łamAga Posted August 2, 2013 Posted August 2, 2013 [quote name='marta.k9080']chodzimy niemal codziennie,tylko Luna miała zakrapiany Advantix i nie mogła się zmoczyć przez kilka dni:lol:[/QUOTE] aaa no to fakt , trzeba odczekac :) Quote
Guest wolfheart Posted August 2, 2013 Posted August 2, 2013 zaraz mi oczy wyskoczą,źle spałam,później nie wzięłam okularów ,a słońce napier*alało ...chyba oślepnę:evil_lol: Quote
*Magda* Posted August 2, 2013 Posted August 2, 2013 [quote name='marta.k9080']zaraz mi oczy wyskoczą,źle spałam,później nie wzięłam okularów ,a słońce napier*alało ...chyba oślepnę:evil_lol:[/QUOTE] To masz nauczkę :diabloti: Quote
Guest wolfheart Posted August 2, 2013 Posted August 2, 2013 niby mam,ale pewnie nie raz powtórzę:evil_lol: Quote
łamAga Posted August 2, 2013 Posted August 2, 2013 Ja oczów już prawie nie mam , wydrapałam se :diabloti: Quote
Guest wolfheart Posted August 3, 2013 Posted August 3, 2013 Hej :) u nas 29'C i parzy:roll: powoli mam dosyć lata,jedyna wygoda ,że nie trzeba zakładać na siebie kilku warstw ubrań Quote
łamAga Posted August 3, 2013 Posted August 3, 2013 [quote name='marta.k9080']Hej :) u nas 29'C i parzy:roll: powoli mam dosyć lata,jedyna wygoda ,że nie trzeba zakładać na siebie kilku warstw ubrań[/QUOTE] ja juz chce zimę , postanowiłam iśc na odczulanie , *******....e najwyzej polegne na odczulaniu .... Quote
Guest wolfheart Posted August 3, 2013 Posted August 3, 2013 ojej trzymam kciuki Aga,współczuję Ci tej alergii:shake: no ja też jesień i zimę poproszę:loveu: Quote
łamAga Posted August 3, 2013 Posted August 3, 2013 [quote name='marta.k9080']ojej trzymam kciuki Aga,współczuję Ci tej alergii:shake: no ja też jesień i zimę poproszę:loveu:[/QUOTE] ooo jesien może być , byle nie deszczowa :diabloti: Quote
Guest wolfheart Posted August 3, 2013 Posted August 3, 2013 zeszłej jesieni było kilka takich ładnych dni,złote chrupiące liście,słonecznie i sucho...:pa później zrobiła się chlapa:evil_lol: Quote
łamAga Posted August 3, 2013 Posted August 3, 2013 [quote name='marta.k9080']zeszłej jesieni było kilka takich ładnych dni,złote chrupiące liście,słonecznie i sucho...:pa później zrobiła się chlapa:evil_lol:[/QUOTE] mi tam deszcz nie przeszkadza , teraz nawet o nim marze , ale jak pójde do pracy to nie bede miała jak dojechać ..... Quote
Guest wolfheart Posted August 3, 2013 Posted August 3, 2013 najbardziej latem wk*rwiaja mnie robale itp ,ale temperatura też jest denerwująca,przy 30'C nie da się spacerować,a jak jest duszno to już w ogóle masakra Quote
łamAga Posted August 3, 2013 Posted August 3, 2013 [quote name='marta.k9080']najbardziej latem wk*rwiaja mnie robale itp ,ale temperatura też jest denerwująca,przy 30'C nie da się spacerować,a jak jest duszno to już w ogóle masakra[/QUOTE] a ja nawet lubie lato , gdyby nie ta cholerna alergia , robale też są wkurzające ale otrzepiesz sie i robala nie ma :diabloti: Quote
