Guest wolfheart Posted July 16, 2013 Posted July 16, 2013 [quote name='dOgLoV']Ale mi teraz wlałyście :oops: ostatnio wchodzę do pracy a jeden ochroniarz mówi do drugiego ochroniarza " popatrz jakie małolaty tu robią 15lat jak nic ma ta dziewczyna " :diabloti: ale Ty młodziutka jesteś :crazyeye:[/QUOTE] sama się prosiłaś:diabloti: :Rose: o widzisz jaka sexy jesteś co ja młoda..? Quote
łamAga Posted July 16, 2013 Posted July 16, 2013 [quote name='marta.k9080']sama się prosiłaś:diabloti: :Rose: o widzisz jaka sexy jesteś co ja młoda..?[/QUOTE] taaaaaaaaaaa 32latka wyglądająca na 15ście , to nie jest sexy :shake::diabloti: noooo całe 10 lat młodsza ode mnie jesteś :diabloti: Quote
vege* Posted July 16, 2013 Posted July 16, 2013 [quote name='marta.k9080']:evil_lol:a to co innego[/QUOTE] no:evil_lol: [quote name='dOgLoV']Ale mi teraz wlałyście :oops: ostatnio wchodzę do pracy a jeden ochroniarz mówi do drugiego ochroniarza " popatrz jakie małolaty tu robią 15lat jak nic ma ta dziewczyna " :diabloti: ale Ty młodziutka jesteś :crazyeye:[/QUOTE] hahahha dobre:diabloti: ja jestem jeszcze młodsza bo mam 19,5 roku:diabloti: Quote
Guest wolfheart Posted July 16, 2013 Posted July 16, 2013 [quote name='dOgLoV']taaaaaaaaaaa 32latka wyglądająca na 15ście , to nie jest sexy :shake::diabloti: noooo całe 10 lat młodsza ode mnie jesteś :diabloti:[/QUOTE] 10lat...taki kawał czasu...stara babo:diabloti: Quote
łamAga Posted July 16, 2013 Posted July 16, 2013 [quote name='vege*']no:evil_lol: hahahha dobre:diabloti: ja jestem jeszcze młodsza bo mam 19,5 roku:diabloti:[/QUOTE] jezuuuuuuuuuu jakie tu dzieci :diabloti: Quote
łamAga Posted July 16, 2013 Posted July 16, 2013 [quote name='marta.k9080']10lat...taki kawał czasu...stara babo:diabloti:[/QUOTE] to szmat czasu , jak ja miałam 10 to Ty sie wyklułaś dopiero :diabloti: Quote
Guest wolfheart Posted July 16, 2013 Posted July 16, 2013 [quote name='dOgLoV']to szmat czasu , jak ja miałam 10 to Ty sie wyklułaś dopiero :diabloti:[/QUOTE] chyba przy tym wykluwaniu za mocno je*łam się w łeb i teraz jestem piep**nięta:evil_lol: Quote
łamAga Posted July 16, 2013 Posted July 16, 2013 [quote name='marta.k9080']chyba przy tym wykluwaniu za mocno je*łam się w łeb i teraz jestem piep**nięta:evil_lol:[/QUOTE] moze lekarz Cie upuścił :diabloti: jak ja sie rodziłam to moja mama sie tylko rozkraczyła i wyskoczyłam a lekarz do niej " jak by każda tak rodziła to połowa dzieci by się roztrzaskała " :diabloti: bo ledwo mnie złapał tak wystrzeliłam :diabloti: i to w 8smym miesiącu :diabloti: Quote
vege* Posted July 16, 2013 Posted July 16, 2013 [quote name='marta.k9080']chyba przy tym wykluwaniu za mocno je*łam się w łeb i teraz jestem piep**nięta:evil_lol:[/QUOTE] ja chyba też:evil_lol: Aga nie dzieci, tylko młodzież:evil_lol: Quote
natija Posted July 16, 2013 Posted July 16, 2013 [quote name='marta.k9080']chyba przy tym wykluwaniu za mocno je*łam się w łeb i teraz jestem piep**nięta:evil_lol:[/QUOTE] a jeszcze nie jest z Toba tak zle:);) Quote
Guest wolfheart Posted July 16, 2013 Posted July 16, 2013 dOgLoV możliwe ,że je*łam o podłogę,łeb mam w końcu potłuczony i to nieźle:diabloti: szybka byłaś i Twoja mama też:evil_lol: Quote
