Jump to content
Dogomania

Luna-prawie odważna sunia

Recommended Posts

Guest wolfheart
Posted

[quote name='dOgLoV']Ale mi teraz wlałyście :oops:

ostatnio wchodzę do pracy a jeden ochroniarz mówi do drugiego ochroniarza " popatrz jakie małolaty tu robią 15lat jak nic ma ta dziewczyna " :diabloti:

ale Ty młodziutka jesteś :crazyeye:[/QUOTE]

sama się prosiłaś:diabloti: :Rose:
o widzisz jaka sexy jesteś
co ja młoda..?

Posted

[quote name='marta.k9080']sama się prosiłaś:diabloti: :Rose:
o widzisz jaka sexy jesteś
co ja młoda..?[/QUOTE]

taaaaaaaaaaa 32latka wyglądająca na 15ście , to nie jest sexy :shake::diabloti:

noooo całe 10 lat młodsza ode mnie jesteś :diabloti:

Posted

[quote name='marta.k9080']:evil_lol:a to co innego[/QUOTE]
no:evil_lol:
[quote name='dOgLoV']Ale mi teraz wlałyście :oops:

ostatnio wchodzę do pracy a jeden ochroniarz mówi do drugiego ochroniarza " popatrz jakie małolaty tu robią 15lat jak nic ma ta dziewczyna " :diabloti:

ale Ty młodziutka jesteś :crazyeye:[/QUOTE]
hahahha dobre:diabloti:
ja jestem jeszcze młodsza bo mam 19,5 roku:diabloti:

Guest wolfheart
Posted

[quote name='dOgLoV']taaaaaaaaaaa 32latka wyglądająca na 15ście , to nie jest sexy :shake::diabloti:

noooo całe 10 lat młodsza ode mnie jesteś :diabloti:[/QUOTE]

10lat...taki kawał czasu...stara babo:diabloti:

Guest wolfheart
Posted

[quote name='dOgLoV']to szmat czasu , jak ja miałam 10 to Ty sie wyklułaś dopiero :diabloti:[/QUOTE]

chyba przy tym wykluwaniu za mocno je*łam się w łeb i teraz jestem piep**nięta:evil_lol:

Posted

[quote name='marta.k9080']chyba przy tym wykluwaniu za mocno je*łam się w łeb i teraz jestem piep**nięta:evil_lol:[/QUOTE]

moze lekarz Cie upuścił :diabloti:

jak ja sie rodziłam to moja mama sie tylko rozkraczyła i wyskoczyłam a lekarz do niej " jak by każda tak rodziła to połowa dzieci by się roztrzaskała " :diabloti: bo ledwo mnie złapał tak wystrzeliłam :diabloti: i to w 8smym miesiącu :diabloti:

Posted

[quote name='marta.k9080']chyba przy tym wykluwaniu za mocno je*łam się w łeb i teraz jestem piep**nięta:evil_lol:[/QUOTE]
ja chyba też:evil_lol:

Aga nie dzieci, tylko młodzież:evil_lol:

Posted

a jeszcze nie jest z Toba tak zle:);)

Guest wolfheart
Posted

dOgLoV możliwe ,że je*łam o podłogę,łeb mam w końcu potłuczony i to nieźle:diabloti:

szybka byłaś i Twoja mama też:evil_lol:

Posted

[quote name='marta.k9080']dOgLoV możliwe ,że je*łam o podłogę,łeb mam w końcu potłuczony i to nieźle:diabloti:

Każda zapewne chciałaby mieć taki poród:evil_lol: Moja mama mówiła, że jak rodziła moją siostrę to to takie uczucie jak takie mocne zatwardzenie, przy mnie już tak nie było:diabloti::evil_lol:

Posted

[quote name='marta.k9080']dOgLoV możliwe ,że je*łam o podłogę,łeb mam w końcu potłuczony i to nieźle:diabloti:

oby jej to nie zostalo:diabloti:

Posted

A te znowu o lodach :roll::diabloti:

[quote name='marta.k9080']no wiesz,ja Cię częstuje takim pysznym lodem,a Ty mnie na rozstrzelanie...:shake: ale Boguś może być:razz:[/QUOTE]

[quote name='dOgLoV']bo polizałam i nic nie czuje :roll: nooo Bogus wymiata :loveu:[/QUOTE]

Linda :loveu:

[quote name='natija']
a ja czasami sama sobie robie:)pycha:):loveu:
[/QUOTE]

Sobie :crazyeye:Chyba TŻtowi :evil_lol:

A ile mi dacie lat? Patrycja i Aga cicho siedzieć :mad:

Guest wolfheart
Posted

[quote name='magdabroy']A ile mi dacie lat? Patrycja i Aga cicho siedzieć :mad:

35?:lol:

hej Wam :)

miałyśmy małą przygodę z samego rana, idziemy sobie lasem ,a nagle z impetem wpada na nas kolega Lunki,Rocky.Obeszłyśmy cały las i łąką,ale pancia/panci nie było.Wzięłam Rocky'ego na smycz i odprowadziłyśmy go do domku,wiedziałam mniej więcej gdzie mieszka i dobrze trafiłam :-P Po drodze spotkałyśmy tego głupiego psa ,który atakował nas zimą,ale dałam rade opanować rozwścieczoną Lunkę i Rocky'ego(oba chciały zaatakować to dogowate bydle) uff...
Pancia Rocky'ego była taka szczęśliwa ,że Rocky z nami wrócił do domu:-PZaprosiła nas na kawę i ciastka,Lunka podjadła sobie paseczki wołowe ,a na odchodne dostałam chyba ze dwa kilo wiśni(pyszneeeeeeee:loveu:) i jabłka papierówki:loveu:

Rocky chyba zakochał się w Lunce,bo uciekł szukając jej(aż znalazł nas w lesie) ,a na odchodne ją wycałował:loveu:

Luna we włościach u Rocky'ego:p