*Magda* Posted July 24, 2013 Posted July 24, 2013 [quote name='vege*']ale cukrowej kukurydzy? jak tak to zazdroszczę:loveu: [/QUOTE] Na polach są różne odmiany, więc co gotuję, to mam inną :evil_lol: Quote
vege* Posted July 24, 2013 Posted July 24, 2013 a mi sąsiad, który mieszka koło naszej działki na wsi mówił, że taką jaką on sadzi to nie da się ugotować bo zawsze będzie twarda :( Quote
łamAga Posted July 24, 2013 Posted July 24, 2013 [quote name='vege*']a mi sąsiad, który mieszka koło naszej działki na wsi mówił, że taką jaką on sadzi to nie da się ugotować bo zawsze będzie twarda :([/QUOTE] bo to pewnie ta na paszę , u nas też same takie są :roll: Quote
vege* Posted July 24, 2013 Posted July 24, 2013 [quote name='dOgLoV']bo to pewnie ta na paszę , u nas też same takie są :roll:[/QUOTE] tak to taka jest :placz: Quote
*Magda* Posted July 24, 2013 Posted July 24, 2013 [quote name='vege*']a mi sąsiad, który mieszka koło naszej działki na wsi mówił, że taką jaką on sadzi to nie da się ugotować bo zawsze będzie twarda :([/QUOTE] Te które ja gotuję są miękkie ;) Ale nigdy nie solę wody, bo właśnie przez sól twardnieje :mad: Quote
vege* Posted July 24, 2013 Posted July 24, 2013 [quote name='magdabroy']Te które ja gotuję są miękkie ;) Ale nigdy nie solę wody, bo właśnie przez sól twardnieje :mad:[/QUOTE] ja zawsze dodaję do gotowania łyżeczkę cukru, a jak wyjmuję ugotowaną to jem z solą ;) Quote
*Magda* Posted July 24, 2013 Posted July 24, 2013 [quote name='natija']gorzej jak zjesz ta dla chowu:evil_lol:[/QUOTE] A co za różnica czy zje ją najpierw świnia, a potem świnie zjem ja; czy od razu zjem kukurydzę dla świń :evil_lol: [quote name='vege*']ja zawsze dodaję do gotowania łyżeczkę cukru, a jak wyjmuję ugotowaną to jem z solą ;)[/QUOTE] Ja jeszcze dodaję masełko do gotowania :loveu: Quote
*Magda* Posted July 24, 2013 Posted July 24, 2013 [quote name='vege*']nie ja z masłem kukurydzy nie jem ;)[/QUOTE] Ale ona ma wtedy tylko taki maślany posmak :loveu: Quote
vege* Posted July 24, 2013 Posted July 24, 2013 wiem wiem, ale jednak ja wolę z samą solą :loveu: Quote
łamAga Posted July 24, 2013 Posted July 24, 2013 najpierw mi zrobiły smaka na jagodzienke teraz na kukurydzę :splat: ide stąd :flaming: Quote
*Magda* Posted July 24, 2013 Posted July 24, 2013 [quote name='dOgLoV']najpierw mi zrobiły smaka na jagodzienke teraz na kukurydzę :splat: ide stąd :flaming:[/QUOTE] To nara :diabloti: Quote
łamAga Posted July 24, 2013 Posted July 24, 2013 [quote name='magdabroy']To nara :diabloti:[/QUOTE] nie nara tylko daj mi teraz jagodzianke i kukurydzę , zjem je razem :diabloti: Quote
vege* Posted July 24, 2013 Posted July 24, 2013 [quote name='natija']dodatkowe kalorie nie sa zle ;)[/QUOTE] właśnie, Adze nie zaszkodzą :) Quote
łamAga Posted July 24, 2013 Posted July 24, 2013 [quote name='natija']dodatkowe kalorie nie sa zle ;)[/QUOTE] [quote name='vege*']właśnie, Adze nie zaszkodzą :)[/QUOTE] kalorie to zuooooo , wzbudziłyście we mnie wyrzuty sumienia a własnie miałam otworzyć kamyki :placz: Quote
Guest wolfheart Posted July 24, 2013 Posted July 24, 2013 [quote name='dOgLoV']kalorie to zuooooo , wzbudziłyście we mnie wyrzuty sumienia a własnie miałam otworzyć kamyki :placz:[/QUOTE] ja jadłam dzisiaj kamyki:diabloti: Quote
łamAga Posted July 24, 2013 Posted July 24, 2013 pyszne są :loveu: ale za to zjem se beza , samo białko :diabloti: Quote
vege* Posted July 24, 2013 Posted July 24, 2013 [quote name='natija']ja tam tez kamykow nie lubie:eviltong:[/QUOTE] takie to to bez smaku jest Quote
natija Posted July 24, 2013 Posted July 24, 2013 samo bialko to tez cosik innego:cool3::evil_lol: Quote
łamAga Posted July 24, 2013 Posted July 24, 2013 [quote name='vege*']takie to to bez smaku jest[/QUOTE] jak bez smaku , zajebist...y ma smak :loveu: [quote name='natija']samo bialko to tez cosik innego:cool3::evil_lol:[/QUOTE] ale to było wczoraj dzisiaj przerwa :eviltong: Quote
Recommended Posts