Jump to content
Dogomania

Luna-prawie odważna sunia

Recommended Posts

Posted

[quote name='marta.k9080']Luna od małego,dostawała smaczki,zawsze ma pełną szufladę swoich "słodyczy":evil_lol: urocza jest,bo jak widzi ,że ja podchodzę do jej szuflady to się bardzo cieszy i patrzy co tym razem jej podam :loveu: albo jak zje wszystko z miski,to idzie do szuflady po deser:loveu:[/QUOTE]

:diabloti:

ładnie ją rozpieściłaś :lol:

Guest wolfheart
Posted

ja uwielbiam sprawiać jej radość :p

a wiesz co mnie rozczula najbardziej...Luna często się przytula do mnie:loveu: podchodzi i jak przykucnę to wtula łepek i tak stoi długą chwilę i się cieszy ,to tak jakby mówiła że mnie kocha:loveu:

Posted

[quote name='marta.k9080']ja uwielbiam sprawiać jej radość :p

a wiesz co mnie rozczula najbardziej...Luna często się przytula do mnie:loveu: podchodzi i jak przykucnę to wtula łepek i tak stoi długą chwilę i się cieszy ,to tak jakby mówiła że mnie kocha:loveu:[/QUOTE]

Nerus robi identycznie :loveu:

Guest wolfheart
Posted

Ja się wtedy rozklejam i miziam ją i całuję,a ona macha ogonkiem i ma radochę :loveu: Jakie one są kochane dla nas :loveu:

Posted

[quote name='marta.k9080']Ja się wtedy rozklejam i miziam ją i całuję,a ona macha ogonkiem i ma radochę :loveu: Jakie one są kochane dla nas :loveu:[/QUOTE]

kochane kochane ale popalić też nam często dają :diabloti:

Guest wolfheart
Posted

no a jak :diabloti: ale ja zawsze sobie mówię,Luna bez chociażby jednej cechy jaką ma ,nie była by już TĄ Luną,dlatego kocham ją za wszystko :loveu:

Posted

[quote name='marta.k9080']no a jak :diabloti: ale ja zawsze sobie mówię,Luna bez chociażby jednej cechy jaką ma ,nie była by już TĄ Luną,dlatego kocham ją za wszystko :loveu:[/QUOTE]

dokładnie tak jak mówisz :loveu:

Guest wolfheart
Posted

ostatnio mam same och i ach z Lunką,taka jest grzeczna i kochana...ciekawe co kombinuje:diabloti:

Posted

[quote name='marta.k9080']ostatnio mam same och i ach z Lunką,taka jest grzeczna i kochana...ciekawe co kombinuje:diabloti:[/QUOTE]

lepiej jej nie chwal bo za chwie na pewno cos wykąbinuje :diabloti:

Guest wolfheart
Posted

zawsze tak jest właśnie,że jak już pochwalę,to wychodzi z niej bydło...i szalej dusz piekła nie ma:evil_lol:

Posted

Nuka też ma swoją szafkę i pańcio (czyt. mój tata) zawsze dba, żeby nie była pusta :diabloti: Jak Nuka chce coś dostać to siedzi pod nią i piszczy :evil_lol: Kiedyś zanim miałam remont w pokoju, to jej szafka ze smaczkami była nisko (teraz jest wysoko, tv na niej stoi) i kiedyś mama zapomniała zamknąć tą szafkę i dropsy leżały na wierzchu,a ja z mamą siedziałam w kuchni, a ta piszczała i piszczała. Nie wiedziałam o co chodzi a ta leżała bo chciała dropsa, a sama sobie nie wzięła :evil_lol:

Guest wolfheart
Posted

[quote name='vege*'] a ta leżała bo chciała dropsa, a sama sobie nie wzięła :evil_lol:[/QUOTE]

ojeju jaka słodka:pLuna by pożarła od razu:diabloti:

Guest wolfheart
Posted

Luna też wie,ale ona nie bierze "obcych" rzeczy ,a swoje pożre obojętnie gdzie leżą:cool1:

Guest wolfheart
Posted

[quote name='dOgLoV']o jedzeniu gadacie to ide sie wykapac i zasiade przed lapkiem z chipsami :diabloti:

ooo to widzę na długo znikasz:diabloti:

Posted

[quote name='marta.k9080']ooo to widzę na długo znikasz:diabloti:[/QUOTE]

nieee ja sie szybko kąpie bo ja pisze ze ide sie kąpać ale mi o prysznic chodzi :diabloti:

Guest wolfheart
Posted

daruj sobie,poczekaj aż samo z Ciebie odpadnie:D

Posted

[quote name='marta.k9080']Luna też wie,ale ona nie bierze "obcych" rzeczy ,a swoje pożre obojętnie gdzie leżą:cool1:[/QUOTE]
Od obcych Nuka też nic nie weźmie, baa na wet nie podejdzie bo im nie ufa :evil_lol:

Guest wolfheart
Posted

[quote name='vege*']Od obcych Nuka też nic nie weźmie, baa na wet nie podejdzie bo im nie ufa :evil_lol:[/QUOTE]

to też,od obcych ludzi Luna nigdy nie wzięła jedzenia i słusznie bo nie ma brać

ale miałam na myśli,że np. jak na dworze leży kość czy coś tam to Luna nie weźmie,a w domu jak coś znajdzie to se zje od razu:lol:

Jak była szczeniakiem to żarła kości z trawnika,ale wybiłam jej to ze łba :diabloti:

Posted

[quote name='marta.k9080']daruj sobie,poczekaj aż samo z Ciebie odpadnie:D[/QUOTE]

kurde nie wpadłam na to :diabloti:

[quote name='marta.k9080']to też,od obcych ludzi Luna nigdy nie wzięła jedzenia i słusznie bo nie ma brać

ale miałam na myśli,że np. jak na dworze leży kość czy coś tam to Luna nie weźmie,a w domu jak coś znajdzie to se zje od razu:lol:

Jak była szczeniakiem to żarła kości z trawnika,ale wybiłam jej to ze łba :diabloti:[/QUOTE]

Ja ju z nie będe pisała co Neron zjadał jak był mały :shake:

Guest wolfheart
Posted

eh duszna noc się zapowiada...nie chcę:placz:

Guest wolfheart
Posted

po takich nocach ,budzę się jak pijana jedynie rano trochę chłodno jest ale to wcześnie tak 4-5.00

Posted

[quote name='marta.k9080']po takich nocach ,budzę się jak pijana jedynie rano trochę chłodno jest ale to wcześnie tak 4-5.00[/QUOTE]

Ja na duchotę nie moge aż tak bardzo narzekać , u nas w domu jest chłodno , jak weszłam wczoraj do mamy do bloku to 5 min i sie ze mnie lało , fakt ze ona mieszka na 4rtym piętrze zaraz pod dachem to tez jest cieplej ale ogólnie w blokach jest latem masakra :roll: