Guest wolfheart Posted August 30, 2013 Posted August 30, 2013 ja rano zjadłam połowę,a teraz dojadłam:diabloti: a co by lepiej weszła to colą zapijałam:diabloti: Quote
łamAga Posted August 30, 2013 Posted August 30, 2013 marta.k9080 napisał(a):ja rano zjadłam połowę,a teraz dojadłam:diabloti: a co by lepiej weszła to colą zapijałam:diabloti: ja coli unikam bo to puste kalorie są ( Tobie nie zaszkodzą ale mi owszem ) , ale od czasu do czasu jak mnie najdzie ochota to sobie chlipne trochę :lol: Quote
łamAga Posted August 30, 2013 Posted August 30, 2013 marta.k9080 napisał(a):cola to też kofeina:evilbat: to zdecydowanie wolę kawe :diabloti: Quote
Guest wolfheart Posted August 30, 2013 Posted August 30, 2013 najczęściej piję jednak wodę gazowaną:lol: ale kawa i cola to świętość, musi być:diabloti: Quote
łamAga Posted August 30, 2013 Posted August 30, 2013 marta.k9080 napisał(a):najczęściej piję jednak wodę gazowaną:lol: ale kawa i cola to świętość, musi być:diabloti: ja w domu piję tylko kawę , dobrze ze pracuje bo inaczej bym sie odwodniła :diabloti: w pracy do sniadania pije owocowa herbatę bo kawa parzona mi sie nie zaparzy no i wode gazowaną .... Quote
Guest wolfheart Posted August 30, 2013 Posted August 30, 2013 mi te owocowe herbaty nie smakują:shake: lubię tylko zieloną liściastą z Tetley Quote
łamAga Posted August 30, 2013 Posted August 30, 2013 marta.k9080 napisał(a):mi te owocowe herbaty nie smakują:shake: lubię tylko zieloną liściastą z Tetley fuj , zielona herbata :eviltong: ja w ogóle herbaty nie lubie , przełkne tylko owocowa ale i tak lider sie ze mnie zawsze smieje ze bedzie mi zalewał pół kubka bo nigdy wiecej ni wypijam , a ja pije tylko po to żeby popić chleb inaczej bede miała czkawkę , reszte wylewam :diabloti: Quote
łamAga Posted August 30, 2013 Posted August 30, 2013 marta.k9080 napisał(a):a teraz jem loda:p a ja na obiad miałam pleyyyndze z cukini , niby mi smakowały a teraz mi cały czas niedobrze i jakos nic nie moge przełknac .... Quote
Guest wolfheart Posted August 30, 2013 Posted August 30, 2013 może za ciężkie były:roll: jak ja zjem coś smażonego to czasami mi tak ciężko na żołądku Quote
łamAga Posted August 30, 2013 Posted August 30, 2013 marta.k9080 napisał(a):może za ciężkie były:roll: jak ja zjem coś smażonego to czasami mi tak ciężko na żołądku nie , ja mysle ze cukinia mi nie leży , co zjem coś z cukinii to zawsze mi niedobrze :shake: Quote
Guest wolfheart Posted August 30, 2013 Posted August 30, 2013 ja jutro robię obiad,będzie zapiekanka warzywna ze sosem beszamelowym:p Quote
łamAga Posted August 30, 2013 Posted August 30, 2013 marta.k9080 napisał(a):ja jutro robię obiad,będzie zapiekanka warzywna ze sosem beszamelowym:p a jakie w niej będą warzywa ?? :cool3: Quote
Guest wolfheart Posted August 30, 2013 Posted August 30, 2013 cukinia,brokuły,cebula,pomidor +ryż/makaron+ser Quote
łamAga Posted August 30, 2013 Posted August 30, 2013 marta.k9080 napisał(a):cukinia,brokuły,cebula,pomidor +ryż/makaron+ser gdyby nie było w tym cuini tylko np zamiast niej ziemniaki była by rewelacja :loveu: Quote
Guest wolfheart Posted August 30, 2013 Posted August 30, 2013 nie jadam często ziemniaków,ale czemu nie, może też dodam:p Quote
łamAga Posted August 30, 2013 Posted August 30, 2013 marta.k9080 napisał(a):nie jadam często ziemniaków,ale czemu nie, może też dodam:p a ja moze wreszcie wybiore sie na te frytki :diabloti: Quote
Guest wolfheart Posted August 30, 2013 Posted August 30, 2013 to Ty jeszcze ich nie zjadłaś...:evil_lol: ale ja też nie,może się skusze, to będą na niedzielę:diabloti: Quote
łamAga Posted August 30, 2013 Posted August 30, 2013 marta.k9080 napisał(a):to Ty jeszcze ich nie zjadłaś...:evil_lol: ale ja też nie,może się skusze, to będą na niedzielę:diabloti: cos nie moge sie na nie wybrać :eviltong: ale w niedziele to już musze sie wybrać , koniecznie ! :diabloti: Quote
Guest wolfheart Posted August 30, 2013 Posted August 30, 2013 czyli niedziela będzie dniem obżarstwa:diabloti: miaaaam fryteczki +sos czosnkowy... Quote
łamAga Posted August 30, 2013 Posted August 30, 2013 marta.k9080 napisał(a):czyli niedziela będzie dniem obżarstwa:diabloti: miaaaam fryteczki +sos czosnkowy... dokładnie na taki sam zestawik pojde :loveu: a jutro chipsy o smaku wedzonej szyneczki i piffko :diabloti: Quote
Guest wolfheart Posted August 30, 2013 Posted August 30, 2013 obym znalazła sos czosnkowy w sklepie..:roll: piffko też jutro wezmę,ale chipsy wolę Layś Max:lol: U nas w niedziele otwarcie Netto,ale nie pójdę bo na otwarcia to ludzie rzucają się jak dzikie bydło,dopiero w Pn się tam przejdę Quote
łamAga Posted August 30, 2013 Posted August 30, 2013 marta.k9080 napisał(a):obym znalazła sos czosnkowy w sklepie..:roll: piffko też jutro wezmę,ale chipsy wolę Layś Max:lol: U nas w niedziele otwarcie Netto,ale nie pójdę bo na otwarcia to ludzie rzucają się jak dzikie bydło,dopiero w Pn się tam przejdę ja nie lubie tych sklepowych sosów lepiej samemu zrobić , jogurt grecki , majonez , czosnek i zielony świerzy ogórek :loveu: palce lizac :loveu: kiedys musze ich spróbowac ale na razie wezme wedzona szynke bo one rzadko sa w biedronce i musze sie nacieszyć :loveu: a co do netto to jakos nie mam spadu do tego sklepu , nie lubie go mimo iz maja smaczne niemieckie smakołyki .... Quote
Guest wolfheart Posted August 30, 2013 Posted August 30, 2013 kiedyś kupiłam taki dobry chyba w Intermarche,a może w PoloMarkecie nie pamiętam byłam w Netto w Toruniu kiedyś i nic szczególnego tam nie było,ale to był mały sklepik,a u nas wybudowali taki wielki:cool1: Quote
Recommended Posts