Ptysiak Posted November 23, 2012 Posted November 23, 2012 Dzień dobry :loveu: Udanego jutrzejszego wypadu życzę i słoneczka :) I czekam na zdjęcia :multi: Quote
Sonka95 Posted November 23, 2012 Posted November 23, 2012 Hej ;) My jutro tez idziemy na długi spacerek to Sonia pobawi się z psiakami :loveu: Jutro wpadnę pooglądać foteczki :) Quote
Guest wolfheart Posted November 24, 2012 Posted November 24, 2012 (edited) hej hej obawiam się,że z foteczek nici:-( pogoda u nas zachlapana,rano wróciłyśmy zabłocone.Tam gdzie chciałam pójść ,pewnie nie da się przejść(chyba ,że w błocie po kolana).I jedyny telefon kompatybilny z laptopem jest w naprawie, więc nie miałabym jak przesłać zdjęć.A aparat nie działa chwilowo.Może jak przestanie padać ,to chociaż do lasu pójdziemy...eh.Przykro mi:shake:Na razie zdjątek ,nie ma:oops::placz: Z rana to Lunka wystraszyła się nagłego ruchu sąsiadki,ale ta pani akurat jedna z nielicznych normalnych i Lunę olała.Później Lunka bardzo ładnie się zachowywała.Rano to nawet sama ciągnie na dwór:multi: Edited November 24, 2012 by marta.k9080 Quote
Ptysiak Posted November 24, 2012 Posted November 24, 2012 Dzień dobry :) Buuu szkoda :(:(:( Ale dobrze, że coraz chętniej Lunka wychodzi i robi postępy :loveu: Quote
Guest wolfheart Posted November 24, 2012 Posted November 24, 2012 a no szkoda:shake: Luna właśnie usiadła na przeciw mnie i gapi się maślanymi oczkami(czyt. wymusza zabawę:evil_lol:). Spadam więc,wybawić kochany ryjeczek.Ostatnio jedna z lepszych zabaw, to szukanie smaczków pozrzucanych po mieszkaniu:eviltong: Quote
Ptysiak Posted November 24, 2012 Posted November 24, 2012 Też tak się bawię z Ptysiem :) A jak siedzę przed lapkiem a on chce się bawić to wie, że nie wstanę więc przynosi mi na kolana zabawki i trąca głową żebym rzucała :evil_lol: i tak może pół dnia czasami :evil_lol: Miłej zabawy ;) Quote
Besti Posted November 24, 2012 Posted November 24, 2012 marta.k9080 napisał(a): Sąsiadka znafffczyni lubi ciupciać sobie do Luny(bo jak się pociupcia to piesek nie będzie się tak bał...:shake:) Jak byłam mała mój dziadek miał psa który na takie ciupcianie warczał i rzucał się:roll: Ale Twoja sąsiadka i tak ma na to swoją złotą teorię, pewnie źle lub za mało do niego ciupcialiśmy:lol: Quote
Guest wolfheart Posted November 25, 2012 Posted November 25, 2012 Ptysiak Luna wycwaniła się do tego stopnia ,że wpycha mi się na kolana, albo trąca łapką w kolano i robi minę ,która mówi "poooobaw się ze mną plooooooooooosę":modla: :evil_lol: Unikatowydiament cześć Księciunie:p Besti niedobre z Was ludzie-nie chciało Wam się porządnie ciupciać:evil_lol:;) Znowu chwalę Luniasta:multi:Panna już nie boi się, wcale a wcale ,tych kolorowych worków na śmieci,które stoją wypchane liśćmi :multi:Normalnie obok nich przechodzi-olewa je:razz: Quote
Guest wolfheart Posted November 25, 2012 Posted November 25, 2012 dzień dobry:lol:(u nas nie dobry bo chlapa,szaro,mgliście,mokro..eh) Śnieg bardzo chętnie zobaczę...a ma być w połowie Grudnia niby:roll: Oczywiście z moim szczęściem,przemokły mi dzisiaj ...kalosze:crazyeye:(później znalazłam dziurę eh) Quote
łamAga Posted November 25, 2012 Posted November 25, 2012 ja śnieg też bym chciala ale żeby było go dużo i żeby był suchy bo chlapy nie lubię :shake: Quote
Ptysiak Posted November 25, 2012 Posted November 25, 2012 Dzień dobry :) [quote name='marta.k9080']Ptysiak Luna wycwaniła się do tego stopnia ,że wpycha mi się na kolana, albo trąca łapką w kolano i robi minę ,która mówi "poooobaw się ze mną plooooooooooosę":modla: :evil_lol: :evil_lol: Mi się Ptyś na kolana nie zmieści, już próbowała tego kiedyś :evil_lol: Ja też chcę śnie!!! :placz: Quote