Guest wolfheart Posted August 3, 2013 Posted August 3, 2013 taa ale gorzej z komarami,majątek wydałam już na spraye ,poza tym codziennie włażę w nitki od pajęczyn,fuj :shake: i żal mi Luny jak cały dzień leży ,dyszy i nie ma siły się bawić bo na dworze jest cholerne 30'C:angryy: Quote
łamAga Posted August 3, 2013 Posted August 3, 2013 no to też fakt , ale przypomnij sobie te siarczyste mrozy brrrrr , też nie fajne jak psiaki sobie odmrażają poduszki :roll: Quote
Guest wolfheart Posted August 3, 2013 Posted August 3, 2013 wszystko co z przesadą ,przestaje być fajne:shake: zimę uwielbiam,ale nie trwającą pół roku i -20'C też nie jest fajne Quote
łamAga Posted August 3, 2013 Posted August 3, 2013 [quote name='marta.k9080']wszystko co z przesadą ,przestaje być fajne:shake: zimę uwielbiam,ale nie trwającą pół roku i -20'C też nie jest fajne[/QUOTE] ciekawe jaka zima będzie w tym roku , mogła by być lekko śnieżna i łagodna ;) Quote
Guest wolfheart Posted August 3, 2013 Posted August 3, 2013 mogłaby,ale zapewne będzie inaczej:diabloti: kupiłam Lunie tabletki na odrobaczenie,dzisiaj dostała trzy za 2tyg kolejne trzy.Dawno jej nie odrobaczałam:oops: Quote
łamAga Posted August 3, 2013 Posted August 3, 2013 [quote name='marta.k9080']mogłaby,ale zapewne będzie inaczej:diabloti: kupiłam Lunie tabletki na odrobaczenie,dzisiaj dostała trzy za 2tyg kolejne trzy.Dawno jej nie odrobaczałam:oops:[/QUOTE] ja słyszałam ze 7 zim ma być takich jak poprzednia :roll: też bym musiała juz chyba psy odrobaczyć .... Quote
Guest wolfheart Posted August 3, 2013 Posted August 3, 2013 no to ciekawie się zapowiada:diabloti: mam nadzieję,że nie mam z czego Lunki odrobaczać kupiłam też kości wołowe ,ale Luna nie zjadła,w ogóle mało dzisiaj je,ale to przez upał Quote
łamAga Posted August 3, 2013 Posted August 3, 2013 [quote name='marta.k9080']no to ciekawie się zapowiada:diabloti: mam nadzieję,że nie mam z czego Lunki odrobaczać kupiłam też kości wołowe ,ale Luna nie zjadła,w ogóle mało dzisiaj je,ale to przez upał[/QUOTE] raczej byś zauważyła jak by miała robale .... pewnie tak , nasze też nie bardzo dzisiaj jedzą , nawet Neron sie nie opominał .... Quote
Guest wolfheart Posted August 3, 2013 Posted August 3, 2013 a Luna owszem ,ale o smaczki:evil_lol: i kość wędzoną zjadła,a i kilka plasterków jakiejś kiełbasy ,a swojego to połowę tylko wciągnęła(dostała dzisiaj skrzydełka i jajko) Quote
łamAga Posted August 3, 2013 Posted August 3, 2013 [quote name='marta.k9080']a Luna owszem ,ale o smaczki:evil_lol: i kość wędzoną zjadła,a i kilka plasterków jakiejś kiełbasy ,a swojego to połowę tylko wciągnęła(dostała dzisiaj skrzydełka i jajko)[/QUOTE] o smaczki to nasze by też pewnie sępiły ale ja ich tam nie rozpieszczam bo i tak mają za dużo w dupach :diabloti: Quote
Guest wolfheart Posted August 3, 2013 Posted August 3, 2013 Luna od małego,dostawała smaczki,zawsze ma pełną szufladę swoich "słodyczy":evil_lol: urocza jest,bo jak widzi ,że ja podchodzę do jej szuflady to się bardzo cieszy i patrzy co tym razem jej podam :loveu: albo jak zje wszystko z miski,to idzie do szuflady po deser:loveu: Quote
Recommended Posts