łamAga Posted July 17, 2013 Posted July 17, 2013 ooooooooo niezła przygoda :cool3: moze dostaniesz kiedyś Rockiego w prezencie :diabloti: Quote
Guest wolfheart Posted July 17, 2013 Posted July 17, 2013 Husky raczej nie są dla mnie,wolę dla siebie psa ,którego można ustawić wedle życzenia:diabloti: Quote
łamAga Posted July 17, 2013 Posted July 17, 2013 [quote name='marta.k9080']Husky raczej nie są dla mnie,wolę dla siebie psa ,którego można ustawić wedle życzenia:diabloti:[/QUOTE] Ja husky też bym nie chciała ale malamuta juz tak :loveu: Quote
Guest wolfheart Posted July 17, 2013 Posted July 17, 2013 Malamut chyba równie charakterny jest jak Husky:roll: Rocky jest przemiły i piękny,ale uparty jak osioł. Quote
łamAga Posted July 17, 2013 Posted July 17, 2013 [quote name='marta.k9080']Malamut chyba równie charakterny jest jak Husky:roll: Rocky jest przemiły i piękny,ale uparty jak osioł.[/QUOTE] nie no mi sie podobają malamuty ale chcieć to bym też nie chciała , jedna uparta bestia w domu mi wystarczy ;) Quote
*Magda* Posted July 17, 2013 Posted July 17, 2013 [quote name='vege*']bo ona pewnie nie wie, że ja wiem:diabloti:[/QUOTE] A skąd wiesz? coś Ci kiedyś pisałam? :hmmmm: [quote name='marta.k9080']35?:lol: [/QUOTE] Dzięki :angryy: Teraz to pojechałaś po całości :mad: Quote
Guest wolfheart Posted July 17, 2013 Posted July 17, 2013 [quote name='magdabroy']Dzięki :angryy: Teraz to pojechałaś po całości :mad:[/QUOTE] :diabloti::diabloti: to zdradź teraz czy dużo się pomyliłam... Quote
*Magda* Posted July 17, 2013 Posted July 17, 2013 [quote name='marta.k9080']:diabloti::diabloti: to zdradź teraz czy dużo się pomyliłam...[/QUOTE] Postarzałaś mnie :placz: Ja jestem młodsza od Agnieszki :eviltong: Quote
Guest wolfheart Posted July 17, 2013 Posted July 17, 2013 [quote name='magdabroy']Postarzałaś mnie :placz: Ja jestem młodsza od Agnieszki :eviltong:[/QUOTE] dlaczego ja myślałam,że jesteś od Agi starsza..?coś mi świtało we łbie ,że kiedyś pisałyście która z Was jest straszą,na Twoim wątku ...nieważne,uznaj że jestem ślepa:Rose::Rose::Rose::Rose::Rose::Rose::Rose::Rose::Rose::Rose: Quote
*Magda* Posted July 17, 2013 Posted July 17, 2013 [quote name='marta.k9080']dlaczego ja myślałam,że jesteś od Agi starsza..?coś mi świtało we łbie ,że kiedyś pisałyście która z Was jest straszą,na Twoim wątku ...nieważne,uznaj że jestem ślepa:Rose::Rose::Rose::Rose::Rose::Rose::Rose::Rose::Rose::Rose:[/QUOTE] Za mało się postarałaś i przeprosiny nie przyjęte :eviltong: Mam 31 ;) Quote
Guest wolfheart Posted July 17, 2013 Posted July 17, 2013 [quote name='magdabroy']Za mało się postarałaś i przeprosiny nie przyjęte :eviltong: Mam 31 ;) proszę ,masz tu pączusia z budyniem...już słodziej nie mogę (bo rzygnę:diabloti:) Quote
Guest wolfheart Posted July 17, 2013 Posted July 17, 2013 i dobranoc dziewczęta,bo na rano jesteśmy umówione z Rocky'm:loveu: Quote
łamAga Posted July 17, 2013 Posted July 17, 2013 :diabloti::diabloti::diabloti::diabloti::diabloti::diabloti::diabloti::diabloti: dobranoc ;) Quote
vege* Posted July 17, 2013 Posted July 17, 2013 [quote name='magdabroy']A skąd wiesz? coś Ci kiedyś pisałam? :hmmmm: [/QUOTE] A bo kiedyś jak pisałam, że dziecko to chciałabym mieć jak będę miała te min 28-9 lat i ty wtedy akurat byłaś to powiedziałaś, że masz 29 lat, jak urodziłaś to 30, a Theoś ma już rok więc 31:evil_lol: Tak ja wszystko pamiętam:evil_lol: Quote
*Magda* Posted July 17, 2013 Posted July 17, 2013 [quote name='vege*']A bo kiedyś jak pisałam, że dziecko to chciałabym mieć jak będę miała te min 28-9 lat i ty wtedy akurat byłaś to powiedziałaś, że masz 29 lat, jak urodziłaś to 30, a Theoś ma już rok więc 31:evil_lol: Tak ja wszystko pamiętam:evil_lol:[/QUOTE] Dobrą pamięć masz ;) Quote
*Magda* Posted July 17, 2013 Posted July 17, 2013 [quote name='vege*']Szkoda, ze nie do tego co potrzeba :evil_lol:[/QUOTE] Tak zawsze bywa :evil_lol: Quote
Guest wolfheart Posted July 18, 2013 Posted July 18, 2013 hej wk*rwiona jestem niemożliwie:angryy: Luna utopiła nowe frisbee we Wiśle.K*rwa ,ślepa jest czy co...jaka zła na nią byłam i nadal jestem.Jaka ona bywa roztrzepana:angryy: Wlazłam po same uda do wody i szukałam tego cholerstwa ,ale nic nie znalazłam.Powinnam kopnąć Lunę w d*pę do wody i kazać szukać ,aż znajdzie:angryy: Ona oczywiście wie jak bardzo nabroiła i że lepiej dzisiaj schodzić mi z drogi.Szału z nią dostanę kiedyś. Quote
*Magda* Posted July 18, 2013 Posted July 18, 2013 :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Kochana Lunka :loveu: Quote
łamAga Posted July 18, 2013 Posted July 18, 2013 no niestety już takie są nasze psiaki :diabloti: fajnie się chodziło w lumpach po wodzie ?? :diabloti: Quote
Recommended Posts