Jump to content
Dogomania

Luna-prawie odważna sunia

Recommended Posts

Posted

Ja tylko raz na łąkach widziałam zabitego kreta jak kosili trawy na łąkach, a tak to ich nie widuję. Jeży tu nie ma, zając przebiegnie raz na ruski rok, w tym roku tylko jednego widziałam czy dwa. Dwa bażanty ostatnio biegały, ale zaraz uciekły, a tak to nic ;)

Guest wolfheart
Posted

nie wiem skąd te krety,czy się podtopiły czy ktoś je podtruł(ale jak?)

Guest wolfheart
Posted

Hello:)

znalazłyśmy piłeczkę:multi: ale i tak Lunka dostała nową,śliczną czerwoną:p stara będzie na spacery, a nowa do zabawy w domu

u nas niezmiennie 28'C,a w nocy pada

Guest wolfheart
Posted

Luna bardzo się ucieszyła,jak zobaczyła zgubę.A jak dostała nową piłeczkę to już w ogóle był szał:evil_lol:

Posted

[quote name='marta.k9080']Luna bardzo się ucieszyła,jak zobaczyła zgubę.A jak dostała nową piłeczkę to już w ogóle był szał:evil_lol:[/QUOTE]

dlaczego Neron nie cieszy sie na widok piłeczek :placz:

Guest wolfheart
Posted

Luna uwielbia zabawki,ale ona od szczeniaczka lubiła się bawić zabawkami i patyczkami ,nawet nie musiałam jej na nie nakręcać bo sama sobie wybierała:evil_lol:

Posted

[quote name='marta.k9080']Luna uwielbia zabawki,ale ona od szczeniaczka lubiła się bawić zabawkami i patyczkami ,nawet nie musiałam jej na nie nakręcać bo sama sobie wybierała:evil_lol:[/QUOTE]

Neron lubił sie bawić plastikowymi butelkami ale chyba juz mu przeszło ....

Guest wolfheart
Posted (edited)

a Luna dzisiaj jedną wzięła (jakieś jełopy naśmieciły and wodą) i koniecznie chciała aportować akurat to,zamiast piłki:evil_lol:

stara i nowa piłeczka-jeżyk

Edited by marta.k9080
Guest wolfheart
Posted

chyba zauważyłyśmy równocześnie:p a Luna po nią zeszła.Dobrze ,ze taki kolor tej piłeczki to łatwo było zobaczyć w zieleni:lol:

Guest wolfheart
Posted

czerwona na razie jest do zabawy tylko w domu,bo nowa i szkoda jej
ta pomarańczowa była bardziej jaskrawa ale po roku użycia trochę zbladła:evil_lol:

Guest wolfheart
Posted

a ja zaraz wylezę ze skóry...nie mogę znaleźć odpowiedniej obroży dla Lunki:placz:
łańcuszkowa to nie problem,ale zwykłej jakoś nie mogę wybrać:placz:

Guest wolfheart
Posted

dzięki:p

te obroże mają gwarancję na 3 lata,może taką wezmę ale czerwoną:roll: eh weź tu się zdecyduj...

Posted

[quote name='marta.k9080']dzięki:p

te obroże mają gwarancję na 3 lata,może taką wezmę ale czerwoną:roll: eh weź tu się zdecyduj...

[/QUOTE]
Czerwona to taka nudna zwykła taśma, weź coś ze wzorkiem :)

Guest wolfheart
Posted

[quote name='vege*']Czerwona to taka nudna zwykła taśma, weź coś ze wzorkiem :)[/QUOTE]

czy ja wiem,nie przepadam za wzorkami chyba ,że coś skromnego:lol:
i ma pasować do smyczy,a smycz jest czarno-czerwona

Posted

[quote name='marta.k9080']czy ja wiem,nie przepadam za wzorkami chyba ,że coś skromnego:lol:
i ma pasować do smyczy,a smycz jest czarno-czerwona[/QUOTE]
aaa ok ;)
[quote name='natija']mnie jakos tak malo przekonuje plastikowe zapiecie:roll:[/QUOTE]
to jest takie inne zapięcie odciążające zatrzask ;)

Guest wolfheart
Posted

już miałyśmy kiedyś taki typ i było ok :) ta ma zresztą zabezpieczenie jakby zapięcie nawaliło;)