Guest wolfheart Posted August 24, 2013 Posted August 24, 2013 Juliusy są super moim zdaniem:eviltong: Luna wyglądała by w nich jak pies pracujący:cool1: Może wysępię od rodzinki jako prezent pod choinkę:cool3: Co do legowiska,Lunka chętnie wybiera miękkie posłania,także nie będzie bezużyteczne.Podusia i tak już jest brzydka więc czas na coś lepszego. U nas pogoda bez zmian,22'C ale poranki coraz bardziej chłodne,tylko 14'C. Lunka miała dzisiaj towarzystwo swoich kolegów,nie widziała ich kilka dni i na powitanie aż się poturbowali we trójkę:evil_lol: Quote
Sonka95 Posted August 24, 2013 Posted August 24, 2013 Moja Sonia to ma kocyk na przedpokoju z podusią , ale i tak cały czas leży na łożkach :evil_lol::evil_lol::evil_lol: na posłanku to leżą jej niektóre zabawki :diabloti: Quote
Guest wolfheart Posted August 24, 2013 Posted August 24, 2013 Lunka najchętniej wybiera łóżko:diabloti: Ale ona często przemieszcza się w nocy...:evil_lol: W ciągu dnia Luna kładzie się na podłodze,albo wskakuje na fotel. Quote
Sonka95 Posted August 24, 2013 Posted August 24, 2013 Sonia to w nocy skacze z łożka na łóżko :diabloti: w nocy zasypia z rodzicami a jak się budze śpi przy mnie :cool3: Quote
Guest wolfheart Posted August 24, 2013 Posted August 24, 2013 Sama zapraszam Lunkę do łóżka,to moja najlepsza maskotka:evil_lol: Quote
Guest wolfheart Posted August 24, 2013 Posted August 24, 2013 Aleksandra95 napisał(a):Witamy się u Was :) Hej :hand: Quote
Guest wolfheart Posted August 24, 2013 Posted August 24, 2013 dOgLoV napisał(a):hejka Luneczki :lol: siema:cool1: cholera jak mnie suszy,tyle wypiłam i ciągle mało...kawę bym chciała,ale po kawie jeszcze większe pragnienie:placz: Quote
łamAga Posted August 24, 2013 Posted August 24, 2013 marta.k9080 napisał(a):siema:cool1: cholera jak mnie suszy,tyle wypiłam i ciągle mało...kawę bym chciała,ale po kawie jeszcze większe pragnienie:placz: musiała bys sobie herbatę z miety zaparzyć ;) Quote
Guest wolfheart Posted August 24, 2013 Posted August 24, 2013 nie mam w domu takiej:shake: mam napój izotoniczny,one dobrze nawadniają może tego się napiję Quote
łamAga Posted August 24, 2013 Posted August 24, 2013 marta.k9080 napisał(a):nie mam w domu takiej:shake: mam napój izotoniczny,one dobrze nawadniają może tego się napiję no to moze sie napij , moze pomoże ;) Quote
Guest wolfheart Posted August 24, 2013 Posted August 24, 2013 wychlałam pół butelki,nie zasnę tej nocy:diabloti: Quote
łamAga Posted August 24, 2013 Posted August 24, 2013 marta.k9080 napisał(a):wychlałam pół butelki,nie zasnę tej nocy:diabloti: to na dogo posiedzisz :diabloti: Quote
Guest wolfheart Posted August 24, 2013 Posted August 24, 2013 idealna opcja na caaaaaaaałą noc:diabloti: Quote
łamAga Posted August 24, 2013 Posted August 24, 2013 marta.k9080 napisał(a):idealna opcja na caaaaaaaałą noc:diabloti: taaaa :diabloti: ja własnie sobie otwarłam piwko i chipsy :diabloti: Quote
Guest wolfheart Posted August 24, 2013 Posted August 24, 2013 dOgLoV napisał(a):taaaa :diabloti: ja własnie sobie otwarłam piwko i chipsy :diabloti: i Twoją dietę szlag jasny trafił:diabloti: Quote
łamAga Posted August 24, 2013 Posted August 24, 2013 marta.k9080 napisał(a):i Twoją dietę szlag jasny trafił:diabloti: stwierdziłam ze nie bede jeść "łakoci " w środku tygodnia a w weekend już tak :diabloti: to zawsze mniej , tak co dziennie jadłam jakies rurki chipsy itd :diabloti: Quote
Guest wolfheart Posted August 24, 2013 Posted August 24, 2013 dobra wymówka:diabloti: w weekend najlepiej wchodzi ja pożarłam Layś Strong Piri Piri,ale w południe więc już chyba je przetrawiłam Quote
łamAga Posted August 24, 2013 Posted August 24, 2013 Ja chciałam takie wziąć ale pozniej stwierdzilam ze paprykowe lepsze a Sebastian wzial z biedronki chipsy , je , je i mowi ale zjeba*e coś patrzy a zamiast ser z szynka wziął ser z cebulą :diabloti: Quote
Guest wolfheart Posted August 24, 2013 Posted August 24, 2013 :evil_lol: niedawno jadłam Layś solone,niby miały gwarancję do października ,ale jakoś mało słone były i mało chrupiące,ogólnie wolę grubo krojone chipsy Quote
łamAga Posted August 24, 2013 Posted August 24, 2013 marta.k9080 napisał(a)::evil_lol: niedawno jadłam Layś solone,niby miały gwarancję do października ,ale jakoś mało słone były i mało chrupiące,ogólnie wolę grubo krojone chipsy a ja własnie wole te cienko krojone ;) te grubo mi sie juz przejadły :shake: Quote
vege* Posted August 24, 2013 Posted August 24, 2013 marta.k9080 napisał(a)::evil_lol: niedawno jadłam Layś solone,niby miały gwarancję do października ,ale jakoś mało słone były i mało chrupiące,ogólnie wolę grubo krojone chipsy Ja solonych nie lubię i też wolę grubo krojone, Lay's MAX są genialne :loveu: Quote
Guest wolfheart Posted August 24, 2013 Posted August 24, 2013 ja nie zjadam takich ilości chipsów jak Ty:shake: jeszcze nie zdążyły mi się przejeść ,niedobrze mi po nich, ale od czasu do czasu i tak zjadam dla smaku:diabloti: Quote
łamAga Posted August 24, 2013 Posted August 24, 2013 vege* napisał(a):Ja solonych nie lubię i też wolę grubo krojone, Lay's MAX są genialne :loveu: ley's MAX też sa dobre :lol: marta.k9080 napisał(a):ja nie zjadam takich ilości chipsów jak Ty:shake: jeszcze nie zdążyły mi się przejeść ,niedobrze mi po nich, ale od czasu do czasu i tak zjadam dla smaku:diabloti: mnie chipsy uzalezniaja , ale mam takie tygodnie gdzie na sama mysl o chipsach mi nie dobrze :shake: Quote
Recommended Posts