Jump to content
Dogomania

Luna-prawie odważna sunia

Recommended Posts

Guest wolfheart
Posted

no my też na 4.piętrze ,ratunku:placz:

dobra ,ja idę na dwór z Lunką i do wyra.Dobranoc:p

Posted

[quote name='marta.k9080']no my też na 4.piętrze ,ratunku:placz:

dobra ,ja idę na dwór z Lunką i do wyra.Dobranoc:p[/QUOTE]

u mojej mamy w każdym pokoju stoi wielki wentylator :diabloti: ja zawsze kładłam sie na tapczanie nastawiałam na siebie wiatrak i tak sobie leżałam :diabloti:

to miłego spacerku i dobranoc ;)

Posted

[quote name='marta.k9080']no a jak :diabloti: ale ja zawsze sobie mówię,Luna bez chociażby jednej cechy jaką ma ,nie była by już TĄ Luną,dlatego kocham ją za wszystko :loveu:[/QUOTE]
oj,tak tu się w pełni zgadzam,tak samo jest z moim Syneczkiem

Guest wolfheart
Posted

hello :)

u nas 29'C ,przez chwilę była nadzieja na deszcz,ale szybko przeszła...:placz: w nocy za to grzmiało i padało:p

Luna oczywiście musiała coś wywinąć.Na spacerze rano ,zapuściła się w krzaki i zgubiła ulubioną piłeczkę,teraz chodzi z kąta w kąt i szuka...w sumie to mi jej żal,bo widzę że tęskni za piłeczką,eh jak jutro jej nie znajdziemy to kupię jej taką samą (o ile będą w zoologu):roll:

Posted

[quote name='marta.k9080']hello :)

u nas 29'C ,przez chwilę była nadzieja na deszcz,ale szybko przeszła...:placz: w nocy za to grzmiało i padało:p

Luna oczywiście musiała coś wywinąć.Na spacerze rano ,zapuściła się w krzaki i zgubiła ulubioną piłeczkę,teraz chodzi z kąta w kąt i szuka...w sumie to mi jej żal,bo widzę że tęskni za piłeczką,eh jak jutro jej nie znajdziemy to kupię jej taką samą (o ile będą w zoologu):roll:[/QUOTE]

może załapie trop i znajdziecie ;)

Guest wolfheart
Posted

razem poszukamy,ale pewnie będę musiała wleźć w krzaki:shake:

miałam kupić se nowy dres,ale mam kilka rzeczy do kupienia dla Luny,więc dres poczeka.Musze kupić dwie obroże,łańcuszkową(bo chcę wyrzucić kolce) i zwykłą(tu mam dylemat-jaka ma być) i piłeczkę,jeżeli się nie znajdzie tamta...Luna puści mnie kiedyś z torbami:evil_lol:

Posted

[quote name='marta.k9080']razem poszukamy,ale pewnie będę musiała wleźć w krzaki:shake:

miałam kupić se nowy dres,ale mam kilka rzeczy do kupienia dla Luny,więc dres poczeka.Musze kupić dwie obroże,łańcuszkową(bo chcę wyrzucić kolce) i zwykłą(tu mam dylemat-jaka ma być) i piłeczkę,jeżeli się nie znajdzie tamta...Luna puści mnie kiedyś z torbami:evil_lol:[/QUOTE]

ano psy kosztują zwłaszcza osoby tak pokręcone na ich punkcie jak My :diabloti:

Guest wolfheart
Posted

to przez moją obsesję,ja mogę łazić jak menel,ale Luna musi mieć wszystko piękne i nowe:evil_lol:

Posted

[quote name='marta.k9080']to przez moją obsesję,ja mogę łazić jak menel,ale Luna musi mieć wszystko piękne i nowe:evil_lol:[/QUOTE]

buahahha moze kiedyś z tego wyrośniesz :diabloti:

Posted

[quote name='marta.k9080']to też,od obcych ludzi Luna nigdy nie wzięła jedzenia i słusznie bo nie ma brać

ale miałam na myśli,że np. jak na dworze leży kość czy coś tam to Luna nie weźmie,a w domu jak coś znajdzie to se zje od razu:lol:

Jak była szczeniakiem to żarła kości z trawnika,ale wybiłam jej to ze łba :diabloti:[/QUOTE]
Z trawnika kości też zbierała i nadal jej się zdarzy jak nie zauważę :angryy:

[quote name='dOgLoV']

Ja ju z nie będe pisała co Neron zjadał jak był mały :shake:[/QUOTE]
Nuka złapała żywego wróbla w locie i go połknęła jak miała może 1,5 roku czy tam 2 lata :angryy:

Posted

[quote name='vege*']Z trawnika kości też zbierała i nadal jej się zdarzy jak nie zauważę :angryy:

Nuka złapała żywego wróbla w locie i go połknęła jak miała może 1,5 roku czy tam 2 lata :angryy:[/QUOTE]

Neron tez zjadł gołebia razem z piórami fujjjjjjj

Guest wolfheart
Posted

[quote name='vege*']

Nuka złapała żywego wróbla w locie i go połknęła jak miała może 1,5 roku czy tam 2 lata :angryy:[/QUOTE]

Luna ciągle próbuje złapać ptaska :evil_lol: i próbowała zjeść padlinę jakąś ale dostała w doopę i teraz nawet nie wącha jak coś zdechłego lezy

Posted

Nuka zawsze coś zje jak jest z moją mamą, a jak ja z nią jestem i krzyknę to wypluje, a jak nie chce wypluć to mam to gdzieś, jak głupia to niech żre śmierdzące i obrzydliwe, jej strata bo w domu mięska nie dostanie :diabloti:

Guest wolfheart
Posted

boję się robaków,dlatego Lunie absolutnie nie wolno brać żarcia z ziemi,a już szczególnie padliny

Posted

[quote name='dOgLoV']niedobra pańcia :diabloti:[/QUOTE]
wiem :diabloti:
[quote name='marta.k9080']boję się robaków,dlatego Lunie absolutnie nie wolno brać żarcia z ziemi,a już szczególnie padliny[/QUOTE]
U mnie padlina nigdzie nie leży (dla mnie padlina to jakieś martwe leżące zwierzę) ale kości się zdarzają

Guest wolfheart
Posted

a u nas leżały krety w parkach :shake:

[quote name='magdabroy']A tam będą pająki i inne paskudztwa

dziękuję za pocieszenie:p:mad: