łamAga Posted August 28, 2013 Posted August 28, 2013 ja jak kastrowałam Nerona to myslalam tylko o tym ze to dla jego dobra , zal mi tylko było jak go tam zostawiałam ale wieczorem był juz w domu :loveu: Quote
Guest wolfheart Posted August 28, 2013 Posted August 28, 2013 dOgLoV napisał(a):ja jak kastrowałam Nerona to myslalam tylko o tym ze to dla jego dobra , zal mi tylko było jak go tam zostawiałam ale wieczorem był juz w domu :loveu: u psa,to łatwiejszy zabieg niż u suki jebłabym se tasakiem w łeb,jakby Lunie coś się stało:-( dobra,dziewczynki ja idę do wyrka,łeb nadal mi pęka, a nie bardzo mam ochotę łyknąć tabsy:roll:dobranoc Quote
łamAga Posted August 28, 2013 Posted August 28, 2013 marta.k9080 napisał(a):u psa,to łatwiejszy zabieg niż u suki jebłabym se tasakiem w łeb,jakby Lunie coś się stało:-( dobra,dziewczynki ja idę do wyrka,łeb nadal mi pęka, a nie bardzo mam ochotę łyknąć tabsy:roll:dobranoc nic by jej sie nie stało , a pomyśl co moze jej sie stac jak jej nie wysterylizujesz ;) dobranoc ;) Quote
Kaaasia Posted August 29, 2013 Posted August 29, 2013 Niby zabieg u psa łatwiejszy ale narkoza to narkoza. Jak Oli był kastrowany to prawie po ścianach chodziłam a wszystko dobrze się skończyło. Nie martw się na zapas :smile: Quote
Guest wolfheart Posted August 29, 2013 Posted August 29, 2013 dzień dobry:lol: dzięki ,że tak mnie pocieszacie,idę w przyszłym tygodniu na rozmowę z panią Vet,zamęczę ją setką pytań:evil_lol: Luna w dalszym ciągu ma głupawkę,nie mam pojęcia dlaczego ona przez te kilka dni zachowuje się jak debil...:stupid: Quote
Sonka95 Posted August 29, 2013 Posted August 29, 2013 Ja też się strasznie boje sterylizować ;) dlatego przeciągając zabieg pewnie do niego nie dojdzie ... Quote
Guest wolfheart Posted August 29, 2013 Posted August 29, 2013 dOgLoV napisał(a):idz idz , bardzo dobra decyzja ;) może w sobotę pójdę,ale chciałabym sterylizować tak w październiku dopiero:roll: Quote
łamAga Posted August 29, 2013 Posted August 29, 2013 marta.k9080 napisał(a):może w sobotę pójdę,ale chciałabym sterylizować tak w październiku dopiero:roll: najważniejsze ze w ogóle sie zdecydujesz , gdyby Sebastian wysterylizował swoją poprzednią suczkę rottwailerkę Brixi , dzisiaj jeszcze by żyła .... Quote
Guest wolfheart Posted August 29, 2013 Posted August 29, 2013 dOgLoV napisał(a):najważniejsze ze w ogóle sie zdecydujesz , gdyby Sebastian wysterylizował swoją poprzednią suczkę rottwailerkę Brixi , dzisiaj jeszcze by żyła .... ojej:-( Rottki są super,chciałabym kiedyś mieć Quote
łamAga Posted August 29, 2013 Posted August 29, 2013 marta.k9080 napisał(a):ojej:-( Rottki są super,chciałabym kiedyś mieć Brixi ( Nina ) była super psem , wytresowanym tak że chodziła jak w zegarku i uwielbiała ładować sie na kolana prosząc o mizianie :loveu: też bym chciała rottka ale bardziej ciągnie mnie jednak do Donków .... Quote
angineuuka Posted August 29, 2013 Posted August 29, 2013 z dwojga tych psów, to wolałabym rotki :P Quote
Guest wolfheart Posted August 29, 2013 Posted August 29, 2013 mi się marzy mieszanka wybuchowa czyli Luna+2DONki+Rottek+Dobek:diabloti: to nierealne,ale pomarzyć wolno Quote
łamAga Posted August 29, 2013 Posted August 29, 2013 a ja sama nie wiem co bym wolała, musiała bym zostac postawiona przed wyborem rasy wtedy pewnie bym sie na jakas zdecydowała :eviltong: Quote
łamAga Posted August 29, 2013 Posted August 29, 2013 marta.k9080 napisał(a):mi się marzy mieszanka wybuchowa czyli Luna+2DONki+Rottek+Dobek:diabloti: to nierealne,ale pomarzyć wolno dobrze ze za marzenia nie karzą :eviltong: Quote
Guest wolfheart Posted August 29, 2013 Posted August 29, 2013 zadowoliłabym się 1 DONkiem ,ale nawet to jest na razie nierealne:placz: Quote
łamAga Posted August 29, 2013 Posted August 29, 2013 marta.k9080 napisał(a):zadowoliłabym się 1 DONkiem ,ale nawet to jest na razie nierealne:placz: musisz być cierpliwa , ja na swojego onka czekałam 25 lat ;) Quote
angineuuka Posted August 29, 2013 Posted August 29, 2013 a ja nie wiem na razie sama co chcę. Zadowalam się kundelkami :lol: Quote
Sonka95 Posted August 29, 2013 Posted August 29, 2013 Mi się dużo ras podoba i trudny byłby wybór , którego tu by wziąść ;) Quote
vege* Posted August 29, 2013 Posted August 29, 2013 magdabroy napisał(a):Nie myśl tak :shake: Z dwojga złego wolałabym poddać psa narkozie niż faszerować go hormonami :roll: Właśnie i przez hormony jest dużo większe podobieństwo ropomacicza :shake: dOgLoV napisał(a):dobrze ze za marzenia nie karzą :eviltong: tak :loveu: Chciałabyś tyle psów na raz? :-o Jeśli suka jest zdrowa i w dobrej kondycji i do tego wybierze się odpowiedniego weta to wszystko będzie dobrze, z Nuką nic się nie dzieje, a jest po sterylce już ponad 2 lata ;) Quote
Guest wolfheart Posted August 29, 2013 Posted August 29, 2013 [quote name='dOgLoV']musisz być cierpliwa , ja na swojego onka czekałam 25 lat ;-) ja na Lunkę czekałam ok 15 lat (zamarzyłam o Owczarku będąc kilkuletnim bachorem:evil_lol:) [quote name='Angi']a ja nie wiem na razie sama co chcę. Zadowalam się kundelkami :lol: Ja mam obsesję owczarkową:evil_lol: i mam ściśle określony typ psa "dla mnie":lol: [quote name='vege*'] Chciałabyś tyle psów na raz? Tak,marzę o stadzie z 5 psów:p Quote
Recommended Posts