Jump to content
Dogomania

Luna-prawie odważna sunia

Recommended Posts

Guest wolfheart
Posted

dobry :)

przed chwilą lało:razz: ale ogólnie to mamy słoneczny dzień i 27'C

Posted

[quote name='marta.k9080']dobry :)

przed chwilą lało:razz: ale ogólnie to mamy słoneczny dzień i 27'C[/QUOTE]

a u nas niebo zaciągnęło sie wielką ciemną granatową chmurą , spadło kilka kropelek deszczu i to wszystko :roll:

Guest wolfheart
Posted

jak byłyśmy w lesie ,to wiatr tak pizgał,że aż te cienkie gałęzie łamało,ale tylko przez chwilę tak było

Guest wolfheart
Posted

nie wiem czy kupić taką obrożę

czy taką(ale nie zieloną i nie z takim wzorem)

Guest wolfheart
Posted

też mi się tak wydaje,że łańcuszkowa lepsza

ale materiałowa może miec fajny wzór

Guest wolfheart
Posted

[quote name='dOgLoV']mi się łańcuszkowa podoba , też mam ale nawet nie wiem gdzie :oops:[/QUOTE]

i co dobrze się takiej używa? nie miałam akurat tego typu nigdy

Posted

[quote name='marta.k9080']i co dobrze się takiej używa? nie miałam akurat tego typu nigdy[/QUOTE]

trudno mi powiedzieć bo ja u Nerona obroże mam tylko dla ozdoby , jego nie da się na normalnych prowadzić :shake:

Guest wolfheart
Posted

[quote name='dOgLoV']trudno mi powiedzieć bo ja u Nerona obroże mam tylko dla ozdoby , jego nie da się na normalnych prowadzić :shake:[/QUOTE]

a Luna ładnie chodzi w zaciskowych,chociaż czasami potrafi się dusić i ma to w doopie:evil_lol:

Posted

[quote name='marta.k9080']a Luna ładnie chodzi w zaciskowych,chociaż czasami potrafi się dusić i ma to w doopie:evil_lol:[/QUOTE]

ale ją utrzymasz na zwykłej obroży a ja Nerona nie :shake:

Guest wolfheart
Posted

widocznie jeszcze nie oberwał porządnie za swoje zachowanie:diabloti: Luna oberwała łańcuchem po gardzieli i na samo brzdąganie,od razu idzie jak należy:diabloti: