Jump to content
Dogomania

Luna-prawie odważna sunia

Recommended Posts

Posted

goracy temacik bedzie [COLOR=#000000] [/COLOR][URL="http://www.dogomania.pl/forum/threads/246029-Red-Room?p=21167955#post21167955"]http://www.dogomania.pl/forum/thread...5#post21167955[/URL]

Guest wolfheart
Posted

[quote name='magdabroy']Nie wiem czy Marcie się spodoba, bo ona nie jest taka zboczona jak my :evil_lol:[/QUOTE]

mylisz się kochana,ja tylko skrzętnie TO ukrywam:diabloti:

dobry :)

32'C ,duszno,słońca nie ma

poranny spacerek był we trójkę Luna,Rocky,Edi :p Jutro też się spotykamy w takim składzie.

[IMG]http://i1.kwejk.pl/site_media/obrazki/2013/08/8fb5fdf4c72e09e3135091aff200a8c1_original.jpg?1375794067[/IMG]

Guest wolfheart
Posted

[quote name='magdabroy']I się wydało jaka jesteś naprawdę :diabloti:[/QUOTE]

no trudno...:diabloti:

Posted

Kupiłam dziś ten olejek lawendowy, zobaczę czy wieczorem przy otwartym oknie mi żadne goowno nie wpadnie:diabloti: Na robaki to też działa, czy tylko na komary?

Guest wolfheart
Posted

nie wiem czy na inne też,ale na komary 100%:p

Guest wolfheart
Posted

ja kapię kilka kropelek na wacik kosmetyczny kładę na podstawkę przy oknie i gotowe :)

a na skórę,to rozcieńczam z wodą i nic mnie nie gryzie na dworze:multi:

Guest wolfheart
Posted

jutro niby ma być 35'C lub więcej:placz: nigdzie nie pójdziemy w taki ukrop:placz:

Guest wolfheart
Posted

biedne te nasze psiaki
Luna zaprasza mnie do zabawy,ale po chwili kładzie się i nie ma ochoty :shake: polewam ją wodą z prysznica na ochłodę

Posted

Nuka też cały dzień leży na kafelkach, a zazwyczaj wgl nie leży na podłodze:shake: Jutro u mnie podobno ma być jeszcze gorzej :placz: Ale od piątku ma być po 20-24*:loveu:

Guest wolfheart
Posted

a ja oczyma wyobraźni już widzę śnieg:loveu:

my mamy wszędzie płytki,dlatego chodzę na boso bo trochę chłodniej:evil_lol:

Posted

Hejka ;)

u nas nic lepiej :placz:

ja jedyne co mam z lawendą to chusteczki nawilżane ale gdzies wyczytałam ze lawenda to bylica :mdleje: zawsze jak myłam nimi twarz to mnie szczypało teraz wiem chyba dlaczego :roll:

Guest wolfheart
Posted (edited)

[quote name='dOgLoV']ja jedyne co mam z lawendą to chusteczki nawilżane ale gdzies wyczytałam ze lawenda to bylica :mdleje: zawsze jak myłam nimi twarz to mnie szczypało teraz wiem chyba dlaczego :roll:[/QUOTE]

prze*rane masz,serio :shake:

już mnie zaczyna denerwować długośc dnia,ja tam wolę jak szybciej robi się ciemno i tyle bydła(czyt.ludzi) nie włóczy się ulicami

Edited by marta.k9080