łamAga Posted July 31, 2013 Posted July 31, 2013 Oj Neron już dostał swoje , ale to nic nie daje :shake: Quote
*Magda* Posted July 31, 2013 Posted July 31, 2013 [quote name='marta.k9080']i co dobrze się takiej używa? nie miałam akurat tego typu nigdy[/QUOTE] Od 6 miesiąca życia Tora chodzi tylko na łańcuszkowych ;) Nie zamienię tego na żadną inną :) Quote
Guest wolfheart Posted July 31, 2013 Posted July 31, 2013 oglądam obroże..może wezmę dwie,jedną łańcuszkową ,a drugą ze wzorkiem:lol: Quote
vege* Posted July 31, 2013 Posted July 31, 2013 [quote name='marta.k9080']oglądam obroże..może wezmę dwie,jedną łańcuszkową ,a drugą ze wzorkiem:lol:[/QUOTE] najlepsze rozwiązanie 8) Quote
Guest wolfheart Posted July 31, 2013 Posted July 31, 2013 [quote name='magdabroy']Od 6 miesiąca życia Tora chodzi tylko na łańcuszkowych Nie zamienię tego na żadną inną ooo to pomocna opinia,dzięki ja to mam problem,sobie to byle co założę,a jak chodzi o Lunkę to zastanawiam się co najładniejsze i najlepsze w użyciu będzie:evil_lol: Quote
Guest wolfheart Posted August 1, 2013 Posted August 1, 2013 hej :) u nas ciepło ciągle 28'C zjadam chipsy podróbę Layś Sticks z Biedronki o smaku papryki,dobre są :) Kupiłam Lunce nową piłkę tenisową,ciekawe jak długo pożyje...:evil_lol: Ostatnia padła po kwadransie. Luna polubiła jedzenie na dworze:-o Na porannym spacerku zjada razem z Rocky'm suchą karmę i paseczki wołowe. Na razie mamy fajnie bo przez ostatnie kilka tygodni spacerujemy we dwójkę,ale niedługo pańcia Rocky'ego znów wyjeżdża i będziemy spacerować w towarzystwie jedynie w weekendy. Quote
łamAga Posted August 1, 2013 Posted August 1, 2013 [quote name='marta.k9080']hej :) u nas ciepło ciągle 28'C zjadam chipsy podróbę Layś Sticks z Biedronki o smaku papryki,dobre są :) Kupiłam Lunce nową piłkę tenisową,ciekawe jak długo pożyje...:evil_lol: Ostatnia padła po kwadransie. Luna polubiła jedzenie na dworze:-o Na porannym spacerku zjada razem z Rocky'm suchą karmę i paseczki wołowe. Na razie mamy fajnie bo przez ostatnie kilka tygodni spacerujemy we dwójkę,ale niedługo pańcia Rocky'ego znów wyjeżdża i będziemy spacerować w towarzystwie jedynie w weekendy.[/QUOTE] a u nas ciepło ale tak jakoś ponuro jest ;) jezuuu jak ja dawno nie byłam na psi spacerku :crazyeye: ja mam chipsy o smaku szynki wędzonej :loveu: teściowa mi kupiła :diabloti: Quote
Guest wolfheart Posted August 1, 2013 Posted August 1, 2013 a ja zaraz rzygnę ,tyle pożarłam:evil_lol: jesteś pewna ,ze te chipsy są ok?wiesz to teściowa....:diabloti: Quote
vege* Posted August 1, 2013 Posted August 1, 2013 [quote name='marta.k9080']a ja zaraz rzygnę ,tyle pożarłam:evil_lol: jesteś pewna ,ze te chipsy są ok?wiesz to teściowa....:diabloti:[/QUOTE] A ja jem serowo cebulowe z biedry:loveu: Quote
Guest wolfheart Posted August 1, 2013 Posted August 1, 2013 (edited) często niedobrze mi po chipsach,ale i tak je zjadam:evil_lol: kto zechce podpisac petycję? (skandal,po prostu skandal!) http://www.fakt.pl/Kobieta-siedziala-w-areszcie-w-Irlandii-bo-bronila-swojeg-psa,artykuly,223477,1.html Edited August 1, 2013 by marta.k9080 Quote
*Magda* Posted August 1, 2013 Posted August 1, 2013 U mnie w tej chwili jest 33 stopnie :roll: A jutro ma być jeszcze cieplej :mdleje: Quote
Guest wolfheart Posted August 1, 2013 Posted August 1, 2013 mam nadzieję,że u nas nie będzie takiego ukropu...:shake: Quote
łamAga Posted August 1, 2013 Posted August 1, 2013 [quote name='marta.k9080']a ja zaraz rzygnę ,tyle pożarłam:evil_lol: jesteś pewna ,ze te chipsy są ok?wiesz to teściowa....:diabloti:[/QUOTE] mamy jeszcze jedną paczkę która kiedys kupiliśmy ja zjem tamtą a tą zje Sebastian :diabloti: Quote
Guest wolfheart Posted August 1, 2013 Posted August 1, 2013 ja już nie zjem chipsów przez dłuuuuuugi czas:shake: jem to i jem i wtedy mi ciąży na żołądku Quote
vege* Posted August 1, 2013 Posted August 1, 2013 A do mnie chyba wrócą upały z tego co widziałam pogodę :placz: Quote
łamAga Posted August 1, 2013 Posted August 1, 2013 bo robisz jeden podstawowy błąd , taki jak moja mama , chipsy trzeba koniecznie popijac piwem ! wtedy nic Ci nie ciąży ! :lol: Quote
Guest wolfheart Posted August 1, 2013 Posted August 1, 2013 sama żłopać nie będę,a u mnie cholera sami abstynenci w domu...:roll: Quote
*Magda* Posted August 1, 2013 Posted August 1, 2013 [quote name='dOgLoV']bo robisz jeden podstawowy błąd , taki jak moja mama , chipsy trzeba koniecznie popijac piwem ! wtedy nic Ci nie ciąży ! :lol:[/QUOTE] Bogdan tak zawsze je chipsy ;) Quote
łamAga Posted August 1, 2013 Posted August 1, 2013 [quote name='marta.k9080']sama żłopać nie będę,a u mnie cholera sami abstynenci w domu...:roll:[/QUOTE] nie sama , z nami :diabloti: mi się już mrozi radlerek :loveu: [quote name='magdabroy']Bogdan tak zawsze je chipsy ;)[/QUOTE] i prawidłowo chłopak robi , na prawde jak sie tak je to żołądek później nie boli , moze piwo jakoś inaczej ten tłuszcz rozkłada albo co .... Quote
*Magda* Posted August 1, 2013 Posted August 1, 2013 [quote name='dOgLoV'] i prawidłowo chłopak robi , na prawde jak sie tak je to żołądek później nie boli , moze piwo jakoś inaczej ten tłuszcz rozkłada albo co ....[/QUOTE] Może i nie boli, ale dupa szybciej rośnie :evil_lol: Quote
łamAga Posted August 1, 2013 Posted August 1, 2013 [quote name='magdabroy']Może i nie boli, ale dupa szybciej rośnie :evil_lol:[/QUOTE] ja postanowiłam po urlopie sie odchudzać :diabloti: Quote
Recommended Posts