Jump to content
Dogomania

Luna-prawie odważna sunia

Recommended Posts

Guest wolfheart
Posted

magdabroy napisał(a):

Ja mam Torkę z tatuażem, co jest wystarczającym oznaczeniem ;) Ale 2 lata temu pomimo tatuażu, musiałam ją zachipować, bo weszła ustawa, że każdy zwierz przekraczający granicę niemiecką musi mieć chipa :roll: I teraz Tora jest podwójnie oznakowana :)

ja jeszcze dorobię Lunie paszport,ale na razie nie potrzebuje

Guest wolfheart
Posted

vege* napisał(a):
a ja nie będę Nuce wyrabiała paszportu bo nam nie potrzebny ;) masz zamiar gdzieś Lunę zabrać zagranicę? :)

może kiedyś do Niemiec,ale to dalekie plany

Guest wolfheart
Posted

hello :)

u nas 27'C:roll: Luna ostatnio miała takie intensywne spacery,że teraz pada na pysio,na popołudniowym wlokła się za mną i ani myślała pójść szybciej:evil_lol:

Posted

marta.k9080 napisał(a):

u nas 27'C:roll: Luna ostatnio miała takie intensywne spacery,że teraz pada na pysio,na popołudniowym wlokła się za mną i ani myślała pójść szybciej:evil_lol:

to wymecz jeszcze moje tak jak Lunke :diabloti:

Guest wolfheart
Posted

dawaj je tu,zaraz zatyram na amen:diabloti:

Guest wolfheart
Posted

zajmij je czymś umysłowo:lol: Ja zrobiłam Lunie dzisiaj tubkę ze smaczkami,bierzesz rolkę po papierze kuchennym zaklejasz z jednej strony,sypiesz smaczki do środka,zaklejasz.Potem owinąć to w papier(najlepiej kilka warstw) zawiązać brzegi i niech kombinuje....:razz:

Posted

marta.k9080 napisał(a):
zajmij je czymś umysłowo:lol: Ja zrobiłam Lunie dzisiaj tubkę ze smaczkami,bierzesz rolkę po papierze kuchennym zaklejasz z jednej strony,sypiesz smaczki do środka,zaklejasz.Potem owinąć to w papier(najlepiej kilka warstw) zawiązać brzegi i niech kombinuje....:razz:

Qwendi by to miała na raz :diabloti:

Guest wolfheart
Posted

Luna miała na 5min,bo dałam kilka warstw papieru:evil_lol:

Guest wolfheart
Posted

porwała na jak najmniejsze strzępki :diabloti:

Guest wolfheart
Posted

wypluwała jak jej się do języczka kleiło:evil_lol:

Guest wolfheart
Posted

skrop jej np. chusteczkę ,sokiem z cytryny jak ją porządnie skwasi to może przestanie:diabloti:

Posted

marta.k9080 napisał(a):
skrop jej np. chusteczkę ,sokiem z cytryny jak ją porządnie skwasi to może przestanie:diabloti:

jej nic nie skwasi :eviltong: ona jest wszystko żerna :eviltong:

Posted

marta.k9080 napisał(a):

moja dzisiaj po wypadzie nad jezioro też padła :diabloti: zasnęła w samochodzie :)

Guest wolfheart
Posted

hej :)

mamy 30'C:roll: ale chmurzy się,może będzie nadzieja na burzę:razz:
chciałabym ,żeby to był ostatni taki ciepły dzień w tym roku:lol: