Jump to content
Dogomania

Luna-prawie odważna sunia

Recommended Posts

Guest wolfheart
Posted

a ja farbuję od 7lat:evil_lol: pierwszy raz zafarbowałam mając 16

Guest wolfheart
Posted

to masz szczęście,ja uważam że mój naturalny jest brzydki ( nijaki brąz ):roll:

Guest wolfheart
Posted

wolę zimne odcienie:p ciepłe mi nie pasują za bardzo

Od 3 godzin pada bez przerwy. Dostałam od babci nowe buty na spacery:multi:

Posted

Tzn nie wiem czy mam ciepły brąz czy jaki no ale brąz :evil_lol: W mojej galerii jest zdj ;) Ale jedna nauczycielka notorycznie się mnie pytała w liceum jakiej farby używam :evil_lol:

Guest wolfheart
Posted

ale Ty całkiem niedawno farbowałaś ,czy się mylę?:lol:

Guest wolfheart
Posted

to tak jak moja mama,bardzo szybko rosną jej włosy:lol:

no sama nie wiem co zrobić z moimi włosami,przez chwilę chciałam ombre,ale teraz to już nie wiem czy chcę

Guest wolfheart
Posted

bardzo rzadko ,nie wiem czego chcę,ale tym razem to wyjątkowo upierdliwe:evil_lol:

Posted

ja bym musiała pofarbować ale nie chce niszczyć sobie włosów :placz: taki łupież mi sie zrobił że masakra :placz: dzisiaj wypróbowałam nowy szampon z apteki zobaczymy czy coś da ....

Posted

Ja, jak miałam łupież, to używałam Nizoral ;) Jak go stosowałam, to łupieżu nie było. Jak tylko przestawałam, to łupież wracał :roll: Całkowicie pozbyłam się łupieżu dopiero po użyciu szamponu Dercos z Vichy :)

Posted

magdabroy napisał(a):
Ja, jak miałam łupież, to używałam Nizoral ;) Jak go stosowałam, to łupieżu nie było. Jak tylko przestawałam, to łupież wracał :roll: Całkowicie pozbyłam się łupieżu dopiero po użyciu szamponu Dercos z Vichy :)

a ja sie nabawiłam łupieżu przez heden&scholders :angryy: teraz kupiłam healing jak nie pomoże to kupie nizoral , mam taka masakre na głowie że szok :roll:

Guest wolfheart
Posted

dOgLoV napisał(a):
ja bym musiała pofarbować ale nie chce niszczyć sobie włosów :placz: taki łupież mi sie zrobił że masakra :placz: dzisiaj wypróbowałam nowy szampon z apteki zobaczymy czy coś da ....

Aga ,wiesz co wypróbuj to

ja używam od dwóch tyg i efekt jest lepszy niż dotychczas miałam po odżywkach czy szamponach do zniszczonych włosów:multi:

Hej Wam :)

u nas 21'C i pochmurnie,Luna ma kolejny dzień głupawki,ale od czego mam łańcuszek...:diabloti: spokojny spacer zaliczony zatem :diabloti:

czekamy na przesyłkę

Guest wolfheart
Posted

ruszoffy jest taaaaaaki słodziutki :diabloti:

najpierw miałam małą buteleczkę na próbę,a teraz wzięłam dużą:p

Guest wolfheart
Posted

mgiełki są fajne,takie lekkie na włosy:p

Guest wolfheart
Posted

ja mam przesuszone,ale olejek jakoś mi je ratuje :p