xyzxyz Posted November 25, 2012 Posted November 25, 2012 Dzień dobry :) Ja mam przekichane, kiedy najpierw na kolana wdrapie mi się Feluś, później zazdrosna Pchełka na plecy, a na koniec Atos postanawia dać buzi :evil_lol: Quote
Oscar Patric Posted November 25, 2012 Posted November 25, 2012 magdabroy napisał(a):Ja też chcę śnieg :placz: a Ja nie:angryy: ,wolę słoneczko i ciepełko:multi: Quote
Guest wolfheart Posted November 26, 2012 Posted November 26, 2012 hej widzę,bardzo lubimy śnieg(prawie wszyscy:evil_lol:) .Lepszy biały puch niż liściaste zgniłki,no i zimą nie ma robali,mniej kleszczy itp:multi: Luna pewnie się ucieszy jak w końcu śnieg sypnie:p na początku roku z umiłowaniem ryła w zaspach i trenowała śnieżne skoki z nurkowaniem w zaspę:evil_lol: Dzisiaj słoneczko nam świeci.Co z tego ,jak i tak jest mokro,wilgotno i ogólnie chlapa...bleee.Mamy 7'C ,a ja czekam z utęsknieniem na temp. poniżej zera i suchy puszysty śnieg. Lunka ma chyba zegar-czujnik wbudowany w łepek.Codziennie rano 06.30 siada na przeciw mnie,lub gramoli się na mnie(to nic ,że leże sobie w łóżku:evil_lol:),równo o 09.00 czeka na śniadanie,równo o 18.30 czeka na kolacje:evil_lol: równo o 21.30 wstaje by pość na wieczorne-szybkie siusiu...jak one to robią:cool1: Quote
Ana :) Posted November 26, 2012 Posted November 26, 2012 ja też lubię śnieg pod warunkiem, że jest śniegiem, a nie jakąś pluchą :) ale i tak wolała bym, żeby było już lato :evil_lol: Quote
Guest wolfheart Posted November 26, 2012 Posted November 26, 2012 Ana : ) a mnie lato obrzydło tego roku,przez kleszcze i inne paskudztwo... Jakoś w połowie lutego ,tego roku to mieliśmy śniegu po kolana...ale zabawa była ,wyglądałam jak bałwan,a Lunka jak sniego-pies:evil_lol:...niech już poprószy Quote
Guest wolfheart Posted November 26, 2012 Posted November 26, 2012 śniegu spadnij:p Zimowa Luneczka(2-3 mieś) :p Quote
badmasi Posted November 26, 2012 Posted November 26, 2012 Ale fajnie! Moje psy też uwielbiają śnieg, na jego widok zamieniają się w przygłupiaste szczeniaki. W śniegu fajnie się też bawi w szukanie piłek. Choć bywa, że niektóre wyłonią się dopiero po roztopach ;) Cieszę się, że Lunka pozbywa się strachów. Dobre jest też to, że psy z lęków wyrastają, jak dla mnie ten okres stabilizacji nadszedł dopiero między drugim a trzecim rokiem życia suki. Moja collie ma chyba już tylko jednego wroga a jest nim telebim no i może jeszcze gigantyczny balon reklamowy...;) Ostatnio pracowałyśmy z frisbee w towarzystwie traktora, panów z dmuchawami na liście i kilku rozszczekanych psów a moja suka skupiona na deklu i tylko na nim - ale byłam dumna! Quote
Guest wolfheart Posted November 26, 2012 Posted November 26, 2012 badmasi ostatnio o tym wyrastaniu z lęków,mówiła mi Vetka:lol: leczy się u niej taka suczka ,która do 18mieś była strachulcem, a potem znormalniała;) O tak to powód do dumy.Ja zawsze czuje ogromną satysfakcję kiedy Lunka pokona kolejnego stracha:multi:,a ostatnio dużo mam powodów do zadowolenia. Quote
xyzxyz Posted November 26, 2012 Posted November 26, 2012 Ja też wolę zimę - Atos się wtedy uaktywnia :evil_lol: http://img255.imageshack.us/img255/1002/dsc04686k.jpg nie wygląda na przejętą białym puchem na pleckach :D Quote
Sonka95 Posted November 26, 2012 Posted November 26, 2012 Co za słodziak http://img692.imageshack.us/img692/4843/dsc04655l.jpg :loveu: U nas dzisiaj było nawet słonko , ale na krótko :shake: A w weekend to pogoda nieciekawa .... Ja prawie cały weekend przespałam , a tu już trzeba do szkoły Quote
Recommended Posts