Guest wolfheart Posted July 25, 2013 Posted July 25, 2013 moje ręce wyglądają jakbym się cięła czy coś...:evil_lol: ale jak bawię się z Lunką i mam krótki rękaw,to czego ja oczekuję...cało nigdy z tego nie wychodzę:evil_lol: Quote
łamAga Posted July 25, 2013 Posted July 25, 2013 musisz sobie na spacery sprawić takie rękawy jak mają pozoranci na obronie :diabloti: Quote
Oscar Patric Posted July 25, 2013 Posted July 25, 2013 Mnie nie raz Oscar tak podrapie,jak bym kota w domu miała:evil_lol: Quote
natija Posted July 26, 2013 Posted July 26, 2013 [quote name='marta.k9080']moje ręce wyglądają jakbym się cięła czy coś...:evil_lol: ale jak bawię się z Lunką i mam krótki rękaw,to czego ja oczekuję...cało nigdy z tego nie wychodzę:evil_lol:[/QUOTE] u mnie nogi tak wygladaja od wskakiwania moich suk na kolana:shake: Quote
Guest wolfheart Posted July 26, 2013 Posted July 26, 2013 Hej :) zjadłam dzisiaj dwie jagodzianki i tym razem były napchane nadzieniem:p Luna rozcięła sobie paluszek jeszcze bardziej ,krew nie leci ,ale ranka jest dosyć duża:shake: U na 28'C nad Wisłą myślałam,że się upiekę...ale nie chciałam wejść z Lunką do wody(już mi starczy ,że broczyłam w niej szukając frisbee) Zamówiłam Advantix u Veta,bardzo jestem z niego zadowolona,przez cały miesiąc Luna nie złapała ani jednego kleszcza:multi: Quote
*Magda* Posted July 26, 2013 Posted July 26, 2013 My na FrontLine nie mieliśmy kleszczy przez 3 lata ;) Quote
Guest wolfheart Posted July 26, 2013 Posted July 26, 2013 FrontLine wypróbuję następnym razem :) Quote
vege* Posted July 26, 2013 Posted July 26, 2013 [quote name='marta.k9080']Hej :) zjadłam dzisiaj dwie jagodzianki i tym razem były napchane nadzieniem:p Luna rozcięła sobie paluszek jeszcze bardziej ,krew nie leci ,ale ranka jest dosyć duża:shake: U na 28'C nad Wisłą myślałam,że się upiekę...ale nie chciałam wejść z Lunką do wody(już mi starczy ,że broczyłam w niej szukając frisbee) Zamówiłam Advantix u Veta,bardzo jestem z niego zadowolona,przez cały miesiąc Luna nie złapała ani jednego kleszcza:multi:[/QUOTE] Ja mam obrożę beaphar i krople fiprex i od kilku lat nie mamy żadnego kleszcza :multi: Nawet na Nukę nie wchodzą:multi: Quote
łamAga Posted July 26, 2013 Posted July 26, 2013 Dzisiaj tesciowa nam narobiła ocoty bo stwierdziła ze mamy kupić mleko to zrobi jagodzianki :crazyeye: jak by czytała o czym piszemy :eek2: ale sie okazało ze nie ma jajek , a po jajka jedziemy dopiero jutro bo bierzemy od pani która hoduję kurki :lol: Quote
vege* Posted July 26, 2013 Posted July 26, 2013 [quote name='dOgLoV']Dzisiaj tesciowa nam narobiła ocoty bo stwierdziła ze mamy kupić mleko to zrobi jagodzianki :crazyeye: jak by czytała o czym piszemy :eek2: ale sie okazało ze nie ma jajek , a po jajka jedziemy dopiero jutro bo bierzemy od pani która hoduję kurki :lol:[/QUOTE] My też tylko takie jajka kupujemy, te ze sklepu są obrzydliwe, brzydzę się takie jeść:shake: Quote
łamAga Posted July 26, 2013 Posted July 26, 2013 [quote name='vege*']My też tylko takie jajka kupujemy, te ze sklepu są obrzydliwe, brzydzę się takie jeść:shake:[/QUOTE] ja całe życie jadłam takie ze sklepu ale teraz widze ze nie ma porównania :shake: Quote
*Magda* Posted July 26, 2013 Posted July 26, 2013 A ja kupowałam długo jaja od gospodarza ;) Nigdy im się nie przyglądałam, bo nie było potrzeby ;) ale któregoś dnia zobaczyłam, że on je kupuje w sklepie, a potem sprzedaje u siebie :mdleje: Quote
