Jump to content
Dogomania

Luna-prawie odważna sunia

Recommended Posts

Guest wolfheart
Posted

jak mama kupi sernik,to ja zawsze wybieram kawałek bez rodzynek,a jak już są to skrupulatnie je wybieram :evil_lol:

Posted

[quote name='marta.k9080']jak mama kupi sernik,to ja zawsze wybieram kawałek bez rodzynek,a jak już są to skrupulatnie je wybieram :evil_lol:[/QUOTE]
moje dzeci robia to samo:evil_lol:

Posted

[quote name='vege*']A ja jem gotowaną kolbę kukurydzy :loveu:[/QUOTE]

[quote name='marta.k9080']mniam:p dawno nie jadłam...[/QUOTE]

też dawno nie jadłam :loveu:

[quote name='natija']a tam nie znacie sie:eviltong:[/QUOTE]

właśnie że się znamy :diabloti:

[quote name='vege*']ja kocham kukurydzę :loveu:

ja lubię rodzynki w czekoladzie :)[/QUOTE]

ja też uwielbiam :loveu:

ale rodzynki to zuoooo konieczne , jak musze o zjem ale ogólnie to rodzynki lubię tylko w formie winogrona :diabloti:

[quote name='marta.k9080']jak mama kupi sernik,to ja zawsze wybieram kawałek bez rodzynek,a jak już są to skrupulatnie je wybieram :evil_lol:[/QUOTE]

a ja jem tylko sernik bez rodzynek :diabloti:

Guest wolfheart
Posted

[quote name='vege*']Ja lubię tylko szarlotkę (na zimno!!!!), murzynka i strucle :loveu:[/QUOTE]

o taak :p jadłam jagodziankę wczoraj,ale miała więcej ciasta niż jagód :placz:

Posted

[quote name='marta.k9080']o taak :p jadłam jagodziankę wczoraj,ale miała więcej ciasta niż jagód :placz:[/QUOTE]
jagodzianki też lubię:loveu: ale właśnie jak mają dużo jagód, a teraz oszukują w tych sklepach bo płacisz więcej a jagód tam tyle co nic :(

Guest wolfheart
Posted

no...wielka dziura w cieście ,a na dnie jagód może tyle co na łyżkę,co za chamstwo

Posted

dokładnie :angryy: szkoda, że sama nie umiem robić :( moja babcia zawsze robiła takie pyszne, ale już ma 88 lat i nie ma siły robić takich rzeczy :(

Guest wolfheart
Posted

ale gdzieś w mieście u mnie,mają podobno jagodzianki dosłownie napchane nadzieniem...trza by obejść wszystkie cukiernie:evil_lol:

Posted

[quote name='vege*']no o smaku wędzonej, ale zazwyczaj były w tej największej biedronce :eviltong:[/QUOTE]

a te zwykłe czy "polskie smaki " ?? bo własnie zauważyłam ze one maja inne opakowanie niż te co kiedyś były i te sa normalne z top chipsa bez napisu polskie smaki :lol:

Posted

[quote name='vege*']A ja jem gotowaną kolbę kukurydzy :loveu:[/QUOTE]

Ja mam pole kukurydzy za domem ;) Już nie długo będę mogła ją jeść do woli :loveu:

[quote name='natija']musze w necie poszukac dobrego pszepisu na jagodzianke i zrobic:loveu:[/QUOTE]

Jak zrobisz, to daj znać :cool3:

[quote name='dOgLoV']właśnie wpieprzam chipsy z biedronki o smaku : uwaga : wędzonej szynki :multi: powróciły :multi:[/QUOTE]

A Wy znowu o chipsach :roll:

Posted

[quote name='magdabroy']Ja mam pole kukurydzy za domem ;) Już nie długo będę mogła ją jeść do woli :loveu:

Jak zrobisz, to daj znać :cool3:

A Wy znowu o chipsach :roll:[/QUOTE]
ale cukrowej kukurydzy? jak tak to zazdroszczę:loveu:

bo chipsy są pyszne :loveu: