Jump to content
Dogomania

Luna-prawie odważna sunia

Recommended Posts

Posted

[quote name='marta.k9080']i co dobrze się takiej używa? nie miałam akurat tego typu nigdy[/QUOTE]

Od 6 miesiąca życia Tora chodzi tylko na łańcuszkowych ;) Nie zamienię tego na żadną inną :)

Guest wolfheart
Posted

oglądam obroże..może wezmę dwie,jedną łańcuszkową ,a drugą ze wzorkiem:lol:

Posted

[quote name='marta.k9080']oglądam obroże..może wezmę dwie,jedną łańcuszkową ,a drugą ze wzorkiem:lol:[/QUOTE]
najlepsze rozwiązanie 8)

Guest wolfheart
Posted

[quote name='magdabroy']Od 6 miesiąca życia Tora chodzi tylko na łańcuszkowych Nie zamienię tego na żadną inną

ooo to pomocna opinia,dzięki

ja to mam problem,sobie to byle co założę,a jak chodzi o Lunkę to zastanawiam się co najładniejsze i najlepsze w użyciu będzie:evil_lol:

Guest wolfheart
Posted

hej :)

u nas ciepło ciągle 28'C
zjadam chipsy podróbę Layś Sticks z Biedronki o smaku papryki,dobre są :)

Kupiłam Lunce nową piłkę tenisową,ciekawe jak długo pożyje...:evil_lol: Ostatnia padła po kwadransie.

Luna polubiła jedzenie na dworze:-o Na porannym spacerku zjada razem z Rocky'm suchą karmę i paseczki wołowe.
Na razie mamy fajnie bo przez ostatnie kilka tygodni spacerujemy we dwójkę,ale niedługo pańcia Rocky'ego znów wyjeżdża i będziemy spacerować w towarzystwie jedynie w weekendy.

Posted

[quote name='marta.k9080']hej :)

u nas ciepło ciągle 28'C
zjadam chipsy podróbę Layś Sticks z Biedronki o smaku papryki,dobre są :)

Kupiłam Lunce nową piłkę tenisową,ciekawe jak długo pożyje...:evil_lol: Ostatnia padła po kwadransie.

Luna polubiła jedzenie na dworze:-o Na porannym spacerku zjada razem z Rocky'm suchą karmę i paseczki wołowe.
Na razie mamy fajnie bo przez ostatnie kilka tygodni spacerujemy we dwójkę,ale niedługo pańcia Rocky'ego znów wyjeżdża i będziemy spacerować w towarzystwie jedynie w weekendy.[/QUOTE]

a u nas ciepło ale tak jakoś ponuro jest ;)

jezuuu jak ja dawno nie byłam na psi spacerku :crazyeye:

ja mam chipsy o smaku szynki wędzonej :loveu: teściowa mi kupiła :diabloti:

Guest wolfheart
Posted

a ja zaraz rzygnę ,tyle pożarłam:evil_lol:

jesteś pewna ,ze te chipsy są ok?wiesz to teściowa....:diabloti:

Posted

[quote name='marta.k9080']a ja zaraz rzygnę ,tyle pożarłam:evil_lol:

jesteś pewna ,ze te chipsy są ok?wiesz to teściowa....:diabloti:[/QUOTE]
A ja jem serowo cebulowe z biedry:loveu:

Guest wolfheart
Posted

mam nadzieję,że u nas nie będzie takiego ukropu...:shake:

Posted

[quote name='marta.k9080']a ja zaraz rzygnę ,tyle pożarłam:evil_lol:

jesteś pewna ,ze te chipsy są ok?wiesz to teściowa....:diabloti:[/QUOTE]

mamy jeszcze jedną paczkę która kiedys kupiliśmy ja zjem tamtą a tą zje Sebastian :diabloti:

Guest wolfheart
Posted

ja już nie zjem chipsów przez dłuuuuuugi czas:shake: jem to i jem i wtedy mi ciąży na żołądku

Guest wolfheart
Posted

sama żłopać nie będę,a u mnie cholera sami abstynenci w domu...:roll:

Posted

[quote name='dOgLoV']bo robisz jeden podstawowy błąd , taki jak moja mama , chipsy trzeba koniecznie popijac piwem ! wtedy nic Ci nie ciąży ! :lol:[/QUOTE]

Bogdan tak zawsze je chipsy ;)

Posted

[quote name='marta.k9080']sama żłopać nie będę,a u mnie cholera sami abstynenci w domu...:roll:[/QUOTE]

nie sama , z nami :diabloti: mi się już mrozi radlerek :loveu:

[quote name='magdabroy']Bogdan tak zawsze je chipsy ;)[/QUOTE]

i prawidłowo chłopak robi , na prawde jak sie tak je to żołądek później nie boli , moze piwo jakoś inaczej ten tłuszcz rozkłada albo co ....

Posted

[quote name='dOgLoV']
i prawidłowo chłopak robi , na prawde jak sie tak je to żołądek później nie boli , moze piwo jakoś inaczej ten tłuszcz rozkłada albo co ....[/QUOTE]

Może i nie boli, ale dupa szybciej rośnie :evil_lol: