Guest wolfheart Posted August 3, 2013 Posted August 3, 2013 no my też na 4.piętrze ,ratunku:placz: dobra ,ja idę na dwór z Lunką i do wyra.Dobranoc:p Quote
łamAga Posted August 3, 2013 Posted August 3, 2013 [quote name='marta.k9080']no my też na 4.piętrze ,ratunku:placz: dobra ,ja idę na dwór z Lunką i do wyra.Dobranoc:p[/QUOTE] u mojej mamy w każdym pokoju stoi wielki wentylator :diabloti: ja zawsze kładłam sie na tapczanie nastawiałam na siebie wiatrak i tak sobie leżałam :diabloti: to miłego spacerku i dobranoc ;) Quote
łamAga Posted August 4, 2013 Posted August 4, 2013 [quote name='magdabroy']Nie za dużo nagadałyście? :mad:[/QUOTE] :shake: jaką macie pogodę ?? u nas leje :multi: Quote
*Magda* Posted August 4, 2013 Posted August 4, 2013 [quote name='dOgLoV'] jaką macie pogodę ?? u nas leje :multi:[/QUOTE] Idealną ;) Słoneczko, 25 stopni :p Quote
łamAga Posted August 4, 2013 Posted August 4, 2013 [quote name='magdabroy']Idealną ;) Słoneczko, 25 stopni :p[/QUOTE] jak słoneczko to nie idealnie :shake: Quote
Oscar Patric Posted August 4, 2013 Posted August 4, 2013 [quote name='marta.k9080']no a jak :diabloti: ale ja zawsze sobie mówię,Luna bez chociażby jednej cechy jaką ma ,nie była by już TĄ Luną,dlatego kocham ją za wszystko :loveu:[/QUOTE] oj,tak tu się w pełni zgadzam,tak samo jest z moim Syneczkiem Quote
*Magda* Posted August 4, 2013 Posted August 4, 2013 [quote name='dOgLoV']jak słoneczko to nie idealnie :shake:[/QUOTE] Dla mnie idealnie :) Quote
Guest wolfheart Posted August 4, 2013 Posted August 4, 2013 hello :) u nas 29'C ,przez chwilę była nadzieja na deszcz,ale szybko przeszła...:placz: w nocy za to grzmiało i padało:p Luna oczywiście musiała coś wywinąć.Na spacerze rano ,zapuściła się w krzaki i zgubiła ulubioną piłeczkę,teraz chodzi z kąta w kąt i szuka...w sumie to mi jej żal,bo widzę że tęskni za piłeczką,eh jak jutro jej nie znajdziemy to kupię jej taką samą (o ile będą w zoologu):roll: Quote
łamAga Posted August 4, 2013 Posted August 4, 2013 [quote name='marta.k9080']hello :) u nas 29'C ,przez chwilę była nadzieja na deszcz,ale szybko przeszła...:placz: w nocy za to grzmiało i padało:p Luna oczywiście musiała coś wywinąć.Na spacerze rano ,zapuściła się w krzaki i zgubiła ulubioną piłeczkę,teraz chodzi z kąta w kąt i szuka...w sumie to mi jej żal,bo widzę że tęskni za piłeczką,eh jak jutro jej nie znajdziemy to kupię jej taką samą (o ile będą w zoologu):roll:[/QUOTE] może załapie trop i znajdziecie ;) Quote
Guest wolfheart Posted August 4, 2013 Posted August 4, 2013 razem poszukamy,ale pewnie będę musiała wleźć w krzaki:shake: miałam kupić se nowy dres,ale mam kilka rzeczy do kupienia dla Luny,więc dres poczeka.Musze kupić dwie obroże,łańcuszkową(bo chcę wyrzucić kolce) i zwykłą(tu mam dylemat-jaka ma być) i piłeczkę,jeżeli się nie znajdzie tamta...Luna puści mnie kiedyś z torbami:evil_lol: Quote
łamAga Posted August 4, 2013 Posted August 4, 2013 [quote name='marta.k9080']razem poszukamy,ale pewnie będę musiała wleźć w krzaki:shake: miałam kupić se nowy dres,ale mam kilka rzeczy do kupienia dla Luny,więc dres poczeka.Musze kupić dwie obroże,łańcuszkową(bo chcę wyrzucić kolce) i zwykłą(tu mam dylemat-jaka ma być) i piłeczkę,jeżeli się nie znajdzie tamta...Luna puści mnie kiedyś z torbami:evil_lol:[/QUOTE] ano psy kosztują zwłaszcza osoby tak pokręcone na ich punkcie jak My :diabloti: Quote
