angineuuka Posted August 1, 2013 Posted August 1, 2013 też mam chipsy, ale sobie chyba na drogę wezmę jutro :p Quote
łamAga Posted August 1, 2013 Posted August 1, 2013 [quote name='Angi']też mam chipsy, ale sobie chyba na drogę wezmę jutro :p[/QUOTE] a gdzie Ty w ogóle jedziesz ??:eviltong: Quote
Guest wolfheart Posted August 1, 2013 Posted August 1, 2013 a przez czas urlopu nabierzesz masy...:diabloti: Quote
łamAga Posted August 1, 2013 Posted August 1, 2013 [quote name='marta.k9080']a przez czas urlopu nabierzesz masy...:diabloti:[/QUOTE] już na pewno nabrałam , co dziennie jakieś lody chipsy rórki arbuzy wafelki :splat:o piwie nie wspomnę :oops: Quote
angineuuka Posted August 1, 2013 Posted August 1, 2013 [quote name='dOgLoV']a gdzie Ty w ogóle jedziesz ??:eviltong:[/QUOTE] na wieś, za Warszawę :p Quote
Guest wolfheart Posted August 1, 2013 Posted August 1, 2013 [quote name='dOgLoV']już na pewno nabrałam , co dziennie jakieś lody chipsy rórki arbuzy wafelki :splat:o piwie nie wspomnę :oops:[/QUOTE] dopóki spodnie się dopinają ,nie jest źle:diabloti: Quote
Skibka Posted August 1, 2013 Posted August 1, 2013 Cześć! Lunka jest prześliczna:loveu: Widzę, że wątek od pewnego momentu zszedł na temat jedzenia więc chyba tutaj pasuję, jak się nudzę wiecznie coś przeżuwam..:diabloti: Aktualnie spożywam koktajl truskawczany:loveu: Quote
łamAga Posted August 1, 2013 Posted August 1, 2013 [quote name='Angi']na wieś, za Warszawę :p[/QUOTE] ale do rodziny??:cool3: [quote name='marta.k9080']dopóki spodnie się dopinają ,nie jest źle:diabloti:[/QUOTE] niby sie dopinają ale wylewa sie tu i ówdzie :oops: [quote name='Skibka']Cześć! Lunka jest prześliczna:loveu: Widzę, że wątek od pewnego momentu zszedł na temat jedzenia więc chyba tutaj pasuję, jak się nudzę wiecznie coś przeżuwam..:diabloti: Aktualnie spożywam koktajl truskawczany:loveu:[/QUOTE] koktail to tak dietetycznie , my sie tu obżeramy chipsami lodami czekoladą :diabloti: a tak w ogóle to cześć :diabloti: Quote
angineuuka Posted August 1, 2013 Posted August 1, 2013 tak, do rodziny ;) wrócę bez połowy włosów, od czego ma się fryzjerów w rodzinie. :diabloti: Quote
łamAga Posted August 1, 2013 Posted August 1, 2013 [quote name='Angi']tak, do rodziny ;) wrócę bez połowy włosów, od czego ma się fryzjerów w rodzinie. :diabloti:[/QUOTE] a mnie jak kusi włosy obciąć o jejuuuuuuuuuuuuuuuu :angryy: Quote
Skibka Posted August 1, 2013 Posted August 1, 2013 Może i dietetycznie, ale jakąś godzinkę temu wszamałam ciastka z kremem i pół tabliczki czekolady:diabloti: Quote
angineuuka Posted August 1, 2013 Posted August 1, 2013 [quote name='dOgLoV']a mnie jak kusi włosy obciąć o jejuuuuuuuuuuuuuuuu :angryy:[/QUOTE] na łysooooooooooooooooooooooooooooooo! Quote
łamAga Posted August 1, 2013 Posted August 1, 2013 [quote name='Angi']na łysooooooooooooooooooooooooooooooo![/QUOTE] noooooo jeden bok na łyso :diabloti: ale mam za cinkie włosy :roll: Quote
Guest wolfheart Posted August 1, 2013 Posted August 1, 2013 [quote name='dOgLoV']a mnie jak kusi włosy obciąć o jejuuuuuuuuuuuuuuuu :angryy:[/QUOTE] Nie,nie rób tego:mad: Quote
angineuuka Posted August 1, 2013 Posted August 1, 2013 [quote name='dOgLoV']noooooo jeden bok na łyso :diabloti: ale mam za cinkie włosy :roll:[/QUOTE] Ja miałam, nawet dwa :lol: Quote
łamAga Posted August 1, 2013 Posted August 1, 2013 [quote name='marta.k9080']Nie,nie rób tego:mad:[/QUOTE] nie zrobię ale kusi mnie jak cholerci....a :diabloti: Quote
*Magda* Posted August 1, 2013 Posted August 1, 2013 A ja bym poszła już spać, ale czekam aż Bogdan przywiezie mi kebaba na kolację :evil_lol::loveu: Quote
Guest wolfheart Posted August 1, 2013 Posted August 1, 2013 [quote name='dOgLoV']nie zrobię ale kusi mnie jak cholerci....a :diabloti:[/QUOTE] ja mam paskudne włosy,tragedia dosłownie ,ale próbuję je uratować ,bo długie mam za cycki i tak mi szkoda by obciąć nawet centymetr Quote
łamAga Posted August 1, 2013 Posted August 1, 2013 [quote name='marta.k9080']ja mam paskudne włosy,tragedia dosłownie ,ale próbuję je uratować ,bo długie mam za cycki i tak mi szkoda by obciąć nawet centymetr[/QUOTE] a ja mam za ramiona i chyba mi staneły w miejscu i nie rosną więcej :placz: Quote
Guest wolfheart Posted August 1, 2013 Posted August 1, 2013 na temat diety,to by było w sam raz:evil_lol: Quote
łamAga Posted August 1, 2013 Posted August 1, 2013 :diabloti::diabloti::diabloti::diabloti::diabloti::diabloti::diabloti::diabloti::diabloti::diabloti: dobre Quote
Guest wolfheart Posted August 2, 2013 Posted August 2, 2013 hejka :) byłyśmy nad Wisłą ,Luna jak zobaczyła wodę to pobiegła jak dzikus:evil_lol:nie byłyśmy tam tydzień i się dziewczyna stęskniła:evil_lol: Quote
łamAga Posted August 2, 2013 Posted August 2, 2013 [quote name='marta.k9080']hejka :) byłyśmy nad Wisłą ,Luna jak zobaczyła wodę to pobiegła jak dzikus:evil_lol:nie byłyśmy tam tydzień i się dziewczyna stęskniła:evil_lol:[/QUOTE] hejka ;) musisz częściej ją tam zaprowadzać :diabloti: Quote
Guest wolfheart Posted August 2, 2013 Posted August 2, 2013 chodzimy niemal codziennie,tylko Luna miała zakrapiany Advantix i nie mogła się zmoczyć przez kilka dni:lol: Quote
Recommended Posts