultury

Magda,kupię w Pn :p

Posted

dOgLoV napisał(a):

Wiesz co, tak się Polacy śmieją z innych Polaków na tych promocjach. Musielibyście widzieć wczoraj Niemców w Aldi'ku :roll:
Pojechałam po papcie dla Theosia, bo były w tym tygodniu ;) Ludzie sobie z rąk wyrywali te kapcie :mdleje: Ledwo udało mi się znaleźć jedną parę w rozmiarze Theosia w tym całym gąszczu rąk :roll: Zabrałam i nie szukałam już w innym kolorze, tylko zmyłam się do kasy :)

Posted

magdabroy napisał(a):
U mnie dziś rano tylko 12 stopni było :(

Ja mam jutro na obiad roladę z piersi indyka z papryką i cebulką :loveu: Do tego zrobię kluski, sos i pyyyyyyyyyyyyyyyychotka :loveu:

A wieczorem jedziemy do chińczyka :diabloti:

Marta, kup sobie winko Bulgarius w netto (właśnie piję :))

u nas o 5tej sie waha między 10-11 :p

nawet pysznie brzmi :cool3:

Ty i ten twój chińczyk :eviltong:

Guest wolfheart
Posted

Hej :)

mamy 25'C i przez 2min padał deszcz:evil_lol: cierpię z powodu przeżarcia:shake: a Netto chyba otworzą w czwartek dopiero,tak słyszałam dzisiaj.

Do Veta nie poszłam,pójdę w Pn pogadać o tej sterylce.

A Luna biegała dzisiaj z Rocky'm :p

Guest wolfheart
Posted

Hej :)

u nas dzisiaj 18'C i kilka minut deszczu:evil_lol:
Właśnie oglądam obroże w necie...no co nam szkodzi kupić jeszcze jedną:diabloti:

To figa indyjska,całkiem smaczna
:p

Guest wolfheart
Posted

tylko tak wyszła,to drobna dziewczynka jest:lol:

albo jak ziemniak:evil_lol:

Guest wolfheart
Posted

a są :) to taka słodka odmiana,smaczne,lepsze niż zwykłe:lol:
(miałam na myśli ,że ze skórą wyglądają jak ziemniaki )

Posted

marta.k9080 napisał(a):
a są :) to taka słodka odmiana,smaczne,lepsze niż zwykłe:lol:
(miałam na myśli ,że ze skórą wyglądają jak ziemniaki )

ale ziemniaki słodkie ?? :diabloti: