Jump to content
Dogomania

Luna-prawie odważna sunia

Recommended Posts

Guest wolfheart
Posted

Luna ma kiełbie we łbie...:mad:

cudownie...uwielbiam jak ubranie do mnie przylega.Miałam leginsy-rybaczki.Na dworze było 27'C szybko wyschłam.Tylko to obrzydliwe dno,pod moimi bosymi stopami...

Posted

[quote name='marta.k9080']Luna ma kiełbie we łbie...:mad:

cudownie...uwielbiam jak ubranie do mnie przylega.Miałam leginsy-rybaczki.Na dworze było 27'C szybko wyschłam.Tylko to obrzydliwe dno,pod moimi bosymi stopami...[/QUOTE]

a feeeee :diabloti:

ja dzisiaj tez byłam mokra bo pralismy psy i myłam samochód , fuj jakie obrzydliwe uczucie przylepiajacych sie rzeczy do ciała :shake:

Guest wolfheart
Posted

jakby mnie jakaś ryba dotknęła,to spie*doliła bym z krzykiem ,ryby są ohydne:-?

mnie tam nie brzydzi jakoś szczególnie,ale nienawidzę chodzić taka oblepiona ubraniem,tym bardziej ,że prawie se doope umoczyłam:roll:

Posted

[quote name='marta.k9080']jakby mnie jakaś ryba dotknęła,to spie*doliła bym z krzykiem ,ryby są ohydne:-?

mnie tam nie brzydzi jakoś szczególnie,ale nienawidzę chodzić taka oblepiona ubraniem,tym bardziej ,że prawie se doope umoczyłam:roll:[/QUOTE]

ryby sa fajne ale jak mnie nie dotykają :shake:

podziwiam Cie bo ja bym nie weszła tam na pewno :shake:

Guest wolfheart
Posted

szkoda mi było nowej zabawki..eh:angryy:

Guest wolfheart
Posted

bo mokre ubranie,czy ryby?:evil_lol:

Guest wolfheart
Posted

mnie aż dreszcz przeszedł jak dotknęłam stopą jakiś wodorostów ,czy coś...:-?

bym zabrnęła dalej ale tam nierówno dno jest,a nie chciałam cała się zamoczyć

Posted

[quote name='marta.k9080']mnie aż dreszcz przeszedł jak dotknęłam stopą jakiś wodorostów ,czy coś...:-?

bym zabrnęła dalej ale tam nierówno dno jest,a nie chciałam cała się zamoczyć[/QUOTE]

no dokładnie , takie obślizgłe badziewia sie plątają miedzy nogami fuj :shake:

Guest wolfheart
Posted

Luna od powrotu ze spaceru,leży w przedpokoju i jest cichutko jakby jej wcale nie było:diabloti:
Doskonale wie ,że nabroiła.Wiedziała natychmiast jak wydarłam się "k*rwa patrz coś narobiła" i klika innych soczystych słów:diabloti: Musiałabys mnie słyszec jak klęłam brocząc w tej ohydnej wodzie...

Posted

[quote name='marta.k9080']Luna od powrotu ze spaceru,leży w przedpokoju i jest cichutko jakby jej wcale nie było:diabloti:
Doskonale wie ,że nabroiła.Wiedziała natychmiast jak wydarłam się "k*rwa patrz coś narobiła" i klika innych soczystych słów:diabloti: Musiałabys mnie słyszec jak klęłam brocząc w tej ohydnej wodzie...[/QUOTE]

buahahhahahhaahhaa :diabloti:

biedna Lunka :roll: ukochaj ją od Cioci :diabloti:

Guest wolfheart
Posted

jutro ją ukocham,dzisiaj ma prze*ebane u mnie:mad:

Guest wolfheart
Posted

nie:diabloti: bo pomyśli ,że już jej darowałam

ona dużo rozumie,bardzo dużo i wie że od momentu w którym nabroiła cały czas jestem zła o tą konkretną rzecz

w sumie jak zliczyłam,to w ciągu 7mieś Luna przej*bała zabawki za prawie 100zł:mad:

Guest wolfheart
Posted

nie będę,ale nic jej nie kupię przez dłuuuuugi czas

Posted

Ja przestałm kupować Neronowi zabawki bo on i tak sie nimi nie bawi :shake:

ale zjeban....e chrupki se kupiłam , myślałam ze beda dobre a tego sie jeść nie da :roll: o smaku soli i octu :roll:

Posted

[quote name='dOgLoV']Ja przestałm kupować Neronowi zabawki bo on i tak sie nimi nie bawi :shake:

ale zjeban....e chrupki se kupiłam , myślałam ze beda dobre a tego sie jeść nie da :roll: o smaku soli i octu :roll:

Octu :crazyeye: A po ch*j chrupki o smaku octu :hmmmm:

Guest wolfheart
Posted

sól i ocet...nie brzmi smakowicie,co Cię podkusiło ?

Posted

[quote name='magdabroy']Octu :crazyeye: A po ch*j chrupki o smaku octu :hmmmm:

właśnie nie wiem ale zachęciły mnie one a tu masz , zjeść sie tego nie da :roll:

Posted

[quote name='marta.k9080']sól i ocet...nie brzmi smakowicie,co Cię podkusiło ?[/QUOTE]

wygląd mnie skusił , wyobrazalam sobie ze beda smakowały jak frytki , jakoś pominełam w myślach ten ocet :angryy:

Guest wolfheart
Posted

Brytyjczycy mają dziwne smaki:evil_lol:

Guest wolfheart
Posted

i tak najgorsze chipsy jakie jadłam to wassabi fuj fuj fuj:-?

zjadłam teraz mega słodkiego arbuza:loveu: