*Magda* Posted August 10, 2013 Posted August 10, 2013 A Tora jakoś tym razem jadła bez problemów w upały ;) Quote
łamAga Posted August 10, 2013 Posted August 10, 2013 [quote name='marta.k9080']Luna aż zjadła duuuużą kość wołową(żeberka):p ostatnio tak mało jadła,przez upały:roll:[/QUOTE] to teraz nadrobi :diabloti: Quote
Guest wolfheart Posted August 10, 2013 Posted August 10, 2013 niech nadrabia,od PN znowu ma być cieeeeeeepło Quote
łamAga Posted August 10, 2013 Posted August 10, 2013 no niestety upały nas jeszcze nie opuściły na dobre :roll: Quote
Guest wolfheart Posted August 10, 2013 Posted August 10, 2013 A nas czekają samotne spacerki bo pańcia Rocky'ego pojechała na 4mieś do DE:shake: Teraz tylko weekendowe spotkania będą jak wcześniej.Szkoda,bo ta pani jest świetną osobą,Lunka bardzo ją lubi i zawsze daleko spacerujemy. Quote
łamAga Posted August 10, 2013 Posted August 10, 2013 [quote name='marta.k9080']A nas czekają samotne spacerki bo pańcia Rocky'ego pojechała na 4mieś do DE:shake: Teraz tylko weekendowe spotkania będą jak wcześniej.Szkoda,bo ta pani jest świetną osobą,Lunka bardzo ją lubi i zawsze daleko spacerujemy.[/QUOTE] to Lunka nie bedzie miała z kim pobiegać :roll: Quote
Guest wolfheart Posted August 10, 2013 Posted August 10, 2013 ja muszę jej wystarczyć:lol: po spacerku byłyśmy na chwilę u Rocky'ego w domu.Luna na dzień dobry zjadła cześć śniadania swojego kolegi:diabloti: Quote
natija Posted August 10, 2013 Posted August 10, 2013 a co jak daja to trza brac,madra dziwczyna,najadla sie za darmo:) Quote
Sonka95 Posted August 11, 2013 Posted August 11, 2013 [quote name='marta.k9080']ja muszę jej wystarczyć:lol: po spacerku byłyśmy na chwilę u Rocky'ego w domu.Luna na dzień dobry zjadła cześć śniadania swojego kolegi:diabloti:[/QUOTE] Hahaha jak leżało to spróbowała :diabloti: Sonia jak była u swojej koleżanki Kamy w domu to pierwsze co dorwała się do miski z karmą :evil_lol: Quote
Guest wolfheart Posted August 11, 2013 Posted August 11, 2013 Hej :) u nas 23'C rano byłyśmy 3h na spacerku z Lunki kolegami :p na jutro tez jesteśmy umówione:p przed chwilą wrócimy ze spacerku,rozmawiałam z dziewczyną która ma Berneńskiego Psa Pasterskiego,kochany taki misiek do przytulania,ma 8lat i wabi się Paco,bał się Luny bo panna chciała mu wtrzepac ,aż kły szczerzyła:diabloti: ale jego pańci pozwoliła się pogłaskać. Quote
łamAga Posted August 11, 2013 Posted August 11, 2013 [quote name='marta.k9080']Hej :) u nas 23'C rano byłyśmy 3h na spacerku z Lunki kolegami :p na jutro tez jesteśmy umówione:p przed chwilą wrócimy ze spacerku,rozmawiałam z dziewczyną która ma Berneńskiego Psa Pasterskiego,kochany taki misiek do przytulania,ma 8lat i wabi się Paco,bał się Luny bo panna chciała mu wtrzepac ,aż kły szczerzyła:diabloti: ale jego pańci pozwoliła się pogłaskać.[/QUOTE] Hejka ;) to moze Lunka bedzie miała nowego kolege do zabaw :multi: u nas 22 stopnie i troszke popadało :lol: Quote
