Jump to content
Dogomania

Luna-prawie odważna sunia

Recommended Posts

Guest wolfheart
Posted

wyjątkowo niespacerowa pogoda...to już wolę łazić w deszcz

Guest wolfheart
Posted

dwa lody zjadłam i mam jeszcze sorbet..albo zjem se arbuza:p

Posted

[quote name='marta.k9080']dwa lody zjadłam i mam jeszcze sorbet..albo zjem se arbuza:p[/QUOTE]

lodorzerca :diabloti: tez se zjem arbuza :diabloti: ale to po kawie :cool1:

Posted

[quote name='vege*']A ja kawy nienawidzę :shake: a arbuza też zjem ale po obiedzie :eviltong:[/QUOTE]

jak można nienawidzić kawy ?? :roll:

chyba po kolacji :eviltong:

Guest wolfheart
Posted

a ja na obiad jadłam zupę z fasolki szparagowej,nic innego w te upały nie chce mi się jeść,tylko jakaś zupa,owoce,lody..:evil_lol:

Posted

[quote name='marta.k9080']a ja na obiad jadłam zupę z fasolki szparagowej,nic innego w te upały nie chce mi się jeść,tylko jakaś zupa,owoce,lody..:evil_lol:[/QUOTE]

ja tam bym frytki wciągnęła :eviltong:

Guest wolfheart
Posted

to se zrób,albo kup mrożone...rany kiedy ja ostatnio frytki jadłam,ze dwa lata temu

Posted

[quote name='marta.k9080']to se zrób,albo kup mrożone...rany kiedy ja ostatnio frytki jadłam,ze dwa lata temu[/QUOTE]

no ja najbardziej lubie te "plastikowe" mrożone :loveu: u nas jest taki bar co serwuja takie frytki z sosem czosnkowym , za 6 zł masz tyle frytek że nie jesteś w stanie ich wszystkich zjeść :loveu: ja jadlam u mamy z 2 tygodnie temu ale takie normalne z ziemniaków ;)

Posted

Normalnie, kawa śmierdzi i jest obrzydliwa w smaku :eviltong:

Ja jem obiad bo zazwyczaj o takiej godzinie mam obiad, kolacji się u mnie nie je, jak ktoś jest głodny to samo sobie robi kanapki czy co tam chce, ze śniadaniami jest tak samo :evil_lol:

Guest wolfheart
Posted

[quote name='dOgLoV']no ja najbardziej lubie te "plastikowe" mrożone :loveu: u nas jest taki bar co serwuja takie frytki z sosem czosnkowym , za 6 zł masz tyle frytek że nie jesteś w stanie ich wszystkich zjeść :loveu: ja jadlam u mamy z 2 tygodnie temu ale takie normalne z ziemniaków ;)[/QUOTE]

może se kupię mrożone,bo nie chce mi się samej robic

Posted

[quote name='vege*']Normalnie, kawa śmierdzi i jest obrzydliwa w smaku :eviltong:

Ja jem obiad bo zazwyczaj o takiej godzinie mam obiad, kolacji się u mnie nie je, jak ktoś jest głodny to samo sobie robi kanapki czy co tam chce, ze śniadaniami jest tak samo :evil_lol:[/QUOTE]

kawa pachnie i jest przepyszna :loveu:

w domu rodzinnym tez tak miałam tutaj sniadania sa wspólne a kolacja tak jak u Ciebie :diabloti:

[quote name='marta.k9080']może se kupię mrożone,bo nie chce mi się samej robic[/QUOTE]

po co robić trza isc na łatwizne , i lepsze w smaku są :loveu:

Guest wolfheart
Posted

[quote name='dOgLoV']po co robić trza isc na łatwizne , i lepsze w smaku są :loveu:[/QUOTE]

ja wolę ,te domowe w smaku:lol:

a u mnie każdy je co innego i o innej porze:evil_lol:

Właśnie dałam Lunie ,makrelę na kolację.Zjadła ,ale musiałam jej podawać z ręki.

Posted

[quote name='marta.k9080']ja wolę ,te domowe w smaku:lol:

a u mnie każdy je co innego i o innej porze:evil_lol:

Właśnie dałam Lunie ,makrelę na kolację.Zjadła ,ale musiałam jej podawać z ręki.[/QUOTE]

ja bym tak chciała ale trudno musze znieść wspólne posiłki :roll:

ale bym sobie zjadła makrelę :cool1:

Guest wolfheart
Posted (edited)

Luna ma głupawkę,szczerzy się (uśmiecha) i na każdy dźwięk z ulicy podbiega do okna i warczy na wszystko co żyje:evil_lol:

Edited by marta.k9080
Guest wolfheart
Posted

Hej
jak gorąco,34'C wiatr ledwo co wyczuwalny i mimo lekkiego zachmurzenia ,słońce aż parzy:shake:
Poszłam z Lunką rano o 7.00 na spacer to z 22'C o 9.00 było już 30'C

Teraz byłyśmy na 20min w parku,a potem Lunka wzięła prysznic na ochłodę:p Zawsze tak robię jak jest upalnie i wtedy Lunka lubi siedzieć we wannie ,a ja kilka minut polewam ją prysznicem:p

Chłodzę się właśnie colą z lodem,a lodów zjadłam na razie dwa i pewnie to nie koniec :evil_lol:

Posted

u nas dzisiaj troche chlodniej jest:)na lodach tez juz bylam:eviltong:
kawe uwielbiam i na cieplo i na zimno i z dodatkiem:loveu:a frytki najlepsze domowe:loveu:

Guest wolfheart
Posted

ja zaraz pochłonę znowu loda :) trzeba dokupić wafelki jutro:evil_lol:

Posted

ja na ochłode uwielbiam shake :loveu:

My zrobilismy psom prysznic , tzn wystawilismy wąż i doczepilismy takie coś co chlasta woda a one popatrzyły na to z miną " ale że co My mamy niby z tym zrobić ??" popatrzyły , popatrzyły , odwróciły się i se poszły :splat: