Jump to content
Dogomania

Luna-prawie odważna sunia

Recommended Posts

Guest wolfheart
Posted

a przez czas urlopu nabierzesz masy...:diabloti:

Posted

[quote name='marta.k9080']a przez czas urlopu nabierzesz masy...:diabloti:[/QUOTE]

już na pewno nabrałam , co dziennie jakieś lody chipsy rórki arbuzy wafelki :splat:o piwie nie wspomnę :oops:

Guest wolfheart
Posted

[quote name='dOgLoV']już na pewno nabrałam , co dziennie jakieś lody chipsy rórki arbuzy wafelki :splat:o piwie nie wspomnę :oops:[/QUOTE]

dopóki spodnie się dopinają ,nie jest źle:diabloti:

Posted

Cześć!
Lunka jest prześliczna:loveu:
Widzę, że wątek od pewnego momentu zszedł na temat jedzenia więc chyba tutaj pasuję, jak się nudzę wiecznie coś przeżuwam..:diabloti:
Aktualnie spożywam koktajl truskawczany:loveu:

Posted

[quote name='Angi']na wieś, za Warszawę :p[/QUOTE]

ale do rodziny??:cool3:

[quote name='marta.k9080']dopóki spodnie się dopinają ,nie jest źle:diabloti:[/QUOTE]

niby sie dopinają ale wylewa sie tu i ówdzie :oops:

[quote name='Skibka']Cześć!
Lunka jest prześliczna:loveu:
Widzę, że wątek od pewnego momentu zszedł na temat jedzenia więc chyba tutaj pasuję, jak się nudzę wiecznie coś przeżuwam..:diabloti:
Aktualnie spożywam koktajl truskawczany:loveu:[/QUOTE]

koktail to tak dietetycznie , my sie tu obżeramy chipsami lodami czekoladą :diabloti:

a tak w ogóle to cześć :diabloti:

Posted

[quote name='Angi']tak, do rodziny ;) wrócę bez połowy włosów, od czego ma się fryzjerów w rodzinie. :diabloti:[/QUOTE]

a mnie jak kusi włosy obciąć o jejuuuuuuuuuuuuuuuu :angryy:

Guest wolfheart
Posted

[quote name='dOgLoV']a mnie jak kusi włosy obciąć o jejuuuuuuuuuuuuuuuu :angryy:[/QUOTE]

Nie,nie rób tego:mad:

Guest wolfheart
Posted

[quote name='dOgLoV']nie zrobię ale kusi mnie jak cholerci....a :diabloti:[/QUOTE]

ja mam paskudne włosy,tragedia dosłownie ,ale próbuję je uratować ,bo długie mam za cycki i tak mi szkoda by obciąć nawet centymetr

Posted

[quote name='marta.k9080']ja mam paskudne włosy,tragedia dosłownie ,ale próbuję je uratować ,bo długie mam za cycki i tak mi szkoda by obciąć nawet centymetr[/QUOTE]

a ja mam za ramiona i chyba mi staneły w miejscu i nie rosną więcej :placz:

Guest wolfheart
Posted

na temat diety,to by było w sam raz:evil_lol:

Guest wolfheart
Posted

hejka :)

byłyśmy nad Wisłą ,Luna jak zobaczyła wodę to pobiegła jak dzikus:evil_lol:nie byłyśmy tam tydzień i się dziewczyna stęskniła:evil_lol:

Posted

[quote name='marta.k9080']hejka :)

byłyśmy nad Wisłą ,Luna jak zobaczyła wodę to pobiegła jak dzikus:evil_lol:nie byłyśmy tam tydzień i się dziewczyna stęskniła:evil_lol:[/QUOTE]

hejka ;)

musisz częściej ją tam zaprowadzać :diabloti:

Guest wolfheart
Posted

chodzimy niemal codziennie,tylko Luna miała zakrapiany Advantix i nie mogła się zmoczyć przez kilka dni:lol: