łamAga Posted August 30, 2013 Posted August 30, 2013 marta.k9080 napisał(a):kiedyś kupiłam taki dobry chyba w Intermarche,a może w PoloMarkecie nie pamiętam byłam w Netto w Toruniu kiedyś i nic szczególnego tam nie było,ale to był mały sklepik,a u nas wybudowali taki wielki:cool1: ja kupiłam w tesco i zalowałam pozniej :shake: u nas jest taki sredni ale nic w nim nie ma :shake: Quote
Guest wolfheart Posted August 30, 2013 Posted August 30, 2013 jak u nas było kilka lat temu otwarcie Lidl'a to ludzie się o mało nie pozabijali :evil_lol: Quote
łamAga Posted August 30, 2013 Posted August 30, 2013 marta.k9080 napisał(a):jak u nas było kilka lat temu otwarcie Lidl'a to ludzie się o mało nie pozabijali :evil_lol: to bys wiedziała co u nas w lidlu robia na promocjach , moja kolezanka pracuje w lidlu i mi opowiadala że jak sa promocje ze w koszach sa rzaczy mega poprzeceniane to wiara sie o nie bije , raz dziadek z babcia sie bili o damską kurtkę :diabloti: Quote
*Magda* Posted August 30, 2013 Posted August 30, 2013 U mnie dziś rano tylko 12 stopni było :( Ja mam jutro na obiad roladę z piersi indyka z papryką i cebulką :loveu: Do tego zrobię kluski, sos i pyyyyyyyyyyyyyyyychotka :loveu: A wieczorem jedziemy do chińczyka :diabloti: Marta, kup sobie winko Bulgarius w netto (właśnie piję :)) Quote
Guest wolfheart Posted August 30, 2013 Posted August 30, 2013 dOgLoV napisał(a):to bys wiedziała co u nas w lidlu robia na promocjach , moja kolezanka pracuje w lidlu i mi opowiadala że jak sa promocje ze w koszach sa rzaczy mega poprzeceniane to wiara sie o nie bije , raz dziadek z babcia sie bili o damską kurtkę :diabloti: dzikie bydło ma więcej kultury Magda,kupię w Pn :p Quote
angineuuka Posted August 30, 2013 Posted August 30, 2013 a ja mam na jutro gofra, ahahah :evil_lol: Polecam to wino, co Magda pije ;) Quote
*Magda* Posted August 30, 2013 Posted August 30, 2013 dOgLoV napisał(a):to bys wiedziała co u nas w lidlu robia na promocjach , moja kolezanka pracuje w lidlu i mi opowiadala że jak sa promocje ze w koszach sa rzaczy mega poprzeceniane to wiara sie o nie bije , raz dziadek z babcia sie bili o damską kurtkę :diabloti: Wiesz co, tak się Polacy śmieją z innych Polaków na tych promocjach. Musielibyście widzieć wczoraj Niemców w Aldi'ku :roll: Pojechałam po papcie dla Theosia, bo były w tym tygodniu ;) Ludzie sobie z rąk wyrywali te kapcie :mdleje: Ledwo udało mi się znaleźć jedną parę w rozmiarze Theosia w tym całym gąszczu rąk :roll: Zabrałam i nie szukałam już w innym kolorze, tylko zmyłam się do kasy :) Quote
łamAga Posted August 30, 2013 Posted August 30, 2013 magdabroy napisał(a):U mnie dziś rano tylko 12 stopni było :( Ja mam jutro na obiad roladę z piersi indyka z papryką i cebulką :loveu: Do tego zrobię kluski, sos i pyyyyyyyyyyyyyyyychotka :loveu: A wieczorem jedziemy do chińczyka :diabloti: Marta, kup sobie winko Bulgarius w netto (właśnie piję :)) u nas o 5tej sie waha między 10-11 :p nawet pysznie brzmi :cool3: Ty i ten twój chińczyk :eviltong: Quote
Oscar Patric Posted August 31, 2013 Posted August 31, 2013 Ja nawet na promocję nie chodzę,u Nas tak samo wszyscy wszystko sobie z rąk wyrywają,a przy tym ile pięknych słówek,o zgrozo:angryy: Quote
Guest wolfheart Posted August 31, 2013 Posted August 31, 2013 Hej :) mamy 25'C i przez 2min padał deszcz:evil_lol: cierpię z powodu przeżarcia:shake: a Netto chyba otworzą w czwartek dopiero,tak słyszałam dzisiaj. Do Veta nie poszłam,pójdę w Pn pogadać o tej sterylce. A Luna biegała dzisiaj z Rocky'm :p Quote
Guest wolfheart Posted August 31, 2013 Posted August 31, 2013 nie ma:diabloti: jutro coś pstryknę Quote
łamAga Posted August 31, 2013 Posted August 31, 2013 marta.k9080 napisał(a):nie ma:diabloti: jutro coś pstryknę ja tez mam zamiar jutro pstrykac ;) Quote
łamAga Posted September 1, 2013 Posted September 1, 2013 hejka ;) wy pewnie na spacerku :cool3: Quote
Guest wolfheart Posted September 1, 2013 Posted September 1, 2013 Hej :) u nas dzisiaj 18'C i kilka minut deszczu:evil_lol: Właśnie oglądam obroże w necie...no co nam szkodzi kupić jeszcze jedną:diabloti: To figa indyjska,całkiem smaczna:p Quote
Guest wolfheart Posted September 1, 2013 Posted September 1, 2013 gdzie jest Lunka:evil_lol: :p Quote
łamAga Posted September 1, 2013 Posted September 1, 2013 zdjęcia :multi: http://i1315.photobucket.com/albums/t597/sylwiaLU90/Plik072_zpsa4f4d58a.jpg ale tutaj Lunka fajnie wyszła , taka duża Onka :loveu: a ta figa indyjska wyglada jak burak :diabloti: Quote
Guest wolfheart Posted September 1, 2013 Posted September 1, 2013 tylko tak wyszła,to drobna dziewczynka jest:lol: albo jak ziemniak:evil_lol: Quote
łamAga Posted September 1, 2013 Posted September 1, 2013 marta.k9080 napisał(a):tylko tak wyszła,to drobna dziewczynka jest:lol: albo jak ziemniak:evil_lol: ale czerwonych ziemniakow jeszcze nie widziałam :eviltong: Quote
Guest wolfheart Posted September 1, 2013 Posted September 1, 2013 a są :) to taka słodka odmiana,smaczne,lepsze niż zwykłe:lol: (miałam na myśli ,że ze skórą wyglądają jak ziemniaki ) Quote
łamAga Posted September 1, 2013 Posted September 1, 2013 marta.k9080 napisał(a):a są :) to taka słodka odmiana,smaczne,lepsze niż zwykłe:lol: (miałam na myśli ,że ze skórą wyglądają jak ziemniaki ) ale ziemniaki słodkie ?? :diabloti: Quote
Recommended Posts