Guest wolfheart Posted July 18, 2013 Posted July 18, 2013 Luna ma kiełbie we łbie...:mad: cudownie...uwielbiam jak ubranie do mnie przylega.Miałam leginsy-rybaczki.Na dworze było 27'C szybko wyschłam.Tylko to obrzydliwe dno,pod moimi bosymi stopami... Quote
łamAga Posted July 18, 2013 Posted July 18, 2013 [quote name='marta.k9080']Luna ma kiełbie we łbie...:mad: cudownie...uwielbiam jak ubranie do mnie przylega.Miałam leginsy-rybaczki.Na dworze było 27'C szybko wyschłam.Tylko to obrzydliwe dno,pod moimi bosymi stopami...[/QUOTE] a feeeee :diabloti: ja dzisiaj tez byłam mokra bo pralismy psy i myłam samochód , fuj jakie obrzydliwe uczucie przylepiajacych sie rzeczy do ciała :shake: Quote
Guest wolfheart Posted July 18, 2013 Posted July 18, 2013 jakby mnie jakaś ryba dotknęła,to spie*doliła bym z krzykiem ,ryby są ohydne:-? mnie tam nie brzydzi jakoś szczególnie,ale nienawidzę chodzić taka oblepiona ubraniem,tym bardziej ,że prawie se doope umoczyłam:roll: Quote
łamAga Posted July 18, 2013 Posted July 18, 2013 [quote name='marta.k9080']jakby mnie jakaś ryba dotknęła,to spie*doliła bym z krzykiem ,ryby są ohydne:-? mnie tam nie brzydzi jakoś szczególnie,ale nienawidzę chodzić taka oblepiona ubraniem,tym bardziej ,że prawie se doope umoczyłam:roll:[/QUOTE] ryby sa fajne ale jak mnie nie dotykają :shake: podziwiam Cie bo ja bym nie weszła tam na pewno :shake: Quote
Guest wolfheart Posted July 18, 2013 Posted July 18, 2013 szkoda mi było nowej zabawki..eh:angryy: Quote
łamAga Posted July 18, 2013 Posted July 18, 2013 [quote name='marta.k9080']szkoda mi było nowej zabawki..eh:angryy:[/QUOTE] no niby tak ale ja bym i tak tam nie weszła :shake: Quote
łamAga Posted July 18, 2013 Posted July 18, 2013 [quote name='marta.k9080']bo mokre ubranie,czy ryby?:evil_lol:[/QUOTE] ryby i inne świństwa bleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee :eek2: Quote
Guest wolfheart Posted July 18, 2013 Posted July 18, 2013 mnie aż dreszcz przeszedł jak dotknęłam stopą jakiś wodorostów ,czy coś...:-? bym zabrnęła dalej ale tam nierówno dno jest,a nie chciałam cała się zamoczyć Quote
łamAga Posted July 18, 2013 Posted July 18, 2013 [quote name='marta.k9080']mnie aż dreszcz przeszedł jak dotknęłam stopą jakiś wodorostów ,czy coś...:-? bym zabrnęła dalej ale tam nierówno dno jest,a nie chciałam cała się zamoczyć[/QUOTE] no dokładnie , takie obślizgłe badziewia sie plątają miedzy nogami fuj :shake: Quote
Guest wolfheart Posted July 18, 2013 Posted July 18, 2013 Luna od powrotu ze spaceru,leży w przedpokoju i jest cichutko jakby jej wcale nie było:diabloti: Doskonale wie ,że nabroiła.Wiedziała natychmiast jak wydarłam się "k*rwa patrz coś narobiła" i klika innych soczystych słów:diabloti: Musiałabys mnie słyszec jak klęłam brocząc w tej ohydnej wodzie... Quote
łamAga Posted July 18, 2013 Posted July 18, 2013 [quote name='marta.k9080']Luna od powrotu ze spaceru,leży w przedpokoju i jest cichutko jakby jej wcale nie było:diabloti: Doskonale wie ,że nabroiła.Wiedziała natychmiast jak wydarłam się "k*rwa patrz coś narobiła" i klika innych soczystych słów:diabloti: Musiałabys mnie słyszec jak klęłam brocząc w tej ohydnej wodzie...[/QUOTE] buahahhahahhaahhaa :diabloti: biedna Lunka :roll: ukochaj ją od Cioci :diabloti: Quote
Guest wolfheart Posted July 18, 2013 Posted July 18, 2013 jutro ją ukocham,dzisiaj ma prze*ebane u mnie:mad: Quote
łamAga Posted July 18, 2013 Posted July 18, 2013 [quote name='marta.k9080']jutro ją ukocham,dzisiaj ma prze*ebane u mnie:mad:[/QUOTE] to właśnie dlatego masz ją ukochać , u mnie nie ma przej.....ne :eviltong: Quote
Guest wolfheart Posted July 18, 2013 Posted July 18, 2013 nie:diabloti: bo pomyśli ,że już jej darowałam ona dużo rozumie,bardzo dużo i wie że od momentu w którym nabroiła cały czas jestem zła o tą konkretną rzecz w sumie jak zliczyłam,to w ciągu 7mieś Luna przej*bała zabawki za prawie 100zł:mad: Quote
*Magda* Posted July 18, 2013 Posted July 18, 2013 I będziesz jej teraz wypominać te 100zł :mad: Quote
Guest wolfheart Posted July 18, 2013 Posted July 18, 2013 nie będę,ale nic jej nie kupię przez dłuuuuugi czas Quote
łamAga Posted July 18, 2013 Posted July 18, 2013 Ja przestałm kupować Neronowi zabawki bo on i tak sie nimi nie bawi :shake: ale zjeban....e chrupki se kupiłam , myślałam ze beda dobre a tego sie jeść nie da :roll: o smaku soli i octu :roll: Quote
*Magda* Posted July 18, 2013 Posted July 18, 2013 [quote name='dOgLoV']Ja przestałm kupować Neronowi zabawki bo on i tak sie nimi nie bawi :shake: ale zjeban....e chrupki se kupiłam , myślałam ze beda dobre a tego sie jeść nie da :roll: o smaku soli i octu :roll: Octu :crazyeye: A po ch*j chrupki o smaku octu :hmmmm: Quote
Guest wolfheart Posted July 18, 2013 Posted July 18, 2013 sól i ocet...nie brzmi smakowicie,co Cię podkusiło ? Quote
łamAga Posted July 18, 2013 Posted July 18, 2013 [quote name='magdabroy']Octu :crazyeye: A po ch*j chrupki o smaku octu :hmmmm: właśnie nie wiem ale zachęciły mnie one a tu masz , zjeść sie tego nie da :roll: Quote
łamAga Posted July 18, 2013 Posted July 18, 2013 [quote name='marta.k9080']sól i ocet...nie brzmi smakowicie,co Cię podkusiło ?[/QUOTE] wygląd mnie skusił , wyobrazalam sobie ze beda smakowały jak frytki , jakoś pominełam w myślach ten ocet :angryy: Quote
Guest wolfheart Posted July 18, 2013 Posted July 18, 2013 Brytyjczycy mają dziwne smaki:evil_lol: Quote
łamAga Posted July 18, 2013 Posted July 18, 2013 [quote name='marta.k9080']Brytyjczycy mają dziwne smaki:evil_lol:[/QUOTE] teraz to juz wiem :roll: Quote
Guest wolfheart Posted July 18, 2013 Posted July 18, 2013 i tak najgorsze chipsy jakie jadłam to wassabi fuj fuj fuj:-? zjadłam teraz mega słodkiego arbuza:loveu: Quote
Recommended Posts