Guest wolfheart Posted August 11, 2013 Posted August 11, 2013 jak spotkam tą dziewczynę jeszcze,to zapytam o spacerki :p chociaż Luna naprawdę chciała mu wtrzepac,a jak podszedł do mnie po głaski to Luna wpadła w szał :diabloti: Quote
Guest wolfheart Posted August 11, 2013 Posted August 11, 2013 i to jak bardzo,dawno nie widziałam jej takiej wściekłej:diabloti: myslę nas Flexi dla Lunki np.takiej [url]http://allegro.pl/smycz-automatyczna-flexi-comfort-compact-5m-60kg-i3459981383.html[/url] ktoś używa? Quote
łamAga Posted August 11, 2013 Posted August 11, 2013 [quote name='marta.k9080']i to jak bardzo,dawno nie widziałam jej takiej wściekłej:diabloti: myslę nas Flexi dla Lunki np.takiej [URL]http://allegro.pl/smycz-automatyczna-flexi-comfort-compact-5m-60kg-i3459981383.html[/URL] ktoś używa?[/QUOTE] Ja takiej nie miałam mialam lekko inną ale u nas sie nie sprawdziła Neron wtedy był młody i głupi i bardzo szybko ją przegryzł :shake: Quote
Guest wolfheart Posted August 11, 2013 Posted August 11, 2013 hmm..ja tego typu nie lubię,ale Luna tak i przydaje się na długie spacery kiedy nie chce żeby szła odpięta :roll: np.długą szosą obok Wisły,niby nic tam nie jeździ ,ale to jednak szosa...jako ,że Luna ma kiełbie we łbie wolę smycz na 60kg a nie na 35:evil_lol: Quote
*Magda* Posted August 11, 2013 Posted August 11, 2013 [quote name='marta.k9080'] myslę nas Flexi dla Lunki np.takiej [URL]http://allegro.pl/smycz-automatyczna-flexi-comfort-compact-5m-60kg-i3459981383.html[/URL] ktoś używa?[/QUOTE] Ja mam tej firmy, ale z linką, a nie z taśmą i jestem zadowolona ;) Tylko my ją używamy bardzo rzadko :eviltong: Quote
Guest wolfheart Posted August 11, 2013 Posted August 11, 2013 miałam już z linką(ale nie oryginalną Flexi) Torka pewnie nie zrywa się jak dzika i nie nadwyręża smyczy,co?:roll: Quote
*Magda* Posted August 11, 2013 Posted August 11, 2013 [quote name='marta.k9080']miałam już z linką(ale nie oryginalną Flexi) Torka pewnie nie zrywa się jak dzika i nie nadwyręża smyczy,co?:roll:[/QUOTE] No raczej jej się nie zdarzają zrywy :eviltong: Ale skoro u mnie linka daje radę, to u Was taśma też powinna dać ;) Quote
Guest wolfheart Posted August 11, 2013 Posted August 11, 2013 już przezornie wzięłabym na 60kg:evil_lol: Quote
Guest wolfheart Posted August 11, 2013 Posted August 11, 2013 Pako,ten spotkany dzisiaj Berneńczyk,chodzi na Flexi Classic 8m,linkowej, 60kg.Z tym ,że to spokojny piesio:roll: Ja się obawiam zainwestować w linkową,bo jest mało widoczna i boję się też ,że przy obtarciu np.o drzewo ,pęknie. W poprzedniej "flexi" pękł nam mechanizm(kółko) i linka dziwnie się zwinęła,że była jakby poplątana:roll: Jak już mam zabulić prawie 100zł za jedną smycz,to musi być dobra. Quote
natija Posted August 11, 2013 Posted August 11, 2013 najlepiej kupic raz a porzadnie i powinna byc na dlugie lata;) Quote
Sonka95 Posted August 12, 2013 Posted August 12, 2013 U nas taśma w flexi była o wiele dłużej niż linka ;) Sonia to w każdej linkowej przegryzała ten materiał przed linką i pękał :diabloti: Quote
Recommended Posts