Guest wolfheart Posted August 24, 2013 Posted August 24, 2013 vege* napisał(a):Ja solonych nie lubię i też wolę grubo krojone, Lay's MAX są genialne :loveu: jadłam paprykowe,super są:p a my znowu o żarciu...lubię to:diabloti: Quote
łamAga Posted August 24, 2013 Posted August 24, 2013 na mnie sie własnie chipsy stawiaja a pol piwa wylądowało na tapczanie bo Igor na niego skoczył .... jezuuuu dzisiaj mnie dzieci przesladuja .... Quote
vege* Posted August 24, 2013 Posted August 24, 2013 marta.k9080 napisał(a):jadłam paprykowe,super są:p a my znowu o żarciu...lubię to:diabloti: Ja paprykowe i te serowo cebulowe, oba smaki bardzo dobre :) Mi się chipsy nigdy nie przejadły, ale przejadła mi się czekolada, ogólnie nie przepadam za słodyczami, gubią mnie tylko chipsy:-( marta.k9080 napisał(a):poślij go do kąta:cool1: Na karnego jeżyka :diabloti: Quote
łamAga Posted August 24, 2013 Posted August 24, 2013 marta.k9080 napisał(a):poślij go do kąta:cool1: sam uciekł tak szybko jak przyszedł :diabloti: vege* napisał(a):Ja paprykowe i te serowo cebulowe, oba smaki bardzo dobre :) Mi się chipsy nigdy nie przejadły, ale przejadła mi się czekolada, ogólnie nie przepadam za słodyczami, gubią mnie tylko chipsy:-( Na karnego jeżyka :diabloti: a ja tam wszystkiego po trochu skubnę ;) Quote
Guest wolfheart Posted August 24, 2013 Posted August 24, 2013 (edited) vege* napisał(a):Ja paprykowe i te serowo cebulowe, oba smaki bardzo dobre :) Mi się chipsy nigdy nie przejadły, ale przejadła mi się czekolada, ogólnie nie przepadam za słodyczami, gubią mnie tylko chipsy:-( czekolada:loveu: koffam jednak nie posiedzę na dogo całą noc,wolę wylegiwać się we wyrku:diabloti: także dobranoc dziewczęta Edited August 24, 2013 by marta.k9080 Quote
*Magda* Posted August 24, 2013 Posted August 24, 2013 marta.k9080 napisał(a): cholera jak mnie suszy,tyle wypiłam i ciągle mało...kawę bym chciała,ale po kawie jeszcze większe pragnienie:placz: Ktoś ma kaca :diabloti: marta.k9080 napisał(a):wychlałam pół butelki,nie zasnę tej nocy:diabloti: dOgLoV napisał(a):to na dogo posiedzisz :diabloti: marta.k9080 napisał(a):idealna opcja na caaaaaaaałą noc:diabloti: marta.k9080 napisał(a): jednak nie posiedzę na dogo całą noc,wolę wylegiwać się we wyrku:diabloti: także dobranoc dziewczęta No i wystawiła mnie do wiatru i poszła spać :mad: Quote
Guest wolfheart Posted August 25, 2013 Posted August 25, 2013 magdabroy napisał(a):Ktoś ma kaca :diabloti: No i wystawiła mnie do wiatru i poszła spać :mad: nie, to nie był kac :shake: bo polazłaś na grilla,też nas zostawiłaś:mad: Hej :) właśnie wróciłyśmy ze spacerku,Luna zjadła ciastka,a ja zjadam loda:p Quote
Sonka95 Posted August 25, 2013 Posted August 25, 2013 Ja uwielbiam słodycze :cool3: A solone chipsy są najlepsze :loveu: Quote
Guest wolfheart Posted August 25, 2013 Posted August 25, 2013 Zjadłam wafle ryżowe polane mleczną czekoladą,a na nie położyłam maliny:p Quote
Sonka95 Posted August 25, 2013 Posted August 25, 2013 marta.k9080 napisał(a):Zjadłam wafle ryżowe polane mleczną czekoladą,a na nie położyłam maliny:p pycha :loveu: ja dopiero zjadam na obiad placki ziemniaczane :) Quote
łamAga Posted August 25, 2013 Posted August 25, 2013 a ja nie doszłam na tego loda i frytki , lenia miałam i poszlismy tylko do mojej mamy na działkę na kawe ;) Quote
Guest wolfheart Posted August 25, 2013 Posted August 25, 2013 jak mogłaś przepuścić loda i frytki:shake: Quote
łamAga Posted August 25, 2013 Posted August 25, 2013 marta.k9080 napisał(a):jak mogłaś przepuścić loda i frytki:shake: a bo teściowa pojechała do galerii pozniej przyjechała ciotka i zanim obiad był to była godzina 16sta i juz mi sie odechciało , ale co sie odwlecze to nie uciecze , za tydzien się pojdzie ;) Quote
Guest wolfheart Posted August 25, 2013 Posted August 25, 2013 frytki jadłam całe wieki temu,a mam frytkownicę w domu:cool3: Quote
łamAga Posted August 25, 2013 Posted August 25, 2013 marta.k9080 napisał(a):frytki jadłam całe wieki temu,a mam frytkownicę w domu:cool3: a ja wieki nie jadłam i frytkownicy nie mam :shake: Quote
Guest wolfheart Posted August 25, 2013 Posted August 25, 2013 też wolę w piekarniku,bez tłuszczu,ale mama kupiła frytkownicę ,bo jakaś mega promocja była:evil_lol: jak zrobię to solone,bo ketchup mnie obrzydza:shake: Quote
łamAga Posted August 25, 2013 Posted August 25, 2013 a ja wolę w tłuszczu z sosem czosnkowym :loveu: Quote
łamAga Posted August 25, 2013 Posted August 25, 2013 marta.k9080 napisał(a):sos czosnkowy jest super:p pychaaaaa , a ostatnio jak jadłam pite to sie pani pomyliła i mi dała czosnkowy z ostrym , myslalam ze mi żołądek wypali .... Quote
Guest wolfheart Posted August 25, 2013 Posted August 25, 2013 lubię ostre jedzenie,ale tez bez przesady,niekoniecznie chcę zionąc ogniem :evil_lol: Quote
łamAga Posted August 25, 2013 Posted August 25, 2013 marta.k9080 napisał(a):lubię ostre jedzenie,ale tez bez przesady,niekoniecznie chcę zionąc ogniem :evil_lol: u nas w jednym barze jest sos diabelski , Sebastian go uwielbia , a jak go je to mu łzy lecą i ma takie fajne czerwone oczy :diabloti: Quote
Recommended Posts