Guest wolfheart Posted July 27, 2013 Posted July 27, 2013 wyjątkowo niespacerowa pogoda...to już wolę łazić w deszcz Quote
łamAga Posted July 27, 2013 Posted July 27, 2013 u nas nie lepiej , zaraz padne i nie wstane :roll: Quote
Guest wolfheart Posted July 27, 2013 Posted July 27, 2013 dwa lody zjadłam i mam jeszcze sorbet..albo zjem se arbuza:p Quote
łamAga Posted July 27, 2013 Posted July 27, 2013 [quote name='marta.k9080']dwa lody zjadłam i mam jeszcze sorbet..albo zjem se arbuza:p[/QUOTE] lodorzerca :diabloti: tez se zjem arbuza :diabloti: ale to po kawie :cool1: Quote
vege* Posted July 27, 2013 Posted July 27, 2013 A ja kawy nienawidzę :shake: a arbuza też zjem ale po obiedzie :eviltong: Quote
łamAga Posted July 27, 2013 Posted July 27, 2013 [quote name='vege*']A ja kawy nienawidzę :shake: a arbuza też zjem ale po obiedzie :eviltong:[/QUOTE] jak można nienawidzić kawy ?? :roll: chyba po kolacji :eviltong: Quote
Guest wolfheart Posted July 27, 2013 Posted July 27, 2013 a ja na obiad jadłam zupę z fasolki szparagowej,nic innego w te upały nie chce mi się jeść,tylko jakaś zupa,owoce,lody..:evil_lol: Quote
łamAga Posted July 27, 2013 Posted July 27, 2013 [quote name='marta.k9080']a ja na obiad jadłam zupę z fasolki szparagowej,nic innego w te upały nie chce mi się jeść,tylko jakaś zupa,owoce,lody..:evil_lol:[/QUOTE] ja tam bym frytki wciągnęła :eviltong: Quote
Guest wolfheart Posted July 27, 2013 Posted July 27, 2013 to se zrób,albo kup mrożone...rany kiedy ja ostatnio frytki jadłam,ze dwa lata temu Quote
łamAga Posted July 27, 2013 Posted July 27, 2013 [quote name='marta.k9080']to se zrób,albo kup mrożone...rany kiedy ja ostatnio frytki jadłam,ze dwa lata temu[/QUOTE] no ja najbardziej lubie te "plastikowe" mrożone :loveu: u nas jest taki bar co serwuja takie frytki z sosem czosnkowym , za 6 zł masz tyle frytek że nie jesteś w stanie ich wszystkich zjeść :loveu: ja jadlam u mamy z 2 tygodnie temu ale takie normalne z ziemniaków ;) Quote
vege* Posted July 27, 2013 Posted July 27, 2013 Normalnie, kawa śmierdzi i jest obrzydliwa w smaku :eviltong: Ja jem obiad bo zazwyczaj o takiej godzinie mam obiad, kolacji się u mnie nie je, jak ktoś jest głodny to samo sobie robi kanapki czy co tam chce, ze śniadaniami jest tak samo :evil_lol: Quote
Guest wolfheart Posted July 27, 2013 Posted July 27, 2013 [quote name='dOgLoV']no ja najbardziej lubie te "plastikowe" mrożone :loveu: u nas jest taki bar co serwuja takie frytki z sosem czosnkowym , za 6 zł masz tyle frytek że nie jesteś w stanie ich wszystkich zjeść :loveu: ja jadlam u mamy z 2 tygodnie temu ale takie normalne z ziemniaków ;)[/QUOTE] może se kupię mrożone,bo nie chce mi się samej robic Quote
