Jump to content
Dogomania

Luna-prawie odważna sunia

Recommended Posts

Guest wolfheart
Posted

Husky raczej nie są dla mnie,wolę dla siebie psa ,którego można ustawić wedle życzenia:diabloti:

Posted

[quote name='marta.k9080']Husky raczej nie są dla mnie,wolę dla siebie psa ,którego można ustawić wedle życzenia:diabloti:[/QUOTE]

Ja husky też bym nie chciała ale malamuta juz tak :loveu:

Guest wolfheart
Posted

Malamut chyba równie charakterny jest jak Husky:roll: Rocky jest przemiły i piękny,ale uparty jak osioł.

Posted

[quote name='marta.k9080']Malamut chyba równie charakterny jest jak Husky:roll: Rocky jest przemiły i piękny,ale uparty jak osioł.[/QUOTE]

nie no mi sie podobają malamuty ale chcieć to bym też nie chciała , jedna uparta bestia w domu mi wystarczy ;)

Posted

[quote name='vege*']bo ona pewnie nie wie, że ja wiem:diabloti:[/QUOTE]

A skąd wiesz? coś Ci kiedyś pisałam? :hmmmm:

[quote name='marta.k9080']35?:lol:
[/QUOTE]

Dzięki :angryy: Teraz to pojechałaś po całości :mad:

Guest wolfheart
Posted

[quote name='magdabroy']Dzięki :angryy: Teraz to pojechałaś po całości :mad:[/QUOTE]

:diabloti::diabloti: to zdradź teraz czy dużo się pomyliłam...

Posted

[quote name='marta.k9080']:diabloti::diabloti: to zdradź teraz czy dużo się pomyliłam...[/QUOTE]

Postarzałaś mnie :placz: Ja jestem młodsza od Agnieszki :eviltong:

Guest wolfheart
Posted

[quote name='magdabroy']Postarzałaś mnie :placz: Ja jestem młodsza od Agnieszki :eviltong:[/QUOTE]

dlaczego ja myślałam,że jesteś od Agi starsza..?coś mi świtało we łbie ,że kiedyś pisałyście która z Was jest straszą,na Twoim wątku ...nieważne,uznaj że jestem ślepa:Rose::Rose::Rose::Rose::Rose::Rose::Rose::Rose::Rose::Rose:

Posted

[quote name='marta.k9080']dlaczego ja myślałam,że jesteś od Agi starsza..?coś mi świtało we łbie ,że kiedyś pisałyście która z Was jest straszą,na Twoim wątku ...nieważne,uznaj że jestem ślepa:Rose::Rose::Rose::Rose::Rose::Rose::Rose::Rose::Rose::Rose:[/QUOTE]

Za mało się postarałaś i przeprosiny nie przyjęte :eviltong:
Mam 31 ;)

Guest wolfheart
Posted

[quote name='magdabroy']Za mało się postarałaś i przeprosiny nie przyjęte :eviltong:
Mam 31 ;)

proszę ,masz tu pączusia z budyniem...już słodziej nie mogę (bo rzygnę:diabloti:)

Guest wolfheart
Posted

i dobranoc dziewczęta,bo na rano jesteśmy umówione z Rocky'm:loveu:

Posted

[quote name='magdabroy']A skąd wiesz? coś Ci kiedyś pisałam? :hmmmm:
[/QUOTE]
A bo kiedyś jak pisałam, że dziecko to chciałabym mieć jak będę miała te min 28-9 lat i ty wtedy akurat byłaś to powiedziałaś, że masz 29 lat, jak urodziłaś to 30, a Theoś ma już rok więc 31:evil_lol: Tak ja wszystko pamiętam:evil_lol:

Posted

[quote name='vege*']A bo kiedyś jak pisałam, że dziecko to chciałabym mieć jak będę miała te min 28-9 lat i ty wtedy akurat byłaś to powiedziałaś, że masz 29 lat, jak urodziłaś to 30, a Theoś ma już rok więc 31:evil_lol: Tak ja wszystko pamiętam:evil_lol:[/QUOTE]

Dobrą pamięć masz ;)

Guest wolfheart
Posted

hej

wk*rwiona jestem niemożliwie:angryy: Luna utopiła nowe frisbee we Wiśle.K*rwa ,ślepa jest czy co...jaka zła na nią byłam i nadal jestem.Jaka ona bywa roztrzepana:angryy: Wlazłam po same uda do wody i szukałam tego cholerstwa ,ale nic nie znalazłam.Powinnam kopnąć Lunę w d*pę do wody i kazać szukać ,aż znajdzie:angryy:
Ona oczywiście wie jak bardzo nabroiła i że lepiej dzisiaj schodzić mi z drogi.Szału z nią dostanę kiedyś.