Jump to content
Dogomania

Luna-prawie odważna sunia

Recommended Posts

Guest wolfheart
Posted

Mnie zdziwiło ,że Luna dzisiaj nawet ładnie zjadła,rano suchą karmę,w południe mielonkę,a teraz polowę paczki surowego mięcha mielonego z indyka +ciastka:p

Posted

[quote name='marta.k9080']Mnie zdziwiło ,że Luna dzisiaj nawet ładnie zjadła,rano suchą karmę,w południe mielonkę,a teraz polowę paczki surowego mięcha mielonego z indyka +ciastka:p[/QUOTE]
Ona tyle je? :crazyeye: Nuka je dziennie suchą karmę z surową piersią z kurczaka i jakieś smakołyki i więcej nie chce :lol:

Guest wolfheart
Posted

[quote name='vege*']Ona tyle je? :crazyeye: Nuka je dziennie suchą karmę z surową piersią z kurczaka i jakieś smakołyki i więcej nie chce :lol:[/QUOTE]

zależy od dnia,moim zdaniem zjada za mało

[quote name='dOgLoV']takie pysznosci to sama bym zjadła jak bym psem była :eviltong:[/QUOTE]

zasługuje na takie rarytasy:loveu:

Posted

[quote name='dOgLoV']takie pysznosci to sama bym zjadła jak bym psem była :eviltong:[/QUOTE]
A ktoś ci broni jeść takie jedzenie?:diabloti:

Guest wolfheart
Posted

[quote name='dOgLoV']tylko fakt ze psem nie jestem :diabloti:[/QUOTE]

pies to rodzaj męski:diabloti::diabloti:

Guest wolfheart
Posted

[quote name='magdabroy']Pies to gatunek [IMG]http://www.dogomania.pl/forum/images/smilies/eviltongue.gif[/IMG][/QUOTE]

oj tam oj tam

[quote name='dOgLoV']suką tym bardziej nie jestem :diabloti: [B]chyba [/B]:evil_lol:[/QUOTE]

:diabloti::diabloti::diabloti:

Luna jednak dojadła jeszcze mielone:evil_lol:

Guest wolfheart
Posted

[quote name='vege*']Okłamałaś mnie, mówiłaś, że komarów nie będzie w 100%. już dwa mi wpadły do pokoju, frajery:mad::angryy:[/QUOTE]

a u mnie żadnego:niewiem:

hello

zdychamy,są 34'C duchota straszna,byłyśmy rano na spacerku i starczy,przed chwilą na siku dosłownie minuta i jeszcze wieczorem:roll:bo spaceru nie będzie

Guest wolfheart
Posted

można się upiec :shake:

znajoma miała na termometrze 48'C ale to w najostrzejszym słońcu więc przekłamane trochę

Guest wolfheart
Posted

marzę o burzy,żeby napie*dalało grzmotami całą noc i lało aż do rana:p