Jump to content
Dogomania

Luna-prawie odważna sunia

Recommended Posts

Posted

a mi sąsiad, który mieszka koło naszej działki na wsi mówił, że taką jaką on sadzi to nie da się ugotować bo zawsze będzie twarda :(

Posted

[quote name='vege*']a mi sąsiad, który mieszka koło naszej działki na wsi mówił, że taką jaką on sadzi to nie da się ugotować bo zawsze będzie twarda :([/QUOTE]

bo to pewnie ta na paszę , u nas też same takie są :roll:

Posted

[quote name='vege*']a mi sąsiad, który mieszka koło naszej działki na wsi mówił, że taką jaką on sadzi to nie da się ugotować bo zawsze będzie twarda :([/QUOTE]

Te które ja gotuję są miękkie ;) Ale nigdy nie solę wody, bo właśnie przez sól twardnieje :mad:

Posted

[quote name='magdabroy']Te które ja gotuję są miękkie ;) Ale nigdy nie solę wody, bo właśnie przez sól twardnieje :mad:[/QUOTE]
ja zawsze dodaję do gotowania łyżeczkę cukru, a jak wyjmuję ugotowaną to jem z solą ;)

Posted

[quote name='natija']gorzej jak zjesz ta dla chowu:evil_lol:[/QUOTE]

A co za różnica czy zje ją najpierw świnia, a potem świnie zjem ja; czy od razu zjem kukurydzę dla świń :evil_lol:

[quote name='vege*']ja zawsze dodaję do gotowania łyżeczkę cukru, a jak wyjmuję ugotowaną to jem z solą ;)[/QUOTE]

Ja jeszcze dodaję masełko do gotowania :loveu:

Posted

[quote name='natija']dodatkowe kalorie nie sa zle ;)[/QUOTE]

[quote name='vege*']właśnie, Adze nie zaszkodzą :)[/QUOTE]

kalorie to zuooooo , wzbudziłyście we mnie wyrzuty sumienia a własnie miałam otworzyć kamyki :placz:

Guest wolfheart
Posted

[quote name='dOgLoV']kalorie to zuooooo , wzbudziłyście we mnie wyrzuty sumienia a własnie miałam otworzyć kamyki :placz:[/QUOTE]

ja jadłam dzisiaj kamyki:diabloti:

Posted

[quote name='vege*']takie to to bez smaku jest[/QUOTE]

jak bez smaku , zajebist...y ma smak :loveu:

[quote name='natija']samo bialko to tez cosik innego:cool3::evil_lol:[/QUOTE]

ale to było wczoraj dzisiaj przerwa :eviltong: