vege* Posted August 4, 2013 Posted August 4, 2013 Ja tylko raz na łąkach widziałam zabitego kreta jak kosili trawy na łąkach, a tak to ich nie widuję. Jeży tu nie ma, zając przebiegnie raz na ruski rok, w tym roku tylko jednego widziałam czy dwa. Dwa bażanty ostatnio biegały, ale zaraz uciekły, a tak to nic ;) Quote
Guest wolfheart Posted August 4, 2013 Posted August 4, 2013 nie wiem skąd te krety,czy się podtopiły czy ktoś je podtruł(ale jak?) Quote
Guest wolfheart Posted August 5, 2013 Posted August 5, 2013 Hello:) znalazłyśmy piłeczkę:multi: ale i tak Lunka dostała nową,śliczną czerwoną:p stara będzie na spacery, a nowa do zabawy w domu u nas niezmiennie 28'C,a w nocy pada Quote
łamAga Posted August 5, 2013 Posted August 5, 2013 własnie weszłam spytac czy piłeczka się znalazła a tu niespodzianka , znalazła się :multi: super :multi: Quote
Guest wolfheart Posted August 5, 2013 Posted August 5, 2013 Luna bardzo się ucieszyła,jak zobaczyła zgubę.A jak dostała nową piłeczkę to już w ogóle był szał:evil_lol: Quote
łamAga Posted August 5, 2013 Posted August 5, 2013 [quote name='marta.k9080']Luna bardzo się ucieszyła,jak zobaczyła zgubę.A jak dostała nową piłeczkę to już w ogóle był szał:evil_lol:[/QUOTE] dlaczego Neron nie cieszy sie na widok piłeczek :placz: Quote
Guest wolfheart Posted August 5, 2013 Posted August 5, 2013 Luna uwielbia zabawki,ale ona od szczeniaczka lubiła się bawić zabawkami i patyczkami ,nawet nie musiałam jej na nie nakręcać bo sama sobie wybierała:evil_lol: Quote
łamAga Posted August 5, 2013 Posted August 5, 2013 [quote name='marta.k9080']Luna uwielbia zabawki,ale ona od szczeniaczka lubiła się bawić zabawkami i patyczkami ,nawet nie musiałam jej na nie nakręcać bo sama sobie wybierała:evil_lol:[/QUOTE] Neron lubił sie bawić plastikowymi butelkami ale chyba juz mu przeszło .... Quote
Guest wolfheart Posted August 5, 2013 Posted August 5, 2013 (edited) a Luna dzisiaj jedną wzięła (jakieś jełopy naśmieciły and wodą) i koniecznie chciała aportować akurat to,zamiast piłki:evil_lol: stara i nowa piłeczka-jeżyk Edited August 5, 2013 by marta.k9080 Quote
*Magda* Posted August 5, 2013 Posted August 5, 2013 Fajnie, ze znalazła się piłeczka ;) A kto ją znalazł: Ty czy Lunka? Quote
Guest wolfheart Posted August 5, 2013 Posted August 5, 2013 chyba zauważyłyśmy równocześnie:p a Luna po nią zeszła.Dobrze ,ze taki kolor tej piłeczki to łatwo było zobaczyć w zieleni:lol: Quote
*Magda* Posted August 5, 2013 Posted August 5, 2013 Ja bardzo często kupuję właśnie czerwone, żeby je lepiej widzieć ;) Quote
Guest wolfheart Posted August 5, 2013 Posted August 5, 2013 czerwona na razie jest do zabawy tylko w domu,bo nowa i szkoda jej ta pomarańczowa była bardziej jaskrawa ale po roku użycia trochę zbladła:evil_lol: Quote
natija Posted August 5, 2013 Posted August 5, 2013 bo takie kolory sprawdzaja sie najlepiej;)fajnie ,ze sie znalazla:) Quote
Guest wolfheart Posted August 5, 2013 Posted August 5, 2013 a ja zaraz wylezę ze skóry...nie mogę znaleźć odpowiedniej obroży dla Lunki:placz: łańcuszkowa to nie problem,ale zwykłej jakoś nie mogę wybrać:placz: Quote
Guest wolfheart Posted August 5, 2013 Posted August 5, 2013 dzięki:p te obroże mają gwarancję na 3 lata,może taką wezmę ale czerwoną:roll: eh weź tu się zdecyduj... Quote
vege* Posted August 5, 2013 Posted August 5, 2013 [quote name='marta.k9080']dzięki:p te obroże mają gwarancję na 3 lata,może taką wezmę ale czerwoną:roll: eh weź tu się zdecyduj... [/QUOTE] Czerwona to taka nudna zwykła taśma, weź coś ze wzorkiem :) Quote
Guest wolfheart Posted August 5, 2013 Posted August 5, 2013 [quote name='vege*']Czerwona to taka nudna zwykła taśma, weź coś ze wzorkiem :)[/QUOTE] czy ja wiem,nie przepadam za wzorkami chyba ,że coś skromnego:lol: i ma pasować do smyczy,a smycz jest czarno-czerwona Quote
natija Posted August 5, 2013 Posted August 5, 2013 mnie jakos tak malo przekonuje plastikowe zapiecie:roll: Quote
vege* Posted August 5, 2013 Posted August 5, 2013 [quote name='marta.k9080']czy ja wiem,nie przepadam za wzorkami chyba ,że coś skromnego:lol: i ma pasować do smyczy,a smycz jest czarno-czerwona[/QUOTE] aaa ok ;) [quote name='natija']mnie jakos tak malo przekonuje plastikowe zapiecie:roll:[/QUOTE] to jest takie inne zapięcie odciążające zatrzask ;) Quote
Guest wolfheart Posted August 5, 2013 Posted August 5, 2013 już miałyśmy kiedyś taki typ i było ok :) ta ma zresztą zabezpieczenie jakby zapięcie nawaliło;) Quote
Recommended Posts