Guest wolfheart Posted August 4, 2013 Posted August 4, 2013 to przez moją obsesję,ja mogę łazić jak menel,ale Luna musi mieć wszystko piękne i nowe:evil_lol: Quote
łamAga Posted August 4, 2013 Posted August 4, 2013 [quote name='marta.k9080']to przez moją obsesję,ja mogę łazić jak menel,ale Luna musi mieć wszystko piękne i nowe:evil_lol:[/QUOTE] buahahha moze kiedyś z tego wyrośniesz :diabloti: Quote
vege* Posted August 4, 2013 Posted August 4, 2013 [quote name='marta.k9080']to też,od obcych ludzi Luna nigdy nie wzięła jedzenia i słusznie bo nie ma brać ale miałam na myśli,że np. jak na dworze leży kość czy coś tam to Luna nie weźmie,a w domu jak coś znajdzie to se zje od razu:lol: Jak była szczeniakiem to żarła kości z trawnika,ale wybiłam jej to ze łba :diabloti:[/QUOTE] Z trawnika kości też zbierała i nadal jej się zdarzy jak nie zauważę :angryy: [quote name='dOgLoV'] Ja ju z nie będe pisała co Neron zjadał jak był mały :shake:[/QUOTE] Nuka złapała żywego wróbla w locie i go połknęła jak miała może 1,5 roku czy tam 2 lata :angryy: Quote
łamAga Posted August 4, 2013 Posted August 4, 2013 [quote name='vege*']Z trawnika kości też zbierała i nadal jej się zdarzy jak nie zauważę :angryy: Nuka złapała żywego wróbla w locie i go połknęła jak miała może 1,5 roku czy tam 2 lata :angryy:[/QUOTE] Neron tez zjadł gołebia razem z piórami fujjjjjjj Quote
Guest wolfheart Posted August 4, 2013 Posted August 4, 2013 [quote name='vege*'] Nuka złapała żywego wróbla w locie i go połknęła jak miała może 1,5 roku czy tam 2 lata :angryy:[/QUOTE] Luna ciągle próbuje złapać ptaska :evil_lol: i próbowała zjeść padlinę jakąś ale dostała w doopę i teraz nawet nie wącha jak coś zdechłego lezy Quote
vege* Posted August 4, 2013 Posted August 4, 2013 Nuka zawsze coś zje jak jest z moją mamą, a jak ja z nią jestem i krzyknę to wypluje, a jak nie chce wypluć to mam to gdzieś, jak głupia to niech żre śmierdzące i obrzydliwe, jej strata bo w domu mięska nie dostanie :diabloti: Quote
Guest wolfheart Posted August 4, 2013 Posted August 4, 2013 boję się robaków,dlatego Lunie absolutnie nie wolno brać żarcia z ziemi,a już szczególnie padliny Quote
vege* Posted August 4, 2013 Posted August 4, 2013 [quote name='dOgLoV']niedobra pańcia :diabloti:[/QUOTE] wiem :diabloti: [quote name='marta.k9080']boję się robaków,dlatego Lunie absolutnie nie wolno brać żarcia z ziemi,a już szczególnie padliny[/QUOTE] U mnie padlina nigdzie nie leży (dla mnie padlina to jakieś martwe leżące zwierzę) ale kości się zdarzają Quote
*Magda* Posted August 4, 2013 Posted August 4, 2013 [quote name='marta.k9080']razem poszukamy,ale pewnie będę musiała wleźć w krzaki:shake: [/QUOTE] A tam będą pająki i inne paskudztwa :diabloti: Quote
Guest wolfheart Posted August 4, 2013 Posted August 4, 2013 a u nas leżały krety w parkach :shake: [quote name='magdabroy']A tam będą pająki i inne paskudztwa dziękuję za pocieszenie:p:mad: Quote
*Magda* Posted August 4, 2013 Posted August 4, 2013 [quote name='marta.k9080'] dziękuję za pocieszenie:p:mad:[/QUOTE] Polecam się na przyszłość :diabloti: Quote
Recommended Posts