vege* Posted July 26, 2013 Posted July 26, 2013 [quote name='dOgLoV']ja całe życie jadłam takie ze sklepu ale teraz widze ze nie ma porównania :shake:[/QUOTE] Dokładnie, w tych od zdrowych biegających kurek żółtko wygląda jak żółtko, a nie jak żółtawa rozlana masa, fuj:shake: [quote name='magdabroy']A ja kupowałam długo jaja od gospodarza ;) Nigdy im się nie przyglądałam, bo nie było potrzeby ;) ale któregoś dnia zobaczyłam, że on je kupuje w sklepie, a potem sprzedaje u siebie :mdleje:[/QUOTE] o nie mogę, ale cwaniak:shake: Quote
Guest wolfheart Posted July 26, 2013 Posted July 26, 2013 jajka ze sklepu są ohydne ..fuj my zcasami mamy takie od kur z gospodarstwa,normalnie sobie chodzą po podwórzu dziobią itp żadna tam produkcja masowa...żółto jest pomarańczowe dosłownie,pyszne.Te ze sklepu smakują jak jakieś gluty i mają kolor rozcieńczonej żółtej farby. Quote
vege* Posted July 26, 2013 Posted July 26, 2013 [quote name='marta.k9080']jajka ze sklepu są ohydne ..fuj my zcasami mamy takie od kur z gospodarstwa,normalnie sobie chodzą po podwórzu dziobią itp żadna tam produkcja masowa...żółto jest pomarańczowe dosłownie,pyszne.Te ze sklepu smakują jak jakieś gluty i mają kolor rozcieńczonej żółtej farby.[/QUOTE] Tak dokładnie te ze sklepu tak wyglądają :shake: Moi rodzice zawsze kupują od takiej zaprzyjaźnionej pani co ma kurki, niedużo ma, kilka szt ale też sobie biegają po podwórku, jedzą zdrowo i jajka są bardzo dobrze i wyglądają jak jajka :) Quote
Guest wolfheart Posted July 26, 2013 Posted July 26, 2013 ja żółtko zjem tylko na miękko ze solą,bo na twardo nie przełknę...chyba ,że pokrojone w sałatce z majonezem Quote
vege* Posted July 26, 2013 Posted July 26, 2013 [quote name='marta.k9080']ja żółtko zjem tylko na miękko ze solą,bo na twardo nie przełknę...chyba ,że pokrojone w sałatce z majonezem[/QUOTE] Ja jajka zawsze gotuję tak na półtwardo, że jak kroję na kanapkę to mam takie twarde białko i miękki środek:loveu: Ale na twardo też lubię Quote
natija Posted July 26, 2013 Posted July 26, 2013 a ja zrobilam dzisiaj moje ulubione jagodowe ciasto:loveu:pycha mowie Wam:) Quote
vege* Posted July 26, 2013 Posted July 26, 2013 [quote name='natija']a ja zrobilam dzisiaj moje ulubione jagodowe ciasto:loveu:pycha mowie Wam:)[/QUOTE] jeśli bez kremów i mas to pewnie dobre :) Quote
*Magda* Posted July 26, 2013 Posted July 26, 2013 [quote name='natija']a ja zrobilam dzisiaj moje ulubione jagodowe ciasto:loveu:pycha mowie Wam:)[/QUOTE] I mnie nie zaprosiłaś :mad::obrazic: Quote
natija Posted July 26, 2013 Posted July 26, 2013 hehe wpadla inna kolezanka i dalam jej troche do domu,a polowe TZ juz zjadl:evil_lol: Quote
Guest wolfheart Posted July 27, 2013 Posted July 27, 2013 dobry :) mamy 30'C ,za ciepło słońce parzy i zero wiatru:roll: poszłyśmy niedawno na krótki spacerek bo obie nie miałyśmy ochoty łazić zbyt daleko...do środy podobno będzie codziennie ponad 30'C:shake: Quote
vege* Posted July 27, 2013 Posted July 27, 2013 [quote name='marta.k9080']dobry :) mamy 30'C ,za ciepło słońce parzy i zero wiatru:roll: poszłyśmy niedawno na krótki spacerek bo obie nie miałyśmy ochoty łazić zbyt daleko...do środy podobno będzie codziennie ponad 30'C:shake:[/QUOTE] cześć :) u mnie niestety jest tak samo :( Quote
Recommended Posts