Jump to content
Dogomania

Luna-prawie odważna sunia

Recommended Posts

Guest wolfheart
Posted

u nas też jutro ma być jeszcze cieplej:placz:

Aga obejdziesz się bez arbuza,nie ryzykuj:evil_lol:

Posted

[quote name='marta.k9080']u nas też jutro ma być jeszcze cieplej:placz:

Aga obejdziesz się bez arbuza,nie ryzykuj:evil_lol:[/QUOTE]

u nas też , aż sie boję co to będzie :roll:

dokładnie , wole nie ryzykować , ale zjadła bym se :eviltong:

Guest wolfheart
Posted

żal mi Lunki bo tylko dyszy i śpi ja przemian:shake: jak jutro będzie taki skwar to oprócz porannego spaceru ,wyjdziemy najwyżej na 5min siku,nie da się dłużej wytrzymać na tym słońcu

Posted

[quote name='marta.k9080']żal mi Lunki bo tylko dyszy i śpi ja przemian:shake: jak jutro będzie taki skwar to oprócz porannego spaceru ,wyjdziemy najwyżej na 5min siku,nie da się dłużej wytrzymać na tym słońcu[/QUOTE]

lepiej jej nie męczyć spacerami w taką duchotę :shake: a jak leży i dyszy to połóż na nią zmoczony ręcznik będzie jej chłodniej i przyjemniej ;)

Guest wolfheart
Posted

Luna nie chciała wyjść popołudniu i wcale się jej nie dziwię,no ale siku musi zrobić w ciągu dnia,bo opiła się niemożliwie dwa razy jej dolewałam

Posted

[quote name='dOgLoV']ja na ochłode uwielbiam shake :loveu:

My zrobilismy psom prysznic , tzn wystawilismy wąż i doczepilismy takie coś co chlasta woda a one popatrzyły na to z miną " ale że co My mamy niby z tym zrobić ??" popatrzyły , popatrzyły , odwróciły się i se poszły :splat:[/QUOTE]

Trzeba było z psiakami pobiegać "pod prysznicem" :evil_lol:

Posted

W taki skwar to nawet ziemia się nagrzewa i pewnie parzy psy w łapy, więc nie ma co wychodzić w ciagu dnia na dłużej jak 10 min:shake:

Posted

[quote name='magdabroy']Trzeba było z psiakami pobiegać "pod prysznicem" :evil_lol:[/QUOTE]

nie mogłam bo by Neron szalał :eviltong: a on nie moze chciałam tylko żeby sie zmoczył ;)

Guest wolfheart
Posted

chyba nie zasnę dzisiaj,tak gorąco mam w pokoju,nawet jak przeciąg zrobię to niewiele się ochładza:placz:

Guest wolfheart
Posted

aż taka zdesperowana nie jestem;):evil_lol:

Guest wolfheart
Posted

brałam prysznic dwa razy po spacerach,puściłam sobie zimną wodę i też było (przez chwilę) fajnie:p

Guest wolfheart
Posted

a u nas 30'C eh...a już niedługo 21.00 ciekawe ile w nocy będzie

Guest wolfheart
Posted

a ja nie mam dzisiaj arbuza,ale zjadłam morele,jabłka i brzoskwinię :p