Jump to content
Dogomania

Luna-prawie odważna sunia

Recommended Posts

Guest wolfheart
Posted

Juliusy są super moim zdaniem:eviltong: Luna wyglądała by w nich jak pies pracujący:cool1: Może wysępię od rodzinki jako prezent pod choinkę:cool3:

Co do legowiska,Lunka chętnie wybiera miękkie posłania,także nie będzie bezużyteczne.Podusia i tak już jest brzydka więc czas na coś lepszego.

U nas pogoda bez zmian,22'C ale poranki coraz bardziej chłodne,tylko 14'C.
Lunka miała dzisiaj towarzystwo swoich kolegów,nie widziała ich kilka dni i na powitanie aż się poturbowali we trójkę:evil_lol:

Posted

Moja Sonia to ma kocyk na przedpokoju z podusią , ale i tak cały czas leży na łożkach :evil_lol::evil_lol::evil_lol: na posłanku to leżą jej niektóre zabawki :diabloti:

Guest wolfheart
Posted

Lunka najchętniej wybiera łóżko:diabloti: Ale ona często przemieszcza się w nocy...:evil_lol: W ciągu dnia Luna kładzie się na podłodze,albo wskakuje na fotel.

Guest wolfheart
Posted

Sama zapraszam Lunkę do łóżka,to moja najlepsza maskotka:evil_lol:

Guest wolfheart
Posted

Aleksandra95 napisał(a):
Witamy się u Was :)

Hej :hand:

Guest wolfheart
Posted

dOgLoV napisał(a):
hejka Luneczki :lol:

siema:cool1:

cholera jak mnie suszy,tyle wypiłam i ciągle mało...kawę bym chciała,ale po kawie jeszcze większe pragnienie:placz:

Posted

marta.k9080 napisał(a):
siema:cool1:

cholera jak mnie suszy,tyle wypiłam i ciągle mało...kawę bym chciała,ale po kawie jeszcze większe pragnienie:placz:

musiała bys sobie herbatę z miety zaparzyć ;)

Guest wolfheart
Posted

nie mam w domu takiej:shake: mam napój izotoniczny,one dobrze nawadniają może tego się napiję

Guest wolfheart
Posted

wychlałam pół butelki,nie zasnę tej nocy:diabloti:

Guest wolfheart
Posted

idealna opcja na caaaaaaaałą noc:diabloti:

Guest wolfheart
Posted

dOgLoV napisał(a):
taaaa :diabloti:

ja własnie sobie otwarłam piwko i chipsy :diabloti:

i Twoją dietę szlag jasny trafił:diabloti:

Posted

marta.k9080 napisał(a):
i Twoją dietę szlag jasny trafił:diabloti:

stwierdziłam ze nie bede jeść "łakoci " w środku tygodnia a w weekend już tak :diabloti: to zawsze mniej , tak co dziennie jadłam jakies rurki chipsy itd :diabloti:

Guest wolfheart
Posted

dobra wymówka:diabloti: w weekend najlepiej wchodzi

ja pożarłam Layś Strong Piri Piri,ale w południe więc już chyba je przetrawiłam

Posted

Ja chciałam takie wziąć ale pozniej stwierdzilam ze paprykowe lepsze a Sebastian wzial z biedronki chipsy , je , je i mowi ale zjeba*e coś patrzy a zamiast ser z szynka wziął ser z cebulą :diabloti:

Guest wolfheart
Posted

:evil_lol: niedawno jadłam Layś solone,niby miały gwarancję do października ,ale jakoś mało słone były i mało chrupiące,ogólnie wolę grubo krojone chipsy

Posted

marta.k9080 napisał(a):
:evil_lol: niedawno jadłam Layś solone,niby miały gwarancję do października ,ale jakoś mało słone były i mało chrupiące,ogólnie wolę grubo krojone chipsy

a ja własnie wole te cienko krojone ;) te grubo mi sie juz przejadły :shake:

Posted

marta.k9080 napisał(a):

Ja solonych nie lubię i też wolę grubo krojone, Lay's MAX są genialne :loveu:

Guest wolfheart
Posted

ja nie zjadam takich ilości chipsów jak Ty:shake: jeszcze nie zdążyły mi się przejeść ,niedobrze mi po nich, ale od czasu do czasu i tak zjadam dla smaku:diabloti:

Posted

vege* napisał(a):
Ja solonych nie lubię i też wolę grubo krojone, Lay's MAX są genialne :loveu:

ley's MAX też sa dobre :lol:

marta.k9080 napisał(a):
ja nie zjadam takich ilości chipsów jak Ty:shake: jeszcze nie zdążyły mi się przejeść ,niedobrze mi po nich, ale od czasu do czasu i tak zjadam dla smaku:diabloti:

mnie chipsy uzalezniaja , ale mam takie tygodnie gdzie na sama mysl o chipsach mi nie dobrze :shake: