vege* Posted August 21, 2013 Posted August 21, 2013 Ja już nie mam przesuszonych bo sobie je uratowałam właśnie olejami, laminowaniem, maskami i odżywkami :) Quote
Guest wolfheart Posted August 21, 2013 Posted August 21, 2013 laminowanie muszę zrobić ,ale zawsze zapominam o tym:roll: Quote
Sonka95 Posted August 21, 2013 Posted August 21, 2013 U nas dzisiaj cały dzień leje :shake: Juz się nie moge doczekać obroży na modelce :D Quote
*Magda* Posted August 21, 2013 Posted August 21, 2013 Jak tylko dojdzie obroża, to rób fotkę na modelce :p Quote
Guest wolfheart Posted August 21, 2013 Posted August 21, 2013 vege* napisał(a):Włosy po tym są mega :loveu: jutro zrobię w końcu Sonka95 napisał(a):U nas dzisiaj cały dzień leje :shake: Juz się nie moge doczekać obroży na modelce :D ja też:p magdabroy napisał(a):Jak tylko dojdzie obroża, to rób fotkę na modelce nie omieszkam Quote
vege* Posted August 21, 2013 Posted August 21, 2013 U mnie właśnie teraz leje a niedługo muszę wyjść z Nuką, ale księżniczka w taką pogodę nie wyjdzie Quote
Guest wolfheart Posted August 21, 2013 Posted August 21, 2013 vege* napisał(a):U mnie właśnie teraz leje a niedługo muszę wyjść z Nuką, ale księżniczka w taką pogodę nie wyjdzie a co Cię to obchodzi,Ty chcesz wyjść to wychodzicie:diabloti: Quote
Sonka95 Posted August 21, 2013 Posted August 21, 2013 vege* napisał(a):U mnie właśnie teraz leje a niedługo muszę wyjść z Nuką, ale księżniczka w taką pogodę nie wyjdzie moja ma to samo w deszcz w tył zwrot i do domciu :diabloti: Quote
Guest wolfheart Posted August 21, 2013 Posted August 21, 2013 Sonka95 napisał(a):moja ma to samo w deszcz w tył zwrot i do domciu :diabloti: Luna miała takie coś : obcy rower,zawracamy...łańcuchem po szyi...a nie jednak idziemy dalej:diabloti: Quote
vege* Posted August 22, 2013 Posted August 22, 2013 Sonka95 napisał(a):moja ma to samo w deszcz w tył zwrot i do domciu :diabloti: Nuka tylko się szybko załatwi i ucieka do domu w taką pogodę :diabloti: marta.k9080 napisał(a):Luna miała takie coś : obcy rower,zawracamy...łańcuchem po szyi...a nie jednak idziemy dalej:diabloti: męczysz psa!:shake::diabloti: Quote
Guest wolfheart Posted August 22, 2013 Posted August 22, 2013 roadtonowhere napisał(a):Dzieńdoberek ! ;D hej :) witanko po przerwie:-P vege* napisał(a):Nuka tylko się szybko załatwi i ucieka do domu w taką pogodę :diabloti: męczysz psa!:shake::diabloti: nie znam litości :diabloti: Sonka95 napisał(a):Hej dziewczyny :D hej :) mamy 22'C ale bez słońca,wreszcie mam lekko chłodno w mieszkaniu:p Nasza Flexi Gaint przeszła dzisiaj pierwszą próbę,Luna wyrwała się za czymś co było w krzakach,chyba zając.Zdążyłam zablokować jakoś po 3m i prawie nie odczułam szarpnięcia,poprzednia flexi wypadła mi z dłoni w takim wypadku,a ta że ciężka to dobrze przyjmuje takie zrywy:p Chyba będzie padać,bo niebo jest prawie granatowe:p Quote
*Magda* Posted August 22, 2013 Posted August 22, 2013 A u mnie dziś 26 i słoneczko ;) Prawie idealnie :) Quote
Guest wolfheart Posted August 22, 2013 Posted August 22, 2013 (edited) obrzydło mi ciepełko i całe dobrodziejstwo w postaci robaków,komarów i innego świństwa,czekam na jesień i zimę:loveu: Lunka dostanie prawdopodobnie takie legowisko:p http://allegro.pl/legowisko-kojec-poslanie-poduszka-dla-psa-xxl-i3473925523.html Edited August 22, 2013 by marta.k9080 Quote
łamAga Posted August 23, 2013 Posted August 23, 2013 marta.k9080 napisał(a): Lunka dostanie prawdopodobnie takie legowisko:p http://allegro.pl/legowisko-kojec-poslanie-poduszka-dla-psa-xxl-i3473925523.html Hejka ;) legowisko bardzo ładne ale ..... mam takie i leży nieużywane na strychu bo strasznie obłazi i nie idzie go wyczyścić :shake: lepszy jest ponton bo łatwiej z niego zebrać wszystkie włosy nie ma tylu zakamarków a najlepsze to skórzane na które sie czaje ale na razie brak kasy ;) Quote
Guest wolfheart Posted August 23, 2013 Posted August 23, 2013 o to przydatna opinia,dzięki Aga:p legowisko kupię jakoś na początku grudnia także,mam czas do namysłu Hej Wszystkim, Luna jest dzisiaj niegrzeczna,ale słodka ,szaleje z wywieszonym jęzorem i łapie głupawki:evil_lol: Nie wiem co jej odbija ostatnimi dniami:evil_lol::mad: Quote
Sonka95 Posted August 23, 2013 Posted August 23, 2013 Legowisko może być też prezentem pod choinke dla Lunki :cool3: Quote
Guest wolfheart Posted August 23, 2013 Posted August 23, 2013 tak właśnie będzie,a na urodziny w listopadzie dostanie frisbee;) ja marzę o Juliusach dla Luny,ale trochę kosztowne są Quote
Kaaasia Posted August 23, 2013 Posted August 23, 2013 Ja też mam takie posłanie i szału nie ma. Oli to wcale nie chciał w nim spać, a mały czasem wchodzi. Już wolę takie zwykłe, materialowe ;) Quote
Recommended Posts