*Magda* Posted July 18, 2013 Posted July 18, 2013 A ja wypiłam koktajl truskawkowy :eviltong::loveu: Quote
łamAga Posted July 18, 2013 Posted July 18, 2013 [quote name='marta.k9080']i tak najgorsze chipsy jakie jadłam to wassabi fuj fuj fuj:-? zjadłam teraz mega słodkiego arbuza:loveu:[/QUOTE] uwierz mi wassabi to miód w porównaniu z tymi chrupkami ( chociaż to głupie porównanie bo miodu nie lubie ale tak sie mówi :diabloti:) ale bym sobie teraz poprawiła smak arbuzem :loveu: [quote name='magdabroy']A ja wypiłam koktajl truskawkowy :eviltong::loveu:[/QUOTE] ja w pracy piłam koktajl arbuzowy i myślałam ze sie porzygam , nie wiem co sie ze mna dzieje , od pewnego czasu nic mi nie smakuje z tych rzeczy co mi smakowały , kiedys uwielbiałam kurczaka po hawajsku , wczoraj był w pracy na śniadanie , jadłam go i mi się cofało , wczoraj jadłam gotowana słodką kapuste którą uwielbiałam i to samo , dzisiaj ten koktaj arbuzowy , pyszny , a dzisiaj mi sie cofał :roll: chyba jestem chora na coś :roll: Quote
natija Posted July 18, 2013 Posted July 18, 2013 ale zescie nagadaly:mad: dogo m i muli jak chol..ra:angryy: Quote
łamAga Posted July 18, 2013 Posted July 18, 2013 [quote name='magdabroy']Czyżby dzidziuś :cool3:[/QUOTE] nie sądze , właśnie miałam okres :roll: Quote
*Magda* Posted July 18, 2013 Posted July 18, 2013 [quote name='dOgLoV']nie sądze , właśnie miałam okres :roll:[/QUOTE] To o niczym nie świadczy :eviltong: Quote
łamAga Posted July 18, 2013 Posted July 18, 2013 [quote name='magdabroy']To o niczym nie świadczy :eviltong:[/QUOTE] w mojej rodzinie sie jeszcze z tego co wiem nie zdarzyło takie coś żeby mieć okres i byc w ciazy wiec nie sadze zebym była pierwsza :) a pare dni temu mi sie tak strasznie w głowie kręciło ze normalnie łóżko mi wirowało a rano nawet kawy nie wypiłam tak mnie mdliło , a teraz to więc już sobie wkręcam ze mam jakiś nowotwor czy cos :roll: Quote
*Magda* Posted July 18, 2013 Posted July 18, 2013 [quote name='dOgLoV']w mojej rodzinie sie jeszcze z tego co wiem nie zdarzyło takie coś żeby mieć okres i byc w ciazy wiec nie sadze zebym była pierwsza :) a pare dni temu mi sie tak strasznie w głowie kręciło ze normalnie łóżko mi wirowało a rano nawet kawy nie wypiłam tak mnie mdliło , a teraz to więc już sobie wkręcam ze mam jakiś nowotwor czy cos :roll:[/QUOTE] To sobie nie wkręcaj wariatko :roll: Quote
łamAga Posted July 18, 2013 Posted July 18, 2013 [quote name='magdabroy']To sobie nie wkręcaj wariatko :roll:[/QUOTE] staram się ;) Quote
łamAga Posted July 18, 2013 Posted July 18, 2013 [quote name='natija']oj beby coraz bardziej pewne:evil_lol:[/QUOTE] za bardzo chce żeby sie udalo :eviltong: Quote
natija Posted July 18, 2013 Posted July 18, 2013 teraz sie udalo:multi:zobaczysz:cool3:wrozia Patrycha Ci to mowi:evil_lol: Quote
łamAga Posted July 18, 2013 Posted July 18, 2013 [quote name='natija']teraz sie udalo:multi:zobaczysz:cool3:wrozia Patrycha Ci to mowi:evil_lol:[/QUOTE] Hehe super by było :) ale i tak wątpie ;) okaże sie za jakiś czas ;) Quote
łamAga Posted July 18, 2013 Posted July 18, 2013 [quote name='natija']za miesiac juz bedziesz pewna;)[/QUOTE] chyba bym na kolanach do częstochowy poszła jak by sie okazało ze sie udało heh a teraz ide leżakować bo jutro pobudka o 5tej ;) Quote
natija Posted July 18, 2013 Posted July 18, 2013 przede mna bedziesz klekac jak Ci wykrakam:eviltong: Quote
Sonka95 Posted July 18, 2013 Posted July 18, 2013 Hej :) Szkoda frisbee , ale ja też mam gape , która gubi piłki ;) Quote
Guest wolfheart Posted July 19, 2013 Posted July 19, 2013 Hej pochmurno u nas dzisiaj,poszłyśmy nad Wisłę,tym razem bez zabawki:roll:,Luna musiała zadowolić się kijem:diabloti: W nocy kajała się przede mną,to jej wybaczyłam,taka szczęśliwa była że prawie ogon jej odleciał:evil_lol: Wlazła do łózka i trzymała łepek na moich nogach...eh i jak tu jej nie kochać :loveu: Quote
Guest wolfheart Posted July 20, 2013 Posted July 20, 2013 Hello :) u nas dzisiaj leniwy dzień,jak to w weekendy bywa :) Rano byłyśmy na spacerku z Rocky'm,psiaki pogoniły sarnę:diabloti:. Przed chwilą wróciłyśmy z drugiego spacerku. Słonecznie u nas i 23'C ale niebo jest całe w puchatych chmurach:p Quote
natija Posted July 20, 2013 Posted July 20, 2013 u nas tez rano bylo pochmurnie i chlodno,teraz swieci slonce i jest ciepluto,a od jutra znowu upal:) Quote
*Magda* Posted July 20, 2013 Posted July 20, 2013 [quote name='natija']u nas tez rano bylo pochmurnie i chlodno,teraz swieci slonce i jest ciepluto,a od jutra znowu upal:)[/QUOTE] I dobrze, że będzie ciepło ;) Theoś będzie moczył dooopkę w baseniku, a my będziemy jutro grillować :loveu: Quote
natija Posted July 20, 2013 Posted July 20, 2013 ja tez bede sie w basenie moczyc;)no i mam nadzieje,ze w koncu namowie TZ na grilla;) Quote
*Magda* Posted July 20, 2013 Posted July 20, 2013 U mnie już byś kilka razy jadła mięsko z grilla :eviltong: Quote
Recommended Posts