Jump to content
Dogomania

Luna-prawie odważna sunia

Recommended Posts

Guest wolfheart
Posted

niech nadrabia,od PN znowu ma być cieeeeeeepło

Guest wolfheart
Posted

A nas czekają samotne spacerki bo pańcia Rocky'ego pojechała na 4mieś do DE:shake: Teraz tylko weekendowe spotkania będą jak wcześniej.Szkoda,bo ta pani jest świetną osobą,Lunka bardzo ją lubi i zawsze daleko spacerujemy.

Posted

[quote name='marta.k9080']A nas czekają samotne spacerki bo pańcia Rocky'ego pojechała na 4mieś do DE:shake: Teraz tylko weekendowe spotkania będą jak wcześniej.Szkoda,bo ta pani jest świetną osobą,Lunka bardzo ją lubi i zawsze daleko spacerujemy.[/QUOTE]

to Lunka nie bedzie miała z kim pobiegać :roll:

Guest wolfheart
Posted

ja muszę jej wystarczyć:lol:

po spacerku byłyśmy na chwilę u Rocky'ego w domu.Luna na dzień dobry zjadła cześć śniadania swojego kolegi:diabloti:

Posted

[quote name='marta.k9080']ja muszę jej wystarczyć:lol:

po spacerku byłyśmy na chwilę u Rocky'ego w domu.Luna na dzień dobry zjadła cześć śniadania swojego kolegi:diabloti:[/QUOTE]

Hahaha jak leżało to spróbowała :diabloti: Sonia jak była u swojej koleżanki Kamy w domu to pierwsze co dorwała się do miski z karmą :evil_lol:

Guest wolfheart
Posted

Hej :)

u nas 23'C
rano byłyśmy 3h na spacerku z Lunki kolegami :p na jutro tez jesteśmy umówione:p

przed chwilą wrócimy ze spacerku,rozmawiałam z dziewczyną która ma Berneńskiego Psa Pasterskiego,kochany taki misiek do przytulania,ma 8lat i wabi się Paco,bał się Luny bo panna chciała mu wtrzepac ,aż kły szczerzyła:diabloti: ale jego pańci pozwoliła się pogłaskać.

Posted

[quote name='marta.k9080']Hej :)

u nas 23'C
rano byłyśmy 3h na spacerku z Lunki kolegami :p na jutro tez jesteśmy umówione:p

przed chwilą wrócimy ze spacerku,rozmawiałam z dziewczyną która ma Berneńskiego Psa Pasterskiego,kochany taki misiek do przytulania,ma 8lat i wabi się Paco,bał się Luny bo panna chciała mu wtrzepac ,aż kły szczerzyła:diabloti: ale jego pańci pozwoliła się pogłaskać.[/QUOTE]

Hejka ;)

to moze Lunka bedzie miała nowego kolege do zabaw :multi:

u nas 22 stopnie i troszke popadało :lol:

Guest wolfheart
Posted

jak spotkam tą dziewczynę jeszcze,to zapytam o spacerki :p chociaż Luna naprawdę chciała mu wtrzepac,a jak podszedł do mnie po głaski to Luna wpadła w szał :diabloti:

Guest wolfheart
Posted

i to jak bardzo,dawno nie widziałam jej takiej wściekłej:diabloti:

myslę nas Flexi dla Lunki np.takiej [url]http://allegro.pl/smycz-automatyczna-flexi-comfort-compact-5m-60kg-i3459981383.html[/url]

ktoś używa?

Posted

[quote name='marta.k9080']i to jak bardzo,dawno nie widziałam jej takiej wściekłej:diabloti:

myslę nas Flexi dla Lunki np.takiej [URL]http://allegro.pl/smycz-automatyczna-flexi-comfort-compact-5m-60kg-i3459981383.html[/URL]

ktoś używa?[/QUOTE]

Ja takiej nie miałam mialam lekko inną ale u nas sie nie sprawdziła Neron wtedy był młody i głupi i bardzo szybko ją przegryzł :shake:

Guest wolfheart
Posted

hmm..ja tego typu nie lubię,ale Luna tak i przydaje się na długie spacery kiedy nie chce żeby szła odpięta :roll: np.długą szosą obok Wisły,niby nic tam nie jeździ ,ale to jednak szosa...jako ,że Luna ma kiełbie we łbie wolę smycz na 60kg a nie na 35:evil_lol:

Posted

[quote name='marta.k9080']

myslę nas Flexi dla Lunki np.takiej [URL]http://allegro.pl/smycz-automatyczna-flexi-comfort-compact-5m-60kg-i3459981383.html[/URL]

ktoś używa?[/QUOTE]

Ja mam tej firmy, ale z linką, a nie z taśmą i jestem zadowolona ;) Tylko my ją używamy bardzo rzadko :eviltong:

Guest wolfheart
Posted

miałam już z linką(ale nie oryginalną Flexi)

Torka pewnie nie zrywa się jak dzika i nie nadwyręża smyczy,co?:roll:

Posted

[quote name='marta.k9080']miałam już z linką(ale nie oryginalną Flexi)

Torka pewnie nie zrywa się jak dzika i nie nadwyręża smyczy,co?:roll:[/QUOTE]

No raczej jej się nie zdarzają zrywy :eviltong:

Ale skoro u mnie linka daje radę, to u Was taśma też powinna dać ;)

Guest wolfheart
Posted

już przezornie wzięłabym na 60kg:evil_lol:

Guest wolfheart
Posted

Pako,ten spotkany dzisiaj Berneńczyk,chodzi na Flexi Classic 8m,linkowej, 60kg.Z tym ,że to spokojny piesio:roll:

Ja się obawiam zainwestować w linkową,bo jest mało widoczna i boję się też ,że przy obtarciu np.o drzewo ,pęknie.

W poprzedniej "flexi" pękł nam mechanizm(kółko) i linka dziwnie się zwinęła,że była jakby poplątana:roll:

Jak już mam zabulić prawie 100zł za jedną smycz,to musi być dobra.