łamAga Posted July 27, 2013 Posted July 27, 2013 [quote name='vege*']Normalnie, kawa śmierdzi i jest obrzydliwa w smaku :eviltong: Ja jem obiad bo zazwyczaj o takiej godzinie mam obiad, kolacji się u mnie nie je, jak ktoś jest głodny to samo sobie robi kanapki czy co tam chce, ze śniadaniami jest tak samo :evil_lol:[/QUOTE] kawa pachnie i jest przepyszna :loveu: w domu rodzinnym tez tak miałam tutaj sniadania sa wspólne a kolacja tak jak u Ciebie :diabloti: [quote name='marta.k9080']może se kupię mrożone,bo nie chce mi się samej robic[/QUOTE] po co robić trza isc na łatwizne , i lepsze w smaku są :loveu: Quote
Guest wolfheart Posted July 27, 2013 Posted July 27, 2013 [quote name='dOgLoV']po co robić trza isc na łatwizne , i lepsze w smaku są :loveu:[/QUOTE] ja wolę ,te domowe w smaku:lol: a u mnie każdy je co innego i o innej porze:evil_lol: Właśnie dałam Lunie ,makrelę na kolację.Zjadła ,ale musiałam jej podawać z ręki. Quote
łamAga Posted July 27, 2013 Posted July 27, 2013 [quote name='marta.k9080']ja wolę ,te domowe w smaku:lol: a u mnie każdy je co innego i o innej porze:evil_lol: Właśnie dałam Lunie ,makrelę na kolację.Zjadła ,ale musiałam jej podawać z ręki.[/QUOTE] ja bym tak chciała ale trudno musze znieść wspólne posiłki :roll: ale bym sobie zjadła makrelę :cool1: Quote
Guest wolfheart Posted July 27, 2013 Posted July 27, 2013 (edited) Luna ma głupawkę,szczerzy się (uśmiecha) i na każdy dźwięk z ulicy podbiega do okna i warczy na wszystko co żyje:evil_lol: Edited July 27, 2013 by marta.k9080 Quote
Oscar Patric Posted July 28, 2013 Posted July 28, 2013 Oscar leży padnięty,po południu idzie dupsko pomoczyć,teraz za gorąco Ja lubię kawę,sama często robię sobie z lodem,bitą śmietaną i czekoladą,pycha Quote
łamAga Posted July 28, 2013 Posted July 28, 2013 mi się chce kawy ale nie chce mi sie iść jej robić , LENISTWO górą :diabloti: Quote
Guest wolfheart Posted July 28, 2013 Posted July 28, 2013 Hej jak gorąco,34'C wiatr ledwo co wyczuwalny i mimo lekkiego zachmurzenia ,słońce aż parzy:shake: Poszłam z Lunką rano o 7.00 na spacer to z 22'C o 9.00 było już 30'C Teraz byłyśmy na 20min w parku,a potem Lunka wzięła prysznic na ochłodę:p Zawsze tak robię jak jest upalnie i wtedy Lunka lubi siedzieć we wannie ,a ja kilka minut polewam ją prysznicem:p Chłodzę się właśnie colą z lodem,a lodów zjadłam na razie dwa i pewnie to nie koniec :evil_lol: Quote
natija Posted July 28, 2013 Posted July 28, 2013 u nas dzisiaj troche chlodniej jest:)na lodach tez juz bylam:eviltong: kawe uwielbiam i na cieplo i na zimno i z dodatkiem:loveu:a frytki najlepsze domowe:loveu: Quote
Guest wolfheart Posted July 28, 2013 Posted July 28, 2013 ja zaraz pochłonę znowu loda :) trzeba dokupić wafelki jutro:evil_lol: Quote
natija Posted July 28, 2013 Posted July 28, 2013 a ja bym koktail wypila,ale nie chce m sie robic:roll: nie, ide jednak zrobic se;) Quote
łamAga Posted July 28, 2013 Posted July 28, 2013 ja na ochłode uwielbiam shake :loveu: My zrobilismy psom prysznic , tzn wystawilismy wąż i doczepilismy takie coś co chlasta woda a one popatrzyły na to z miną " ale że co My mamy niby z tym zrobić ??" popatrzyły , popatrzyły , odwróciły się i se poszły :splat: Quote
Recommended Posts