vege* Posted July 16, 2013 Posted July 16, 2013 [quote name='marta.k9080']dOgLoV możliwe ,że je*łam o podłogę,łeb mam w końcu potłuczony i to nieźle:diabloti: szybka byłaś i Twoja mama też:evil_lol: Każda zapewne chciałaby mieć taki poród:evil_lol: Moja mama mówiła, że jak rodziła moją siostrę to to takie uczucie jak takie mocne zatwardzenie, przy mnie już tak nie było:diabloti::evil_lol: Quote
natija Posted July 16, 2013 Posted July 16, 2013 [quote name='marta.k9080']dOgLoV możliwe ,że je*łam o podłogę,łeb mam w końcu potłuczony i to nieźle:diabloti: szybka byłaś i Twoja mama też:evil_lol: oby jej to nie zostalo:diabloti: Quote
łamAga Posted July 16, 2013 Posted July 16, 2013 Mi to na pewno zostanie :eviltong: dobranoc ;) Quote
*Magda* Posted July 16, 2013 Posted July 16, 2013 A te znowu o lodach :roll::diabloti: [quote name='marta.k9080']no wiesz,ja Cię częstuje takim pysznym lodem,a Ty mnie na rozstrzelanie...:shake: ale Boguś może być:razz:[/QUOTE] [quote name='dOgLoV']bo polizałam i nic nie czuje :roll: nooo Bogus wymiata :loveu:[/QUOTE] Linda :loveu: [quote name='natija'] a ja czasami sama sobie robie:)pycha:):loveu: [/QUOTE] Sobie :crazyeye:Chyba TŻtowi :evil_lol: A ile mi dacie lat? Patrycja i Aga cicho siedzieć :mad: Quote
natija Posted July 17, 2013 Posted July 17, 2013 przeciez nic nie mowimy:siara: TZ lodow nie robie,niech se sam robi:evil_lol::ylsuper: Quote
vege* Posted July 17, 2013 Posted July 17, 2013 [quote name='magdabroy'] A ile mi dacie lat? Patrycja i Aga cicho siedzieć :mad:[/QUOTE] Ja wiem ile masz :diabloti: Quote
natija Posted July 17, 2013 Posted July 17, 2013 [quote name='vege*']Ja wiem ile masz :diabloti:[/QUOTE] Tobie nie kazala cicho siedziec:diabloti: Quote
łamAga Posted July 17, 2013 Posted July 17, 2013 ja wiem ja wiem :multi: ale nie powiem :eviltong: Quote
vege* Posted July 17, 2013 Posted July 17, 2013 [quote name='natija']Tobie nie kazala cicho siedziec:diabloti:[/QUOTE] bo ona pewnie nie wie, że ja wiem:diabloti: Quote
Guest wolfheart Posted July 17, 2013 Posted July 17, 2013 [quote name='magdabroy']A ile mi dacie lat? Patrycja i Aga cicho siedzieć :mad: 35?:lol: hej Wam :) miałyśmy małą przygodę z samego rana, idziemy sobie lasem ,a nagle z impetem wpada na nas kolega Lunki,Rocky.Obeszłyśmy cały las i łąką,ale pancia/panci nie było.Wzięłam Rocky'ego na smycz i odprowadziłyśmy go do domku,wiedziałam mniej więcej gdzie mieszka i dobrze trafiłam :-P Po drodze spotkałyśmy tego głupiego psa ,który atakował nas zimą,ale dałam rade opanować rozwścieczoną Lunkę i Rocky'ego(oba chciały zaatakować to dogowate bydle) uff... Pancia Rocky'ego była taka szczęśliwa ,że Rocky z nami wrócił do domu:-PZaprosiła nas na kawę i ciastka,Lunka podjadła sobie paseczki wołowe ,a na odchodne dostałam chyba ze dwa kilo wiśni(pyszneeeeeeee:loveu:) i jabłka papierówki:loveu: Rocky chyba zakochał się w Lunce,bo uciekł szukając jej(aż znalazł nas w lesie) ,a na odchodne ją wycałował:loveu: Luna we włościach u Rocky'ego:p Quote
Recommended Posts