Jump to content
Dogomania

Luna-prawie odważna sunia

Recommended Posts

Posted

Ja wpadłam w molosy kilkanaście lat temu :loveu: ale z wyglądu w każdej grupie coś mi się podoba, no w prawie każdej, żaden chart mi się nie podoba i jamniki również nie, chyba, ze te długowłose to jeszcze ujdą w tłumie ;)

Guest wolfheart
Posted

Angi napisał(a):
ja mam terierkową manię :grins: I to są rasy dla mnie. :loveu: Jeszcze molosy. Ogólnie to dużo ras mi się podoba, z każdej grupy znalazłabym coś dla siebie :lol:

ja dla siebie preferuję tylko duże psy +60cm w kłębie ,ale molosy zdecydowanie nie są dla mnie:shake:

Uważam,że Wilczak jest świetny,ale już charakter ma zbyt niezależny dla mnie,wolę psy chętne do współpracy

Posted

marta.k9080 napisał(a):
ja dla siebie preferuję tylko duże psy +60cm w kłębie ,ale molosy zdecydowanie nie są dla mnie:shake:

Uważam,że Wilczak jest świetny,ale już charakter ma zbyt niezależny dla mnie,wolę psy chętne do współpracy

A ja wolę psy takie 65cm+ :diabloti:

Wilczaki są piękne, ale charakter nie dla mnie, oj nie:shake:

Guest wolfheart
Posted

psy koniecznie +65cm
ale ,że mam sukę to +60cm napisałam:p (Luna ma 63cm)

Guest wolfheart
Posted

Angi napisał(a):
na razie to ja chcę aparat, a potem pupsa jakiegoś :D

a ja chcę koniecznie DONka (samca),z czarną maską:placz::loveu:

Posted

[quote name='marta.k9080']psy koniecznie +65cm
ale ,że mam sukę to +60cm napisałam:p (Luna ma 63cm)
Ja kocham psie olbrzymy, im większy tym fajniejszy :loveu:
[quote name='marta.k9080']a ja chcę koniecznie DONka (samca),z czarną maską:placz::loveu:
Mój wujek miał takiego na tymczasie przez 3 dni jakieś 5 lat temu ;) Nazywał się Noris i był najzajebistrzym psem jakiego poznałam. Miał dopiero równy rok, był ogromny (uszami sięgał mi za pępek) a był tak mądry, że masakra, a nie był jakoś szkolony bo wujek go odebrał pijakowi, który go nie karmił i pies miał niedowagę ok 15 kg :( Jak znajdę zdj to ci pokażę :)

EDIT: mam

moja gęba zdecydowanie nie jest do pokazania, 5 lat temu wyglądałam jeszcze gorzej niż teraz :evil_lol:

Guest wolfheart
Posted

Hej :)

no dzisiaj spokojnie jest,Luna jakoś nie szaleje,chyba jej się znudziło dostawać zjeby:diabloti:

mamy 25'C i zbiera się chyba na burzę:cool3:

Posted

hejka ;)

u nas jest wkurzająca pogoda , rano jak jade do pracy to mam na sobie bluze i kurtkę przeciw deszczowo wiatrową a jak jade o 15stej do domu to mi tak gorąco że jade w krótkim rekawku i wszystko muszę ładowac do plecaka :angryy:

Guest wolfheart
Posted

ja się rozgrzewam w połowie spaceru i wtedy też niosę bluzę eh

Posted

marta.k9080 napisał(a):
ja się rozgrzewam w połowie spaceru i wtedy też niosę bluzę eh

a ja nie lubie tego pozniej upychac , teraz bede miała fajnie bo jak pojade na nocke to juz bedzie zimno a jak bede wracała to jeszcze bedzie zimno :diabloti:

Guest wolfheart
Posted

dOgLoV napisał(a):
a ja nie lubie tego pozniej upychac , teraz bede miała fajnie bo jak pojade na nocke to juz bedzie zimno a jak bede wracała to jeszcze bedzie zimno :diabloti:

:evil_lol: szczęściara z Ciebie

Guest wolfheart
Posted

dOgLoV napisał(a):
tak na pół bo to jednak nocki :roll::eviltong:

sen jest dla słabych:diabloti:

Posted

marta.k9080 napisał(a):
sen jest dla słabych:diabloti:

to ja musze być mega słaba , dzisiaj rano obudzić sie nie mogłam , mało co a zaspała bym do pracy i tak cały dzień walczę ze snem :angryy:

Guest wolfheart
Posted

strzel se kawę,najlepiej podwójne espresso

Posted

marta.k9080 napisał(a):
strzel se kawę,najlepiej podwójne espresso

przed chwilą wypiłam ale nic nie dało , zaraz ide se zrobić kolejna :diabloti: ale najpierw dam psom jeść ....

Guest wolfheart
Posted

ja właśnie dokończyłam chałkę:p ale dobra była

Posted

marta.k9080 napisał(a):
ja właśnie dokończyłam chałkę:p ale dobra była

uwielbiam chałki :loveu: a w jednej ciastkarni u pana Wasiewicza jest po prostu rewelacyjna :loveu: taka mi ochote narobiłas ze chyba jutro pojade do niego ją kupić :eviltong: