Jump to content
Dogomania

Luna-prawie odważna sunia

Recommended Posts

Guest wolfheart
Posted

dOgLoV napisał(a):
ja jak kastrowałam Nerona to myslalam tylko o tym ze to dla jego dobra , zal mi tylko było jak go tam zostawiałam ale wieczorem był juz w domu :loveu:

u psa,to łatwiejszy zabieg niż u suki
jebłabym se tasakiem w łeb,jakby Lunie coś się stało:-(

dobra,dziewczynki ja idę do wyrka,łeb nadal mi pęka, a nie bardzo mam ochotę łyknąć tabsy:roll:dobranoc

Posted

marta.k9080 napisał(a):
u psa,to łatwiejszy zabieg niż u suki
jebłabym se tasakiem w łeb,jakby Lunie coś się stało:-(

dobra,dziewczynki ja idę do wyrka,łeb nadal mi pęka, a nie bardzo mam ochotę łyknąć tabsy:roll:dobranoc

nic by jej sie nie stało , a pomyśl co moze jej sie stac jak jej nie wysterylizujesz ;)

dobranoc ;)

Posted

Niby zabieg u psa łatwiejszy ale narkoza to narkoza. Jak Oli był kastrowany to prawie po ścianach chodziłam a wszystko dobrze się skończyło.
Nie martw się na zapas :smile:

Guest wolfheart
Posted

dzień dobry:lol:

dzięki ,że tak mnie pocieszacie,idę w przyszłym tygodniu na rozmowę z panią Vet,zamęczę ją setką pytań:evil_lol:

Luna w dalszym ciągu ma głupawkę,nie mam pojęcia dlaczego ona przez te kilka dni zachowuje się jak debil...:stupid:

Guest wolfheart
Posted

dOgLoV napisał(a):
idz idz , bardzo dobra decyzja ;)

może w sobotę pójdę,ale chciałabym sterylizować tak w październiku dopiero:roll:

Posted

marta.k9080 napisał(a):
może w sobotę pójdę,ale chciałabym sterylizować tak w październiku dopiero:roll:

najważniejsze ze w ogóle sie zdecydujesz , gdyby Sebastian wysterylizował swoją poprzednią suczkę rottwailerkę Brixi , dzisiaj jeszcze by żyła ....

Guest wolfheart
Posted

dOgLoV napisał(a):
najważniejsze ze w ogóle sie zdecydujesz , gdyby Sebastian wysterylizował swoją poprzednią suczkę rottwailerkę Brixi , dzisiaj jeszcze by żyła ....

ojej:-( Rottki są super,chciałabym kiedyś mieć

Posted

marta.k9080 napisał(a):
ojej:-( Rottki są super,chciałabym kiedyś mieć

Brixi ( Nina ) była super psem , wytresowanym tak że chodziła jak w zegarku i uwielbiała ładować sie na kolana prosząc o mizianie :loveu: też bym chciała rottka ale bardziej ciągnie mnie jednak do Donków ....

Guest wolfheart
Posted

mi się marzy mieszanka wybuchowa czyli Luna+2DONki+Rottek+Dobek:diabloti: to nierealne,ale pomarzyć wolno

Posted

marta.k9080 napisał(a):
mi się marzy mieszanka wybuchowa czyli Luna+2DONki+Rottek+Dobek:diabloti: to nierealne,ale pomarzyć wolno

dobrze ze za marzenia nie karzą :eviltong:

Guest wolfheart
Posted

zadowoliłabym się 1 DONkiem ,ale nawet to jest na razie nierealne:placz:

Posted

magdabroy napisał(a):
Nie myśl tak :shake:
Z dwojga złego wolałabym poddać psa narkozie niż faszerować go hormonami :roll:

Właśnie i przez hormony jest dużo większe podobieństwo ropomacicza :shake:
dOgLoV napisał(a):
dobrze ze za marzenia nie karzą :eviltong:

tak :loveu:

Chciałabyś tyle psów na raz? :-o

Jeśli suka jest zdrowa i w dobrej kondycji i do tego wybierze się odpowiedniego weta to wszystko będzie dobrze, z Nuką nic się nie dzieje, a jest po sterylce już ponad 2 lata ;)

Guest wolfheart
Posted

[quote name='dOgLoV']musisz być cierpliwa , ja na swojego onka czekałam 25 lat ;-)

ja na Lunkę czekałam ok 15 lat (zamarzyłam o Owczarku będąc kilkuletnim bachorem:evil_lol:)

[quote name='Angi']a ja nie wiem na razie sama co chcę. Zadowalam się kundelkami :lol:

Ja mam obsesję owczarkową:evil_lol: i mam ściśle określony typ psa "dla mnie":lol:
[quote name='vege*']

Chciałabyś tyle psów na raz?

Tak,marzę o stadzie z 5 psów:p