Guest wolfheart Posted July 24, 2013 Posted July 24, 2013 jak mama kupi sernik,to ja zawsze wybieram kawałek bez rodzynek,a jak już są to skrupulatnie je wybieram :evil_lol: Quote
natija Posted July 24, 2013 Posted July 24, 2013 [quote name='marta.k9080']jak mama kupi sernik,to ja zawsze wybieram kawałek bez rodzynek,a jak już są to skrupulatnie je wybieram :evil_lol:[/QUOTE] moje dzeci robia to samo:evil_lol: Quote
łamAga Posted July 24, 2013 Posted July 24, 2013 [quote name='vege*']A ja jem gotowaną kolbę kukurydzy :loveu:[/QUOTE] [quote name='marta.k9080']mniam:p dawno nie jadłam...[/QUOTE] też dawno nie jadłam :loveu: [quote name='natija']a tam nie znacie sie:eviltong:[/QUOTE] właśnie że się znamy :diabloti: [quote name='vege*']ja kocham kukurydzę :loveu: ja lubię rodzynki w czekoladzie :)[/QUOTE] ja też uwielbiam :loveu: ale rodzynki to zuoooo konieczne , jak musze o zjem ale ogólnie to rodzynki lubię tylko w formie winogrona :diabloti: [quote name='marta.k9080']jak mama kupi sernik,to ja zawsze wybieram kawałek bez rodzynek,a jak już są to skrupulatnie je wybieram :evil_lol:[/QUOTE] a ja jem tylko sernik bez rodzynek :diabloti: Quote
vege* Posted July 24, 2013 Posted July 24, 2013 Ja lubię tylko szarlotkę (na zimno!!!!), murzynka i strucle :loveu: Quote
Guest wolfheart Posted July 24, 2013 Posted July 24, 2013 [quote name='vege*']Ja lubię tylko szarlotkę (na zimno!!!!), murzynka i strucle :loveu:[/QUOTE] o taak :p jadłam jagodziankę wczoraj,ale miała więcej ciasta niż jagód :placz: Quote
vege* Posted July 24, 2013 Posted July 24, 2013 [quote name='marta.k9080']o taak :p jadłam jagodziankę wczoraj,ale miała więcej ciasta niż jagód :placz:[/QUOTE] jagodzianki też lubię:loveu: ale właśnie jak mają dużo jagód, a teraz oszukują w tych sklepach bo płacisz więcej a jagód tam tyle co nic :( Quote
Guest wolfheart Posted July 24, 2013 Posted July 24, 2013 no...wielka dziura w cieście ,a na dnie jagód może tyle co na łyżkę,co za chamstwo Quote
vege* Posted July 24, 2013 Posted July 24, 2013 dokładnie :angryy: szkoda, że sama nie umiem robić :( moja babcia zawsze robiła takie pyszne, ale już ma 88 lat i nie ma siły robić takich rzeczy :( Quote
Guest wolfheart Posted July 24, 2013 Posted July 24, 2013 ale gdzieś w mieście u mnie,mają podobno jagodzianki dosłownie napchane nadzieniem...trza by obejść wszystkie cukiernie:evil_lol: Quote
natija Posted July 24, 2013 Posted July 24, 2013 musze w necie poszukac dobrego pszepisu na jagodzianke i zrobic:loveu: Quote
vege* Posted July 24, 2013 Posted July 24, 2013 u mnie jest jedna super cukiernia, muszę iść i zobaczyć czy już mają jagodzianki :) Quote
łamAga Posted July 24, 2013 Posted July 24, 2013 właśnie wpieprzam chipsy z biedronki o smaku : uwaga : wędzonej szynki :multi: powróciły :multi: Quote
łamAga Posted July 24, 2013 Posted July 24, 2013 [quote name='vege*']od dawna już są:evil_lol:[/QUOTE] quwa a ja szukałam i szukałam i nigdy nie było :placz: raz do roku tylko rzucali na sklepy :mad: Quote
vege* Posted July 24, 2013 Posted July 24, 2013 a ja je często widziałam w 5 biedronkach jakie są w moim małym mieście :evil_lol: Quote
łamAga Posted July 24, 2013 Posted July 24, 2013 [quote name='vege*']a ja je często widziałam w 5 biedronkach jakie są w moim małym mieście :evil_lol:[/QUOTE] ale na pewno WĘDZONEJ ?? :cool3: Quote
vege* Posted July 24, 2013 Posted July 24, 2013 no o smaku wędzonej, ale zazwyczaj były w tej największej biedronce :eviltong: Quote
łamAga Posted July 24, 2013 Posted July 24, 2013 [quote name='vege*']no o smaku wędzonej, ale zazwyczaj były w tej największej biedronce :eviltong:[/QUOTE] a te zwykłe czy "polskie smaki " ?? bo własnie zauważyłam ze one maja inne opakowanie niż te co kiedyś były i te sa normalne z top chipsa bez napisu polskie smaki :lol: Quote
vege* Posted July 24, 2013 Posted July 24, 2013 a nie wiem bo ja kupuje w biedrze tylko paprykowe i serowo cebulowe :lol: Quote
*Magda* Posted July 24, 2013 Posted July 24, 2013 [quote name='vege*']A ja jem gotowaną kolbę kukurydzy :loveu:[/QUOTE] Ja mam pole kukurydzy za domem ;) Już nie długo będę mogła ją jeść do woli :loveu: [quote name='natija']musze w necie poszukac dobrego pszepisu na jagodzianke i zrobic:loveu:[/QUOTE] Jak zrobisz, to daj znać :cool3: [quote name='dOgLoV']właśnie wpieprzam chipsy z biedronki o smaku : uwaga : wędzonej szynki :multi: powróciły :multi:[/QUOTE] A Wy znowu o chipsach :roll: Quote
natija Posted July 24, 2013 Posted July 24, 2013 zrobily mi ochot na chipsy,a ja nie mam w domu nic:shake: kukurydze to ja tez uwielbiam:loveu: Quote
łamAga Posted July 24, 2013 Posted July 24, 2013 [quote name='magdabroy'] A Wy znowu o chipsach :roll:[/QUOTE] te chipsy sa pyszne :loveu: Quote
vege* Posted July 24, 2013 Posted July 24, 2013 [quote name='magdabroy']Ja mam pole kukurydzy za domem ;) Już nie długo będę mogła ją jeść do woli :loveu: Jak zrobisz, to daj znać :cool3: A Wy znowu o chipsach :roll:[/QUOTE] ale cukrowej kukurydzy? jak tak to zazdroszczę:loveu: bo chipsy są pyszne :loveu: Quote
Recommended Posts