Jump to content
Dogomania

Luna-prawie odważna sunia

Recommended Posts

Guest wolfheart
Posted

ja też,ale takie nie za kostkę,ale jeszcze dłuższe:razz: tylko najpierw muszę obkupić Lunę:evil_lol:

Guest wolfheart
Posted

kupię sobie ,ale na jesień:p takie za kostkę

Guest wolfheart
Posted

dla mnie za kostkę są bardziej praktyczne,nie wpada mi tyle badziewia w buty jak łażę z Luną w dziwne miejsca:evil_lol:

Guest wolfheart
Posted

[quote name='dOgLoV']a mnie wkurza jak mi but dotyka kostki :diabloti:[/QUOTE]

nie ma w tym nic dziwnego:diabloti:

Posted

[quote name='dOgLoV']moze kiedys widziałam ale nie pamietam ;) ja chciałam sobie kupić czerwone trampki ale jak zobaczyłam cene 45 zł to mi sie trampek odechciało :lol:[/QUOTE]
45 zeta za trampki to nie tak drogo :evil_lol:

Ja wolę krótkie buty, trampki wolę krótkie, w tych za kostkę mi się dziwnie chodzi. Jak mam mieć dłuższy but to tylko te na zimę/jesień :)

Guest wolfheart
Posted

[quote name='dOgLoV']też Cię to wkurza ?? [IMG]http://www.dogomania.pl/forum/images/smilies/cool3.gif[/IMG][/QUOTE]

nie:evil_lol: to akurat mnie nie wkurza
ale wkurza mnie jak sweter dotyka mojego ciała(oprócz rąk) i zawsze noszę pod sweter koszulkę:cool1:

Posted

[quote name='marta.k9080']nie:evil_lol: to akurat mnie nie wkurza
ale wkurza mnie jak sweter dotyka mojego ciała(oprócz rąk) i zawsze noszę pod sweter koszulkę:cool1:[/QUOTE]
A mi jest wygodniej bez koszulki jak sweter jest niegryzący, ale takiego to bym nawet nie założyła :evil_lol:

Guest wolfheart
Posted

gryzący miałam kiedyś i po 5min zdjęłam i wyrzuciłam

Guest wolfheart
Posted

u nas 30'C a to przecież już po 20.00:placz:

Guest wolfheart
Posted

też bym chciała przy zamkniętym oknie,bo w naszym budynku jest sklep Gzella i dostawca to zwykła pizda,zamiast podnieść towar to ciągnie po chodniku i robi taki hałas ,że głowa pęka codziennie(oprócz niedzieli) o 4/5 rano.Trzeba by skargę napisać:angryy:

Posted

[quote name='marta.k9080']też bym chciała przy zamkniętym oknie,bo w naszym budynku jest sklep Gzella i dostawca to zwykła pizda,zamiast podnieść towar to ciągnie po chodniku i robi taki hałas ,że głowa pęka codziennie(oprócz niedzieli) o 4/5 rano.Trzeba by skargę napisać:angryy:[/QUOTE]

hehehehe no to rzeczywiście macie fajne przeboje hehe

Posted

[quote name='marta.k9080']jutro ma być 38'C chyba umrę:placz:[/QUOTE]

pociesz sie ze bedziesz w domu a ja w pracy na hali z conajmniej 45 cioma stopniami duchoty :roll:

Guest wolfheart
Posted

ojej:shake: muszą jakoś Wam ułatwić pracę,przecież to niebezpieczne,ktoś może zemdleć

Posted

[quote name='marta.k9080']ojej:shake: muszą jakoś Wam ułatwić pracę,przecież to niebezpieczne,ktoś może zemdleć[/QUOTE]

Kochana , u nas możesz na pape upaść i nic Ci nie ułatwią , dają nam jedną dodatkową przerwę 10 min i myślą że nam to w czymś pomoże , ostatnio koleś nawet zawału dostał , na szczescie przeżył miał zakładane bajpasy , wczoraj mu szwy ściagali a jeden z kierowników zadzwonił do niego żeby przyjechał na chwilę do pracy wydrukować jakieś etykiety :splat:a ten drugi głupi przyjechał :splat:dzisiaj mielismy 38 stopni na hali zero przewiewu , duszna gorąca hala a my zapierdielamy jak takie samochodziki no ale cóż żyć za coś trzeba ....

Posted

[quote name='dOgLoV']Kochana , u nas możesz na pape upaść i nic Ci nie ułatwią , dają nam jedną dodatkową przerwę 10 min i myślą że nam to w czymś pomoże , ostatnio koleś nawet zawału dostał , na szczescie przeżył miał zakładane bajpasy , wczoraj mu szwy ściagali a jeden z kierowników zadzwonił do niego żeby przyjechał na chwilę do pracy wydrukować jakieś etykiety :splat:a ten drugi głupi przyjechał :splat:dzisiaj mielismy 38 stopni na hali zero przewiewu , duszna gorąca hala a my zapierdielamy jak takie samochodziki no ale cóż żyć za coś trzeba ....[/QUOTE]
Aga zmieniaj robotę!:evil_lol:

Guest wolfheart
Posted

[quote name='dOgLoV']Kochana , u nas możesz na pape upaść i nic Ci nie ułatwią ....[/QUOTE]

skandal!:shake:

dobranoc dziewczyny:p (chyba się roztopię w nocy)